zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ban za trening afk

ktos-tam-z-tlumu
06-10-2004, 07:39
Czy ktoś z was dostał bana za trening na afku ? jeżeli tak to na ile ? I napiszcie jaki mieliście lvl i skille, bo słyszałem, że różnie się dostaje w zależności od postaci i od tego czy ma się pacca.

Czarniawy
06-10-2004, 08:03
Z tego co ja sie orientuje to nie dostaniesz bana za train afk jezeli nie uzywasz niedozwolonych programow, a bez nich nie mozesz byc dluzej afk niz 15 minut bo cie automatycznie wyrzuci. Jedyna zla rzecz jaka moze cie spotkac za to ze afkujesz to to ze mozesz zostac zabity przez innego gracza:P

ps.: moge sie mylić!

kagan
06-10-2004, 14:31
Skro trenujesz to masz tryb walki (te krzyzyki :P ) a będac w tym trybie niemożesz zostać wylogawany bo coś robisz - walczysz (trenujesz)

$corcerer
06-10-2004, 15:47
Pierwszy ban: tydzien, nastepny miech, potem do kasacji.
Nic innego się nie liczy.
Jak trenujesz, to masz obowiązek być przy kompie, bo jak jakiś GM podejdzie, to kaze ci cos zrobic (np. tanczyc). jak nie zatanczysz- banan

Angelus
06-10-2004, 23:14
Ciekawe , a jak nie zrozumiesz o co chodzi ?
Myślę , że podchodzi ... mówi hi ... cisza ... hi ...cisza ...
teraz może paść ostrzeżenie i jeżeli kolo nic nie odpowie
to mogą być kłopoty w postaci bana.

Kali :D
07-10-2004, 15:15
Ostatnio na Nova byla glosna sprawa z tym ze kolo 10 osob na w miare wysokich lvlach i skilach trenowalo afk i dostali bana. Najkrotszy ban byl na tydzien a najdluzszy na miesiac i na miesiac dostal koles posiadaja PACCa czyli PACC nie posiada przywiloejow zwiazanymi z banami

Gremlin
07-10-2004, 18:43
@PACC i mniejsze kary.
Otoz kiedys (z poltora roku temu) zwykly GM mogl dac graczowi z PACC max 3 dni bana, dawno to zostalo zmienione bo takie kary to nie byly zadne kary.

W chwili obecnej GM wypelnia ankiete w ktorej wpisuje rodzaj zbrodni i system daje bana automatycznie, wiec nie ma zadnego rozdzialu PACC/FACC w wysokosci kar.

Angelus
26-10-2004, 22:16
Prawo - prawem , ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie ... :)

Nightwalker
27-10-2004, 07:23
MIałem kiedys pacca, a mój brat założył sobie postać Onion-day.
Więc wszystko było ok poki pacc sie nieskonczył :) wtedy dali namelocka :P

Sharphis de'Moon
27-10-2004, 15:50
A ja się chyba niezgodze ze pacce mają takie same kary. Widziałem przypadek jak pacc miał mniejszą kare niż facc... A ktoś tu pisał ze GM wpisuje w jakis tam komputer co zrobil ten czlowiek, i komp przydziela kare. A z kąd ta osoba to wie?