Pokaż pełną wersje : Pierwsza różdżka
mam pewien problem a mianowicie zdobyłem 8lv. i zrobiłem sobie profesję Druid jednak nie wiem gdzie zdobyć pierwszą różdżkę i jak to zrobić (nie jestem dobry w angielskim) założę się że uznacie mnie za nooba ale mnie to nie obchodzi czekam na jakieś wskazówki z poważaniem jawiar
Zalezy w którym mieście jesteś. Np w Venore to wejdz se w tibia.pl i poszukaj mapy Venore. I tam będzie pisać nazwa NPC i ten co handluje runami(czy jakoś tak) I tam musisz pójść napisać:
hi
snakebite rod
yes
bye
Dostajesz ją za darmo, ale jak zginiesz, i ci wypdnie, musisz kupić nową za 500gp lub za mniej od gracza
Jak zdobędziesz 13 lvl i 1k idziesz tam gdzie wtedy i piszesz
hi
moonligt rod
yes
bye
Lub kupić od graczy za 3/4 ceny
wrogonastawiony
19-06-2007, 15:31
Nie wprowadzaj go w bład !
NPC ktorego musi szukac to koleś z Gildii Druidow - tego szukaj na mapie. A dalej tak jak kolega wyzej napisał. :)
mam pewien problem a mianowicie zdobyłem 8lv. i zrobiłem sobie profesję Druid jednak nie wiem gdzie zdobyć pierwszą różdżkę i jak to zrobić (nie jestem dobry w angielskim) założę się że uznacie mnie za nooba ale mnie to nie obchodzi czekam na jakieś wskazówki z poważaniem jawiar
mam dla ciebie rade odinstaluj tibie i sie poucz troche angielskiego ... bardziej ci sie to przyda :/
mam dla ciebie rade odinstaluj tibie i sie poucz troche angielskiego ... bardziej ci sie to przyda :/
A moze chlopak uczy sie niemieckiego albo japonskiego? X(
Tawer Redeye
19-06-2007, 22:50
A moze chlopak uczy sie niemieckiego albo japonskiego? X(Ja się uczę niemieckiego i angielskiego(dodatkowo) i umiem lepiej niż większość polaków.
Browarrior
19-06-2007, 22:59
@up:a chuj nas to obchodzi?
Tomcio Pall
19-06-2007, 23:23
Nie jesteś noobem. Jesteś newbie a to duża różnica.
Co do różdżki to idź do NPC sprzedającego runki i powiedz:
hi
<nazwę wanda/roda>
yes
ładnie się pożegnaj
Nie wprowadzaj go w bład !
NPC ktorego musi szukac to koleś z Gildii Druidow - tego szukaj na mapie. A dalej tak jak kolega wyzej napisał.
nie ma roznicy do ktorego pojdzie, na jedno wyjdzie bo obaj maja mozliwosc wreczenia pierwszej rozdzki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.