Pokaż pełną wersje : Kim jest Bunny Bonecrusher ??
Mam pytanko..
KIM JEST Bunny Bonecrusher ??
I nie chodzi mi o strażniczki przy bramach do Carlin, tylko o tą piękną Panią w "złotej" zbroi, która porusza sie po pokoju na pierwszym piętrze w Zamku w Carlin.
Jak zwrócisz się do niej "Hi" albo "Hail" to ona odpowiada że chce aby zwracać się do niej jej tytułem. No i własnie, jaki jest jej tytuł bo na straznik, księżniczka i wiele innych nie reaguje.
A po drugie, może wie ktoś o czym można z nią porozmawiać? I co ona daje (albo, jeak większość kobiet -zabiera - :] )??
Pozdro
Dark Vilej
06-10-2004, 06:40
U niej kupuje sie promocje za 20k jak masz pacca.
Musisz się do niej zwórcić "Hail Queen".
Część NPC nie reaguje na skróconą formę powitania, czyli na popularne Hi, wtedy należy spróbować Hello.
Czy ty nie widzisz posta, którego ja napisałem. Czy ty nie rozumiesz, że królowa reaguje tylko na Hail Queen !!
A mi się zawsze wydawało, że królową Carlin jest Eloise, a nie jakaś Bunny, autorowi tematu chyba jednak o kogo innego chodziło, nie sądzicie?
Jak zwrócisz się do niej "Hi" albo "Hail" to ona odpowiada że chce aby zwracać się do niej jej tytułem. No i własnie, jaki jest jej tytuł bo na straznik, księżniczka i wiele innych nie reaguje.
Kolesiowi się nazwa pomyliła.
re Walrock a czemu uważasz, że wiesz lepiej co autor miał na myśli ? Bo musiało mu się chyba w takim razie wszystko poplątać. Bo z tego co pamiętam, to królowa jest na parterze a nie na piętrze.
Może gość tu zajrzy i wyjaśni wątpliwości, czy jemu się pomyliło, czy też nie.
chyba nie mogą być 2 npc o tej samej ksywie, co? Bonecrusher łazi sobie przy wschodnim wejsciu Carlin. Mozna sie jej zapytac co gdzie znalzc w miescie. Ponadto atakuje za bluzgi i rzekomo chroni przed PK.
Rzeczywiście musze wyjaśnić.
Czytajcie dokładnie o co mi chodzi.
1.
Napisałem na piętrze w zamku a nie na parterze.
Na parterze chodzi Królowa Eloise i stoją jej dwie strażniczki Barbara i Fenbala.
I to wiem, ze "hail Queen" i kupujesz promocje (jak masz PACCA)
2.
Przy bramach do miasta kręca się BAMBI Bonecrusher, BUSTY Bonecrusher oraz BLOSSOM Bonecrusher.
3.
BUNNY Bonecrusher kręci się na PIERWSZYM piętrze w ZAMKU w Carlin i to właśnie o nią mi chodzi. Nie jest to KRÓLOWA :D
Pozdrawiam
@re down:
Właśnie nie robi tego co inne strazniczki. Nie reaguje na przekleństwa ani tego typu rzeczy. Ponieważ najpierw trzeba się do niej zwrócic jej tytułem a ja nie wiem jaki jest jej tytuł
@re $orcerer
Hail General Bunny Bonecrusher
I otomi chodziło - dzieki bardzo
@up:
O! I to jest mądry i przemyslany post. :D Szkoda że nie znam odpowiedzi. :/ Moze robi to samo co inne bonecrushery?
$corcerer
06-10-2004, 22:20
Hail General Bunny Bonecrusher
Potem jeżeli się nie mylę, to można zagadać o work, spy, thais i takie tam (polecam kombinować). Ja nic z niej nie wyciągnołem, ale kto wie (tylko broń Boże mówić o jakimś queście :D)
A jeśli nie General, to zapytaj sie jej siostrzyczek o nia- powinno pomoc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.