Pokaż pełną wersje : Namelock
Witam!
Mam pytanie dotyczące namelocka. Czy są jakieś szanse,abym dostał namelocka?
Mój nick to Palladyn-pifpaf, świat Calmera.
Legalnie nie.
-.- kurcze, miałem nadzieję , ze da się podciągnąć pod jakiś paragraf regulaminu -.-
Jesli mimo to macie jakieś pomysły jak można by było to zrobić to proszę podzielcie sie ze mną :P
Kup.Se.Musk
20-06-2007, 15:44
-.- kurcze, miałem nadzieję , ze da się podciągnąć pod jakiś paragraf regulaminu -.-
Jesli mimo to macie jakieś pomysły jak można by było to zrobić to proszę podzielcie sie ze mną :P
Mieć kolegę GM-a?Choć nawet wątpię ,żeby to pomogło ,bo wtedy mógłby stracić posadę.Czyli wychodzi na to ,że namelocka nie dostaniesz.
--Cienius--
20-06-2007, 16:05
Wystarczy 10k Tutorowi a on napisze jakas notke inteligentnie ze to i tamto i masz namelocka ;p
Bo to raz slyszalem o takich sprawach ? pozdro ;p
Wystarczy 10k Tutorowi a on napisze jakas notke inteligentnie ze to i tamto i masz namelocka ;p
Bo to raz slyszalem o takich sprawach ? pozdro ;p
albo dostane bana za próbę przekupstwa :P
Tutorzy nie mają możliwości załatwienia komuś nielegalnie namelocka, my nie mamy takiej władzy... Z takimi rzeczami to trzeba złapać GMa online na Helpie (NIE SPAMOWAĆ NA CTRL + R BO WAS OLEJE!) i tam go jakoś przekonać. Tylko nie mówcie, że dostaliście tą postać czy coś w tym stylu, bo za Wasze starania zostaniecie nagrodzi banem. Po prostu powiedzcie że ten nick znaczy coś głupiego w innym języku etc...
tia, a co głupiego może znaczy Palladyn-Pifpaf :P co powiem mu że po angielsku to Palladyn-BangBang?
Piotrek Marycha
20-06-2007, 22:14
oMg nie lepiej było pomyslec jak chara robiles?? nie zmienisz tego nicku chyba ze zrobisz 150 lvl i jakis tutor-low-lvl bedzie ci w dupe właził -.-
jak robiłem tego chara to nie myślałem, że będę nim grał. To była postać do czego innego, ale kiedyś spróbowałem grać nią i mi się spodobał palek :P i tak już zostało(razem z głupim nickiem (-.-)
Kwadratowe Koło
21-06-2007, 11:15
Napisz im, że Paladyn-pifpaf, ma w sobie słowo pifpa. Małe dzieci mówią pifpa a nie pipa, a pipa to w wolnym tlumaczeniu cipa, pizda. Albo po prostu przetłumacz, że jest to 'Paladin-boombam'
Malkowicz
21-06-2007, 11:26
Up@ To się nazywa umysł
Napisz im, że Paladyn-pifpaf, ma w sobie słowo pifpa. Małe dzieci mówią pifpa a nie pipa, a pipa to w wolnym tlumaczeniu cipa, pizda. Albo po prostu przetłumacz, że jest to 'Paladin-boombam'
Spróbowałem :( i się nie udało
Btw:Co znaczy boombam(grzmocić?):P?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.