PDA

Pokaż pełną wersje : Norseman Outfit

zboro_69
21-06-2007, 15:46
http://img236.imageshack.us/img236/8674/addonsnorsemanek8.jpg

Kto wie coś na temat nowego outfitu NORSEMAN ?
Proszę o odpowiedż.
ps . co potrzeba na ten outfit i jak go zrobić ?

paior
21-06-2007, 18:14
Tak zwane Ice poi ;p robisz i masz

zboro_69
21-06-2007, 19:16
A pozniej addony do tego jak ?
Bo niektórzy mają w rece jakies gówno a inni nie.

nobz
21-06-2007, 19:19

addony ofc.

Ragnar666
21-06-2007, 22:01

no... jak nazwa wskazuje - bierzesz gówno do ręki i masz ;]

a tak na serio to nikt nie wie... a ten kto wie to nie powie tak szybko ;]
dowiesz się po wprowadzeniu update'u. miłego oczekiwania. baj.

@'oburzony' poniżej
Wieeeesz.... to jest prośba o QS więc co ja mam mu powiedzieć? ;]

Gorionek
21-06-2007, 22:19
No nie. Chłopak zakłada normalny temat a wy tutaj głupoty gadacie, tylko spam. Napiszcie coś a tym jak coś wiecie, albo wogóle nic nie piszcie!

zboro_69
22-06-2007, 01:02
Już wiem co potrzba na outfit , ale chciał bym wiedzieć co zrobić żeby dostać to co on trzyma w ręku :) to moze byc cos podobnego do beggara , ze kasa + jakies items.

Laleczka voodo
22-06-2007, 12:40
Fajny ten outf :)

Vrael
23-06-2007, 00:22
no... jak nazwa wskazuje - bierzesz gówno do ręki i masz ;]

a tak na serio to nikt nie wie... a ten kto wie to nie powie tak szybko ;]
dowiesz się po wprowadzeniu update'u. miłego oczekiwania. baj.

@'oburzony' poniżej
Wieeeesz.... to jest prośba o QS więc co ja mam mu powiedzieć? ;]

Ekhm... Widzę tutaj małą sprzeczność.

@temat: Outfit pewnie jak inni mówią pochodzi z questu, a addony bazując na obecnych outach, wymagają tam jakichś badziewi np. 10 spider silk yarns, 5 magic sulphut.. etc etc.

raven
23-06-2007, 10:49
hmm.. jakim cudem NIKT NIE WIE skoro na test serwerze go maja? lol ..

team_pk_druid
23-06-2007, 10:58
WIem jak zdobyc ten outfit. DO zdobycia tej broni w rece nalezy dac komus crystal mace. (leci z faraonów)

Pozdrawiam

Malkowicz
23-06-2007, 11:02
WIem jak zdobyc ten outfit. DO zdobycia tej broni w rece nalezy dac komus crystal mace. (leci z faraonów)

Pozdrawiam

Masz wyobraźnie.

druiDxD
23-06-2007, 11:10
outfit zdobywasz przez wykonanie w chuj dlugiego i zmudnego questa (pomagasz calej spolecznosci Svargrond i okolicznych wysepek, w pewnym momencie musisz nawet przedzierac sie przez zastepy potworow z poi).

addon nr 1 - 5 ice shards, wypadaja rzadko z praktycznie wszystkich nowych lodowych potworow.

co do drugiego addonu (kaptur) to nie mam pojecia.

Kojotes
23-06-2007, 11:15
Do 2 addonu potrzeba 15 ice shards....

nilipiuk1143
23-06-2007, 15:18
Ee.. to addony nie trudno zdobyć :) problem jest jedynie z outfitem bo też slyszalem ze trzeba potowkri z poi..

Dark Brozyn
24-06-2007, 13:58
Ee.. to addony nie trudno zdobyć :) problem jest jedynie z outfitem bo też slyszalem ze trzeba potowkri z poi..

No nie wiem, pierwszy team który zrobił nowy outfit liczył trzy osoby.

Wipigi
24-06-2007, 14:37
A jak wyglada female ? Bo jak narazie widzialem tylko male...

Jecht
24-06-2007, 21:10
Ten quest jest bardzo trudny, bo w ostatnim pomieszczeniu pojawia się tyle Ice Golemów i Crystal Spiderów, że sie na ekranie nie mieszczą, nie mówiąc już że droga do tego miejsca jest jak drugie PoI.

Oris Palladyn
28-06-2007, 14:59
Już wiem co potrzba na outfit , ale chciał bym wiedzieć co zrobić żeby dostać to co on trzyma w ręku :) to moze byc cos podobnego do beggara , ze kasa + jakies items.

skoro wiesz o norseman outfit daj spoila prosze

kelt
29-06-2007, 09:26
Ten quest jest bardzo trudny, bo w ostatnim pomieszczeniu pojawia się tyle Ice Golemów i Crystal Spiderów, że sie na ekranie nie mieszczą, nie mówiąc już że droga do tego miejsca jest jak drugie PoI.

Idiot alert ON!

Ten quest jest do zrobienia, fabula jest bardzo ciekawa. To chyba najlepszy taki dlugi quest wprowadzony do tej pory. Dla tych, ktorzy czekaja na spoilery- nie trzeba, wystarczy umiec czytac co mowi npc ;)

zboro_69
29-06-2007, 10:22
HEH .
Jestem w trakcie tego questa wszyscy mówią że teraz ostatnia misja na kopalniach , tylko zbieram uhy bo pierwszy team ktory zrobił na danubi stracił po 300 k na głowe . Ale quest jest naprawde super i ma fajną fabułe , wydaje mi się że to najdłuższy quest w tibi .wiem ze musze isc do 4 seali tam w kopalniach na - 3 poziomie , ale nie wiem gdzie sa itp , ale myślę że odnajdziemy ;]
Prawdopodobnie pójdziemy dzisiaj po południu robic tą last misje .

Ps. Nowe częśći explorer society questa też ciekawe :) już prawie skonczyłem .

Karrietowna
29-06-2007, 10:27
na Candi w Svargrond prawie wszyscy go juz maja :P
Tylko gdzie isc do npc po addony??

Baltazarr
29-06-2007, 12:00
HEH .
Jestem w trakcie tego questa wszyscy mówią że teraz ostatnia misja na kopalniach , tylko zbieram uhy bo pierwszy team ktory zrobił na danubi stracił po 300 k na głowe . Ale quest jest naprawde super i ma fajną fabułe , wydaje mi się że to najdłuższy quest w tibi .wiem ze musze isc do 4 seali tam w kopalniach na - 3 poziomie , ale nie wiem gdzie sa itp , ale myślę że odnajdziemy ;]
Prawdopodobnie pójdziemy dzisiaj po południu robic tą last misje .

Ps. Nowe częśći explorer society questa też ciekawe :) już prawie skonczyłem
.

Super ze skonczyles! Ale ten teamt mial chyba objasniac jak zrobic tego OUTFITA, a nie byc miejscem podniecania sie co zrobiles, a co nie!

Sam zrobiles ten temat zeby wiedziec jak zrobic Norseman outfit. Dlatego jesli wiesz to podziel sie z innymi bo tak jak ty chciales wiedziec tak chca inni.

WIEC PROSZE POKAz NAM DROGE W SS JAK ZROBIC QUESTA LUB CHOCIAZ POWIEDZ JAKIE POTWORY TRZEBA BEDZIE ZABIC!

Z GORY DZIEKUJE!

zboro_69
29-06-2007, 23:48
Właśnie zrobiłem full ice islands quest i mam complete , outfit tez mam i 1 addon .
Powiem tak jest to bardzo długi quest , w 1 cześći trzeba 5 bat wings, 4 bear paws , 3 beho eye , 2 fish fin , 1 green dragon scale . Kolejne misje są coraz trudniejsze jest ich ponad 20 no i ostatnia misja wymaga już bardzo dobrej ekipy , bo będziemy musieli walczyc z potworami jakie występują na pits of inferno w kopalniach pod svargrond , musimy tam iść i na 4 kamieniach użyć item który dostaniemy od npc od którego bieżemy misje . Wszystko możecie dowiedzieć sie od npc jak bieżecie misje , wystarczy tylko uważnie ich słuchać i dobrze znać angielski i wszystko wiadomo .

ps. ostatnia misja naprawde hard ;] my szliśmy 9 ludzi 100 + lvle ;]

Extravaganza
30-06-2007, 13:21
a jakies konkrety? npc,jak dojsc co pisac,nie chodzi mi o gotowe ss czy cos...thx

Dark Brozyn
30-06-2007, 15:21
Znalazł już ktoś dowód że Frost Dragony powstały z Dragon Lordów ?:P

kelt
30-06-2007, 23:51
Tak (narazie na tescie, jakos nie mam kiedy sie wybrac na zwyklej tibii).

Adamsik
02-07-2007, 21:07
Znalazł już ktoś dowód że Frost Dragony powstały z Dragon Lordów ?:P

You will freeze?

Co do outa.
1st addon - 5 shards
2nd addon - 10 shards

Quest na niego to poprostu kontynuacja testu na barbariana ;)

Dark Brozyn
02-07-2007, 21:30
You will freeze?

Co do outa.
1st addon - 5 shards
2nd addon - 10 shards

Quest na niego to poprostu kontynuacja testu na barbariana ;)

HEHEHEEHE you will freeze ta? Żeby zrobić misje u explorer society trzeba znaleść porządny dowód na wyspie okolnir który potwierdzi spekulacje że Frost Dragony wyeluowały z Dragon Lordów.

Adamsik
02-07-2007, 21:41
HAHA
A ja myslalem ze chodzi o to jak cipy zrobily frost dragi lol xD
Swoja droga to nawet nie wiedzialem ze jest nowa misja u explorerow, ide zaraz zagadac.