Poka¿ pe³n± wersje : Co wybrac ? POMÓ¯CIE !
Witam wszystkich :)
Mam pewien problem
Chce sobie pograæ w jak±¶ fajn± STRZELANINE przez INTERNET, tylko ze niewiem jaka wybrac ... mam internet 1MB/s i komp do¶æ niez³y ...
prosze pomozcie :|
dla u³atwienia dam wam propozycje:
Quake 3
Medal of Honor
Call of Duty
Unreal Tournament
Counter-Strike
Americas Army
Enemy Territory
Swat 4
Battlefield 2
Call of Duty 2
Warsow
Tic_Tac_Token
23-06-2007, 15:07
Polecam Day of Defeat:Source. Do¶æ ma³o znana w polsce, ale naprawde godna polecenia.
Jednak z tych co wybra³e¶ to MoH i BF 2. A jak nie chcesz p³acic to Americas do¶æ dobra, lecz moim zdaniem troche za "kamperska". :-P
Battlefield 2 r0x, dobra grafika, realizm...
Counter Strike 1.6, Condition Zero, Source <- Steam
Day of Defeat 1.3, Source <- Steam
Red Orchestra <- Steam
Unreal Tournament, UT2003
Americans Army! <- Free
Apticer's
23-06-2007, 17:04
Call of Duty... gra wysz³a w grudniu 05 a dalej servery s± pe³ne :) Polecam te Hiszpañskie z modem Total War, wtedy mo¿esz poczuæ prawdziwy klimat i charakter tej gry!
Segalczuk
23-06-2007, 17:11
Counter Strike 1.6 < najbardziej ci polecam , poniewaz du¿o graczy , ladna grafika i w ogule ;] popatrz na jakiej¶ stronie o CS i looknij screeny , odrazu ci sie spodoba.
lordvatt
23-06-2007, 17:13
Na przysz³o¶æ staraj siê bardziej sprecyzowaæ swoje pytania i zastanów siê po co zak³adasz taki czy inny temat.
¦winia lubi gówno ,a ksi±dz pierogi.
Temat bez sensu ,dobrze ci radze niech ci siê to wiêcej nie powtórzy ,a tymczasem wysy³am go jako propozycje do usuniêcia :)
Lol ¿adna z tych gier to nie RPG, których dotyczy ten dzia³.
Polecam Enemy Territory ;p
@ _WrD_
no tak ale na tym forum s± normalni ludzie ... a niewiedzia³em gdzie to daæ ;p
@ lordvatt
da ci co¶ ten 1 post wiêcej ? chyba nie no ale ... to juz pozostawiam tobie :|
Szybki'lols
23-06-2007, 18:32
Call of Duty nie inaczej-fajna akcja,du¿o strzelanin tak jak na wojnie bywa.
Excalibug
23-06-2007, 18:34
Polecam Wolfenstein: Enemy Territory
Jeszcze sie pytasz?
#1 Online strzelanek czyli Counter-Strike 1.6. Raz zagrasz - nigdy wiecej na nic innego nie spojrzysz.
Yoh Asakura
23-06-2007, 19:18
Mój osobisty faworyt - Medal of Honor. W multi nie gra³em nigdy, ale to co zobaczy³em w single pozytywnie mnie nastawie do wieloosobowych rozgrywek.
Powiem tak:
Zagraj w ka¿d± i stwierd¼ sam która ci siê najbardziej podoba :D
Apticer's
24-06-2007, 12:49
Poleci³bym w sumie CS'a... ale tego nie zrobie... dlaczego? Bo zagra³em w CoD ;) Graf± przebij± CS'a niebotycznie a i rozgrywka taka dynamiczna ¿e... xD
Laleczka voodo
24-06-2007, 13:54
Poradzilbym ci CS'a ale tego nei zrobie bo pewnie wyjdzie z ciebie kolejny cheater ! mamy juz dosc takich !!!!!!
@Laleczka voodo
wcale nie chce byæ cheaterem -.- chce sobie pograæ 4FUN
Vlad Dracula
24-06-2007, 21:52
WARROCK
Strzelanka w której zdobywasz poziom,mo¿na kupowaæ ró¿ne bronie(wraz ze wzrostem poziomu lepsze bronie)
Oczywi¶cie online
Zaglosowalem na bf'a 2, ale polecam tez ET oraz CoD'a
.Matrik.
25-06-2007, 22:10
FEAR Combat :P
NeonRive
28-06-2007, 07:37
Omg, czemu kazdy glosuje na CS? Ja wole Mobil Forces, chodziasz te boty to lamusy i sa brechni :D
Laleczka voodo
30-06-2007, 11:45
@Laleczka voodo
wcale nie chce byæ cheaterem -.- chce sobie pograæ 4FUN
No dobra.. CS ale tylko 1.6(Steam) , 1.5 sux na maxa niewiem w ogole czemu ludzie w niego graja ,i tak staraja sie reaktywowac ESL'a w 1.5 ... Gralem w 1.5 ale neistety jest tam zbyt duzo "czitow".
pozdro
dartra111
30-06-2007, 11:57
Jak nie masz radiówki to se graj w ut'ka ale 99. du¿o ludzi w niego gra chocia¿ ma ju¿ 7 lat :D
Dark Sven
30-06-2007, 12:37
Americas Army ofkoz!
CoD 2 - Zajebista gra. :)
Ja osobiscie gram w Counter Strike Condition Zero lepsza grafa ni¿ w 1.6 poprostu super pelno ludzi serverow polecam
Malkowicz
02-07-2007, 23:37
Ja bym propke ci waln±³ ale ju¿ by³ g³os. itd
<joke> Czo³g podobnie sie czyta w czym s± fajne czo³gi? W battlefield mwahaha
Ja polecalbym Black&White 2. ;] (ah nie ma to jak samowolka)
Z strzelanek only battlefield 1942, 2 itd. Mozesz rowniez sprobowac cs'a, ale takie granie z czasem robi sie nudne.
Ewentualnie mozesz sprobowac pograc w GunZ gdzie nawalaja sie najlepsze mastahy. ;p
P.S.
google.pl !!! najlebrza girkA
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.