Pokaż pełną wersje : axy po updacie
Prosilbym o podanie nowych axow ich statow oraz lvla od ktorego bedzie mozna uzywac.
Z gory thx
Slonik90
21-06-2007, 12:38
Albo dajcie link do jakiegos wykazu broni ale po upie bo tez trenie axe i mnie to ciekawi xD
Keer'rock
21-06-2007, 12:41
Będzie update to sobie zobaczycie. Trochę cierpliwości.
nilipiuk1143
21-06-2007, 13:19
Będzie update to sobie zobaczycie. Trochę cierpliwości.
Ehh właśnie wyjąłeś mi to z ust :) Będzie Update zobaczycie.. troszkę cierpliwości chociaż sam się nie mogę doczekać ale cierpliwy jestem..
Proponuję zamknąć temat:topic:
Niedozwolony
21-06-2007, 14:35
erig.net tam masz wszystko... no masz pare axow i ich staty(nowe i te aktualne) więc sam szukaj ja sam o tym pomyślałem i juz podniecam sie nowymi clubami;p
ej a kiedy bedzie ten update:)
ej a kiedy bedzie ten update:)
Pytanie umieszczone nie w tym temacie.
Slonik90
21-06-2007, 18:54
Ehh właśnie wyjąłeś mi to z ust :) Będzie Update zobaczycie.. troszkę cierpliwości chociaż sam się nie mogę doczekać ale cierpliwy jestem..
Proponuję zamknąć temat:topic:
Skoro nieumiesz sie doczekac to nie kaz mi byc cierpliwym ;)
Slonik90
21-06-2007, 20:05
na erigu sa tylko obrazenia zadawane po "abdejcie"
btw jak bedzie ci sie nudzilo skillujac axa po :abdejcie:
Na moje oko to sie nazywa Up-Date (ewentualnie Update) ale na 100 % nie abdejt:glupek::D
Na moje oko to sie nazywa Up-Date (ewentualnie Update) ale na 100 % nie abdejt:glupek::D
A jak sie wymawia "Update" ? Cos w rodzaju apdejt, a on zrobil z tego zart mowiac tak. Lol, kiedy widze ludzi ktorszy mysla ze sa strasznymi kozakami na forum a potem robia z siebie pajacow chce mi sie na zmiane plakac i smiac xD
@topic
Ja chce bardzo moim low lvl knightem zrobic najslabsza arene i zdobyc tego axe, co jest w tej komnacie.
kurde o swordach i o pallkach wszyscy gadaja a ja nawet statystyk chociazby 1-go axa nie widzialem...
http://tibia.erig.net/axes
czyli axe znowu w tyle niedosc ze 0 defa to 2 axy dodalli a swordow z 10 ;/
milan233
21-06-2007, 21:17
czyli axe znowu w tyle niedosc ze 0 defa to 2 axy dodalli a swordow z 10 ;/
Przecież KUR** update jeszcze nie było to czemu piszesz już w czasie przeszłym?
Spyhardzik
21-06-2007, 21:36
Tu masz spis wszystkich nowych axów: Hackzooor (http://www.efektaxe.pl/efektaxe/)
Tu masz spis wszystkich nowych axów: Hackzooor (http://www.efektaxe.pl/efektaxe/)
O rany ale smieszne... I ty masz 122 elite?
<noob alert> <noob alert>
Jeszcze nie ma pelnej listy axe ale znajac zycie tuz po upie wszystkie beda na erigu. ;]
O rany ale smieszne... I ty masz 122 elite?
<noob alert> <noob alert>
Jeszcze nie ma pelnej listy axe ale znajac zycie tuz po upie wszystkie beda na erigu. ;]
A mnie to sie wydalo smieszne ?
@Topic jak juz mowilem, zalezy mi tylko zeby zrobic najslabsza arene :D
Dlugie tam kolejki sa ? Zreszta jaki tam jest system, ze na arene jest kolejka jak np do sklepiku ?
Laleczka voodo
22-06-2007, 12:06
Prosilbym o podanie nowych axow ich statow oraz lvla od ktorego bedzie mozna uzywac.
Z gory thx
moze sam cos poszukasz?
Slonik90
22-06-2007, 14:32
A jak sie wymawia "Update" ? Cos w rodzaju apdejt, a on zrobil z tego zart mowiac tak. Lol, kiedy widze ludzi ktorszy mysla ze sa strasznymi kozakami na forum a potem robia z siebie pajacow chce mi sie na zmiane plakac i smiac xD
Nie robie z siebie kozakaz ale niemożna pisac apdejt, to tak jak ja bym napisal ze bije z Fajer Ax albo ze ma na sell Fajer słorda || wiek: 14niedziwie sie ze stwazasz a sam robisz błędy :D
Nie robie z siebie kozakaz ale niemożna pisac apdejt, to tak jak ja bym napisal ze bije z Fajer Ax albo ze ma na sell Fajer słorda || wiek: 14niedziwie sie ze stwazasz a sam robisz błędy :D
Wipigi robi błędy, mówisz?
Tomaszkoi
22-06-2007, 19:38
www.tibiacity.org
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.