zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kim jest Bunny Bonecrusher ??

Trener
06-10-2004, 01:08
Mam pytanko..

KIM JEST Bunny Bonecrusher ??

I nie chodzi mi o strażniczki przy bramach do Carlin, tylko o tą piękną Panią w "złotej" zbroi, która porusza sie po pokoju na pierwszym piętrze w Zamku w Carlin.

Jak zwrócisz się do niej "Hi" albo "Hail" to ona odpowiada że chce aby zwracać się do niej jej tytułem. No i własnie, jaki jest jej tytuł bo na straznik, księżniczka i wiele innych nie reaguje.

A po drugie, może wie ktoś o czym można z nią porozmawiać? I co ona daje (albo, jeak większość kobiet -zabiera - :] )??

Pozdro

Dark Vilej
06-10-2004, 06:40
U niej kupuje sie promocje za 20k jak masz pacca.

Walrock
06-10-2004, 08:10
Musisz się do niej zwórcić "Hail Queen".

Matfiej
06-10-2004, 09:31
Część NPC nie reaguje na skróconą formę powitania, czyli na popularne Hi, wtedy należy spróbować Hello.

Walrock
06-10-2004, 13:52
Czy ty nie widzisz posta, którego ja napisałem. Czy ty nie rozumiesz, że królowa reaguje tylko na Hail Queen !!

Dabek
06-10-2004, 14:17
A mi się zawsze wydawało, że królową Carlin jest Eloise, a nie jakaś Bunny, autorowi tematu chyba jednak o kogo innego chodziło, nie sądzicie?

Walrock
06-10-2004, 15:09
Jak zwrócisz się do niej "Hi" albo "Hail" to ona odpowiada że chce aby zwracać się do niej jej tytułem. No i własnie, jaki jest jej tytuł bo na straznik, księżniczka i wiele innych nie reaguje.
Kolesiowi się nazwa pomyliła.

Matfiej
06-10-2004, 16:21
re Walrock a czemu uważasz, że wiesz lepiej co autor miał na myśli ? Bo musiało mu się chyba w takim razie wszystko poplątać. Bo z tego co pamiętam, to królowa jest na parterze a nie na piętrze.

Może gość tu zajrzy i wyjaśni wątpliwości, czy jemu się pomyliło, czy też nie.

Khan
06-10-2004, 16:30
chyba nie mogą być 2 npc o tej samej ksywie, co? Bonecrusher łazi sobie przy wschodnim wejsciu Carlin. Mozna sie jej zapytac co gdzie znalzc w miescie. Ponadto atakuje za bluzgi i rzekomo chroni przed PK.

Trener
06-10-2004, 20:21
Rzeczywiście musze wyjaśnić.

Czytajcie dokładnie o co mi chodzi.

1.
Napisałem na piętrze w zamku a nie na parterze.
Na parterze chodzi Królowa Eloise i stoją jej dwie strażniczki Barbara i Fenbala.
I to wiem, ze "hail Queen" i kupujesz promocje (jak masz PACCA)

2.
Przy bramach do miasta kręca się BAMBI Bonecrusher, BUSTY Bonecrusher oraz BLOSSOM Bonecrusher.

3.
BUNNY Bonecrusher kręci się na PIERWSZYM piętrze w ZAMKU w Carlin i to właśnie o nią mi chodzi. Nie jest to KRÓLOWA :D

Pozdrawiam

@re down:
Właśnie nie robi tego co inne strazniczki. Nie reaguje na przekleństwa ani tego typu rzeczy. Ponieważ najpierw trzeba się do niej zwrócic jej tytułem a ja nie wiem jaki jest jej tytuł

@re $orcerer
Hail General Bunny Bonecrusher
I otomi chodziło - dzieki bardzo

Khan
06-10-2004, 20:34
@up:

O! I to jest mądry i przemyslany post. :D Szkoda że nie znam odpowiedzi. :/ Moze robi to samo co inne bonecrushery?

$corcerer
06-10-2004, 22:20
Hail General Bunny Bonecrusher
Potem jeżeli się nie mylę, to można zagadać o work, spy, thais i takie tam (polecam kombinować). Ja nic z niej nie wyciągnołem, ale kto wie (tylko broń Boże mówić o jakimś queście :D)
A jeśli nie General, to zapytaj sie jej siostrzyczek o nia- powinno pomoc.