Pokaż pełną wersje : Dziwna śmierć.
21.06 o 22:00 się wylogowałem, a 22.06 o 00:51 zaliczyłem deada, chociaż o tej godzinie już dawno spałem. Powiedzcie mi jakim cudem, 3 godziny po wylogowaniu się postać poszła sama skilować na polar bearach, pomimo, że nie używam żadnych botów, a hak to na pewno nie był, bo nikt sie nie wbił na pozostale konta(68knight i 42sorc)?
Bo jak ja bym był hakerem to bym w logicznej kolejności o*******ał inne postacie, większy level lepsze rzeczy? Hak to nie był na pewno..no chyba że dla hakera chcialo się poskilować.
A czemu niby "naber" mialby wejsc na pozostale chary???
Zostales "shackowany" i nie ma innego wytlumaczenia. ;/
Dawaj logi z hijackthis i silent runner ;)
Segalczuk
22-06-2007, 15:23
Haker , albo ... hmm xD brałęs jakieś używki (niewyskakuj zaraz namnie...!) bo wiesz one troche przeslaniaja nam widok na to i owo ^^.A moze ufo!!?? xD
hahah :D nic nie piłem nie paliłem NIC:D już jestem gotowy uwierzyć, że to ufo zrobiło:/
To napewno UFO niema innego wytłumaczenia :P
A tak na serio to pewnie cie hacki albo ... no ale raczej wątpie żebyś na polar bearach exita dał :P i żeby cie w ciągu 3h niewylogowało ;s
Kup.Se.Musk
22-06-2007, 15:34
Szczerze to miałem to samo.Kiedyś wylogowałem się przed Kazoordon(godz.8:53).Wracam ze szkoły,włączam Tibię i jestem w świątyniy.Patrzę ,a tam ded o 9:30 na rotwormach.Mówię szczerze ,bo po co miałbym kłamać?Nie wiem możliwe ,że jakiś błąd czy co...
Cenarius
22-06-2007, 15:43
Szczerze to miałem to samo.Kiedyś wylogowałem się przed Kazoordon(godz.8:53).Wracam ze szkoły,włączam Tibię i jestem w świątyniy.Patrzę ,a tam ded o 9:30 na rotwormach.Mówię szczerze ,bo po co miałbym kłamać?Nie wiem możliwe ,że jakiś błąd czy co...
Mało prawdopodobne że to bug raczej inny owner/hacker któremu się nudzi...? no wiadome jest że SAMO się nie zrobi...
Mało prawdopodobne że to bug raczej inny owner/hacker któremu się nudzi...? no wiadome jest że SAMO się nie zrobi...
ale zrozum facet..ta postać ma dopiero 4 dni, nie dawałem passów dla nikogo, a haka też nie miałem! no chyba że dla hakera sie chciało poskilować 10 knightem, nie hakując lepszych acc..
Może ktoś Ci podesłał jakieś foto. exe, chociaż wątpię, żebyś Ty to otworzysz, stary weteran.
Druga opcja - jakiś kumpel wbił się na postać i zaliczył zgon na potworkach.
No albo rzeczywiście...Pokaż logi z Rootkit Unhooker, nie zaszkodzi też rejestr.
no chyba że dla hakera sie chciało poskilować 10 knightem, nie hakując lepszych acc..
Pewnie to jakieś dziecko owntibii.
Zooombek
22-06-2007, 16:57
Nie wiem co to jest ale mialem podobna sytulacje dednol mnie knight z mniejszym ode mnie lvlem dednol mnie w jaksi dzien tygodnia a wlasnie wtedy nie gralem
Kup.Se.Musk
22-06-2007, 19:10
Tylko jakbym miał hacka to nie grałbym do dzisiaj.To było kilka tygodni temu.Początek czerwca.Nic nie zniknęło z konta ,choć nie zmieniałem passów ,a kraść było co.
Hmm... myślę że powinieneś skopać d... młodszej siostrze.
Patrykusss
23-06-2007, 06:34
Mniałem potobną sytułację gdy w niedziele po skilowaniu na zamku łowilem ryby i mnialem już full hp znalazłem parcel i grzecnie wylogowalem sie z Dp następnego dnia rano zalogowalem sie by przed szkołą poskilowac patrze mój Sword Fighters stoi sobie 2 kratk9i od epo z 20hp;( Naszczęście stał tam pewien miły 45 ED i dal exure sio. Hacka nie mniałem na bank ponieważ przed zalogowaniem sie dałem formata8o może cipy se z naszych knightów jaja robia
Kup.Se.Musk
23-06-2007, 11:43
Hmm... myślę że powinieneś skopać d... młodszej siostrze.
Nie mam siostry.Nikt z moich kumpli ,ani z rodziny nie zna moich passów -.-
Marvolis
23-06-2007, 11:56
to moze wlaczyl sie bot i poszedl expic ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.