Pokaż pełn± wersje : Thais Treasure Room w banku wie ktos jak tam wejsc ?!?!?
Kublakaan
18-06-2007, 20:47
Wie ktos jak wejsc do tego pokoju albo czy to nie ma cos wspolnego z jakims questem ?Znajduja sie tam 4 skrzynie kupka gp iobok jakis dziwny dokument...HELP:(
Musisz dac mi swoje passy a ja ci tam wejde.
a tak na serio to te miejsce jest dla ozdoby(niech mnie ktos poprawi jezeli się mylę
Prawdopodobnie nikt nie wie jak tam wejsc. Jest to poprostu miejsce i motyw aby utrzymac klimat ( ale i tak dawno on zaginal). Moze klucz zostanie dodany w ktoryms z UP lub jest jzu ale nikt go nie znalaz i nie wyprobowal w tym miejscu.
w Tibii jest masa zamkniętych skarbców itp., których nikt nie jest w stanie otworzyć, ot po prostu w banku jest zazwyczaj jaki¶ skarbiec i istnieje on tylko dla uwiarygodnienia, że to jest bank
nie róbmy tematów z powodu jaki¶ zamkniętych drzwi bo zawalimy nimi całe forum ;)
Jest to prywatny pokoik bankiera :-)
Nie da się tam wej¶ć (raczej nikt jeszcze nie wszedł - może się da). Jak sam widzisz nie ma tam nic cennego, także my¶lę że to ozdoba a nie jaki¶ "evul trudny" quest.
Avallach
18-06-2007, 22:20
no ta... masz rachunek i troce kasy!!, moze jeszcze sie zapytacie czemu nie mozna wejsc do pokoiku kolo sama??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.