PDA

Pokaż pełną wersje : Najprostszy sposób, kilka sekund!

Dr.Unknown
06-10-2004, 15:37
A więc kiedyś pewien forumowicz zamieścił obrazki i właśnie podał link, to jest najprostszy, najszybszy i najwygodniejszy sposób! Przeglądasz, wybierasz obrazek, dajesz 'Host it' i kopjujesz pierwszy link by wkleić go na forum. Pisze to bo wciąż są pytanie 'Jak?' 'Gdzie?' itp. I link:
www.imageshack.us
Żaden keylogger etc...nieufacie mi wasz sprawa:p
Aha PISZCIE, niezależy mi na popularności, ale chciałbym utrzymać ten temat na widoku dla początkujących;)

Ketini
06-10-2004, 20:18
www.imagesHACK.us - Napewno nie ma keylogga? Bo ta nazwa taka...

I tak wogóle to raczej nie kapuje o co ci chodzi.

Obłedny Rycerz
06-10-2004, 20:30
Nie Ma

PatrzyŁem

WnerwiajĄ Mnie JuŻ Te Boidupki

Dr.Unkownowi chodzi oto że ejst to bardzo prosty sposób wstawiania obrazków.Nie musisz zakładać żadnego konta , tyljko wskazujesz z kompa gdzie masz obrazek , jednak z tego co widac nie może on być więszy niż 1 kb (lol?)

Dr.Unknown
06-10-2004, 22:25
Nie Ma

PatrzyŁem

WnerwiajĄ Mnie JuŻ Te Boidupki

Dr.Unkownowi chodzi oto że ejst to bardzo prosty sposób wstawiania obrazków.Nie musisz zakładać żadnego konta , tyljko wskazujesz z kompa gdzie masz obrazek , jednak z tego co widac nie może on być więszy niż 1 kb (lol?)
No raczej troche większe...masz ss'ika

http://img32.exs.cx/img32/9463/lol56.jpg

Bambuko
06-10-2004, 22:26

Wejdź na stronę to się dowiesz, że to nie Images Hack tylko Image Shack.

Avager Niebieski
06-10-2004, 22:26
1024 kilobytes = RÓWNE 1mb !!! (o ile sie niemyle Kilobytes to to samo co KB :) )

Dr.Unknown
07-10-2004, 07:43
1024 kilobytes = RÓWNE 1mb !!! (o ile sie niemyle Kilobytes to to samo co KB :) )
Jak do tej pory wszystkie jpg jakie zhostowałem nie sprawiały problemów i nikt nie narzekał na 'red crossy':D:D

Dr.Unknown
08-10-2004, 15:06

Zacytowałem, zeby było wiadomo ze o ciebie chodzi..Sam robiłeś ten avatar?