zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nie taka Tripida straszna jak ją/go piszą

nUUBBa
19-06-2007, 04:21
Witam,

W sumie to chciałem tak tylko podzielić się moim spostrzeżeniem co do Tripidy. Otóż wbrew pozorom i ogólnym osądom (pewnie to zazdrość) Tripida nie jest noobem. Dziś padłem moim 79 lvl charem na Dragon Lair w Venore, a że wcześniej idąc na dragi mijałem owego gracza, to zaraz po zgonie przyszło mi na myśl napisać czy by może nie spróbował/spróbowała odzyskać mi loota. Ku mojemu zdziwieniu (nawet otrzymałem odpowiedź zwrotną na priv msg o miejsce zgona) zgodziła/zgodził się. Mało tego zapomniałem z tego wszystkeigo łopaty i utknąłem na scorpach zaraz jak wchodzi się na d-lair, tripida przerwała/przerwał hunta i przyniósł mi stracone EQ + BP wypełniony manasami/uhami/sword ringami no i lootem. Wnioskuję, że oczywiście nie zawsze można liczyć na pomoc tych najpotężniejszych (każdy ma swój czas i swoje zajęcia) ale mogę śmiało stwierdzić po tej przykrej przygodzie, że Tripida to całkiem spoko ktoś :)

Kajulec
19-06-2007, 08:59
Zdarza sie i tak. ; )
W koncu po drugiej stronie zawsze siedzi zywa osoba, ktora jednak tez ma rozum (no dobra, jakis ulamek ma rozum) i wie co sluszne, a co nie. A mowienie, ze h-lvl'e sa ble, jest wedlug mnie bez sensu. Ile to razy Yavimava biegal za moimi oprawcami i odnosil mi loot? xD

Alanus Lutinum
19-06-2007, 09:06
Ja też chciałbym, żeby tripida mi pomogła ;(. To dobrze z jej strony, że pomaga, ale to, że ma lvl wysoki nie oznacza, że jest zła i niemiła, bo nawet jakby ci pomógł 13 lvl sorc to też byś tutaj napisał?

bulamen7
19-06-2007, 09:26
no no no;) na moim serweie to 120 lvl juz sie zachowuja jak by byly panami :)

Ain'aer
19-06-2007, 14:59
@up
Na moim niektóre 10 lvl tak się zachowują XD

tomektrz
19-06-2007, 15:06
I brawo dla Tripidy! Zaraz widać, że to pewien poziom, a nie takie chamstwo jak MDW, który słowem by się do ciebie nie odezwał (chyba, że dałbyś mu 20 bp SD), a nie wykluczam, że jeszcze by cię trapnął.

sallceson
19-06-2007, 15:16
I brawo dla Tripidy! Zaraz widać, że to pewien poziom, a nie takie chamstwo jak MDW, który słowem by się do ciebie nie odezwał (chyba, że dałbyś mu 20 bp SD), a nie wykluczam, że jeszcze by cię trapnął.

jest mala roznica... MDW dostaje noobowatego priva srednio co 10(?) sekund wiec nie dziwie sie ze ignoruje PMy
a trapnął by tylko jakbys mu wszedl na gorome :)

PiscemNatareDoces
19-06-2007, 15:29
"Banished: until Jul 05 2007, 13:15:09 CEST because of hacking"

Z takimi nie gadamy, no chyba ze wpisujesz sobie do profilu cudze nicki...

Zbanowali ci za hackowanie chara to kupiłeś sobie 79 lvl?

nUUBBa
21-06-2007, 04:07
"Banished: until Jul 05 2007, 13:15:09 CEST because of hacking"

Z takimi nie gadamy, no chyba ze wpisujesz sobie do profilu cudze nicki...

Zbanowali ci za hackowanie chara to kupiłeś sobie 79 lvl?

ZANIM MNIE OSąDZISZ SPRóBUJ ZAPYTAć SIę MNIE O ZDANIE JAK I MOICH ZNAJOMYCH !
Miałem haka (haker wrzucał hak-linki na game chat/trade itd. ?). Tak trudno pomyśleć czasem ? Nie lepiej się zastanowić nad wydanym werdyktem ? Panie kur*a mać wszechwiędzący i w ogóle mastah ? Aleś mnie wqrw*ł tym textem. NooB jesteś i tyle ;)

Spyhardzik
21-06-2007, 04:10
Jedz go pobij to bedzie najlepsze rozwiazanie, nie zapomnij rury od odkurzacza to mu wsadzisz tu i ówdzie.

Zodus Lorix Astera
21-06-2007, 06:53
Nono, żeby tylko tak zawsze raczyła pomagać to by było pięknie :-)

~Msg me in Tibiaaa czóp :>:>

Cashtan
21-06-2007, 08:39
Moze to dlatego ze Tripida to nie polak?
Ja pamietam jak w 2006 swoim pallkiem (wtedy mialem 8-9 lvl) zatrulem sie od scorpiona w temple w thais, zobaczyl mnie jakis 10 (chyba) lvl, to postanowilem sprobowac mu powiedziec i poprosic zeby oddal loota, nie wierzylem w to ale dzien pozniej znalazlem parcela w dp z moim eq + free setem na start i troche kasy, to byl char jakiegos 90+ niemca.

Bylem w szoku ze taki ktos gra na non-pvp ;)

dymek890
21-06-2007, 08:39
z tego co wiem czasem pomaga

sluszalem ze chciala pomoc ekipie na poi ale gildia organizujaca nie chciala przez to padlo kilka osob ... ;/

PiscemNatareDoces
21-06-2007, 09:29
ZANIM MNIE OSąDZISZ SPRóBUJ ZAPYTAć SIę MNIE O ZDANIE JAK I MOICH ZNAJOMYCH !
Miałem haka (haker wrzucał hak-linki na game chat/trade itd. ?). Tak trudno pomyśleć czasem ? Nie lepiej się zastanowić nad wydanym werdyktem ? Panie kur*a mać wszechwiędzący i w ogóle mastah ? Aleś mnie wqrw*ł tym textem. NooB jesteś i tyle ;)

I w pare dni wbiles sobie 79 lvl? Czy znowu sobie cos wymyslisz i powiesz np. ze miales go wczesniej? Hahahah z tym hackiem to trzeba byc n00bem zeby dac sie shackowac hahahahha ale cie ladnie ten haker wy*ujal.

Piotrek Marycha
21-06-2007, 11:20
I w pare dni wbiles sobie 79 lvl? Czy znowu sobie cos wymyslisz i powiesz np. ze miales go wczesniej? Hahahah z tym hackiem to trzeba byc n00bem zeby dac sie shackowac hahahahha ale cie ladnie ten haker wy*ujal.
O tym kto jest noobem czy nie decyduje jego zachowanie... a w tym jestes bezkonkurencyjny ;)

Smoku_SDZ
21-06-2007, 14:01
Jesli sie nie myle to Tripida jest Br.A mimo wszystko oni sa dobrymi ziomami.Dobrze pamietam jak huncilem wyvy(gz, lol) Wtedy jeszcze bylem newbie
Potrzebowałem dwarven ringow, nagle jakis Br wyslal mi 5 za free.
Wowczas 5 d.ringow to bylo ''Cos''

W zdecydowanej wiekszosci polacy sa noobami:)