zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prosze o rade doświadczonych graczy

Humer1993
20-06-2007, 17:15
Prosiłbym wszystkich miłych użytkowników forum o rade. Mam dylemat: grałem w tibię wszystkimi profesjami każda ma przynajmniej 20lvl ale żadną nie doszłem do 30lvl nie wiem jaka postacią mam grać.Narazie gram paladynem 23lvl 55dista ale nie bardzo mi sie podoba ta postać. Kusi mnie za to rycerz(szczegulnie że teraz będą nowe bronie). Prosze o radę(jeżeli kina to jakie eq i ile na dany lvl skilować). Z góry dzienkuje(szukałemw innych działach lecz nie znalazłem)

skazi
20-06-2007, 18:50
Prosiłbym wszystkich miłych użytkowników forum o rade. Mam dylemat: grałem w tibię wszystkimi profesjami każda ma przynajmniej 20lvl ale żadną nie doszłem do 30lvl nie wiem jaka postacią mam grać.Narazie gram paladynem 23lvl 55dista ale nie bardzo mi sie podoba ta postać. Kusi mnie za to rycerz(szczegulnie że teraz będą nowe bronie). Prosze o radę(jeżeli kina to jakie eq i ile na dany lvl skilować). Z góry dzienkuje(szukałemw innych działach lecz nie znalazłem)

Szukałeś ale tak żeby nie znaleść.

BaxCrow
20-06-2007, 23:12
Mam pytanie. Ty grałeś tymi charami czy kupiłeś konto? Bo jakbyś nimi grał to byś wiedział, którą ci się najlepiej gra -.-. A co do tych skilli to poradników jest mnóstwo dla najtów.

Goku_Sayian
23-06-2007, 02:07
bosheee, graj tym kim ci sie podoba. ale nieee, next nap "w upie polepsza najta to bede gral nim" ...

Daveon
23-06-2007, 02:10
Kolega powiedzial , że grał wszystkimi profesjami . Powiedz mi tylko jedno , po co aż tyle postaci założyłeś, ja gram od poczontku jedno i styka. (bezsens)