PDA

Pokaż pełną wersje : O TIBI PRZEZ LATA...(Wspomnienia Maniaka:P)

Nimir
22-06-2007, 00:20
Gram juz ponad 2 lata:)
Zapewne nie jedez z was tłucze juz 4B)
Ale co w Tibi sie przez tyle lat zmieniło?
Może mi ktoś odpowiedzieć...?
Zmieniło sie tylko to, że ludzi z dnia na dzień staja sie bradziej chamscy!
Pogoń za lvl'em i Kasą zrobiła z nich istnych maniaków:evul:
A co z tego mają?
Kiedy miałem Pacc'a , nie bła to gra...Nie polecam!!
Stąłem tylko przed domkiem i paliłem Uh'y bo to czysta kasa...
:confused:A gra sie nudzi...
Te wszystkie Up-date spychają Tibie na Dno;(
Niech ludzie zaczna grać z uczuciami! (tam po drugiej stronie monitora jest człowiek! nie NPC:( ON TEŻ CZUJE TO CO TY!!)
Błagam, Nalegam... Więcej Ogłady!

Prosze Komentować:mag:

Marander
22-06-2007, 00:35
Jesli na paccu klepiesz UHY przed domkiem to ci gratuluje...Zamiast isć i wbić kilka milionow expa klepiesz uhy na ktorych zarobisz max 100k to wiadomo ze gra jest nudna i monotonna.Przemysl to sobie

Nimir
22-06-2007, 00:38
Napisz wiersz wtedy przeczytam -.- Kolejny placze ze Tibia sie starzeje i go juz tak to kurwa nie grzeje, ile mozna czytac na tym forum spierdolonym jak placza za stara tibia miliony -.-

A ty nie płaczesz? Jak widzisz H'lvl'a co wbił go na starej Tibi(7.6)
Bez Soula, Runki Prawie za free:]

A teraz to co masz?
Bot'y co same ExpiąX(
W D**** mam takich Frajerów! Co Lecą na bocie!
Kiedyś tego nie było...
A przynajmniej w takim stopniu jak teraz!

Marander
22-06-2007, 00:40
A wtedy moze botow nie było???zapchane servery przez setki 11 drutow na botach co targali uhy (pamietam jak bylem 346 w kolejce).Tibia sie zmienia wraz z tym styl gry...z botami jest tak samo.kiedys bardziej liczyla się taktyka i to jak umiesz wykorzystac "musk" teraz tylko cyferki w tabelce skillz

Harpun
22-06-2007, 01:00
No ja w dalszym ciągu nie potrafię pojąć jakże twórczej idei tworzenia takich i podobnych tematów oraz emocji autorów, którzy je zakładają.
Nie podoba Ci się ta gierka? Poszukaj sobie jakiegoś innego MMORPG, których na rynku jest obecnie ponad trzysta tytułów.
Jak widzisz H'lvl'a co wbił go na starej Tibi(7.6)
Bez Soula, Runki Prawie za free
I tutaj widać, od jakiej wersji Tibii zacząłeś grać. Ja obstawiam 7.92.

Templar
22-06-2007, 01:02
Tez gralem prawie 2 lata (zaczalem okolo wrzesnia 2005) niedawno przestalem i jest elo ;]

PS
moim zdaniem tibia jest fajna kiedy sie nie zna wszystkich rzeczy itp...

janek@
22-06-2007, 01:17
Co racja, to racja ludzie sa chamscy. ;/ (szczegolnie pol)

Kto mialby zamiar troche po'rp'egowac? ;]

lukasz191919
22-06-2007, 03:41
http://foteka.pl/mini/63fef096307451c55c79acc448bd1265.jpg"

Kwadratowe Koło
22-06-2007, 08:44
@janek małpa

Chodź na isarę ; ] na ruka. Tzn. Na wyspę nowicjuszy, którzy lądują na niej na początku swej rozgrywki, w celu przeżycia przygody.

Nimir
22-06-2007, 08:59
Co prawda to prawda...
Kiedyś Rok to było coś:]
Siedziałeś tydzień, Ps tam był sinliejszy niż na Mainie GS:P
A każdy quest był istną zagadką!

Teraz wystarczy wejść na stronke i mamy od początku do konca jak zrobić questa;(

Kiedyś wbicie 20 lvl'a zajmowalo mi 5 miechów(gry po 3h dziennie)

I ten mlvl:P:cup:

Spyhardzik
22-06-2007, 09:04
Goopi jestes i tyle "JAK WIDZISZ H LVLA CO WBIL KIEDYS JAK NIE BYLO SOULI" CZLOWIEKU KIEDYS TIBIA BYLA DUZO TRUDNIEJSZA, TERAZ PRZEDSZKOLAKI ALBO LUDZIE Z 0 IQ MOGA MIEC 100 LVL ! (Dlatego pewnie grasz) Mowie ci machnij wiersz o tym jak jest hujowo i jaki bubble to s*****el ze ma 200 lvl a ty musisz uhy robic, podeslemy do wlatcow móch i czesio bedzie spiewal o tym gorzkie żale przez caly odcinek
@up
"Kiedys wbicie lvl zajmowalo 5 miechow"
A nie pomyslales ze zajmowalo ci 5 miechow bo GRA BYLA TRUDNIEJSZA !? I byles lamusem ktory jak widzial war wolfa to uciekal bo myslal ze to od demca silneisze

Zenuś
22-06-2007, 10:23
Jedynie co sie zmieniło w Tibii to wasze podejście do niej i nie ma co się dziwić w końcu jak ktoś gra ponad rok w jedną grę to ona siłą rzeczy musi się znudzić :)
Tibia jaka była taka jest tylko że teraz jest lepsza

Alanus Lutinum
22-06-2007, 10:55
@Up

Tibia lepsza? Chyba tylko dlatego, że jest więcej ludzi których można schackować, a ich eq sprzedać na allegro mówiąc "zdobyłem uczciwie bla bla bla". Uwierz mi przed tiquandą tibia była o wiele lepsza, grałem w tych czasach, było mniej złodziei, hackerów, deserta było ekstremalnie trudno zrobić, bo trudno było znaleźć solucję, a lvl było bić trudno, bo tak dużo potworków nie było, teraz w 3 miesiące zrobisz 100 lvl.

Me$z
22-06-2007, 12:20
Bardziej chamscy? Jak to "bardziej", a da się tak? Albo ktoś jest miły, albo nie. Kwestia charakteru. Chodzi o to, że coraz więcej na Tibie loguje się tych drugich, kiedyś było mniej graczy - mniej chamstwa. Na Pacc'u UH'y... Gratuluje i nie dziwie się, że było to raczej nudne zajęcie... Po co bić ten lvl jak nie ma się kumpli? Nie da się z nikim pogadać (ew. możesz się pozalić przy winie jakiemuś NPC ;), ale nie polecam, bo to tak jakbyś pił do lustra...). Ja bym nie grał gdybym nie mógł pogadać z jakimś kumplem, bo wtedy to jest po prostu nude (szczerze to wole sobie wyjść z kumplami w rl na dwór niż łupać w klawiature przy Tibii, ale co kto lubi). Jeśli nie lubisz chamstwa - nie graj, ale i tak w realnym życiu się na to natkniesz... Po prostu już tacy są ludzie i tyle, nic na to nie poradzisz... Chociaż ty staraj się być w gronie tych pierwszych :).

Piotrek Marycha
22-06-2007, 16:32
było mniej złodziei, hackerów,
... mniej ludzi ...

deserta było ekstremalnie trudno zrobić, bo trudno było znaleźć solucję,
a co, erig.net powstal miech temu? a no tak, pewnie ty szukales po polsku solucji, bo po angielsku to za trudno...

a lvl było bić trudno, bo tak dużo potworków nie było, teraz w 3 miesiące zrobisz 100 lvl.
bylo TAK SAMO, ludzie sie zmieniaja, a nie tibia, dac takiemu no liferowi tibie 7.5 to mu roznicy nie zrobi, i tak po 3 miechach bedzie mial 100lvl

Ja bym nie grał gdybym nie mógł pogadać z jakimś kumplem, bo wtedy to jest po prostu nude
W tibie nie da sie grac samemu... tibia to gra społeczna :)

Zenuś
22-06-2007, 16:36
@Up

Tibia lepsza? Chyba tylko dlatego, że jest więcej ludzi których można schackować, a ich eq sprzedać na allegro mówiąc "zdobyłem uczciwie bla bla bla". Uwierz mi przed tiquandą tibia była o wiele lepsza, grałem w tych czasach, było mniej złodziei, hackerów, deserta było ekstremalnie trudno zrobić, bo trudno było znaleźć solucję, a lvl było bić trudno, bo tak dużo potworków nie było, teraz w 3 miesiące zrobisz 100 lvl.

ja tez grałem w tedy i nie widzę takich różnic a to że teraz jest więcej hackerów to nie winna update'ów tylko zainteresowanych tą grą. Im więcej ludzi gra w tą grę opłacają ją lub też nie tym więcej znajdzie się oszustów! kiedyś też byli hackerzy i potrafili nawet haknąć server ale wtedy było małe zainteresowanie tibią więc i tez mało oszustów . Twoje zauroczenie tibią wynikało tylko z tego że byłeś newbe i dopiero wszystko poznawałeś a teraz wszystko znasz i wydaje ci sie to nudne.

Nimir
22-06-2007, 16:41
"JAK WIDZISZ H LVLA CO WBIL KIEDYS JAK NIE BYLO SOULI" CZLOWIEKU KIEDYS TIBIA BYLA DUZO TRUDNIEJSZA, TERAZ PRZEDSZKOLAKI ALBO LUDZIE Z 0 IQ MOGA MIEC 100 LVL !

Kiedys trudniejsza?
Ty grałeś kiedyś?

Jaki kolwiek idiota mógł mieć bp sd i wystrzelać je do troll'i(15 lvl, 25 mvl) i masz SD!
Run'y sie paliło masowo a knight mógł stać i trenić cały dzień... Brako opcji AFKX(
Spójż na kolesi co maja konkretnych h'lvl'i ich Postacie są zrobione jeszcze za Tibi 7.5
Dobrym Przykładem jest Keto z Elysi Wbił 150 lvl jak była jeszcze tibia 7.6B)
A teraz nawet nie wchodzi...
Last login: Jan 03 2007, 01:00:07 CET
Dziwne?

Ufocznik
22-06-2007, 18:29
gram od updata, kiedy wprowadzili wersje 7.3, od tamtej pory to nie tibia stala sie gorsza, tylko ludzie w nia grajacy sa coraz glupsi

ripper
22-06-2007, 18:44
Gram od wersji 7.1, z większym i mniejszymi przerwami. Tibia zmieniła sie na lepsze, za zaledwie kilkoma wyjątkami (np. imbalans postaci od 7.6 do 7.9).

$orc
28-06-2007, 12:29
To że Tibia schodzi na psy to jest wiadome.
Jestem aktywny tylko po jakimś upku a następnie moja aktywność maleje.
Radze ci jak ja nie angażuj się w to zbytnio uczuciami. ;)
Get a life B)