PDA

Pokaż pełną wersje : Moje pierwsze Itemki by zar3k`

zar3k`
06-10-2004, 19:23
temat do kasacji. Nie miem co sie stalo ale szukalem go kilka razy recznie potem "szukaj" nie znalazlem go zrobilem nowy temat a ten dzis kolega znalazzl nie wiem co sie stalo sorka

Wulkan
06-10-2004, 19:25
Itemki zajefajne, ale jakbym chcial zastapic w tibi to sa troche za duze :( Pracuj dalej dobrze ci idzie :D

limenu
06-10-2004, 19:47
samo kolorowanie jest równie ważne jak kontury. Jeżeli spie.rzysz jedno spie.rzysz i drugie. Kontury są troche zbyt krzywe i nie tak.... rozmieszczone.
Acha, i jak by mi miecz tak popękał, to bym więcej u tego kowala nie kupował broni. A axe jest nieporęczny, gdyż to wybrzuszenie spowodowało by, że sam trzonek latał by jak wirnik. Widziałeś kiedyś korbę od starych samochodów, to jak byś w to wybrzuszenie włożył więcej siły, to byś miał taki efekt jak mówiłem. Pomyśl nie tylko nad wykonaniem, ale i nad przydatnością takiej broni.

zar3k`
07-10-2004, 14:57
dzieki za comenty.

Limenu a powiedzial bysm mi jeszcze o co dokladniej chodzi z tymi konturami to poprawie wszystko i bedzie ok :)

limenu
07-10-2004, 15:25
mowiąc o konturach chodzi mi o np. konstrukcję broni. Ta rączka, jest krzywa w stosunku do... klingi? nigdy nie moge zapamiętać budowy miecza :P.

Jak rysujesz więkrzy przedmioty, jak te twoje, staraj się unikaś wystających pikseli. Czasami jest lepiej narysować prostą kreskę niż poharatane coś :P
Po prostu włużwięcej uwagi w sam krztałt i pamiętaj, w dowolnym momęcie mozesz zedytować pracę.

zar3k`
07-10-2004, 15:34
wielkie dzieki za niedlugo poprawie te i wstawie nowe :)