zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kto wykonał Winged Helmet Quest. (Do mieszkańców Anticki i Premii)

Bordo
18-06-2007, 22:00
Witam!
Apeluję do wszystkich mieszkańców Anticki i Premii. Wiem, że ktoś na tych właśnie światach wykonał Winged Helmet Quest. Potrzebuję informacji z nickiem tej osoby. Jeśli ktoś wie to proszę o napisanie tutaj lub do mnie na PW. Oczywiście nie zaspamuję z prośba o spoila tylko szukam wskazówek. Jeśli ktoś ma możliwość, to bardzo proszę o przejście się po domkach tamtejszych h-lvl w poszukiwaniu tego hełmu i podaniu mi nicku osoby która ma go w pokoiku. Byłbym bardzo wdzięczny, o ile te osoby nie kryją się ze swoim rarkiem.

Pozdrawiam.

Zarobas
18-06-2007, 22:32
Niestety ale takiego questu nie ma w tibi :(

IPchanger
18-06-2007, 22:34
Niestety ale takiego questu nie ma w tibi :(
ciebie nie ma ><

na antice to Big Daddy a na premi nie wiem.

draenei
18-06-2007, 22:41
Po pierwsze nie wiadomo czy taki quest istnieje.
Big Daddy z Antici ma Winged helmet, i chce go sprzedać(mój podpis), ale raczej informacji o tym jak go zdobył nie poda. Ja bym nie podał.

Thoder
18-06-2007, 23:34
Istnieje, istnieje. Na Tibia.org był spoiler, albo raczej tylko wskazówki jak go wykonać. Nieźle trzeba się namyśleć w rozwiązywaniu i dla zwykłego, przeciętnego gracza jest raczej niewykonalny.

kondom69
19-06-2007, 01:03
a ja nawet film oglądałem. Poszukaj archiwa tibia.org.pl to znajdziesz......
Oczywiście sam questu nie zrobię bo za trudny. za każdym razem inne łamigłówki...

Vil
19-06-2007, 01:14
Na Tibia.org był spoiler

wypada dodac: wielokrotnie skompromitowany spoiler, bez zadnego sensu. Innymi slowy - wziety z dupy.