Pokaż pełną wersje : Jaką grasz postacią?
Jaka postacią grasz na mainie?
Ja wybrałem khighta to moja pierwsza.
Głosujcie!
szklannka
31-10-2003, 13:11
na poczatku byl sorc :]
potem stworzylam paladynke ;)
a teraz nadszedl czas na druida, przy ktorym juz chyba zostane,bo gra mi sie nim swietnie ;)
kotomaniak
05-11-2003, 13:54
Ja gram moi mili sorcem. Sorcer the best!
ja posiadam wszystkie klasy najpierw dostalem knighta puzniej zrobilem maga puzniej druida na koncu palka
Knight i Druid....tymi postaciami gram....w zamierzchłych czasach grałem sorckiem a palkiem nie.....bo jakoś mi nie leży:))
to proste oto filozofia:P:
paladyn:nie masz lagow,lubisz postacie ktore walom na dystans i lubisz takie postacie troche magi troche atako czy cos takiego:P
knight:najprostrza postac bijesz i sie czasem uleczysz zadna filozofia:P:P
mag i druid:postacie magiczne druid czary defensywne mag czary ofensywne ci co wolom grac na dluszom mete biorom maga a druidzi to najczesciej uh markerze
wiec gram paladynem:P
Gram knightem. Jest to chyba najprostsza postać, więc od niej zacząłem. I gra mi się świetnie :D 8)
Węc tylko 25% osub jest mądrych i wybrało maga.
Knight Rulez HEHEHE
następny w kolejce czeka <mag> i to wlasnie tym chce siac postrach wsrod PK!
SzopenFx
09-11-2003, 09:51
Od 5 miesiecy garm rycerzem :] jedynol jego wadol jest to ze niemoze robic sobie ronow a niechce mi sie robic drugiej postaci maga wiec paladyn jest najbardziej optymaldol postaciol w tibi :):)
Patrokles
10-11-2003, 20:12
a mi się wydaje że palladyn jest najlepszy, bo gra knightem mi się nudzi ciągłe traningi itp.. a palladyna jest postacią o duzym urozmaiceniu moze uzywać czarów i być blokerem jest trudnym celem dla pk
W przeszlosci mialem 2 sorcow,2 knightow i paladyna. Teraz jak dostane pacca to robie sorca na premii i ta postac juz zostanie.
Ja caly czas gram jedna postacia jest to pallek (ostatnio stworzylem na nowym serwerze drugo postac ale nie mozna sie lognac :( )
Looc Rainmaker
10-11-2003, 21:32
ja wybralem maga :D fajen isie czaruje :D, ale niestety pk mnie przesladuja, poki nie zdobende wysokiego leve bede sie bal caly czas ;(
Ja swoją przygode z tibią zaczełem z knightem, ale PK sie na mnie uwzieli :(.
Teraz od jakiś 2 tygodni gram sorciem i nim najlepiej mi sie gra.
POLECAM SORCA :D
Oryginalnie dodany przez karat
Ty na pewno mądry nie jestes bo nawet nie umiesz napisac poprawnie slowa "osób" . Nie jest tak ze klasa postaci mowi o madrosci wlasciciela - kazdy gra klasa ktora sprawia mu najwieksza radosc w grze:)
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Oryginalnie dodany przez karat
Ty na pewno mądry nie jestes bo nawet nie umiesz napisac poprawnie slowa "osób" . Nie jest tak ze klasa postaci mowi o madrosci wlasciciela - kazdy gra klasa ktora sprawia mu najwieksza radosc w grze:)
Wreszcie jakis naprawde madry czlowiek sie odezwal! Jak czytam te wszystkie posty z bledami to mi sie odechciewa czytac.
Ludzie korzystajcie ze slownikow!!!
Main Vegeta
11-11-2003, 21:05
Ja mialem juz wszystkie postacie oprocz druida bo druid mi nie odpowiada i wedlug mnie jest najgorszy.Knightem galem ale szybko sie nudzi i jest tak sobie . Sorc to trudno jest na poczontku- trudno sie expi , klopoty z kasa , sciganie przez PK .A pally to wysasna sprawa ale trzeba nie miec lagow bo z lagami to dlugo niepozyjesz . Masz troche magii masz dobre skillsy , PK zadko sie czepiają :P
PALANT RULEZ!!!
Powiem jedno!!!Palladyni RULeZZZZZZZZZZZZZZZZZzzz
Moja pierwsza postac byl Knight, a teraz tylko palladyn i po gram nim bardzo dlugo.
zeus1985
13-11-2003, 12:47
Ja gram knightem na Lunarze
22lv 4mglv 54/51
Knight 26 level skile 63/63 dziekuje THE END ba ba ba.
zaczynalem knajtem a potem przerzucilem sie na palla i gram nim do dzis
Ja mam narazie knighta na 13 lv i jusz mi sie powoli nudzi .
Pograłbym sobie sorcem ale nie chce mi sie przechodzic znowu tego dennego rookgardu!
Sorcerer RULEZ Sorcerer the best ^^
X( :( X( Ludzie ile razy można przeprowadzać takie sondy?!!!!!!!!!
Najleprzą postacią dla mnie jest sorcerer pózniej---->paladyn(jak nie masz lagów)-------->druid------->knight :D
Poradnik:
Robisz pallka pół magia pół walka
Później patrzysz czy cię podnieca walka czy czary
A jak cie i to i to to zostajesz przy pallku tak jak ja zrobiłem
widac ze paladyni rulez nawet prowadzom :D:D:D
wszyscy palayni odajcie swuj glos w sondzie bo wojownicy nas doganiajom!!!!:D
Lord Greyrav
03-12-2003, 20:38
ja gram pallem lecz troche mi sie nudzi poniez niewiem gdzie moge poexpowac a w ogole caly czas gine 8) chyba przezuce sie na jakis czas na druida ponoc fajny jest Greyrav-14lv-Venore-Eternia Taki druid ze szczeka opada-5lv-Rookgard-Eternia oczywiscie 8)
Ja gram Pallem na Ruberze.
A ja najpierw grałam pallem, ze względu na ciągłe lagi zrobiłam sobie rycerza i przy nim pozostałam :) Teraz juz nie mam lagow ale mam sentyment do rycerza i będę nim grać do 100 levelu;)
Bloody_Izual
04-12-2003, 16:49
Ulubiona postać:knight
Czemu ta postać:wydaje mi sie że jest ich mało a więcej magów/druidów co by oni zrobile bez blokerów:D
Najlepsza/najsilniejsza postac:Pally(magia i Walka)uniwersalny poprostu:)
Dan the Automator
04-12-2003, 17:23
Jest juz identyczny temat
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.