Pokaż pełną wersje : Jaka byla wasza 1 postac
Chcialbym sie spytac jaka byla wasza 1 postac ,a jaka teraz gracie
Moja 1 postacia byl palek
Teraz aktualnie gram 41 ed
Pawlinio
21-06-2007, 11:48
Moja 1 postać to był knight:) ze skillami 47/18 :baby: (wogule nie skillowalem ) ale pozniej był hack;( i z zanery sie przeniosłem na secure :]
..::QRAS::..
21-06-2007, 12:27
Moja pierwsza to chyba knight czy drut dojechalem do 16 poziomu wtedy i zrobilem nowa postac xD
Lockhead
21-06-2007, 12:30
8 Pall na Elysi =) na 8 lvl'u jakis koles napisal ze jak dam mu passy na konto to mi da jakies itemy i uwiezylem wkoncu uczymy sie na bledach :).Pozniej mialem wiele postaci aktualnie 42 sorc.
Zooombek
21-06-2007, 13:26
A na mojej pierwszej postaci to nawet z rooka niewyszedlem to byl Ski Sylwen czy jakos tak
oli_powrot
21-06-2007, 13:27
moj pierwszy char to 10 druid xD Gukar sie nazywal ;p aktualnie 62rp ale go sprzedaje
Qczeneta
21-06-2007, 13:38
Moja pierwsza postać to sork 21 le vel ;) A potem nauczyłem się, że nie ma nic za darmo, szczególnie jeśli chodzi o boty :D
Teraz gram też sorkiem 32 lev, i chyba porzerzuce się na mojego 14 lev. knighta
szymon287
21-06-2007, 13:39
Kina na silverce 36lv :D obecnie 117ek ;>
Smoku_SDZ
21-06-2007, 13:43
Moim 1 chaarem byl sork o nicku Smoku Sieradz. Potem dostal namelocka, a teraz ma 40lvl;D
Hellraiser
21-06-2007, 13:43
Moja pierwsza postać był to 15 knight na Isarze, Bierhoff
Aktualnie jestem w stanie odpoczynku, lecz gram 85 knightem. Clarence Arne Riise
Michnik of Celesta
21-06-2007, 13:46
Moją pierwszą postacią był knight , dobiłem nim jakiś 15 lvl i uznałem , że knight jest do dupy zrobiłem parę innych postaci , obecnie żadna z nich nie istnieje został tylko 50 RP.
Moja pierwsza postac była na Lunarze, zwała się Zath Oxys. Miała bodajże 8 lvl i była druidem :D
Aktualnie gram 32 rp i 28 ms :)
Vlad Dracula
21-06-2007, 14:04
http://img245.imageshack.us/img245/151/userbarss6.png
(http://www.akcja.firefox.prv.pl)
Moja pierwsza postać to kina 25lvl [skille 45~/45~],ale eq było niezłe GS,Knight armor bez wykonywania deserta bo nie wiedziałęm co to
Nikast Shynix
21-06-2007, 14:10
Andresse, sorcerer. Skończył swój żywot na 6 levelu. Gdy wyszedłem nim na Mainland zaraz po wyjściu ze świątyni postanowiłem zobaczyć jak się zabija. Oczywiście padłem i straciłem całą swoją ciężko zdobytą na rooku kasę wraz z połową eq. Potem miałem szczęście i idąc za grupką PKerów zajumałem rzeczy jednej z ich ofiar. Kupiłem sobie trochę eq, ale padłem dwa razy od PK.
kondom69
21-06-2007, 23:45
Moja pierwsza to był druid :) Dojechałem do 15 i zrobiłem sobie knighta. Od tamtej pory popieram tylko rycki
Vichelon
22-06-2007, 07:31
A ja? Moją 1 postać nazwałem swoim imieniem i nazwiskiem (Honera), Nawet nie opuściła Rookgaardu. Następnie przestałem grać na jakiś czas. Na drugim koncie: Sethuren (Elera). Obecnie 5lv, bo też już nie gram. Kiedy wychodziłem na maina, nie wiedziałem, co to jest paladyn, zacząłem grać palem, pózniej zrookowanym :/ Vichelon of Empera, druid, 17lv - moja 3 postać. Gram do dziś. Swego czasu próbowałem rookstayerstwa (Candia, deletnąłem na 9lv) a obecnie robię na Neranie i Refugii, oprócz wyżel wspomnianego VoE
Moja pierwsza postać to knight, nadal nim gram i jestem z niego dumny :)
Humm.Moja pierwsza postać to był Druid,bodajże 11 level na Novej.Potem miałęm wiele postaci między innymi mojego 105 knighta który po hack spoczął sobie w spokoju z 70 lvl.Aktualnie gram sorcem na Arcani Static Pusle
Ari_Hand
22-06-2007, 09:28
Moją pierwszą postacią był knight lecz jego nicku nie pamiętam, bo po wyjściu na maina zostałem shackowany(w tedy bylem noobem), aktualnie gram Knightem na Świecie Candia ;p
Moją pierwszą postacią był 8 sork, Lawa Croft xD Pamiętam jak w tamtych czasach nie podobał mi się sork, i chodziłem do guildi druidów prosząc o zostanie drutem ;P
Aktualnie robie nowego pala, ponieważ na starego chara mam deleta.
Moją pierwszą postacią był druid, na świecie Aurea o nicku (o ile dobrze pamiętam) Keleya Elel
Aktualnie gram ek'iem (patrz profil)
Pozdrawiam
to były czasy... xD Sorcerer na Pandori, który zakończył swój żywot na 10 lvl, a potem delete ^^ wyszłam nim z rooka na 9 lvl xD
I w końcu zrobiłam sobie rokstayera. Na 12 lvl znudził mi sie i wyszłam nim na maina xD
Poźniej (po 5miesiecznej przerwie :p) był druid na Aurei, którym grałam do niedawna, ale gdy po raz 4 koleś mnie zabil jak mialam kilka % do 25lvl wściekłam sie i dałam passy kumplowi żeby mi odrobił lvl.. I byłoby ok gdyby nie keyloggi na jego kompie :P i teraz char ma 18 lvl i rs :baby:
Ale ludzie sie uczą na błędach, więc gdy po formacie kompa zrobiłam sobie palla nie wchodze już na żadne nieznane stronki i mam nadzieje że hacka żadnego nie bedzie :)
RemielArlano
22-06-2007, 10:36
Moja pierwsza postacia byl druid bylem wtedy noobem i nie wiedzialem jaka mam wybrac i wybralem druida bo mi sie podobala nazwa pozniej mnie zabili i mialem 7 lvl to zrobilem knighta ;P:)
Ivanomen
22-06-2007, 10:40
Moją pierwszą postacią był knight o nicku Ivanomen na świecie Aurea. Lecz później zmieniłem świat na Guardię i zdobiłem sobie Druida. Obecnie 91lvl ED.
Malkowicz
22-06-2007, 10:45
Moją pierwszą postacią był E-knight miał skills słabe 87\83 bot plx level tylko 53
później przeniosłem się na pvp-enfo miałem palla 43 R-paladyna skille 68\42 :o i 15 magic:cup: a ostatni char to M-sorc 78 level magic 68:cup: on był już na pvp tak jak E-knight no i odechciało mi się grać bo byłem biedny 78 level only 1000k czyli 100cc;( a knight jeszcze gorszy tylko behe blokał albo jak znalazłem ekipe na demce i miałem na nim gdybym sprzedał eq tak gdzieś 700k
Pierwsza: Vauri Ellon, Rycerz, Zanera
Aktualna: Michoss, Czarownik, Honera
Moją pierwszą postacią był paladyn, ponieważ myślałem że będzie to jakiś mnich (mniej więcej jak w diablo), ale grałem dalej.. tak więc 42 palek na serverze Lunara, 73 dystans (słabo, bo niewiedziałem że pall jest na kusze etc.).
Segalczuk
22-06-2007, 15:50
Moja pierwsza postacią był druid wbiłem nim na jakis swiat (inferna) wyszlem z rooka ^^ wbilem 27 level po 3 miesiącach gry i znudzil mi sie druid poniewaz na tym swiecie co grałem liczył sie tylko knigt , pal i sorc . Teraz mam sorca i jestem w top 20 na infernie ;].
Moją pierwsza profesją był sorcerer, kiedyś wybrałem też rycerza i druida ale przestałem nimi grać. Nadal trzymam po stronie sorców :).
Goldscorpion
23-06-2007, 10:30
Ja zacząłem knightem i jeszcze wtedy nie widziałem, że trzeba nim skilowac :p Miałem masę charów gdyż ciągle zmieniałem profy ale jak kupiłem pacca to przez miesiąc grałem ED wbiłem 45lvl i przestałem grac. teraz bede robił znowu knighta na nowym serwie.
bulamen7
23-06-2007, 10:44
moja 1 postac to 14 rookstayler :) nie wiedzialem ze jest mainland:)
Moją 1 postacią był har na dolerze pamientam weszla dopiero tibia u nas :D niemialem neta a i tak zr rooka nigdy nie wyszlem obecnie gralem Geng Elven Best Solo :Dragon Best Block :Dragon Lord Hit Sword 247 Obecnie gram moim druidkiem ;] Ashir Guissy
Duke Dran
23-06-2007, 11:10
Moja pierwsza postac... Knight imieniem Lord Ziemniak czy jakos tak, nia pamietam. Ahhh pamietam te czasy jak to sie skillowalo dzien i noc z qumplami z klasy xD.
Milten Magician
23-06-2007, 11:20
Moją pierwsza postacią był palek, potem druid, na końcu zrobiłem 78 sorca a obecnie gram znów pallkiem.
moją pierwszą postacią był palek, który walił z cluba :o:) na szczęście mi go zhakowali :p potem grałem trochę knightem, no a teraz mam E Druida :)
Troojka91
23-06-2007, 12:53
Moja pierwsza postac to Druid ale nie pamietam lvla juz cos kolo 8-12 , obecie mam 66 msa
Ninjaster
23-06-2007, 21:51
Mojim pierwszym charem byl 78lvl ms... dalem go kuzynowi a on mi dal wzamian 88lvl ek na tym samym servie... ach ta wspolpraca z rodzina =D
kEyLoGgEr.
23-06-2007, 22:29
Ja zacząłem knightem i jeszcze wtedy nie widziałem, że trzeba nim skilowac :p Miałem masę charów gdyż ciągle zmieniałem profy ale jak kupiłem pacca to przez miesiąc grałem ED wbiłem 45lvl i przestałem grac. teraz bede robił znowu knighta na nowym serwie.
ej a nowe swiaty beda dla pacc? czy na przyklad przez 1 miesiac dla pacc a pozniej dla facC?
21 Master Sorcerer z 38 mlvlem na Antice ;)
Ach, te czasy...
Moją pierwszą postacią był Sorcerer. Posłuchałem kumpla.... Zapomniałem passów, i przypomniałem je sobie. BYŁ 70 MSem. Ale zabrał mi go hack a że byłem na wakacjach Hacker zjechał mi go do Rooka :(( Flamon Teraz 4 lvl :(
Moja 1 to wtedy na rooku char - 5lvl, dopiero po 2 charze wyszedłem na maina jak dobiłem 8lvl i wybrałem knighta :P
2 char to był sorc, wbiłem 23lvl, ale za to miałem ile deadów :D i nawet od Casanny (ktoś jej powiedział, że kumpel 55ek chwalił się, że ma u niej pro, oczywiście to było kłamstwo i byłem akurat z kumplem wtedy :D) ^^'
A jeden koleś powiedział, że dojdę do guildii jak dam mu passy - dałem i nagle zmiana passów, to ja nowe konto i się pytam ocb :D Potem zmieniłem mailem passy i odzyskałem konto, co dziwne ZERO STRAT! :D
Potem pall (20lvl teraz), druid (21lvl teraz) i knight, którym obecnie gram :)
19 knight Lord Misiekall na Elysii (gram na niej od zawsze) i chociaż miałem nim 3 mlvl skile 47/45 to do dziś uważam go za moją najlepszą postać bo gdy ją robiłem nie myślałem jeszcze o żadnym pg, liczyli sie tylko ludzie i odkrywanie nieznanych terenów :D
kurde ale sie rozpisałem ale aż łezka sie w oku kreci ;D
Ziellarz
24-06-2007, 11:59
Moją pierwszą postacią był palladyn. Grałem nim parę lat temu, nie wiem dokładnie ile, ale wiem że jak tibia miała stary wygląd. Niestety byłem wtedy noobem:
Wybrałem palka, walczyłem jak knight (na dodatek zmieniałem bez przerwy rodzaj broni raz club, raz sword). Nie wiedziałem że jest coś takiego jak skillowanie. Chciałem kupić battle hammera i przeznaczyłem na to całą swoją kasę (400 gp) ale cap nie miałem i wyleciał młot. Jakiś koleś go wziął i tyle go widziałem. :baby:
Wtedy byłem prawdziwym noobem, ale teraz już nim nie jestem :p
Moja pierwsza postac to sorc, wbilem 13 lvl i skonczylem grac bo nie moglem wbic 14 bo caly czas padalem. Pamietam moj brat mial 15 druida i robil uhy ( czasy bez souli, uhy na 11 lvlu bodajze) i dal mi kilka uhow, a ja je stracilem na rotach pod thais. Ehhh to byly czasy :)
Goku_Sayian
24-06-2007, 12:45
knight ^^ wtedy jeszcze neta nie mialem u siebie i gralem u qmpla, wyszedlem na main do veno i wyszedlem z miasta na droge do kazz, to byla stara tibia i ktos lurnal zerka pod wyjscie, i dead :( :D:D :baby:
Patrykusss
24-06-2007, 12:58
Moja pierwsza postac nie wyszla nawet z temple na roocku poniewa dalem nick Patrykusss a plec byla zenska:D:D
nilipiuk1143
24-06-2007, 13:45
Moją pierwszą postacią był knight. Zawsze w każdej grze online gram na początku rycerzami. Potem było wieeeeele postaci a aktualnie gram 48 Knightem :]
Knight, bo wtedy najłatwiej się nim grało.
Ja na początku mojej przygody wybrałem knighta. Dobiłem nim jakiś ~21 lvl, potem zrobiłem sorca którego sprzedalem na 50 lvlu i zrobiłem sobie ~1,5 roku przerwy w grze. Teraz mam 100 lvl knighta B)
KrEmAs KAc
24-06-2007, 15:54
Knight na Anticy :) to było bardzo dawooooo dobiłem 19lvl po miesiącu grania :D
Pewnie to przez to ,że zobaczyłem ile mają speary ataku i nimi rzucałem :)
19 knight na harmoni ze skillami po 30 :D:D:D
obecnie 44 ms aldora;)
Soldiers
24-06-2007, 17:20
hehe pamietam swojego sorcka o to jak go zjebalem: 30 lvl/28 mlvl hehe
Noobowski knight na novej :) .Obecnie 34 royal.I 24 drut do pkowania przez którego nie mam co teraz robic po nocach.
Najpierw grałam knightem, doszłam do 21 lvl. Założyłam sobie uh makera, uznałam że druidem sie fajniej gra i knighta usunęłam :p Druidem wbiłam w końcu 121 lvl, dostałam deleta xd, a teraz znów gram druidem obecnie 102 lvl
@ moja 1 postac to palek 30 lvl Dawno dawno temu juz go usuneli ;d obecnie gram 93 druidem ;), szacunek dla pani wyzej druidzi roxuja :D
Jakaś postać na drugim lvlu. Ale wtedy tibia mi się nie podobała. :D
1 postać hmmm na 1 lv(Xantera)nic nie umialem zrobic i przestalem grac.Potem jak mi kolega wytłumaczyl to na następny dzien w 4h z rooka wyszlem i zrobilem se knighta wbilem 14lv i dostalem hunta i wrucilem na rook
Ancient900
10-09-2007, 17:51
8 palek, biegałem z battle hammerem i steel shieldem który kupiłem u npc >,<
Now 38 EK
Marcin24
10-09-2007, 18:31
Sorcerer, bo kumpel miał takowego. Do 18 lvlu, po hacku grałem, ile razy padałem...
Andrealfus
11-09-2007, 08:29
1 postac? ta sama co zawsze czyi w podpisie look pls :) Eh.. pamietam ten deszczowy majowy dzien 2003r. kiedy sie zastanawialem jak sie konto zaklada :PPP
moja pierwsza postac to byl sorc 14lvl mial ale to stare dzieje rozbrajalo mnie to ze wszedzie gdzie poszedlem to leve or ded czy jakos tak krzyczaly nooby
Knight, 15 level
Robilem go jakies 2 miesiace
babcia666
11-09-2007, 22:14
Pierwsza postać 21 sorc z harmonii... bodajże San Salwador :D a potem był hack;/ teraz pallek 41, był 43 ale padł dziś;/.
Knight
Skile do dupy 48/42 zresztą nick też bo wtedy byłem noobem B) Aro Destuktor
Batman21
11-09-2007, 22:23
Moja Pierwsza postacia był chyba Palek mial skille okolo 50
mój 1 char miał profesje NOOB był palkiem w studed secie i katanom w ręce a skille dista to były 17 sword 30 i 40 shielding
Pitek_Spox
12-09-2007, 23:11
Moim 1 haarem był sorc na aldorze nick: Jaki Dadramus:baby: wbilem 17 lvl i sie dowiedzialem ze pacca darmo nie dostane B) i hack. Aktualnie gram ed 32 Pitek Grox.
-Mixawik-
13-09-2007, 09:18
Pierwszy był druid ;] Ale jak popadałem kilka razy to zrobiłem nową postać...
Moja pierwsza postac to sorcerer. Nick: Kiemi (Postać założona 3 lata temu, ale nadal ją mam! :D) Wbiłem nim 18 lvl i powędrowałem na Fortere :P Aktualnie 40 knight na Novej :P
Moją pierwszą postacią był knight. Ma nick Zryty Ziom. Byłem noobkiem i kuzyn mi taki nick dał :p
Aktualnie jest to 45 ek skile 75/75
Miałem pare retiredów bo mi się grac nie chciało a postać założona 2 lata temu :]
Mój pierwszy char to był paladyn co wali z miecza miał 37 sworda i 29 dysta na 21 lvl :p nadal go mam ,ale teraz gram 34 ed na azura
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.