Pokaż pełną wersje : Neostrada TP
Witam, zapewne większość z was używa właśnie Neostrady TP, więc zamieszczam następującą sonde: Jak oceniasz Neostrade TP ??
Jeśli chodzi o mnie to jestem z niej zadowolony, miewam tylko czasami kicki, lagów naszczenscie nie mam.
Pozdrawiam.
Jeśli był już taki temat, proszę o usunięcie tego:)
Kup.Se.Musk
21-06-2007, 22:09
Sam posiadam Neostradę(tak jestem dzieckiem Neo :F) i oceniam ją na ocenę IDEALNĄ.Zero lagów,kicków itd. Raz zdarzyło się ,że miałem lagi przez jeden dzień ,ale było to spowodowane padnięciem jakieś budki gdzie to się wszędzie znajduje.Oczywiście Neostrada będzie działać tak jak u mnie jeżeli odpowiednio ją się skonfiguruje.Pozdrawiam
Up:
Ja wcześniej nie miałem Kicków, teraz coś się ostatnio podziało, najprawdopodobniej to minie:)
seksowna_druidka
21-06-2007, 22:30
Mam od jakiegos roku Neo na modemie Speedtouch 330 i zadnych problemow.
Nigdy nie doswiadczylam kicka spowodowanego odcieciem neta. Lagi zdazaja sie bardzo zadko i to wylacznie przez zawalenie transferu jakims syfem lub zasmiecenie windy.
Ja też mam już dość długo Neo i nie pamiętam ostatniego kicka (w różnych grach bo w tibie nie gram). Ogólnie polecam (wbrew pozorom i niektórym opiniom).
Pozdrawiam
Kup.Se.Musk
21-06-2007, 22:45
Ja też mam już dość długo Neo i nie pamiętam ostatniego kicka (w różnych grach bo w tibie nie gram). Ogólnie polecam (wbrew pozorom i niektórym opiniom).
Pozdrawiam
No niestety szkoda ,że Neostrada jest tylko kojarzona z "dziećmi neo" i ciągłymi lagami,kickami.Ja osobiście grałem już w wiele MMORPG przez neta i w żadnym nie miałem lagów i kicków.Oczywiście ,przynajmniej z moich doświadczeń wynika ,że gdy potrafi się skonfigurować prawdiłowo Neostradę ,to działą jeszcze lepiej.Tu wystarczy tylko wyrzucić foler Neostrada TP i skonfigurować połączenia co jest banalnie proste :) .Pozdrawiam
Szekelebongo
21-06-2007, 23:30
Moim pierwszym internetem była Neostrada i korzystam z niej do dziś. Działa mi bez zastrzeżeń i jestem z niej zadowolony gdyby nie fakt że po tych samych cenach miałbym lepszy transfer w UPC. Ale jeśli mówimy o technicznej stronie to na moich kompach spisuje się bez zarzutów.
Nevermin
21-06-2007, 23:35
a ja neostrady nie uzuwam :)
netia > all :>
kondom69
21-06-2007, 23:39
Neo to syf !!
Chello kosztuje:
100zł na miecha za:
2GB internetu który nigdy nie zawodzi(chyba, że maja kłopoty techniczne)
Kabłowka z 60 kanałami
Bardzo tani telefon
Neo 126kb/s kosztuje jakieś 3 dychy ^^
Także poruwnajcie czy się opłaca
(chello 2mg- 84zł)
(Neo 2 mega - 124zł)
up:
Tam ktoś mówił że wystarczy dobrze wszystko skonfigurować i dobrze działa, i ma racje.
Miałem neo i byłem zadowolony z tego internetu (brak lagów, kicków). Tylko jeden mały haczyk... Za Neo 256kb/s płaciłem około 70zł. To dosyć wysoka cena. Na dzień dzisiejszy nie polecam neostrady, bo mają poważne problemy techniczne.
U mnie z neostradą to jest tak, że jeśli będę resetował MODEM co jakieś 2-3 godziny, to nigdy nie uświadczę urwania neta pt. "Użytkownik został odłączony od usług" (co się zdarzało jeśli nie resetowałem modemu). Jeśli chodzi o lagi, to ich nie posiadam (neo 512).
Ja też mam NEO 512 - wcześniej było wszystko OK, ale od kilku dni mam lagi i PACC się marnuje :(
Mam nadzieję, że naprawią te problemy szybko :D
Piotrek Marycha
22-06-2007, 16:18
Neo to syf !!
Chello kosztuje:
100zł na miecha za:
2GB internetu który nigdy nie zawodzi(chyba, że maja kłopoty techniczne)
Kabłowka z 60 kanałami
Bardzo tani telefon
Neo 126kb/s kosztuje jakieś 3 dychy ^^
Także poruwnajcie czy się opłaca
(chello 2mg- 84zł)
(Neo 2 mega - 124zł)
na chello tez ludzie mięchem rzucaja... do tego chello mozesz miec tylko w dużych miastach, pozatym to jest radiówka
CO do neo - 512 kosztuje 28 zł
@topic - taa też oceniałem idealnie Neo, dopóki po hmmm gdzieś tak roku mialem okres takich kickow ze musialem zmarnowac miecha pacca bo strach z depo było wyjsc..., a potem to jakos wyszło ze zmienilem neta na radiówke i jestem zadowolony, moze nie ma jakies szalonej szybkosci ale najwazniejsze - 0 kickow
milan233
22-06-2007, 16:25
Neostradę 512 mam już 2 lata i kicki były rzadkością, zdarzały się jedynie gdy problemy techniczne miała neostrada.
Cenarius
22-06-2007, 16:42
Sam posiadam Neostradę(tak jestem dzieckiem Neo :F)
Dzieci Neo to jest okreśenie > nooby, niepołnosprytni i cała masa niezbyt przyjanych określeń ale to tylko na osoby które się zachowują jak lamery i mają po 10 latek. Moim zdaniem dzieckiem neo nie czyni Cię sama neostrada tylko zachowanie.(to tylko przykład :p) Sam posiadam 512 i jakoś specjalnie nie narzekam ale jak im się zdarzy "awaria" to można se nie pograć przez pare dni.
Kileros fire'son
22-06-2007, 16:46
Ja Neo Posiadam od 3 lat i w tym czasie miałem chyba ze 3 kicki :) wiec u mnie działa bez zastrzeżeń.:D
Kup.Se.Musk
23-06-2007, 23:55
Zrobiłem mały poradnik o Neo.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1506394#post1506394
Pozdrawiam
Taak, buu, już wiecie czemu jestem n00bem! Haha lol haxor OMG rotfl sux wtf!
Raczej nie mam zastrzeżeń, tylko ostatnimi dniami strasznie kicka. Lagów raczej nie miewam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.