Pokaż pełną wersje : Wyjście z rooka na 10 lvl :/
Wyszłem z rooka na 10 lvl , obecnie mam 31 , i chciałbym robić explo ,ale nie mam many potrzebnej , mam za mało . Czy jest jakieś wyjście , żeby to naprawić ??? (oprócz zrookowania) .
Nie ma. Trzeba było myśleć przed wyjściem na Mainland.
Ni ma..........
/edit\
@up
Szybszy
To już jest postać zmarnowana.
Duke Dran
22-06-2007, 20:09
Niestety nie. Trzeba bylo myslec wczesniej : P
Malkowicz
22-06-2007, 20:09
Nie wbij level trza było nie wychodzić z rooka na 10 levcu
Up@ szybsi
To już jest postać zmarnowana.
Nic nie jest zmarnowane. Po prostu wbij ten level, czy dwa do przodu i dopiero zacznij robić. Też wyszedłem moją pierwszą postacią z rooka na wyższym niż 8 lvlu i tak bardzo mi to nie przeszkadzało.
(oprócz zrookowania) .
Tak...nowa postać :O
Sensitive
22-06-2007, 20:56
Nie ma.. next time myśl to nie boli 8o
Hmm... a jesli wyszloby sie na maina normalnie na 8 lvlu jakos sorc, zabilo tak zeby spasc na najnizszy mozliwy lvl na mainie i dalej expic? 60~ many w przód :o
Za dużo otsów, w Rl się tak nie da :)
Mana i Punkty Życia spadają o tyle samo o ile wzrosły na poprzednim lv :p
Goku_Sayian
22-06-2007, 21:34
to tylko 2 lvle w dupe, czyli 50many, bo mowisz ze chcesz robic explo czyli jestes sorc/drut a im tak samo leci cap i hp na rooku jak na mainie, wiec te 50many (2lvle) jakos przezyjesz. nic nie jest zmarnowane, graj dalej, pozniej juz nie bedzie roznicy.
Tak się zastanawiam czy jak chłopak np padnie 2, 3 razy i będzie miał ten 8lvl to wszystko wróci do harmonii czyli wbije ten następny (9, 10 lvl) to mana i hp będzie odpowiednia do danej profesi ?
ps oczywiście wszystko juz na głównej wyspie
Niestety nie naprawisz błędu z przeszłości. Mam niestety to samo. Kiedy zaczynałem grac myślałem że to nie robi różnicy i że będe walił tylko z "ruszczki" i tylko tak expił. Teraz widze jak sie myliłem. Zawsze 2 lvl w dupe. Cóż, moge ci tylko życzyć powodzenia w odrabianiu tych 2 lvl'ów B)
Stalkerovic
22-06-2007, 22:09
na twoim miejscu zalorzylbym nowa postac...
yahoopila
23-06-2007, 09:14
Następnym razem pomyśl. Teraz wbij większy level tak np 80 to już wtedy nie będziesz tak bardzo odczuwał braku 50 many... Pamiętaj, że z rooka się wychodzi na 8 levelu, bo to z tego są samy przykrości potem gdy wychodzisz później takie jak np ty masz.
@edit
odrabianiu tych 2 lvl'ów B)
On tych leveli już nie odrobi.
wrogonastawiony
23-06-2007, 09:48
Dlaczego ? Moze mu nie pozwolisz ? ^^
Sorcer_Pips
23-06-2007, 10:13
Następnym razem pomyśl. Teraz wbij większy level tak np 80 to już wtedy nie będziesz tak bardzo odczuwał braku 50 many... Pamiętaj, że z rooka się wychodzi na 8 levelu, bo to z tego są samy przykrości potem gdy wychodzisz później takie jak np ty masz.
@edit
On tych leveli już nie odrobi.
Dlaczego ? Moze mu nie pozwolisz ? ^^
Myśl trochę :evul:tych lvli nie odrobi kapujesz? zawsze będzie 2 lvle w dupe.
wrogonastawiony
23-06-2007, 11:24
To jest tak oczywiste ze nawet nie trzeba tego pisac.. chodzi mi oto, ze zrobi 2 lvl+ i po problemie z tymi explo. Ty tez mysl :)
Cenarius
23-06-2007, 12:05
To jest tak oczywiste ze nawet nie trzeba tego pisac.. chodzi mi oto, ze zrobi 2 lvl+ i po problemie z tymi explo. Ty tez mysl :)
taa problem z explo zniknie ale on zawsze bedzie do tyłu 2 lvle...
Avallach
23-06-2007, 12:21
nie 2 lvle tylko 50 many. od lvla 45+ juz tego nie zauwazy
Malkowicz
23-06-2007, 12:27
Te 50 many to zawsze exurka gran która może uratować tyłek jak się skończą runy,manasy
Wyszłem z rooka na 10 lvl , obecnie mam 31 , i chciałbym robić explo ,ale nie mam many potrzebnej , mam za mało . Czy jest jakieś wyjście , żeby to naprawić ??? (oprócz zrookowania) .
wbij 2 lvle wiecej i rob explo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.