Pokaż pełną wersje : Czy to Koniec ?
Wyjechałem na wyspę Passage znalazłem worek z listem i kluczem kiedy chciałem wrócić do carlin koleś mówi takie coś:
Captain Jack: By the gods! You must be that intruder the good brothers were talking about!Begone
Utknołem na tej wyspie na zawsze ? ;(
Segalczuk
23-06-2007, 17:08
Czy to nie jest czasem isle of the kings? , zaatakowałes monak lub weszleś na (parter 1 ...) 2 pietro? Jesli tak to napisz do npc monka jaką grzywne musisz zaplacic;p i jesli ja zaplacisz to wyjdziesz.
@Down , napiszesz hi i odrazu ci cos powie o twojej karze lub grzywnie ... a jak nie to napisz slowa "payment czy cos w tym stylu"
Czy to nie jest czasem isle of the kings? , zaatakowałes monak lub weszleś na (parter 1 ...) 2 pietro? Jesli tak to napisz do npc monka jaką grzywne musisz zaplacic;p i jesli ja zaplacisz to wyjdziesz.
A jak ta rozmowa ma wyglądać ? Nie wiem jak z nim gadać mam gadać z tym kapitanem czy costello ? nie wiem co pisać o.0 Pisze Hi potem payment i nic to samo
Moczymordah
23-06-2007, 17:26
Miałem kiedyś podobny problem... idziesz jeszcze raz do kapitana i piszesz hi -> Tibia ;)
Miałem kiedyś podobny problem... idziesz jeszcze raz do kapitana i piszesz hi -> Tibia ;)
Na moje Hi pisze :
Captain Jack: By the gods! You must be that intruder the good brothers were talking about!Begone!
Segalczuk
23-06-2007, 17:29
@up no i potem wbije 60 lv i nie bendzie mogl zrobic banshee questa... gz myslenia.
Topic:Sprubuj poszukac na tym forum , jest przecież opcja szukaj ;p w poradnikach moze cos jest , nierob nic pohopnie.
@down
Payment
40lvl > 10k (powyżej)
40lvl < 1k (poniżej)
Mówisz do Costello (ncp-monk)
Hi, crime , yes, bye (znalazłem w 35 sec.)
Edit: Jesli chcesz zarobic te 1 k to bardzo proste
>hi (do tego monka)
>brother fugios
>yes
>passage
I przechodzimy przez drzwi na lewo , na 1 poziomie 3 skeletony , na -2 2 ghoule i 3 skeletony dopiero na -4 1 ds.
@up no i potem wbije 60 lv i nie bendzie mogl zrobic banshee questa... gz myslenia.
Topic:Sprubuj poszukac na tym forum , jest przecież opcja szukaj ;p w poradnikach moze cos jest , nierob nic pohopnie.
Już szukałem i szukam nadal ale nic nie ma pisze jakiś koleś że zapłacił grzywne ale nie pisze jak
FAkt ale musze zapłacić 1000 GP a nie mam to tak czy siak leże :(
Idź do NPC Monka Hi>Crime>Yes
(Wiem, że mówi się coś Monkowi, nie wiem czy dokładnie to co napisalem ;))
powiedz kumpolowi aby przyszedł do ciebie z 1k i dał ci Ty powiesz mu hi Crime yes i murzesz isc se z wyspy puzniej tylko 1 k dasz kumplowi
kondom69
23-06-2007, 22:22
@down
Payment
40lvl > 10k (powyżej)
40lvl < 1k (poniżej)
Mówisz do Costello (ncp-monk)
Hi, crime , yes, bye (znalazłem w 35 sec.)
Edit: Jesli chcesz zarobic te 1 k to bardzo proste
>hi (do tego monka)
>brother fugios
>yes
>passage
I przechodzimy przez drzwi na lewo , na 1 poziomie 3 skeletony , na -2 2 ghoule i 3 skeletony dopiero na -4 1 ds.[/QUOTE]
@Autor
Przecież tu koleś ci odpisał co masz zrobic. Nie panikuj!
GeneralBot
01-07-2007, 14:40
Mam taka sprawe jak mowie do tego monk hi i brother fugios to mi odpowiada begone :baby: moze mi ktos pomoc? Zaden z kumpli nie chce przyjsc bo podobno nie da sie potem wrocic na ta wyspe a jako payment musze zaplacic 5k
<>A.B.C<>
01-07-2007, 14:49
Opcja Szukaj Byl Juz Taki Temat
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.