Pokaż pełną wersje : Zginięcie=strata exp
Witam was wg. mnie CipSoft mógłby zrobić tak aby przy zginięciu traciło się tylko experience albo wogóle nic.
dużo osób się wkurza jak coś straci(ja osobiście nigdy się nie zdenerwowałem bo zginołem dwa razy na moim druidzie i raz na knighcie lecz nic nie straciłem)lecz mój kumpel zginoł i stracił miecz.
Więc taka osoba "praktycznie" jest bezradna.
CipSoft mógłby też zrobić tak aby się wybierało jakieś eq które się straci lub wybierało by się 100% stracenie experience lub załórzmy 60% stracenie części eq.
Co o tym myślicie?
Please
No more !
Zastanow sie co ty piszesz a potem jeszcze raz sie do tego ustosunkuj omg ; S
Genialny pomysł no normalnie nie wiem jak do tego doszłeś podziel się czymś jeszcze ze mną mój miszczu!!!!111111oneoneone
A tak na serio:
Co to by była za gra w której sie ginie i nic nie straci?? zgaduje że kolejny twój pomysł to będzie aby za każdym dedem dawali ci 100000 crystali i pacca na całe życie...
Wedlug mnie pomysl zalosny. Przeciez jak sie pkuje to liczy sie zawsze na to ze spadnie z naszej ofiary ,cos z eq' wiec pkowanie stracilo by potrochu sens. co do expa blessy stracily by na wartosci jak i sama promocja bo ona tez zmniejsza o 2% strate expa po deadzie. zmniejszylo by to zachecanie ludzi do kupna pacca.
Natan425
21-06-2007, 20:43
Gdyby straty za śmierć zostały zmniejszone wszystkie servery zaczeły by sie zamieniać w noob serwery [no-pvp] z powodu zwiększenia się liczby pk i thiefow.
Pozatym myśle że twój kolega nie stracił miecza o wartości 500 gp + a w jego 15 knighcie też expa dużo mu nie spadło.
qcze gosićó osiwiećiłeś mnię!
To ja po śmierci proszę o to żeby spadły ze mnie skarpetki!!
Co to za gra gdybym mógł "ginołć" i nic się nie działo? Żadnego dreszczyku emocji przed czymś nowym, choćby walka z lepszym potworem...
Zresztą był kiedyś amulet, który chronił przed jakimikolwiek skutkami śmierci, lecz został wycofany. Jakbyś trochę poczytał zanim coś napiszesz to nie narażał byś się na ośmieszenie :)
Robert Lublin
21-06-2007, 21:28
Witam was wg. mnie CipSoft mógłby zrobić tak aby przy zginięciu traciło się tylko experience albo wogóle nic.
dużo osób się wkurza jak coś straci(ja osobiście nigdy się nie zdenerwowałem bo zginołem dwa razy na moim druidzie i raz na knighcie lecz nic nie straciłem)lecz mój kumpel zginoł i stracił miecz.
CipSoft mógłby też zrobić tak aby się wybierało jakieś eq które się straci lub wybierało by się 100% stracenie experience lub załórzmy 60% stracenie części eq.
Co o tym myślicie?
BUHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHHEHHEHHE HEHEHHEHEHEHEHEHEH...!!!!!!!
Nie no jeszcze czegos takiego to nie słyszałem, ahahahah spadłem z krzesła...:P
Mam nadzieje ze nie jesteś az tak tępy i nie zrobiłeś tego tematu na serio? xD
Bo to pobiło rekordy głupoty, moze by sie lepiej grało ale jakbym mógł sumonowac demony sorkiem by sie lepiej pkowało, zanim cos napiszesz następnym razem przemyśl wszystkie warianty
plx!11one
Mutilator
21-06-2007, 21:35
...sama promocja bo ona tez zmniejsza o 2% strate expa po deadzie...
Promocja zmniejsza strate expa o 3%.
alkoOholik
21-06-2007, 21:42
Buahuahuahuahuahuauha co za idiota xD Daj manaske!!11oneoneonene !!
Brawo dla Ciebie ! hahahahahahahaha
Nie no... super pomysł:baby:. Mi wypadł sóper miecz 7atk plax halp my:baby:
Niech odrazu może nieśmiertelność dadzą. GOD MODE ON :)
PirateStyle
21-06-2007, 21:49
Beznadziejny pomysł to po co by było PVP? Zastanów się!X(
Ale mogliby zmniejszyć te straty na non-pvp, bo tam tylko wkurza i nikomu żadnej korzyści nie przynosi -.-
ofc joke bo to głupie xD
@Up
Pochrzaniłeś mi avatar z torga xD
Mojim zdanjem cipszofd powinien fprofadzidz nowe umiejentnosdzi takie jak tajne kody!! Np. takiem god mode by niezarzkodzio !!!!111
To forum wymiata ahhahhahahahaahahha
Co o tym myślicie?
eeeeee Bardzo madre nie ma co
Shor'tugal
21-06-2007, 22:21
Co o tym myślicie?
To ja dzis zamiast bohow nosze leather boots i wybiore aby mi wypadały :D
P.S czy w tym tekscie jest cos sensownego 8o?
Owszem jest:
Witam was
Me too :baby:
Torarnos
21-06-2007, 22:57
smiać się czy płakać z twojej głupoty?
najpierw myśl, potem pisz
edit: dopisać mogles zeby fast atk zrobili
Andrealfus
21-06-2007, 23:06
jak by głupota fruwała to ty byś zdobył marsa
LOL :D:D:D
Normalnie piwo poszło mi nosem jak to przeczytalem 8o
Kolejne dziecko neo rozpoczeło gre w tibie i płacze bo je zajebali ;)
@Viero
Hummm to był by WoW :)
a żeby dziecko tworzące topic zrozumiało : World Of Warcraft ;)
Xerionis_Family
22-06-2007, 01:35
Ewentualnie mogli by dodać jakieś nowe bleesy (strata expa 1% lub mniej). Co do straty ekwipunku to istnieją takie amulety jak "AOL". Pozdro.
Moim zdaniem jest to idiotyzm, ponieważ:
Po 1- wojny jak i "random pk" nie mialyby dluzej sensu
Po 2- CipSoft zapowiedzial, ze nie zamierza z tym nic robic w najblizszym czasie
Moim zdaniem mogliby odrobine zmniejszyc stratę expa, ale nie usunąć. Tak samo z wypadaniem broni.
W Tibi bardzo duzo sie traci, czy to z expa czy z eq mozna ;) to jets wlasnie specyficzne w tej grze, bez tego wojny czy pk byly by bez sensu bo po co pekowac kogos, wbijac bana jak on nic nie straci i tlyko nas wysmieje.
Nie bylo by slynnego hunted bo po co? zabilbys typa pare razy bana zalapalbys a on bez strat dalej gra se nie sadze aby zmiejszyli tej straty
...
Choc moim zdaniem powinno nie tracic sie skili / mlvlu przy deadzie a strata expa i itemow powinna zostac
@Do wszystkich kiepów up
Jesli nie zauwazyliscie to nakarmiliscie trolla lub ewentualnie nooba.
Laleczka voodo
22-06-2007, 12:25
Co o tym myślicie?
Aha :( coz za przykra historia :( twoj kolega zginal i stracil miecz :( UuUUuuUUu
idz na ots jak chcesz sobie tak pograc
Na jednym z swoich wywiadow Ingek ,powiedzial "Cipsoft moglby zmniejszyc odpowiedzialnasc za dedy ,poniewaz nie zawsze jego servery sa stabilne"
wpelni Go popieram!
oczywiscie obnizyc je do 50%
Co o tym myślicie?
Rozumiem, że wtedy zostałbyś zrookowany? To też byś all stracił. A może nie? Na rooka z MPA byś poszedł. yeeeee!
Nie dobijajcie klimatu tibii. Nie uwazacie ze latwizna nie jest ok? Moze pozniej zaczniemy dawac po 10 k expa za samo zalogowanie sie?
yahoopila
23-06-2007, 10:32
Takiego głupiego opomysłu to nie widziałem. 100% expa to lol. Najpierw pomyśl co piszesz. Potem jeszcze raz to przemyśl, następnie przemyśl to jeszcze raz i dopiero napisz. Najbardziej głupi pomysł jaki widziałem. A ten twój kolega jaki miecz stracil? Serpent sword?
bulamen7
23-06-2007, 10:39
Wtedy tibia bylaby beznadziejna
I wlasnie to jest 1 z nielicznych zalet tej gry nad innymi mmrpgami. Poprostu zygam tymi nowymi swiatami muminkow i gumisiow w ktorych staraty po smierci sa smiesznie niskie chodzby w takich hitach jak WoW czy lineage. Tam ktos ci moze nadac, napluc aty nie mozesz mu nic zrobic bo jak zabijesz to koles ma tylko darmowy teleport do miasta a ty tracisz zloto na atak oraz twoj nick staje sie czerwony i tracisz 100 razy wiecej. Jedynym problemem jest random pk czyli zabijanie dla zabawy ale mysle ze osoby ktore tak robia same dlugo nie pozywaja (i herkolues dupa kiedy wrogow kupa)
:) eh mi się zdaje że powinni znacznie zmniejszyć stratę exp.. wyobraźcie sobie gracie 2 tygodnie nad lev a tu atak pk lub potworka i kicha ;( nie znosze tych sytuacji
Wiechoss
23-06-2007, 14:23
Wiesz moze co to sa Blessy ?
albo Amulet of Loss ?
W zyciu nie ma nic za darmo wiec wyjdz i nie wracaj.
Ja to myślę, że po dedzie to powinno nam tak z 5% expa przybywać i losowy item w rączkę wpadać byłoby ciekawiej i łatwiej ;D
Piotrek Marycha
23-06-2007, 19:35
:) eh mi się zdaje że powinni znacznie zmniejszyć stratę exp.. wyobraźcie sobie gracie 2 tygodnie nad lev a tu atak pk lub potworka i kicha ;( nie znosze tych sytuacji
w czwartek padlem na pk, 240 tys expa w plecy, czyli liczac moje możliwosci na tym lvl to jest 8 godzin expienia, czyli 1 dzien PGowania, liczac gre w miare lajtowa to dwa dni, czy to az tak duzo wg ciebie?
PS: mam FACC, gdybym mial na chwile obecna pacca to wliczajac -3% od promo stracilbym okolo 170 tys, czyli to jest 6 godzin expa, czyli NAWET JA moglbym odrobic w jeden dzien jakbym sie postaral...
PS2: jak ty nad 2 lvlami pracujesz 2 tygodnie... to sorka, ale ta gra nie jest dla ciebie
PS: mam FACC, gdybym mial na chwile obecna pacca to wliczajac -3% od promo stracilbym okolo 170 tys, czyli to jest 6 godzin expa, czyli NAWET JA moglbym odrobic w jeden dzien jakbym sie postaral...
3% z 240 tys. to jest 7,2 tys. Więc 240-7,2=232,8 tys. a nie tak jak napisałeś 170 tys ;) niby takie nieskomplikowane obliczenia, a jednak wielu sprawiają trudność. Polecam trochę odpoczynku od tibii a więcej nauki ;)
@topic
Tutaj wystarczą 2 słowa: bezsensowny pomysł.
Pozdrawiam :)
@down
Prawie jak na temat ;)
Szybki'lols
25-06-2007, 09:49
Mojim zdanjem cipszofd powinien fprofadzidz nowe umiejentnosdzi takie jak tajne kody!! Np. takiem god mode by niezarzkodzio !!!!111
To forum wymiata ahhahhahahahaahahha
Twoja mowa wymiata.
Alanus Lutinum
25-06-2007, 10:04
Ja już to sobie kiedyś przemyślałem i najlepiej jakby było tak:
-Zabije ciebie PK-tracisz JEDEN ITEM co masz na sobie+backpack
-Zabije cię potwór, który daje więcej expa niż twój lvl-Tracisz tylko 8%(po blessach i promocji tylko 0%)
-Zabije cię potwór, który daje mniej expa niż twój lvl-tracisz 10%(blessy i promocja-2%%) i eq.
-Zabije cie summon-to samo co w pk
-Zabije ciebie partner party-tracisz tylko 1% (blessy i promocja sie nie liczy) expa. 1% tylko po to, żeby ludzie sie nie teleportowali-bo jednak jakaś strata to jest.
Piotrek Marycha
25-06-2007, 15:14
3% z 240 tys. to jest 7,2 tys. Więc 240-7,2=232,8 tys. a nie tak jak napisałeś 170 tys ;) niby takie nieskomplikowane obliczenia, a jednak wielu sprawiają trudność. Polecam trochę odpoczynku od tibii a więcej nauki ;)
Facc dead- 10% straty, czyli przy moim expie to jest +/- 250 tys
Pacc z Promo - 7% straty, czyli ok 175 tys :)
Heheh niby takie nieskomplikowane obliczenia a juz sie sie wielu gubi... moze jakis odpoczynek od tibii? ;)
@up, lol, nic nie tracic przy smierci ? niezle... jakos sobie to kijowo przemyslales bo w tibii zawsze sie expi na potworach dajacych wiecej expa niz twoj lvl...
Facc dead- 10% straty, czyli przy moim expie to jest +/- 250 tys
Pacc z Promo - 7% straty, czyli ok 175 tys :)
Heheh niby takie nieskomplikowane obliczenia a juz sie sie wielu gubi... moze jakis odpoczynek od tibii? ;)
Ops :P przepraszam - ja źle to rozmyśliłem, masz rację :)
Zwracam honor ;)
Pozdro :P
Patrykusss
25-06-2007, 17:52
Takiego głupiego opomysłu to nie widziałem. 100% expa to lol. Najpierw pomyśl co piszesz. Potem jeszcze raz to przemyśl, następnie przemyśl to jeszcze raz i dopiero napisz. Najbardziej głupi pomysł jaki widziałem. A ten twój kolega jaki miecz stracil? Serpent sword?
On pisze ze tracil miecz czyli chyba sworda:D
Topic: Chyba dam cie do swojego podpisu
Co o tym myślicie?
Powiem ci jedno - to ty jestes bezradny! Nie podoba ci sie? Idz na OTS'a! Tam bynajmniej jak dedniesz i stracisz 'lefelek' to odrobisz go w pare sekund i sie nie poplaczesz! Co dokladniej twoj kolega stracil? Serpent Sworda? Czy moze Katane? Bo watpie zeby to byl Ave~ zeby robic taki chałas... Ile ty masz lat?! Grasz w tibie zalóżmy od paru dni i sie podniecasz pierwszym updatem w twoim zyciu? A poza tym kto cie uczył? Tez jakis analfabeta co nie potrafi 'czesc' napisac bez błędu?
Myślenie nie boli, jak to powiedział pewien mądry członek tego forum...
@Edit,
Sory, to jest dopiero dno:
To ty naprawde super evul hiper gracz jestes! 15 level dwa tygodnie bijesz? To ja myslalem ze 15 wbic w tydzien to juz rekord... Pomylilem sie, oddaje honor...
szakal555
26-06-2007, 01:58
;(;(;(
Mój kolega ukoronował by to swoim ulubionym słowem ~Żal~
co i ja tutaj robię,przemyślmy dwa razy zanim coś napiszemy:baby:
SkateElement
26-06-2007, 02:34
Najlepiej gdyby jeszcze wprowadzili manaruny, fast atk i niekończące się runki.
btw. "WG" bez kropki! Jest ostatnia litera.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.