Pokaż pełną wersje : Tgk/Psk
Żeby nie robic offtopa na Eiv vs Aliance...
BUNIEK_PSK
19-06-2007, 12:45
Bolter a co ty masz niby do mnie jak masz problem ponoc z Mefistem i Skoczem?X(
:D:D:D:D
Nareszcie można spamować gdzie indziej xD
oO Co Dominika na forum robi? :D
Jez17Psk
19-06-2007, 14:00
Bolter a co ty masz niby do mnie jak masz problem ponoc z Mefistem i Skoczem?X(
Bunio on nie ma nic do Ciebie tylko do postaci o nicku ,,Paweł Wielki''. Zgadzam sie z tym ,że za dużo namieszał w tej zasranej wojnie xd...
@Bolter
Powinieneś przyjąć sobie w końcu do wiadomości ,że Paweł i Mefisto to inne osoby. Paweł już padł od was więc czemu ma mieć niby kłopoty ? X(
Pozdro
saperowa
19-06-2007, 16:02
Bywa... =)
Pozdro PsK ^^
Jun 19 2007, 21:47:11 CEST Killed Sebek Golab at Level 84 unjustified
Pozdro PsK ^^
Hail TgK ? sure... but PrN is better ! hahaha xDDD
Wisi mi to co wy otym myslicie pozdro niepisze na tym temacie.
MEfisto~
To ze jestes w Partyzantach nieoznacza ze odrazu umiesz grac :*
Liryczny
19-06-2007, 23:39
No i co k***a? MIałem racje, następna osoba ubita za nic -.- jak nooby
Jak noob to padl Twoj kolega ;o
Liryczny
19-06-2007, 23:50
A mial jak uciec? ciekawe czy ty byś byl taki dobry -.-
Szczuru.pl
20-06-2007, 00:28
A mial jak uciec? ciekawe czy ty byś byl taki dobry -.-
-[21:40:55] Connected to server (ts)
- Szczuru loguj sie !!
- A co jest?
- Dolne lewe wyjscie z Veno !!
- K biegne !! OOO 84 Ek
- Odliczam!! 3, 2, 1 Dead
-AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA TGK ROX HAHAHAHAHA
Potem zwialiśmy na dragi i jakiś koleś z partyzantów stwierdził że all zginiemy, po czym zrobiliśmy to samo co EiV na poiu HAHAHAHA gz panowie
@Mefisto
Słyszałem, że się chcesz bić o Tibie. Jesteś tego pewny? : > Obyś potem nie żałował : ( I fragi zrobione z partyzantami se w dupe wsadź bo to jest sprawa między TgK a PsK więc won z tym ; /
btw. Naprawde sie nas tak boicie? Rozumiem zeby przyszlo z 7 osób (po 37lv, 44lvl, 23lv, 23lv, 28lv i 64lv), ale 15 +/- ? ^^
powiem tyle MEfisto mi powiedzial ze Psk nieodpusci zabicia saperowej i poslzismy sobie pekowac a ze Sebek Sie napatoczyl jako 1 na drodze naszych pk charow to tak wyszlo :P
Nierozumiem tylk oczemu Niezeszliscie nie pierdolneliscie ue i ans niezabiliscie gdy mielismy skule :<
A i tak apropo gdybysmy mieli te wasze lv Mefisto gryzl by glebe. I sebek 2 raz XD
Gdyby partyzanci nie mysleli i nie rzucili magwalla przed ciebie, to Mefisto zaliczylbys glebe (podobnie Sebkiem po raz drugi) skoro moj fe sam zjechal cie do malego yellowa xD Newb jestes i tyle :p
Liryczny
20-06-2007, 02:51
My sie was boimy? hehe chyba ci sie w bani j***e... Poprostu trzeba kombinowac powoli... Wy zaczeliscie, zobaczymy kto skończy xd tylko ze wam zalezy na maincharach, a nam juz nie;]
My sie was boimy? hehe chyba ci sie w bani j***e... Poprostu trzeba kombinowac powoli... Wy zaczeliscie, zobaczymy kto skończy xd tylko ze wam zalezy na maincharach, a nam juz nie;]
Tak, tyle ze wszystkie nasze fragi (z wyjatkiem pAWŁA) zrobilismy 2nd charami i wierz mi, ze nam na nich nie zalezy.
ps. i co, zrobicie massloga na np. Wide? No tak, Unitom sie nie udaje, za to psk da rade xD
ps2. nie pierdol ze sie nas nie boicie, bo siedzicie w pz ilekroc was exivuje ^^
ps3. gdybyscie przestali pieprzyc smuty, dalibysmy wam spokoj (patrz: Emok). Teraz jest juz za pozno
Liryczny
20-06-2007, 03:16
a co boimy sie? to dlaczego wczoraj z*********lem jak pojebany poza depo i ani bolter ani wida nie wyszedl po mnie, nawet zaden wasz noobchar, pozniej trapowalem z dark eyed punisher typiare po hacku, trzymalem ją w trapie z godzine... i co? przyszedl po mnie ktos od was? NIE (a byliscie online) poza tym mam juz na to wyje**ne. mysl co chcesz swoje wiem i swoje zdanie zawsze wyraże
Liryczny
20-06-2007, 03:18
btw. bolter do garniaka mogłeś krawat włożyć, nie mial ci kto zawiązać? xd
BUNIEK_PSK
20-06-2007, 03:23
Bolter czuje ze chyba bys poszedl na strzala, no dobra max dwa i bys padl jak szmata:D Fajne foto buhahaha:D:D:D
Liryczny
20-06-2007, 03:26
aha wtedy tego nie napisalem nie wiem o jaki c**j ci chodzilo... ale teraz wale śmiało
"Mniej niż zeerooo o.O"
Skrzator
20-06-2007, 09:01
Bolter czuje ze chyba bys poszedl na strzala, no dobra max dwa i bys padl jak szmata:D Fajne foto buhahaha:D:D:D
za to ty i wasi koledzy są doskonali. Widziałem fote pawła (mefista) wygląda jak 11 letni dzieciak, który w chuj wie o "dragach" i jestem wielkim fanem fety. Co drugi od was to farmazon.
I znowu się za wygląd jeździcie?
Weźcie ten konflikt kuźwa przenieście na szachy albo bierki, czy coś w tym stylu...
Master Vilum
20-06-2007, 09:15
Weźcie ten konflikt kuźwa przenieście na szachy albo bierki, czy coś w tym stylu...
I tak wiemy wszyscy ze (JA) jestem najpiekniejszy xd
Skrzator
20-06-2007, 09:23
Przejdź strone wcześniej zobaczysz kto zaczął (btw. to zdjęcie boltera było robione 3 lata temu).
Chcecie moje Foto moge wam dac i skoro jestem od Was na 1 Strzla po tym jak widzialem wasze zdiecie wy jestescie na 1 Strzala od Pyra.
I skoro jestem te 0 to mowielm wpadnij an Tgk 1 vs 1 i pogadamy. Pozdro
Liryczny Ciebie niebilismy bo ktos ci pwiedzial ze Ciebie nieruszamy bo byles jako 1 w stosunkach donas normalny ale widze zmeinia ci sie chec.
Cale te wasze psk widze jest gowno warte myslicie ze ćpacie i jestescie kruwa bosami ktorzy wszystkich najebia dawajcie przyjedzcie i pogadamy kto ktogo naklepie >.<
http://img406.imageshack.us/img406/238/gallery9365514500x500ui3.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/2799/gallery9365495500x500eh2.jpg
Rok Temu Robione.
Dajcie Swoje
Transport
Pieńsku krzyżują się dwie drogi wojewódzkie nr 351 i nr 353. Przez miasto przebiega też linia kolejowa Węgliniec - Zgorzelec.
Pieńsk jest miastem leżącym przy Nysie Łużyckiej oddzielającej Polskę od Niemiec. Warto zobaczyć tam olbrzymie wiatraki (elektrownie wiatrowe) znajdujące się po niemieckiej stronie
Koncze pisanie z wami czujecie sie mocniejsi przez kabel zapraszam to moj ostatni post tutaj.
I tak wiemy wszyscy ze (JA) jestem najpiekniejszy xd
Chyba zapomniales o mnie xD
Liryczny
20-06-2007, 13:02
Chcecie moje Foto moge wam dac i skoro jestem od Was na 1 Strzla po tym jak widzialem wasze zdiecie wy jestescie na 1 Strzala od Pyra.
I skoro jestem te 0 to mowielm wpadnij an Tgk 1 vs 1 i pogadamy. Pozdro
Liryczny Ciebie niebilismy bo ktos ci pwiedzial ze Ciebie nieruszamy bo byles jako 1 w stosunkach donas normalny ale widze zmeinia ci sie chec.
Cale te wasze psk widze jest gowno warte myslicie ze ćpacie i jestescie kruwa bosami ktorzy wszystkich najebia dawajcie przyjedzcie i pogadamy kto ktogo naklepie >.<
Transport
Pieńsku krzyżują się dwie drogi wojewódzkie nr 351 i nr 353. Przez miasto przebiega też linia kolejowa Węgliniec - Zgorzelec.
Pieńsk jest miastem leżącym przy Nysie Łużyckiej oddzielającej Polskę od Niemiec. Warto zobaczyć tam olbrzymie wiatraki (elektrownie wiatrowe) znajdujące się po niemieckiej stronie
Ciebie nie biliśmy i Ty kurwa z takimi tekstami do mnie? To k***a co Jest widoczne na filmie? Kupuj bp sd na vandala, a że Saperowa była przed depo to tylko dlatego mnie nie zaatakowaliście, więc po co mi wkręcasz farmazony, po drugie nie wszyscy tu ćpają, ja nie ćpam od 3 lat przeżutka na picie. BYłem w stusunku do was normalny, No jasne! Byłbym do dzisiaj ale nie zapominaj że zaczeliście zabijać ludzi ode mnie za darmo a gdy pytałem o powód kpiono ze mnie...
Jez17Psk
20-06-2007, 13:17
za to ty i wasi koledzy są doskonali. Widziałem fote pawła (mefista) wygląda jak 11 letni dzieciak, który w chuj wie o "dragach" i jestem wielkim fanem fety. Co drugi od was to farmazon.
bUAHAHAHHAA JAK 11 LATEK ? DOBRE DOBRE :D:D:D stań koło niego to mu laske na stojąca bez pochylania sie stryrasz. A co do fety to to już przeszłość (kto ma wiedzieć to wie xd ) ;)
bUAHAHAHHAA JAK 11 LATEK ? DOBRE DOBRE :D:D:D stań koło niego to mu laske na stojąca bez pochylania sie stryrasz. A co do fety to to już przeszłość (kto ma wiedzieć to wie xd ) ;)
A co probowales mu na Stojaco ze wiesz? suhahus
Sory mialem juz niepisac tu bb
Czekam na wasze foty zapostowane tutaj
Mefisto.16.Psk
20-06-2007, 14:22
Gdyby partyzanci nie mysleli i nie rzucili magwalla przed ciebie, to Mefisto zaliczylbys glebe (podobnie Sebkiem po raz drugi) skoro moj fe sam zjechal cie do malego yellowa xD Newb jestes i tyle :p
Po pierwsze sam puscilem tego m wala no to wyjdzie cwaniaki mainami mi to nie przeszkadza acha 6:5 Ancient marrip dolaczyl do grona.
Mefisto.16.Psk
20-06-2007, 14:24
haha ale padlbys jak szmata :S. Widzialem Twój ryj troche zasyfial i 160 cm hmm. No i te oromne uszy oi skrzacik
GHAUSHAUSAHSUAHAUSHAA8o
Pawel, Mef , Skocz ,Liryk dajcie anm Foty tutaj zapostujcie zobacyzmy ^^
@Mefisto/Paweł/ćpun czy chuj-wie-kto
Nic nie bylibyscie w stanie zrobic gdyby nie Partyzanci, wiec nawet nie probuj tego zaliczac do WASZYCH fragow ^^
Śmiech na sali. Psk po huj wyzywacie ich ze sa nikim na rl itp.? Wszystko powinno zamknac sie w swerze tej jebanej gry a nie przenosic sie na rl. Retardy ;)
Szczuru.pl
20-06-2007, 15:26
haha ale padlbys jak szmata :S. Widzialem Twój ryj troche zasyfial i 160 cm hmm. No i te oromne uszy oi skrzacik
GHAUSHAUSAHSUAHAUSHAA8o
Skrzat ma jakieś 180 cm więc zamknij jape. A kiko na strzała? i to od Pawełka Wafelka? ahahaha jak tak twierdzisz to spróbuj tego strzała :D Wy macie łatwiej bo chyba wiecie jak do Wawy trafić a my do Pieńska nie za bardzo ; / chyba że łódkami popłyniemy to nas z Nysy Łużyckiej odbierzecie HAHAHAHA
Kozi_the_pall
20-06-2007, 16:05
panowie nie moj temat, ale sobie go czytam i uwazam ze kultura obowiazuje w kazdym temacie
jedni wjezdzaja na drugich ze sa taca a tacy na rl. a ja mam pytanie: jakie to ma znaczenie jak kto wyglada na rl?
niech jedna ze stron zmadrzeje, a najlepiej obie przestana w koncu wjezdzac na siebie na rl.
pozdrawiam
Szczuru.pl
20-06-2007, 16:27
panowie nie moj temat, ale sobie go czytam i uwazam ze kultura obowiazuje w kazdym temacie
jedni wjezdzaja na drugich ze sa taca a tacy na rl. a ja mam pytanie: jakie to ma znaczenie jak kto wyglada na rl?
niech jedna ze stron zmadrzeje, a najlepiej obie przestana w koncu wjezdzac na siebie na rl.
pozdrawiam
Jakbyś czytał uważnie wszystkie posty to byś wiedział, że jestem przeciwnikiem rozwiązywania spraw tibijskich w rl. Ja mówie tylko, że osoby o przeciwnym poglądzie należy nawracać ; )
Kozi_the_pall
20-06-2007, 16:32
ja nie mam nikogo konkretnego na mysli a tym bardziej cieszy mnie ze rozrozniasz gre od rl
Komisarzyk
20-06-2007, 16:36
No to moze zaprezentujcie wasze foty, chcialbym wiedziec z kim walcze i jka wyglada obecne pokolenie tibijczyków :)
Ja czekam na foty swoje dalem dajcie i wy :D tez chce was zobacyzc kozaczkow z Psk i mojego Anihi Bro Komisarza :D
Skrzat ma jakieś 180 cm więc zamknij jape. A kiko na strzała? i to od Pawełka Wafelka? ahahaha jak tak twierdzisz to spróbuj tego strzała :D Wy macie łatwiej bo chyba wiecie jak do Wawy trafić a my do Pieńska nie za bardzo ; / chyba że łódkami popłyniemy to nas z Nysy Łużyckiej odbierzecie HAHAHAHA
Czuję się dotknięty :(
8o
http://i9.tinypic.com/4p1olc9.jpg
Scroopy/Kirshna ->
http://i16.tinypic.com/4lt3d3s.jpg
<-- Scroopy/Kirshna Valeruis -->
Tak wiem padam od was na jednego strzala albo dwa ale nie bijcie ;(
_/ PrN & Tgk
Master Vilum
20-06-2007, 17:35
Tak wiem padam od was na jednego strzala albo dwa ale nie bijcie ;(
_/ PrN & Tgk
A nie?:>:>
Panowie zrobilem temat na nasze zdjecia z reala. Wrzucice tam swoje zdjecia ponownie jesli ktos wrzucil juz tu a reszte namawiam do ukazania sie swiatu. kazadumy, eivy i inni pokazcie sie swiatu:P
Komisarzyk
20-06-2007, 17:56
Ja czekam na foty swoje dalem dajcie i wy :D tez chce was zobacyzc kozaczkow z Psk i mojego Anihi Bro Komisarza :D
Wroce z pracy to cos wrzuce :)
To chodz i sprawdz ;)
łoo Waaajlum ty wszystkich składasz na jednego strzała nie ? =)
Wzucac foty na
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1498499&posted=1#post1498499
A na temat walki z Psk juz niepsize czekalm tylko na wasze foty
BUNIEK_PSK
21-06-2007, 02:11
Bolter widzisz i po co te dedy wczoraj Sebek,dzisaj Marrip.No ale coz ja tego niezaczlem.Szkoda ze tak sie stało ... Co do Fot to moze niedlugo cos wrzuce i zobaczysz jak kozaczek z Psk wyglada^^:)
Bolter widzisz i po co te dedy wczoraj Sebek,dzisaj Marrip.No ale coz ja tego niezaczlem.Szkoda ze tak sie stało ... Co do Fot to moze niedlugo cos wrzuce i zobaczysz jak kozaczek z Psk wyglada^^:)
Ja jebie, naprawde nic sami nie potraficie zrobic, ale to dobrze, bo z samym psk nudy by byly. Poczekajcie jeszcze torche ^^
Skrzat: 08:58 Warning! The murder of Annhilus was not justified.
:-)
Skrzator
21-06-2007, 10:20
7:4 Kozaczqi =)?
Skrzat: 08:58 Warning! The murder of Annhilus was not justified.
:-)
Koles nawet nie ogarnal co sie dzieje:D
@up
Nieprawda. Przeszedł 4 kratki ;o
Sebek daj fotke z leśnymi dzbanami!!!
Liryczny
21-06-2007, 12:00
Zabiliście mojego syna... Będzie kara .
HAHAHAAHHAHHHHAHAHAHHAHHAAHAHHAHHHAHAHAHHHAHAHAHAA HHAAHAH
xDDDDDDDDDD
serio, kurwa, brak mi słow xDD
Skrzator
21-06-2007, 12:56
davai na libai =) To był chyba twój syn marnotrwany ;o
Jak was nienazwac frajerami jak Pawel Daje slowo honoru ze nie beda bili
Ancient MArripa a tu Pawel jako 1 wpadl go klepac wiec Brak honoru dla Oktawiana pozdro.
Boje sie twojej kary jak niewiem czego szkoda ze niewalczymy PSK Vs TGK i tak byscie mieli przewage lvi a tu siegacie pomocy partyzantow bo sami byscie niedali sobie rady.
Accidental Sorcerer Nie jest z TGK sahuusauhsaushasuhas
Po chuja zabiliscie Accidentala? On jest tak z Tgk jak ja z psk xD
BUNIEK_PSK
21-06-2007, 13:54
Bolter tak to jest dziwne ze musiales wpasc z Eiv po mnie,wiec po ch.. gadasz takie glupoty. Twoj znakomity Tgk by niedla rady mnie ubic buhaha:D żenada panowie z Tgk... Niepisze juz tu na forum bo niema z kim...
ok sorry ze nie poszlismy naszymi 20-40 lvl po 115 ek, za to wy zabijacie 74 ek w 15 osob i jest ok :(
Jez17Psk
21-06-2007, 14:28
Bolter--->Jak was nienazwac frajerami jak Pawel Daje slowo honoru ze nie beda bili Ancient MArripa a tu Pawel jako 1 wpadl go klepac wiec Brak honoru dla Oktawiana pozdro.
Omg Bolter ile razy Tobie jeszcze trzeba będzie tłumaczyć ,że Paweł Wielki to nie Oktawian???Dam sobie łeb uciąć ,że napisałem to przynajmniej 2 razy. Podobno jesteś w 2 liceum ;O?? Poza tym ty też mówiłeś jakiś czas temu ,że Psk jest free a tymczasem padły 3 osoby. I kto tu jest frajer bez honoru?
Mefisto.16.Psk
21-06-2007, 14:34
to bierzcie 5 nobuw max 45 lvl i mozemy sie sprawdzic my tez wezmiemy 5. Panowie co wy na to. Bolter brak mi słów umicie ubijac tylko kogos an expie zobaczymy jak to bedzie teraz coraz wiecej wrogów :S =))
Otawian zaproponowal mi Opena 5 vs 5 noobami ale sie niezgodzilem zeby niebylo postow o tym ze sie boimy stwierdizlem ze napisze po jego stwierdzeniu ze jednak sie boimy ze to PSK sie balo i dlateog zasiegnelo pomocy partyzantow a powod braku opena jest takie ze niewyjde sie klepac 40 lv z wami bo jak was rozjebiemy to wpadna Partyzanci i po zabawie :*
A na Obiecankami Oktawiana cale tgk sie juz Przekonalo (skzoda mi czasu na takie gadanie wiec Okta niepisz domnie wiecej ze jestem przestraszony)
Jesli chodzi o to ze powiedzialem ze sa free to zabici zostal iza supportowani i logowanie sie z Partyzantami oraz wypowiedz Oktawiana ze Oni na to sraja i tak beda przeciwko nam walczyc wiec na co mielismy czekac :*
Pozdro
Jak to na Expie ?!?! Zastanow sie co pierdolisz kazdy odwas Zostal zabity w Miescie Oprocz Pawla Wielkiego wiec ja niewie mja knarazie to wy tylko z pomoca PARTYZANTOW na expach zabijacie naszych wiec zastanow sie co mowisz jaestes kozak chcesz sie sprawdzic to powiedz mi jedno na HUJ siegales pomocy Partyzantow skoro jestes taki dobry >.< Nieidziemy na opena i tyle.
A i PAwel masz blocka na GG bo niemoge czytac twojego MUWIE albo TARGUWEK badz NOBUW mimo ze moja ortografia jest hujowa twoja jest jeszcze gorsza.
Nieidziemy na opena i tyle.
Kiko miał oczywiscie na mysli, ze na dzis dzien nie idziemy na opena, ale już niedlugo - tak :)
:)
Ludzie NA Dzien Dzisiejszy Hunted OD TGk
Annihilus
Pawel Wielki
Mefisto The Master
Liryczny Vandal
Skocz The Master
Saperowa
Sebek Golab
Gryffu de'gal
Szczuru.pl
21-06-2007, 15:36
Annihilus
Pawel Wielki
Mefisto The Master
Liryczny Vandal
Skocz The Master
Saperowa
Sebek Golab
Gryffu de'gal
Si Si :D :D :D Za twarzowe !! :D :D
Si Si :D :D :D Za twarzowe !! :D :D
Ten post, jako jedyny dziś, zmusił mnie do dyskretnego uśmiechu ;)
@offtop
Ładny avatar? :D
@edit
Mefisto coś tam do mnie w depo burczał, że mam przejebane. 8o
Que pasa? 8o
saperowa
21-06-2007, 16:41
Annihilus
Pawel Wielki
Mefisto The Master
Liryczny Vandal
Skocz The Master
Saperowa
Sebek Golab
Gryffu de'gal
No to Bolter zastanów się Qrwa ...
Bo pare dni temu pisałeś coś innego :
17:21 Ancient Bolter [108]: od teraz niemacie sie czego bac przysiegam ze nikt odnas was nieruszy
17:21 Ancient Bolter [108]: jak rusyz sam go upeirodle
17:23 Ancient Bolter [108]: nieam sensu bic all bo niemzoecie byc zabijani zanic
Jak nie ma sensu to na ch** lejecie all ?
Zrobił wam coś Sebek albo Annhilus?
Albo ja ? :>
Szczuru.pl
21-06-2007, 17:01
No to Bolter zastanów się Qrwa ...
Bo pare dni temu pisałeś coś innego :
17:21 Ancient Bolter [108]: od teraz niemacie sie czego bac przysiegam ze nikt odnas was nieruszy
17:21 Ancient Bolter [108]: jak rusyz sam go upeirodle
17:23 Ancient Bolter [108]: nieam sensu bic all bo niemzoecie byc zabijani zanic
Jak nie ma sensu to na ch** lejecie all ?
Zrobił wam coś Sebek albo Annhilus?
Albo ja ? :>
Podziękuj kolegom z PSK za dzisiejszą dyskusje na tsie : ) Od dzisiaj mam motywacje w tej grze - ujebać całe psk : )
Jez17Psk
21-06-2007, 17:21
Qrwa ,że też słuchawek nie mam.... >.<
@topic: Heh skoro bijecie niewinne osoby za twarzowe to nie miejcie pretensji o Accidentala ^^
Szczuru.pl
21-06-2007, 18:58
Qrwa ,że też słuchawek nie mam.... >.<
@topic: Heh skoro bijecie niewinne osoby za twarzowe to nie miejcie pretensji o Accidentala ^^
Jakbyś nie wiedział że żartuje : ) Za dominike macie hunta i za pyskowanie : /
Kto ma pretensje? Bo my nie :)
Jez17Psk
21-06-2007, 21:57
Kto ma pretensje? Bo my nie :)
No i gitara ^.^
@Szczuru
Wiem o Ci chodzi -.-. Ja już powiedziałem co sądze na temat tego hacka więc się nie udzielam.:baby:
Pozdro
Nic niezrobilas ? a logowanie sie i bieganie z innymi z psk i robienie trapow spoko :*
A Wy znowu te bez sensowne klutnie... wrzucic na looz panowie/panie to tylko gra w ktora sie gra tylko dla rozrywki. A jezeli wam sie nie podoba to ze ktos was zabije to idzcie na non-pvp bo pk/wojna to najprzyjemniejsza czesc tej gry. Takie moje zdanie ; )
saperowa
22-06-2007, 01:13
Hah żal ... dobra sram na tego hunta :]
I tak nie gram chciałam koledze oddać postać ale widze, że kolega sobie też nie pogra ^^ hahaha (...)
* Scroopy
"wrzucic na looz panowie/panie to tylko gra w ktora sie gra tylko dla rozrywki"
Sie grało a nie sie gra xD
Raczej kto gra ten gra ... :]
ByWa ...
Cya... :)
Liryczny
22-06-2007, 18:38
la la la niedługo ktoś z tgk pada hm.... ciekawe kto to będzie :> ojoj:confused:
Nie martw się odrobisz level B)
"ostrzeżenie dane!":evul:
la la la niedługo ktoś z tgk pada hm.... ciekawe kto to będzie :> ojoj:confused:
20 lvl facc o ktorym nie mamy pojecia, i ktory mysli ze mieszkajac na Targówku = nalezy do Tgk Teamu?
Zreszta Vandal, zamknij za przeproszeniem pizde, bo jak narazie chuja zrobiles w tej calej śmiesznej 'wojnie' a najbardziej sie mądrzysz
EDIT:
i jeszcze jedno, wierz mi, ze kto jak kto z Psk, ale ty juz nie bedziesz grał na Titanii
A i Pawel + Skcoz wiecie ze Dołaczenie do Partyzantow z waszymi lv = Hunted by Eiv a jesli was tam niema mozna sie dogadac ale niesadze byscie chcieli.(moze Skoczbo dzwonil do Mika :P i sie pytał)
Jedyne co mnie razi u vandala i calego psk to to ze sie madrza ze padamy ale to tylko od Partyzantow nie odwas wiec nieam co sie podniecac.
Zal
Bez partyzantow jestescie 0 :*
W ładne gówno sie PAwel wpakowaliscie wraz z Mefistem CORLEONE FAMILLY vs PARTYZANCI ? saushaus to bedzie dobre
Mefisto The Master
Jun 23 2007, 16:07:33 CEST Killed at Level 83 by Mario Shiva
and by Fakro
Saigai
Jun 23 2007, 16:08:22 CEST Killed at Level 61 by Fejo Darthsuki
and by a dragon
Szczuru.pl
23-06-2007, 17:26
Mefisto The Master
and by Fakro
H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!! POMPAAAAA !!!! POWODZENIA PANOWIE Z PEESKA : d
A Saigai zaraz dogoni Virakeya :D :D
Yapan, jaki mlvl ma Saigai?
Martinesz
23-06-2007, 18:14
Dante Dreamweaver
Jun 21 2007, 17:36:29 CEST Killed at Level 103 by Sir Lockhart
Inuyasha Haibane
Jun 23 2007, 15:23:04 CEST Killed at Level 114 by Sir Lockhart
lol xD
Lockhart
23-06-2007, 19:07
Mefisto The Master
and by Fakro
H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!! POMPAAAAA !!!! POWODZENIA PANOWIE Z PEESKA : d
A Saigai zaraz dogoni Virakeya :D :D
pompa ?:P chyba nie wiesz co to znaczy :P
Szczuru.pl
23-06-2007, 20:56
Ty Lockhart wiesz jaką masz z nami umowę to po co dyskutujesz ? :> Pozatem zmień w profilu nazwę gildii :(
Ty Lockhart wiesz jaką masz z nami umowę to po co dyskutujesz ? :> Pozatem zmień w profilu nazwę gildii :(
raczej lvl.. dyskutowac to on moze i jakis noobek ktory dostal chara a nic przy nim nie zrobil nie zabroni mu tego. ;]
Lockhart
23-06-2007, 22:15
eeee jaka umowa ?xD jestem chyba jakis niedoinformowany xDD
aaaaaaaaaaaaa czaaje juz :D ale gildi nie moge zmienic bo nie mam na jaka :P
Szczuru.pl
23-06-2007, 23:45
raczej lvl.. dyskutowac to on moze i jakis noobek ktory dostal chara a nic przy nim nie zrobil nie zabroni mu tego. ;]
Dopóki nie podasz swojego nicku jesteś dla mnie nikim, po prostu próżnia i nie przykładam żadnej wagi do twoich postów.
Liryczny
24-06-2007, 13:42
Tak tak chłopaki nic nie robie w tej "zabawie"
Nie pogram na titani? hah jak narazie mam na tym serwie przejebane u wielu osob i co? nie gram? heh
Wymądrzam się ye zajebisty wizerunek
tgk macie cos jeszcze do dodania? Jakiś pojazd or something like that?
Pozdro dla Psk i znajomych hehe
tgk na was wyjebane jak zwykle
@Liryczny
>Nie pogram na titani? hah jak narazie mam na tym serwie przejebane u wielu >osob i co? nie gram? heh
Jesli twoim zdaniem gra = siedzenie w pz, to ok, graj ile chcesz.
>Wymądrzam się ye zajebisty wizerunek
Nie, poprostu robisz z siebie debila :)
>tgk macie cos jeszcze do dodania? Jakiś pojazd or something like that?
Nie, panie pro-englicz... chociaz tak. Błazen.
Dopóki nie podasz swojego nicku jesteś dla mnie nikim, po prostu próżnia i nie przykładam żadnej wagi do twoich postów.
Veshgar z tej strony. to nie miewasz koszmarow ze mna w roli glownej po akcji u Rodericka :<?
Szczuru.pl
24-06-2007, 14:34
Veshgar z tej strony. to nie miewasz koszmarow ze mna w roli glownej po akcji u Rodericka :<?
Nie mam koszmarów. Ja mam tylko sny erotyczne a nie przypominam sobie, żebyś był bohaterem któregoś > : O
Jesli miewasz koszmary z powodu Tibii to przejdz sie do specjalisty ;-(
Jesli miewasz koszmary z powodu Tibii to przejdz sie do specjalisty ;-(
Przykro mi ja nie miewam zadnych koszmarow ani snow dotyczacych zadnych gier. gry to gry probuje nie mieszac gier do mojego zycia prywatnego i narazie mi sie udaje nie wiem jak tobie :D
rl > virtual
teraz juz wiesz :)
rl > virtual
teraz juz wiesz :)
Chyba ci sie cos pojebalo!
TIBIA = OK
SEQ = OK
RL & BOG = NIE!
Po co mi Tata po co mi Mama mam przeciez W TIBI BRATA
Jez17Psk
25-06-2007, 12:54
Po co mi Tata po co mi Mama mam przeciez W TIBI BRATA
Widać kto nie przenosi życia w Tibi do Rl :D:D:D:D hahahahahahhaa
jesteś IDIOTĄ jesli myslisz, ze Kiko mowil 'na serio'
To jest tekst piosenki jak chciałbyś kruwa wiedzieć durniu, >.< widać ze tam dowas mało co dociera. Najgłośniejsza piosenka o tibi po zadymie z krzesłem.
To jest tekst piosenki jak chciałbyś kruwa wiedzieć durniu, >.< widać ze tam dowas mało co dociera. Najgłośniejsza piosenka o tibi po zadymie z krzesłem.
Niechcialem sie mieszac ale tym tekstem i braku poczucia ironi az mnie pokusilo zeby wam to napisac.
Niema sie co dziwic wkoncu Pieńsk nawet na mapach jest oznakowany tak:
http://img357.imageshack.us/img357/9629/pienskdk0.jpg
@topic:
Z tego co wiem to Szczuru nie bron sie ze bijecie ich za hacka Dominiki bo sama powiedziala ze nie prosila cie o to ani nikogo innego.
Liryczny
25-06-2007, 17:40
OMG zenada z tą mapką seq, czy to ma znaczenie skąd jestes? Czy ze stolicy czy z Pieńska czy kurwa z jakiejś wsi typu seqwice? Nie widze zależności, oglądają wasze fotki wydaje mi sie ze mieszkasz w wawie ale k***a na slumsach sorry, że to napisze ale już ladniej mam w gołębniku haha
Pozdro gołębie Grzegorza hahahhaa
Czesc czesc czesc warszawa pierdoli wies ;]
OMG zenada z tą mapką seq, czy to ma znaczenie skąd jestes? Czy ze stolicy czy z Pieńska czy kurwa z jakiejś wsi typu seqwice? Nie widze zależności, oglądają wasze fotki wydaje mi sie ze mieszkasz w wawie ale k***a na slumsach sorry, że to napisze ale już ladniej mam w gołębniku haha
Pozdro gołębie Grzegorza hahahhaa
Moja fotka byla robiona w szkole rotfl'n'lol pozatym z tego co wydaje mi sie jestes entym ownerem lirycznego bo kiedys ci Audi zajebali. pozatym szanuj mnie:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=S%EAkocin+Nowy%2C+&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Szukaj&long=20.893139&lat=52.117264&type=3&scale=13
Liryczny
25-06-2007, 17:57
pomylka ownerem vandala bylem jestem i będę tylko ja poza tym to nie mi zajebali AUDI xd
Jakies waty do Sękocina? ;o mam tam rodzine i zaloze sie ze tam jest w chuj lepiej niz w tym waszym piensku na granicy ;o
@ Liryczny
To Ty chyba nie widziales nigdy "slumsów";o
Szczuru.pl
25-06-2007, 23:59
Lol, sry ale nie gustuję w piosenkach o Tibi. Tak poza tym to najpierw naucz się pisać a potem wyzywaj dziwko osmarkana:D
post zareportowany :)
Lol, sry ale nie gustuję w piosenkach o Tibi. Tak poza tym to najpierw naucz się pisać a potem wyzywaj dziwko osmarkana:D
Kurwa zamknij już mordę i pokażcie swoje foty kozaczki ze wsi kurwa ,nie gustujesz ? czy o niej nie słyszałeś bo tam do was huj dociera z tego co widzę a wasza gra tutaj powoli dociera do końca.
A tak dla twojej wiadomości masz napisana wiadomość z uwagą zwróconą na pisownię żebyś się nie przy*******ał wieśniaku który „mówię” pisze jak cały ten Pieńsk przez „u”.
Mam trudną sytuację w życiu teraz i proszę mnie nie w*****ać.
Żeby nikt się nie pytał jaką to mam problem z Rodzicami + (prawdopodobnie sprawę o pobicie co pogorszy ten 1 problem).
Jak wam wystarczy jebanych wyzwisk to przestańcie pisać niepotrzebne rzeczy.
Czekam na was aż wpadniecie. Może poproszę młodszych kolegów żeby wam najebali skoro będe miał w zawiasach.(lirycznym mogę się zająć sam)
Liryczny
26-06-2007, 01:38
Bolter są nasze foty na forum zapraszamy i pozdrawiamy
Zajmiesz się mną sam? :> kk
Szczuru.pl
26-06-2007, 01:52
Bolter są nasze foty na forum zapraszamy i pozdrawiamy
Zajmiesz się mną sam? :> kk
Wpierdol dostaniesz i się nauczysz czegoś w końcu gnoju piepszony. Żal mi jedynie twoich starych, bo im dziecko nie wyszło.
Liryczny
26-06-2007, 01:59
żenada paszczur... jak dziecko
Jez17Psk
27-06-2007, 00:39
Kurwa zamknij już mordę i pokażcie swoje foty kozaczki ze wsi kurwa ,nie gustujesz ? czy o niej nie słyszałeś bo tam do was huj dociera z tego co widzę a wasza gra tutaj powoli dociera do końca.
A tak dla twojej wiadomości masz napisana wiadomość z uwagą zwróconą na pisownię żebyś się nie przy*******ał wieśniaku który „mówię” pisze jak cały ten Pieńsk przez „u”.
Mam trudną sytuację w życiu teraz i proszę mnie nie w*****ać.
Żeby nikt się nie pytał jaką to mam problem z Rodzicami + (prawdopodobnie sprawę o pobicie co pogorszy ten 1 problem).
Jak wam wystarczy jebanych wyzwisk to przestańcie pisać niepotrzebne rzeczy.
Czekam na was aż wpadniecie. Może poproszę młodszych kolegów żeby wam najebali skoro będe miał w zawiasach.(lirycznym mogę się zająć sam)
Ad1. O piosence i krześle słyszeliśmy tamten post miał na celu zwyczajny żart
ale widocznie nie poszło....;)
Ad2. Nie pierdol mi tu o wsi bo widząc tło na Twoich zdjęciach stwierdzam ,że gdybyście mieli ściany z drewna to można by nazwać ten wasz zasrany Targówek ,,osadą'' albo Slumsami ^^
Ad3. Chuj mnie obchodzi Twoja sytuacja życiowa nikt nie ma zamiaru Cię o to wypytywać bo wszyscy mają to w dupie. Chcesz się pożalić??? Idź do psychologa, poza tym myślisz ,że jak napisałeś o sprawie za pobicie to stałeś się Kimś?? Że zaraz wszyscy pomyślą: omg bolter kogoś pobił, kurwa lepiej z nim nie zadzierać. Odpuść sobie stary....
Ad4. Znajdź i zacytuj chociaż 1 post w którym napisałem MóWIę przez ,,u''.
Pozdrawiam
Lubie_orzechy
28-06-2007, 01:48
Ad2. Nie pierdol mi tu o wsi bo widząc tło na Twoich zdjęciach stwierdzam ,że gdybyście mieli ściany z drewna to można by nazwać ten wasz zasrany Targówek ,,osadą'' albo Slumsami ^^
Ad3. Chuj mnie obchodzi Twoja sytuacja życiowa nikt nie ma zamiaru Cię o to wypytywać bo wszyscy mają to w dupie. Chcesz się pożalić??? Idź do psychologa, poza tym myślisz ,że jak napisałeś o sprawie za pobicie to stałeś się Kimś?? Że zaraz wszyscy pomyślą: omg bolter kogoś pobił, kurwa lepiej z nim nie zadzierać. Odpuść sobie stary....
Pozdrawiam
Napisał to po to aby nie bylo:
"A jakie masz problemy stary? Nie chce byc dupolizem, ale masz cos na dupie"
Wytlumaczyl aby nie bylo takich tępych gadek, przynajmniej ja tak to zrozumialem......
PozdruFFKi ( poQeMoooN )
Pozdrawiam
Wiesz, my mamy cos takiego jak policja (rozumiem ze u was wszystkie kary sie widłami wmierza, ale musze cie zdziwic, bo nie wszedzie tak jest :) ), a ze mamy prawo jakie mamy, nie mozemy pic na srodku miasta, ^^
Jez17Psk
29-06-2007, 20:03
Hmmm, nie wiem co ma policja do wyglądu zewnętrznego ,,domów'' ale skoro u was ma to loozik xD. Co do picia alkoholu na środku miasta to wiedz ,że są inne miejsca gdzie można sobie w spokoju wypić nie wychylając się na miasto :).
@ Up
Hmm... wiesz ja na tych zdjeciach nie widze zadnych domów, ale jak tak bardzo chcesz to moge specjalnie dla Ciebie zrobic foty centrum Targowka ;o
Pozdrawiam
Hehe niemam co szukać bo słyszałem ,że piszecie w Wordzie pierw a potem wklejacie squashsquashsquashsquash
Zobacz nowe zdiecie i jesli bys nazwal nas osada to wy byscie byli kupa gowna i błota bo macie 12 razy mniej mieszkańców niż my an samej dzielnicy.
A jeśli chodzi o pobicie to chcialbym zwrocic uwage ze bedziesz mial tka samo jak cie spotkam i zapewne tez pojdziesz do szeryfa na twoim zadupiu sie poskarzyc albo polecisz do mamuski.
Dajcie wiecej zdiec czy was na baterie niestac XD albo klisze
Liryk zapytaj sie Matki kto cie spłodził w zaborze Niemieckim bo wygladasz mi na Szwaba Bez obrazy^^
P.S. może kiedyś do nas wpadniecie mam nadzieje że ujrze wasze mordy (ja dowas niepojade bo niewiem co do was dojeżdża a rowerem za daleko może jak bede sie wybierał do niemiec to wpadne po drodze ^^ )
Jez17Psk
01-07-2007, 15:46
Hehe niemam co szukać bo słyszałem ,że piszecie w Wordzie pierw a potem wklejacie squashsquashsquashsquash
Zobacz nowe zdiecie i jesli bys nazwal nas osada to wy byscie byli kupa gowna i błota bo macie 12 razy mniej mieszkańców niż my an samej dzielnicy.
A jeśli chodzi o pobicie to chcialbym zwrocic uwage ze bedziesz mial tka samo jak cie spotkam i zapewne tez pojdziesz do szeryfa na twoim zadupiu sie poskarzyc albo polecisz do mamuski.
Dajcie wiecej zdiec czy was na baterie niestac XD albo klisze
Liryk zapytaj sie Matki kto cie spłodził w zaborze Niemieckim bo wygladasz mi na Szwaba Bez obrazy^^
P.S. może kiedyś do nas wpadniecie mam nadzieje że ujrze wasze mordy (ja dowas niepojade bo niewiem co do was dojeżdża a rowerem za daleko może jak bede sie wybierał do niemiec to wpadne po drodze ^^ )
Zieeeew....nudne to już się robi, przestań gadać zacznij robić, nie chce mi się już z tobą dyskutować....
Ps. Jaki jest sens czepiania się rodziców??? Jakoś sobie nie przypominam aby ktoś od nas czepiał sie waszych starszych -.-
BUNIEK_PSK
01-07-2007, 16:33
Jul 01 2007, 13:56:00 CEST Killed at Level 103 by Sir Lockhart
and by Pawel Wielki :)
Kolejny zabity mimo ze wasz koelga Saigai mu powiedział ze nic doniego niema ^^
Pozdor dla Lockharta , Mad'hawka suahususas Pawel Next :P
Martinesz
01-07-2007, 23:33
loool podnieta ubiciem 4 osoby 100 lv+ 2 low lv graczy xd ;) poki co mozecie sobie ich tak wybijac ^^ jednak powiedz jhonnowi, ze w partyzantach sa tylko polacy ^^ a nie espanole i szwedzi ^^
Liryczny
02-07-2007, 01:30
Wypierdlaj od mojej matki geju! Jesteś aż takim dzieckiem że na rodziców wjeżdżasz? ciebie spłodziło stado murzynów a wyglądasz jak pedał z Abudabii...
Seryjnie kurwa dziecko w chuj jestes... -.- zenada
Ehh, a wy nadal swoje w moich oczach jestescie popierdoleni pierdolicie o czyms nie majac zielonego pojecia ;)
Naprawde kurwa gowno wiesz i pierdolisz robisz propagande na tym forum i w ogole mnie juz to w*****a i to bardziej niz w ogole ci to sie kurwa wyobraza.
Jestescie zalosni w chuj i idzcie w chuj i pierdol sie w chuj :p
Chyba kurwa mac wiem kto co kiedy mowi lepiej niz kurwa ty i pierdolisz takie zalosne klamstwa ze mnie juz kurwa chuj strzela pewnie zaraz napiszesz ze o wszystkim sie nie dowiaduje we wlasnej gildi ale to kurwa normalka u was popierdolonej kurwa kulturze popierdolce jebane
i idzcie kurwa w chuj jeszcze kurwa mac ponownie
i poraz kurwa kolejny raz nie potraficie sie zgodzic z tym ze ten gnojek z TGK padl ale ni chuja wy musicie pierdolic walki ze to nas nic kurwa nie obchodzi bo nie potraficie kurwa tego zrozumiec trzeba bylo wyskoczyc swoim kurwa bolterem i nam przytluc ze swoim pierdolonym targowkiem nie do*****e pierdolony
Drogi niedojebie Fratenie jeb się panie na banie to że wjebaliście się pomnie prawie całą gildią + to jak mnie ganialiście po całym ofie przez ponad 15 min. Pozdrowienia Mefisto i Saigai pro skille nice m-walle hrhrhrhr ^^
Znaczy tylko tyle że, nie przejmóje się tym dedem jutro mam zamiar iść tam znowu i zaorać pare berków a jak zobacze tam któregoś z was to tak zajebie halabardą że, odechce się wam zabawy w berka po ofie + finish w trapie.
Hmm bądźmy szczerzy w open battlu nie mielibyście z nami szans :P a padłem tylko dlatego ponieważ było zamało naszych On.
PS.Sauron sorcami na 50 lvl nosimy troszke więcej niż 5 manasów okej? :D taka rada na przyszłość hehe no to zmykam następnym razem będe miał pacca to Cie dopierdole z exori gran.
Sauhsuahs a ty idz w Cipe mzoe byc ? xD
Suashuahs jak bys chcial wiedziec Saigai napisal do Nathiana ze nic doniego niema wiec on expil to ze padl to padl i co z tego odrobi to i bedzie gral dalej.
martinesz niepowiem kto sie podniecal (pieńsk) gdy zabił anm 21 sorca swoimi 70 + itak samo wy zabijajc 70 lv 20-40 druidy i sorce tez mi podnieta wiec niewiem oco wogole ci chodzi :P
Podro dla lockharta jako jedyny ma troche honoru w sobie ^.- on wie oco chodzi XD.
Drogi niedojebie Fratenie jeb się panie na banie to że wjebaliście się pomnie prawie całą gildią + to jak mnie ganialiście po całym ofie przez ponad 15 min. Pozdrowienia Mefisto i Saigai pro skille nice m-walle hrhrhrhr ^^
Znaczy tylko tyle że, nie przejmóje się tym dedem jutro mam zamiar iść tam znowu i zaorać pare berków a jak zobacze tam któregoś z was to tak zajebie halabardą że, odechce się wam zabawy w berka po ofie + finish w trapie.
Hmm bądźmy szczerzy w open battlu nie mielibyście z nami szans :P a padłem tylko dlatego ponieważ było zamało naszych On.
PS.Sauron sorcami na 50 lvl nosimy troszke więcej niż 5 manasów okej? :D taka rada na przyszłość hehe no to zmykam następnym razem będe miał pacca to Cie dopierdole z exori gran.
@Nathian
Jesteś, byłeś, i będziesz żałosny. Nie wiedziałem co się dzieje na titanii bo od paru dni loguję się tylko trochę pogadać, a nawet nie chce mi się czytać o co poszło i czemu padłeś, ale jedno wiem - dobrze się stało.
@Bolter
To, że Saigai nie ma nic do kogoś, to nie znaczy, że inni z Partyzantów też nie mają, co?
U nich nie ma tak jak u Was, że mogę ciupać Lemonowi i Galadormowi (obydwoje nowi ownerzy zresztą) ile wlezie i nikt na to nie zwraca uwagi bo wasz leader nic do mnie nie ma ;)
@Nathian po raz drugi a propo Saurona
Gdybyś spędził z nimi trochę czasu to byś wiedział jak oni są wyekwipowani na wojnę.. Zresztą kozakujesz bo jesteś taki pro, a zapominasz, że oni walczą w 3 czy 4 wojnach jednocześnie ... I ciągle kopią wszystkim dupę. Przemawia przez Ciebie żałosna zazdrość, tryskasz jadem na wszystkie strony, tylko nie zdziw się jak przyjdą po Ciebie znowu skoro taki z Ciebie kozak i tak ich poubijasz wszystkich... chciałbym to zobaczyć, pffff
@Nathian
Jesteś, byłeś, i będziesz żałosny. Nie wiedziałem co się dzieje na titanii bo od paru dni loguję się tylko trochę pogadać, a nawet nie chce mi się czytać o co poszło i czemu padłeś, ale jedno wiem - dobrze się stało.
@Bolter
To, że Saigai nie ma nic do kogoś, to nie znaczy, że inni z Partyzantów też nie mają, co?
U nich nie ma tak jak u Was, że mogę ciupać Lemonowi i Galadormowi (obydwoje nowi ownerzy zresztą) ile wlezie i nikt na to nie zwraca uwagi bo wasz leader nic do mnie nie ma ;)
@Nathian po raz drugi a propo Saurona
Gdybyś spędził z nimi trochę czasu to byś wiedział jak oni są wyekwipowani na wojnę.. Zresztą kozakujesz bo jesteś taki pro, a zapominasz, że oni walczą w 3 czy 4 wojnach jednocześnie ... I ciągle kopią wszystkim dupę. Przemawia przez Ciebie żałosna zazdrość, tryskasz jadem na wszystkie strony, tylko nie zdziw się jak przyjdą po Ciebie znowu skoro taki z Ciebie kozak i tak ich poubijasz wszystkich... chciałbym to zobaczyć, pffff
No szkoda ze nie w 8 naraz wojnach powiedz z kim maja partyzanci wojne z naszymi 20 levelami ? ciekawe ^^
Ja swoje powiedzialem mielibysmy takie lv jak wy mogli bysmy sie sprobowac ale niemamy i zal mi robic charow specjalnie by was sklepac pozdro.
Jez17Psk
02-07-2007, 15:01
Ehh, a wy nadal swoje w moich oczach jestescie popierdoleni pierdolicie o czyms nie majac zielonego pojecia ;)
Naprawde kurwa gowno wiesz i pierdolisz robisz propagande na tym forum i w ogole mnie juz to w*****a i to bardziej niz w ogole ci to sie kurwa wyobraza.
Jestescie zalosni w chuj i idzcie w chuj i pierdol sie w chuj :p
Chyba kurwa mac wiem kto co kiedy mowi lepiej niz kurwa ty i pierdolisz takie zalosne klamstwa ze mnie juz kurwa chuj strzela pewnie zaraz napiszesz ze o wszystkim sie nie dowiaduje we wlasnej gildi ale to kurwa normalka u was popierdolonej kurwa kulturze popierdolce jebane
i idzcie kurwa w chuj jeszcze kurwa mac ponownie
i poraz kurwa kolejny raz nie potraficie sie zgodzic z tym ze ten gnojek z TGK padl ale ni chuja wy musicie pierdolic walki ze to nas nic kurwa nie obchodzi bo nie potraficie kurwa tego zrozumiec trzeba bylo wyskoczyc swoim kurwa bolterem i nam przytluc ze swoim pierdolonym targowkiem nie do*****e pierdolony
Qrwa daj se spokój, niech sobie pogada. Szkoda na niego palców i klawiatury bo on i tak zawsze wie lepiej i kurwa chyba nic tego nie zmieni.:baby:
padles poniewaz jestes ciota i sie chyba uhy skonczyly co nie?:)) po dedzie bys sie przymknal i nam nie jechal bo mozemy zabic cie kolejny raz nastepny raz i az tak do znudzenia. mam nadzieje ze nie wysylales targowka po mnie w rl bo sie poplacze ;( Bolter my nie prowadziwy wojny przeciwko noobom bo to sensu nie ma(sensie ze o was to jest :PP) jakbys nie wiedzial prowadzimy wojne z CF i jakos to my 4 zajebalismy od nich. a wy mozecie sie pochwalic fragami 100+ przez wasze mainy? nie tylko Ancient S. sfragowal. widakey czy ty byles choc na 1 akcji EiV bo jak dobrze pamietam to nie. wiec bez madrosci bo chuja robiliscie chuja robicie i chuj bedziecie robic tylko padac powodzenia.
Skrzator
02-07-2007, 16:46
Chill out chłopcy i dziewczynki mamy wkońcu wolne =).(Ci co nie pracują)
Komisarzyk
02-07-2007, 19:45
A propos Saurona:
W partyzantach dosc czesto sie kogos leje i czasami sie zuzyje troche zapasow a kolejna akcja wyskakuje niespodziewanie. Wiec chlopak poszedl nie z 5 manasami tylko z 5 bp co i tak jest za malo(ale chyba lepiej isc z 5 bp niz wogolnie nie isc?)
Szczycisz sie tym ze tak dzielnie uciekales przez 15 min. Nie jest to nic trudnego na 100 Knighcie kiedy cie gonia duzo nizsze levele i przeszkadzaja im jescze potwory ktore tobie nie sprawiaja wiekszego problemu. Ale masz racje to powinno byc zalatwione szybciej gdyby Partyzantka nie popelnila jednego bledu. A jezeli ty bys go nie popelnil to moglbys duzo dluzej sobie pobiegac.
Ale wierze ze nawet wrogowie przyznaja ze zrobisz troche leveli ale padniesz jescze nie raz.
A propos Saurona:
W partyzantach dosc czesto sie kogos leje i czasami sie zuzyje troche zapasow a kolejna akcja wyskakuje niespodziewanie. Wiec chlopak poszedl nie z 5 manasami tylko z 5 bp co i tak jest za malo(ale chyba lepiej isc z 5 bp niz wogolnie nie isc?)
Szczycisz sie tym ze tak dzielnie uciekales przez 15 min. Nie jest to nic trudnego na 100 Knighcie kiedy cie gonia duzo nizsze levele i przeszkadzaja im jescze potwory ktore tobie nie sprawiaja wiekszego problemu. Ale masz racje to powinno byc zalatwione szybciej gdyby Partyzantka nie popelnila jednego bledu. A jezeli ty bys go nie popelnil to moglbys duzo dluzej sobie pobiegac.
Ale wierze ze nawet wrogowie przyznaja ze zrobisz troche leveli ale padniesz jescze nie raz.
Możesz Mi zdradzić co to był za błąd? :> Jestem tego ciekawy nie mówię, że Sauron to noob lub inne bluźnierstwa tylko to troche dziwnie wyglądało dostawał odemnie bencki z manashieldem potem się uhał i zamienił się miejscami z (nie pamiętam kim) byłem pewien, że niema już manasów gdybym miał wtedy pacca przypuszczam, że złożył by się na exori gran.
Heh co do tego jak padłem fakt uhy się skończyły ponieważ expiłem tam troche czasu i używałem niebieskich run do uzdrowienia kojarzysz te czary Mefisto?
Tak więc Gz trapa ale nie przypuszczam aby udało się wam dokonać tego samego jeszcze raz ;)
PS. Komisarz nawet nie wiesz jak te shamany Mnie w*****ały xd w pewnym momencie byłem trapnięty przez berki ale i tak zwiałem i nie wal mi tutaj kitu, że miałem łatwą droge ucieczki mieli mniejsze lvl odemnie ale ja niemiałem bohów ani utani only t-ring tak czy siak doganiali Mnie.
Niebyłem to chyba ty mnie niewidzałes lub otym niewiedziałes spok oja wiem swoje ty swoje :P
Pozatym co tu duzo gadac Czekam Ten 1 miesiac by zobacyzc co zrobicie bo podobno mamy w po tym 1 miechu juz przegrac wojne.
Pozyjemy zobaczymy.
Uciekam z Forum bo i tak wy wiecie lepiej co robie a czego nierobie w Eiv wiec nieam co wami pisac a to ze Ownerzy na Vazzie i Lemonie sie pozmieniali to mnei dobiło wasza głupota przekracza wszystko :<.
Byebye niepisze tutaj bo szkoda mojeog czasu moze zazuce nowe foty ale nic pozatym chyab ZE WYDARZY SIE COS MADA FAKA WAZNEGO.(mowie serio)
Pozyjemy zobaczymy.
Kto pożyje ten pożyje ;)
a to ze Ownerzy na Vazzie i Lemonie sie pozmieniali to mnei dobiło wasza głupota przekracza wszystko :<.
Ta i nagle Lemon przestał mnie pamiętać, Galadorm w cudowny sposób nagle się nauczył pisać (NA DODATEK PO ANGIELSKU, SZOK) i pyta się mnie czy jestem w wojnie bo mu (w niewyjaśnionych okolicznościach) zniknęły wszystkie skulle z vipów, a Vazz nagle spowrotem w EiV chociaż go sami stamtąd wyjebaliście. Cud mniemany. Przestańcie być żałośni i wkręcać kit, nikt tu was banem nie straszy ale takie pierdolenie farmazonów no ludzie nie bądźcie śmieszni (aż tak bardzo) i przyznajcie się do grzeszków.. tak samo co ngbota nikt z was nie używa a na ankrahmun odchodziły comba co do sekundy zgrane...
Byebye niepisze tutaj bo szkoda mojeog czasu moze zazuce nowe foty ale nic pozatym chyab ZE WYDARZY SIE COS MADA FAKA WAZNEGO.(mowie serio)
I krzyż na drogę
trudno robic combo z mele mistrzu :) tak jak na fredriku ale jak obejrzysz film to sd's joela, latuza , fridy i thaziriona lataly nadal co do sekundy ;)
hmm Odpowiem na post adera
N/c gowno wiesz a sie madrzysz
Vazz Stary owner niemusisz wiedziec czemu go niebylo a teraz jest
Lemon tak samo jak chcialbys wiedziec niektorym po update zniknely skulle na vipach i mapa.
Mi tylko znaczki na vipach wiec pozdro. ( a ze cie niebił nigdy a miał na vipach to niewiedział czy cie skarcic czy nie)
Galadorm ma nowego ownera tylko.
Jak widac wiesz wszystko tylko nadal zamalo.
Masz Racje kto pożyje ten pożyje. Za bardzo pewni jestescie co 2 miechy slyszae gadanei za miesiac sie przekonacie a jakos coraz wiecej osob sie wypłaca :*
Skocz the master
Jul 06 2007, 20:40:46 CEST Killed at Level 78 by Ullvarr
and by Boa The Stryporm
Ladny xlog 1 szansa ratunku :D
Martinesz
06-07-2007, 22:03
Skocz the master
Jul 06 2007, 20:40:46 CEST Killed at Level 78 by Ullvarr
and by Boa The Stryporm
Ladny xlog 1 szansa ratunku :D
:)) nice, nice
Liryczny
07-07-2007, 14:11
Pozdro dla Mority i Garimo btw co chcieliście dzisiaj przez to osiągnąć? Może mnie ubic? xdxdxd
Ten twoj post oznacza to ze naprawde mało wiecie
Btw Garimo nieczyta polskiego forum ^^
Lockhart
07-07-2007, 23:17
trudno robic combo z mele mistrzu :) tak jak na fredriku ale jak obejrzysz film to sd's joela, latuza , fridy i thaziriona lataly nadal co do sekundy ;)
i co podnieta ? szkoda ze nie moge graaac :(:(:(
i co podnieta ? szkoda ze nie moge graaac :(:(:(
raczej stwierdzenie faktu niewyzyty dzieciaku, nikt sie tym nie przejmuje ze nie mozesz grac, jedno mniej do x logowania sie ehm...
Liryczny
09-07-2007, 16:52
Sprzedałem Lirycznego Vandala jak chcecie to z nim pogadajcie może będzie chciał się wypłacić... Pozdro tibia hehehe
Wakacje ustawione;]B)
Szczerze Morita to akurat Twoje pvp a pvp lockharta nie ma porównania. Twoje "lognę się to tu, to tam, a na koniec i tak spierdolę pierwszy do pz'a", w porównaniu do jego udzielania się, jest zwyczajnie żałosne.
Nie jesteś godzien pastować mu butów.
Wyjdź.
Szczerze Morita to akurat Twoje pvp a pvp lockharta nie ma porównania. Twoje "lognę się to tu, to tam, a na koniec i tak spierdolę pierwszy do pz'a", w porównaniu do jego udzielania się, jest zwyczajnie żałosne.
Nie jesteś godzien pastować mu butów.
Wyjdź.
Pochwal sie swoimi wyczynami panie pr0 :)
Pochwal sie swoimi wyczynami panie pr0 :)
Moje wyczyny:
- Nie wypłaciłem się kiedy tylko zaczęli mnie bić, jak to zrobił Morita jakieś 2 czy 3 lata temu
- Zablokowałem waszego uber kumpla żeby mógł łaskawie paść (co jak się później okazało nie było konieczne bo podobno wcale nie chciał dochodzić do wojny, w co mi ciężko uwierzyć)
- Uciekłem Boa, Latuzowi i Garimo kiedy bili mnie na pohu (50 levelowy knight uciekajacy 1x 100+ i 2x 200+)
- Uciekłem Bolterowi, Sorcererrowi i tej piczce Doomzorowi kiedy mieli mnie w idealnym trapie i się tak głupio stało że mnie sami z niego wypuścili
- Nie dałem się zabić na ostatnim fighcie, co oznacza że dalej jestem w grze
- Osobiście byłem jedną z osób które zablokowały Ullvarra by mógł drugi raz paść w glorii chwały EiV
- Robiłem sobie jaja z Garimo w czasie kiedy on mnie bił w venore, specjalnie uciekając dłuższą drogą żeby go nieco skompromitować ;)
- Nigdy nikogo nie poprosiłem żeby za mnie levelował, jak to miało miejsce z Twoim charem, Sorcererą.
Ader zauwarz ze nie jestes celem EIV tylko przydupasem Kazadumow ktory im pomaga w dodatku nie jest z nimi w gildi. Zastanow sie sam nad soba co ty mowisz. S*******ac potrafisz? To ja s*******alem 20+/- minut przed aow unit i kazadum bez ss i t ringow i sie nie podniecam.
Wczoraj gdzie uciekles na walce?
Moje wyczyny:
- Nie wypłaciłem się kiedy tylko zaczęli mnie bić, jak to zrobił Morita jakieś 2 czy 3 lata temu
Hum, 150ek > 50 ek ? Widzisz róznice?
- Zablokowałem waszego uber kumpla żeby mógł łaskawie paść (co jak się później okazało nie było konieczne bo podobno wcale nie chciał dochodzić do wojny, w co mi ciężko uwierzyć)
- Uciekłem Boa, Latuzowi i Garimo kiedy bili mnie na pohu (50 levelowy knight uciekajacy 1x 100+ i 2x 200+)
- Uciekłem Bolterowi, Sorcererrowi i tej piczce Doomzorowi kiedy mieli mnie w idealnym trapie i się tak głupio stało że mnie sami z niego wypuścili
- Nie dałem się zabić na ostatnim fighcie, co oznacza że dalej jestem w grze
- Osobiście byłem jedną z osób które zablokowały Ullvarra by mógł drugi raz paść w glorii chwały EiV
- Robiłem sobie jaja z Garimo w czasie kiedy on mnie bił w venore, specjalnie uciekając dłuższą drogą żeby go nieco skompromitować ;)
PRO :blazen:
- Nigdy nikogo nie poprosiłem żeby za mnie levelował, jak to miało miejsce z Twoim charem, Sorcererą.
Znow pokazujesz ze gówno wiesz - dostałem Sorcerere jako noobchara :)
Jez17Psk
11-07-2007, 15:49
Name: Old Vandal Sex: malen Profession: Paladin Level: 24 World: Titania Jul 11 2007, 13:41:41 CEST Killed at Level 25 by Kirshna and by Gloon Sver.
Nie no chłopaki jesteście zajebiści bauahhahahahahahahaahaahaa gratuluje fraga :p:p:p:p:p a ktoś tu niedawno gadał ,że to my ubijamy nikomu nie potrzebne noobchary? o.O W ogóle to już wszyscy mają Titanie w dupie :D
@Ader
Szacuneczek :)
Name: Old Vandal Sex: malen Profession: Paladin Level: 24 World: Titania Jul 11 2007, 13:41:41 CEST Killed at Level 25 by Kirshna and by Gloon Sver.
Nie no chłopaki jesteście zajebiści bauahhahahahahahahaahaahaa gratuluje fraga :p:p:p:p:p a ktoś tu niedawno gadał ,że to my ubijamy nikomu nie potrzebne noobchary? o.O W ogóle to już wszyscy mają Tibie w dupie :D
@Ader
Szacuneczek :)
Mial skulla to dostal raz sdka ;) a pozniej tylko biegalem za nim bo jakis noob go bil ;] waste pz dla loodzi takiego pokroju jak Mr.wannabecool vandal
W ogóle to już wszyscy mają Tibie w dupie :D
Ciekawe dlaczego? ;D (tgk skopalo wam dupe / partyzanci juz nie maja zycia?)
@ ader
na poczatku twojego postowania tutaj, mialem do ciebie spory szacunek. im wiecej pisales, tym wiekszego idiote z siebie robiles, chwalac sie 1337 razy, ze blokowales seq'a, co jest NIE LADA WYCZYNEM!!!!1111. naprawde, lepiej juz nic nie pisac, niz robic z siebie blazna.
bez pozdrowien
Ciekawe dlaczego? ;D (tgk skopalo wam dupe / partyzanci juz nie maja zycia?)
@ ader
na poczatku twojego postowania tutaj, mialem do ciebie spory szacunek. im wiecej pisales, tym wiekszego idiote z siebie robiles, chwalac sie 1337 razy, ze blokowales seq'a, co jest NIE LADA WYCZYNEM!!!!1111. naprawde, lepiej juz nic nie pisac, niz robic z siebie blazna.
bez pozdrowien
Miku jeśli myślisz że teraz siądę i się rozpłaczę to kurdę chyba Cię rozczaruję.
Seq, a Ty myślisz że ja kiedykolwiek używałem time ringa czy ssa do uciekania przed nimi?
Alber0, nie pierdol głupot dziwnym trafem jak zabili Sorcererę na 40~ levelu od razu lognął się Bolter, a potem pieprzył farmazony, że to nie on nim gra. Nie bądź żałosny i przyznaj się że dostałeś chara już wylevelowanego praktycznie.
Znow pokazujesz ze gówno wiesz - dostałem Sorcerere jako noobchara :)
co za matol xDDDDDD
Moje wyczyny:
do 1 Mówiłeś ze sie wcale niechwalisz jak by ganiało cie na 150 lv 40 Ludzi to tez bym niemiał problemu bloknac cie jakim kolwiek charem przezywajacym 1 koljeke twojego demage wiec nieam sie czym chwali tym bardziej ze zaraz za toba byl Vateriel.
2. Idealny trap wiesz coto jest trap ? chyba nie zblokowalismy ci wejscie po schodach a zeby cie trapnac bysmy musieli miec z 5 osob wiecej wiec ogarnij coto jest trap.
3. Nieprosil mnie o levelowanie sam robilem sorca a to ze 3 razy nim wbijałem 45 lv bez problemow pozniej padajac swtwierdzilem ze dam chara osobie ktora wraca donas na titanie człowiek który gra Duzo lepiej niz ty i inni.
I tak jak seq powiedzial ten 1 jedyny atak na hillsach byl na ciebie bo niebylo kogo bic ^^ bo na ciebie uwagi niezwracamy a najbardziej rozsmieszyl mnie VIlum za bicie Callastusa all wasi rl padaja (Pomaga wam i niewiedzieliscie ze bedziemy go bic Imbecyle a moze inny gosc gral na tobie ader bo pytal sie czemu go bijemy :<) .
Gdybysmy dorwali cie wczesniej padl bys jak kaczka byłes za blisko hillsow bo zaczelismy cie bic przy schodach.
Sracie na Tibie czy zmieniacie serwer? .
Jez17Psk
13-07-2007, 08:53
Mial skulla to dostal raz sdka ;) a pozniej tylko biegalem za nim bo jakis noob go bil ;] waste pz dla loodzi takiego pokroju jak Mr.wannabecool vandal
Qrde żałuje ,że Cię nie ubiłem jak miałem okazję (Scroopiego) i nie pierdol ,że puściłeś 1 sd bo biegałeś za nim chyba pod Gh koło dlair zanim padł.
Skrzator
13-07-2007, 09:10
Qrde żałuje ,że Cię nie ubiłem jak miałem okazję (Scroopiego) i nie pierdol ,że puściłeś 1 sd bo biegałeś za nim chyba pod Gh koło dlair zanim padł.
Że kurwa co? Vandal padł przy temple venore a że wam ubarwnia jakieś informacje to nie moja wina że macie farmazona w gronie. Btw. nie było sensu robić pz na takim piesku.
Bolterku bolterku,
prosili mnie o moje osiągi to im wypisałem
I błagam nie pisz mi że Alber0 wymiata w Tibii, biegać 80 levelem i klikać hotkey od sd raz na 3 sekundy to potrafi średnio co drugi czterolatek.
A w trapie mnie mieliście tylko a) Doomzor mnie wypuścił b) baliście się przyjść po mnie jak nie miałbym gdzie uciekać. I nie masz co tu chrzanić farmazonów, WY faktycznie zaczeliście mnie lać na hillsie gorzej, że Doomzor zdradził się swoim zbyt wczesnym atakiem i już wiedziałem co się szykuje. A miał mnie w trapie i to był fakt, całe 10 minut przed nim uciekałem.
Co do zmiany serva, jeszcze za mało was ubiliśmy żeby go zmienić ;)
"Ubiliśmy"? Jeśli co, Unit/Kazadum/AoW "ubijają" EiV etc, ty nie. Kiedy wkoncu zrozumiesz, ze chuj mogles i nadal "mozesz"? I kto to mowi o propagandzie, lael !_!.
Bolterku bolterku,
I błagam nie pisz mi że Alber0 wymiata w Tibii, biegać 80 levelem i klikać hotkey od sd raz na 3 sekundy to potrafi średnio co drugi czterolatek.
A w trapie mnie mieliście tylko a) Doomzor mnie wypuścił b) baliście się przyjść po mnie jak nie miałbym gdzie uciekać. I nie masz co tu chrzanić farmazonów, WY faktycznie zaczeliście mnie lać na hillsie gorzej, że Doomzor zdradził się swoim zbyt wczesnym atakiem i już wiedziałem co się szykuje. A miał mnie w trapie i to był fakt, całe 10 minut przed nim uciekałem.
Tylko nie zmieniaj na server gdzie jest duzo nieumarlych ; )
Tak jak powiedzial Skrzat, padl przy temple venore a nie przy jakims tam gh kolo d lair ;) i zgadza sie puscilem 1 sdka, no nie liczac 3-4 visów ktore walnolem na poczatku ;) a bylo mnie ubijac... moze chociaz Tobie by sie udalo ;) A jak bym chcial go ubic odrazu i robic sobie pz na jakims noobie to bym go zabil w 2-3 sekundy :)
Wasz kochajacy Scroopy ;)
Liryczny
18-07-2007, 17:27
Nie mówiłem że padłem koło d lair to po pierwsze po drugie zgadza sie padlem niedaleko temple (w mieście nie na pohu, może ktoś źle zrozumiał)
No i sprawa trzecia... 1 sd? nie rozsmieszaj mnie, nie będę się kłócił bo nie mam na to nastroju ale mogliscie mi trapa zrobić w pół sekundy jednak wam sie nie udało (bylo kilku noobow którzy lecieli wiec niebyły problemu mnie trapnąć... Aha i nie pisz że nie chciałeś mnie ubić Bo gdy stałem przed depo ze skullem kto mnie ruszyl albo padl albo uciekl...Ty goniłeś z nim za mną i chcieliscie deda ale utama mf i pare uhów troche to opóźniły a typ który mnie dobił pojawił się dopiero koło temple jakieś 3 sekundy przed moim dedem... hehe osobiste gratulacje fraga;] Ja mam w dalszym ciagu na was wyjebane Liryka nie mam sprzedałem poza tym lece na studia gdzie neta nie będę miał. Adios odpowiedz poprosze na komórkę 602 131 837 Bo juz tu nie będę zaglądał;]B)
poza tym lece na studia gdzie neta nie będę miał. ]B)
Chwała Ci boze za to !
Chwała Ci boze za to !
Boże*
^_^
Bolterku bolterku,
Wrocilem juz :] Ader, powiedz mi ze kogo ty sie kurwa mac uwazasz? Jestes nikim, tu na titanii a najbardziej sie rzucasz. Jesli chodzi o moje pvp, to znow pierdolisz, bo nigdy nie widziales mnie w akcji.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.