Pokaż pełną wersje : Jak mój brat deda na dragu (specjalnie)
Oto filmik mój brat 8lvl idzie na draga w podziemiach obok Thais.
http://rapidshare.com/files/38496965/jak_dedam_na_dragu.rec
Nazywa się jak dedam na dragu bo mój brat tak nazwał.
Trwa 2,5 minuty (około). Z minute można przewinąć.
Niby co w tym ciekawego? A moze to mialo byc smieszne? -.-
Nic ciekawego, wchodzi na draga i pada... co w tym nie zwyklego?
Myslisz ze nikt nie widzial draga? Wyjdz i nie wracaj...
MOGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ DOTKĄĆ?
Besensu strata miejsca w komputerze na takie cóś :P
OMG !! Boże powiedz mi z kąd sie biorą takie dzieci !! Na bank nie masz więcej jak 12 lat :), a jak już chcesz coś ciekawego nakręcić to włącz kamere i skacz z okna. W tedy będziemy mieli śmiechy :evul:
Dobra teraz powiem prawdę!
Mój brat błagał żebym dał to do neta, macie racje film do dupy ale mój brat jest newbie i nie wie że to nie ciekawe :P więc sie nie czepiać do mnie tylko do brata.
Okay?
HaHaHa
A mi się podoba takie filmiku jeszcze nie było :P
Mi sie wydaje, ze myslales ze jestes tak podpakowany ze zabijesz draga i poszedles tam... zwalassz na brata (jedynak) i padles....
@off topic
O burza idzie....
Marcin24
21-06-2007, 15:18
Mój brat błagał żebym dał to do neta, macie racje film do dupy ale mój brat jest newbie i nie wie że to nie ciekawe :P więc sie nie czepiać do mnie tylko do brata.
Okay?
A jak ci brat każe skoczyć z okna to skoczysz? A jak przeżyjesz to : "Bo on newbie jest".
Tovob Lard
21-06-2007, 15:18
Okay?
Widzimy to
:confused:
Dzieciaczku idz do mamusi bo tu cie ktos sisiaczkiem po pupie dotknac
ZAAAAAAAJEEEEEEEEEEEEEEEEEE BIIIIIIIIIIIIIIIIIISTYYYYYY FIIIIIIIIILM 8o
O JEZUUU! O MATKO! O BOŻE! MYŚLAŁEM ŻE DOSTANĘ ZAWAŁU JAK CIĘ TEN SPERMAN WALNOŁ! SO EKSCAJTING AND INTRESTING!
A tak na serio, nuda jak cholera, spamuje ciągle "drag mnie dednie" czy coś (nie pamiętam, chyba przysnąłem podczas oglądania).
Ile brat ma lat? :OOOOOOOOOOOOOoooopp
z dziesięc napewno
KIjowaty filmik xD
x)B)
Łaaaaaaaaaaaaaa, jak to zrobiłeś, niesamowite. Boże w życiu nie widzialem takiej świętnej akcji. Ach cudowne jak to się stało. Nauczysz mnie?
************************************************** *
Nie zaśmiecaj na przyszłość forum tibia.pl.
Serio? Zal mi was ... =7
z 80% użytkowników nie umie zrobic nawet screena a wy sie nabijacie z kolesia ktory zrobił filmik i poprosił brata żeby wstawił do neta ..
@Magic czaro :s
zgadzam się z Toba xD ale dodalbym ze 90%userow ;)
btw. dla twoijej informacji Rasicoch , noiserekplock delite acc :<
Valariazz
21-06-2007, 17:41
Lepsze już to niż top co pokazują "hackerzy" (Lamerzy) na forum... 8o8o
8oThornado8o
Jackass :D
21-06-2007, 17:50
OMG !! Boże powiedz mi z kąd sie biorą takie dzieci !! Na bank nie masz więcej jak 12 lat :), a jak już chcesz coś ciekawego nakręcić to włącz kamere i skacz z okna. W tedy będziemy mieli śmiechy :evul:
Ale ty jesteś głupi, skąd ty się wziąłeś? Używaj słownika DZIECKO!
1.Skąd, a nie z kąd -. -
2. Niż 12 lat, a nie jak 12 lat.
3.WTEDY, a nie w tedy omfg omfg omfg omfg
4. Będziemy mieli śmiechy? Po jakiemu to? :/
X(
1.Sam nie masz więcej ;D
2.Nie wiek świadczy o człowieku, także schowaj sie z tym "pewnie masz 12 lat ! a Ty 7 a ja mam 50 i master jestem" Zresztą nie wiem o co biega, aż tak chcesz być stary ? Ja np chciałbym nigdy nie opuścić 30 stki chociaż do niej mi też daleko :)
3.z kąd(patrz też punkt 1) Polski język trudna mowa
4.Taa jak skoczy z okna to sie bardzo ubawimy ;) Ta "ironia" ci trochę nie wyszła albo może pokazać chciałeś coś innego ?
@Topic
Hmm nic sie tu nie dzieje ;x nie pokazuj tu takich filmów a brat na pewno Cię błagał żebyś to wszystkim pokazał .Zresztą jak można tak brata ośmieszać ? Zrobił byś tak w rl ? Chociaż nawet nie jestem pewny czy go nie zmyśliłeś
@Jackass :D
Ty chyba też jesteś jeszcze dzieckiem ;p
@topic
Filmik żenada, jak to miało być śmieszne... ehh
Sensitive
22-06-2007, 20:33
bardzo ładnie dedł na tym dragu a moze teraz twój brat pujdzie dednac na czerwonym dragu bo takie filmu chyba jeszcze nie robil ?
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahah
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.