Pokaż pełną wersje : Czy przy Updates skile będą rosły szybciej??
J.W.
mam nadzieje ze nie!!!!
to by była tragedia napalenia by było masowe tak jak tez widze aby MS MS MS MS MS.......
TO BEDZIE ABY EK EK EK...
a tego nie chce :}
~~AnpeR~~
21-06-2007, 14:05
Nie, nie beda szybciej rosly.
szkoda ze nie będą szybciej rosły :(
Oby nie rosły szybciej. To byłoby pogwałcenie knightów i paladynów. Gdyby tak zmniejszyli czas skilowania o np. 1/3 to powinni zwiększyć stare skile o 1/3. Wtedy ok, ale i tak teraz skilowanie jest bardzo dobrze zrobione.
To jedna z lepszych rzeczy jaka udała się cipsoftowi. Świetnie wyrównali te czasy i łamiące, i spadające speary choć są dużym utrudnieniem to miło jest nimi skilowac i wiedzieć, że nie robi tego 1000 innych noobów, którzy sa magami bądź druidami...
Ja słyszałem ze palkowi mają wolniej rosnąć skille X(X(;(;(X(X(;(;(X(X(;(;(
Ps. Wie ktoś czy speary będą znikać ?
XazatarX
22-06-2007, 06:46
przy upade :D czy po upade zastanow sie zanim cos napiszesz zamknac temat wiadomo ze nie bo nic o tym nie wspomniano .
Nie, nie będą znikać spear'y tylko paladyn będzie sam je podnosił bez bota.;)
będą znikać speary, tylko wprowadzili, że nie trzeba ich podnosić
mi sie wydaje że skilowanie bedzie o tyle trudniejsze że nasze ataki beda wiecej atakowac potwory co sprawi ze za szybko sobie z nimi poradzimy :confused:
Mroczny_Angel
25-06-2007, 20:12
mi sie wydaje że skilowanie bedzie o tyle trudniejsze że nasze ataki beda wiecej atakowac potwory co sprawi ze za szybko sobie z nimi poradzimy :confused:
hmm tak szczerze nie pomysleliscie ze jak wprowadza nowe bronie to tez takie do treningu?;)
A mnie zastanawia jeden fakt.
Skoro obrażenia będą zwiększone, exp będzie szybciej zdobywany, lvl szybciej bedzie rósł, to jak zostanie rozwiązany problem skili?140 knight ze skilami 83/83??
Czy ten up czasem zmusza nas do skilowania?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.