Pokaż pełną wersje : Atak różdżką po udpade
Hainieken
19-06-2007, 21:03
Skoro po aktualizacji na zadawane obrażenia level będzie miał większy wpływ niż dotychczas to czy w takim razie sorce będą mogli zadawac obrażenia powyżej 70 z różdżek?
Holek080
19-06-2007, 21:17
Skoro po aktualizacji na zadawane obrażenia level będzie miał większy wpływ niż dotychczas to czy w takim razie sorce będą mogli zadawac obrażenia powyżej 70 z różdżek?
Ale to bedzie działało tylko na runy. A nie na różdżki do ch.... różki bedą tak jak dotychczas waliły a na około 70 lvl z 65 mlvl bedziesz walił mniej niż dotychcasz z run ( takich jak sd )
PozdRo
Ale to bedzie działało tylko na runy. A nie na różdżki do ch.... różki bedą tak jak dotychczas waliły a na około 70 lvl z 65 mlvl bedziesz walił mniej niż dotychcasz z run ( takich jak sd )
PozdRo
Własnie bedzie odwrotnie;)
Więkrzosc bedzie zalerzało od mlvla a nie od lvla....bo taki mdw praktycznie by straci okolo 300dmg tylko a teraz z 500 moze nawet stracic :(
qqqrwina... wg mnie to troche tĘ grĘ psuja CIPki...mogliby zrobci nowe servery po starsze klienty Np. pod 7.5 :P
tylko ze jest problem, bo te 2 lata temu to nie bylo takiego wysciugu co do bicia lvlu...a wiec i tak niebyloby identycznie jak wtedy...bo ludzie sie tego juz nauczyli i graliby jak dzisiaj -.-
wiem ze to co napisalem jest kompletnie nie na temat ale tak mnie jakos wzielo :P
Raul de Bar
20-06-2007, 00:16
Nie ma racji, 2 lata temu ludzie bili lvl jak mogli, ale gorzej im to wychodziło (nie było żółwi dla knightów, vis nie opłacał się magom) od tych dwóch lat zmieniło się dużo, a Cipsoft ułatwił troszkę lvlowanie, co nie znaczy, że gra robi się gorsza.
(nawet jesli nam się tak wydaje ;p)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.