Pokaż pełną wersje : life ringi i manasy
bartii10
20-06-2007, 21:02
witam moi mili xD
powiedzcie mi w ktorych sytuacjach lepiej uzyac mf a w ktorych life ringow?
hmm.. life ringow uzywa sie raczej do robienia run, a manasow do expienia...
62 elder zadaje takie pytania? o.O
Zooombek
20-06-2007, 21:08
Zalerzy na co idziesz.
Jezeli idziesz na np. gs to przyda sie to i to
Segalczuk
20-06-2007, 21:28
Allegro czy ebay ...
Niemasz friendow na tibi co by sie znali tylko musisz sie blaznic i na forum pytac?
bartii10
21-06-2007, 00:50
dziekuje za krytyke, kazda krytyka dziala na mnei motywujaco, tylko zastanwai mnie dlaczego sie blaznie xD wszakze nie jestem blaznem.
jakby mi koledzy odpowidizeli to bym sie tu nie pytal, no ale skoro pytanie jest grzechem to przepraszam..
spodizewalem sie ze odpowie mi ktos doswiadcozny, no ale skoro nawet 100+ nie jest na tyle doswiadczony zeby odpowiedizec na nurtujace mnie pytania to kto mi odpowie?
Ja uzywam l.ringow w bardziej extremalnych sytuacjach tj.
nie mam hp i many wiec wkladam ringa i heyay
a manaski biore na to zeby mnie nie lali:p
Spyhardzik
21-06-2007, 03:34
Grajac na swiecie pvp zawsze musisz miec manasy na wypadek nagleko ataku, tak samo jesli huncisz non-stop tez jedz na manaskach, life ring przydanty jest w sytuacjach kiedy czekasz na resp, bo jest to tansza alternatywa manaskow.
Takie kurwa trudne odpowiedziec cfaniaki ?? ALLEGRO EBAY !!!! banda jełopow kurwa jego mac
Patrykusss
21-06-2007, 07:49
@Shana
Mały błąd w towim poście zauważyłem a mnianowicie to 67 ELDER DRUID:D
Szybki'lols
21-06-2007, 07:50
Allegro czy ebay ...
Niemasz friendow na tibi co by sie znali tylko musisz sie blaznic i na forum pytac?
No to ebay!
To teraz ty się zbłaźniłeś tym postem... forum jest od pytania się o pomoc etc.
bartii10
21-06-2007, 12:18
no wlasnie do tej pory zawsze expilem z manasami. wiec zastanwailem sie gdzie by tu mozna dobrze sporzytkowac lr i w jakich sytuacjach life ringi sie poprostu bardizej oplacaja od manafluidow..
poczatkowo myslalem ze uwywa sie ich przewaznei na pvp kiedy to nei ma sie czasu klikac hotkeya z mfem. pozniej cos obilo mi sie o uszy ze lr sie zabiera na hero i tobyla cala moja wiedza na temat life ringow.
dzieki za odpowiedzi ;)
czyli np jak ktos hunci na 1x respie gsa i czeka te 3-4 minuty to lepiej oplaci mu sie ladowac mane lr?
moje obliczenia:
1 lr = 1200 many = 900gp 9000gp = 12000
1bp mf = 2000 many = 1000gp 9000gp = 18000
chyba sie jednak bardziej oplaca uzywac manaflidow.
chyba ze mam blad w obliczeniach.
slimaczek
21-06-2007, 12:36
Life Ring to po prostu tańsza wersja mf.. Jak mam pod ręką lr, to najpierw go zużywam, a na końcu mf.
Jak komuś zależy na totalnej oszczędności, można też zaznaczyć aby nie używać lr jak się ma full hp, bo regeneruje on 400hp.
Sanyol_Master
21-06-2007, 14:21
wg mnie zawsze powinno sie miec przy sobie tego life ringa a jeszcze lepiej RoH'a,zwlaszcza postacia magicznym,a juz napewno jezeli ma sie 33 lvl i leci sie na guardy z Woi bo zzera duzo many jak na ten lvl
Dziwne że taki lvl o to pyta, life ringi do runek manasy do expienia:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.