Pokaż pełną wersje : Loot bag :/
Maty mistrz
06-10-2004, 16:28
Mam mały problem.... Wchodze na ghostland (carlin) i ide sobie do dziurki w kotrej sa ghule wszystko ladnie pieknie i widzac jakiego lota zostawiaja pomysalelm mhm warto by zrobic loot baga ale.....Jesli go zorbie to nie dam rady sam go wyciagnac poniewaz jest to dziura ktora potrzebuje liny do wyjsca prosze o pomoc wie ktos jak to zrobic? (da sie napewno tylko nie wiem jak)
Thx wszystkim za pomoc...
Tow.Miki
06-10-2004, 18:45
Najłatwiejszy sposób:
1. Wyrzucasz plecak na ziemie (lepiej go gdzieś schowaj)
2. bierzesz loot baga zamiast plecaka (jeśli się nie mieści to będzisz go musiał podzielić na kilka mniejszych)
3. wchodzisz na góre
4. ukrywasz gdzieś loot baga
5. schodzisz na dół
6. bierzesz plecak
7. wracasz na góre
8. idziesz po loot baga.
Można to chyba zrobić jakoś inaczej, ale nie wiem jak. Może ktoś inny będzie wiedział.
Jest jeden sposób-zabierz kumpla ze sobą :D
Jest też sposób aby samemu ropnąć baga:
ustawiasz się tak, że
o=lootbag
x=rope place
v=ty
e=ziemia
vexeo
gdy tak stoisz przesuwasz lootbaga na miejsce rope place i gdy postać dochodzi do baga musisz szybko użyć liny aby się ropnąć. Gdy sam się ropniesz ropujesz baga. Trochę trudne ale trochę treningu i dojdziesz do wprawy. Mam nadzieję że zrozumiale to napisałem...
Maty mistrz
06-10-2004, 21:03
Dzieki Xeli.... Kapuje bardzo thx za pomoc =]
Kurde thx!! Nie wiedziałem że tak można. Myślałem że bez kumpla nieda rady...
Pomogłeś mi, tera kumpla na hunty niezabieram 8o 8o 8o :D
jeszcze levitate sie do tego podobno nadaje... nie wiem bo nie robie loot bagow ;P na rotach sie nie oplaca, a na minoski nie trzeba chodzic z lina ;) chociaz i tak nosze :)
zeus1985
07-10-2004, 09:02
@up
Chyba o Magic Rope Tobie chodziło... Jak się ma PACC-a można zakupić Czar Magic Rope i Cieszyć się łatwym wyciąganiem Lootu 8)
ech pieron wie w sumie... w kazdym badz razie tertium non datum ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.