Pokaż pełną wersje : Summer Update 2007
Dość spamowania forum tematami typu: "ej od ktureho lewela bendzie aks?".
Wszystkie znane do tej pory informacje umieszczone są TU (http://tibia.erig.net/Summer_Update_2007).
Dziękuję za uwagę.
Segalczuk
23-06-2007, 18:21
Fajny temat , ale na forum jest juz chyba taki .
Szybki'lols
23-06-2007, 18:24
Dość spamowania forum tematami typu: "ej od ktureho lewela bendzie aks?".
Wszystkie znane do tej pory informacje umieszczone są TU (http://tibia.erig.net/Summer_Update_2007).
Dziękuję za uwagę.
Za kogo ty się uważasz?
Za kogo ty się uważasz?
Za usera www.forum.tibia.pl. Dlaczego pytasz?
@down
Tak, ale nie musisz się przkopywać przez miliony ton spamu, tylko masz to w jednym miejscu ;) A poza tym szukać nie każdy umie :p
Wreszcie wszytsko w jednym miejscu :)
PS:
Ale były już takie tematy :)
Robert Lublin
23-06-2007, 19:05
Dobry temat, mnie tez juz nooby denerwuja swoimi pytaniami...
Ale i tak jestem pewny ze spam noobow sie nie zmnijszy bo nazwa tematu im za duzo nie mówi, bylo dac cos w stylu "Miecze po update od lvlu" :P
Duke Dran
23-06-2007, 19:07
Wreszcie wszytsko w jednym miejscu :)
PS:
Ale były już takie tematy :)
No właśnie tematy, a tu masz wszystko w jednym.
Dobry temat, mnie tez juz nooby denerwuja swoimi pytaniami...
Ale i tak jestem pewny ze spam noobow sie nie zmnijszy bo nazwa tematu im za duzo nie mówi, bylo dac cos w stylu "Miecze po update od lvlu" :P
Hahaha! Spadłem z krzesła! Masz rację :P
Nikast Shynix
23-06-2007, 20:18
Fajnie, tylko założę się, że większość (przynajmniej 95%) tych spamujących noobków angielskiego nie zna...
Fajnie, tylko założę się, że większość (przynajmniej 95%) tych spamujących noobków angielskiego nie zna...
A co tu do znania?:P Masz "lvl", "atk" itp. Każdy zrozumie ;)
Nikast Shynix
23-06-2007, 21:12
Chodzi o to, że to nooby. Zobaczą coś po angielsku, to stwierdzą, że nie znają i nie spojrzą... Zaraz potem założą nowy temat... Ale niektórym na pewno się to przyda.
Chodzi o to, że to nooby. Zobaczą coś po angielsku, to stwierdzą, że nie znają i nie spojrzą... Zaraz potem założą nowy temat...
Szara rzeczywistość :(
rzeby znauc engielki cza znac pulski rucja?
HAHAH
A tak na serio ...
...Bardzo ładnie to zrobiłeś :D
X(X(X( chu*owo że te wszystkie czary dla PACC X(X(X(
Andrealfus
23-06-2007, 22:58
a dlaczego maja dac cos za darmo? jesli sie napracowali nad czyms to chca za to godziwej zaplaty.
Moj pacc na dniach, wiec nie narzekam, lepiej zaplacic i w pelni korzystac z gry niz narzekac : DLACzEGO FACC NIC NIE DOSTAL !!!??
@topic
Fajnie ze wszystko tak w jednym miejscu zebrane :)
To ze zrobili te czary dla pacc nie jest w porzadku. Nie mowie tego, ze jestem facc (no bo jestem pacc ;p ) tylko z jednego wzgledu- rzut mieczem i ten groundshaker~ zastepuje HMM i GFB. Facc knight mogl uzywac HMM i GFB. Teraz nie moze.
Kyrjanin
24-06-2007, 00:20
X(X(X( chu*owo że te wszystkie czary dla PACC X(X(X(
No bardzo chujowo;/ nie mam pacca i nie moge uzywac exury i utevo lux:((:baby:
Ragnar666
24-06-2007, 00:37
To ze zrobili te czary dla pacc nie jest w porzadku. Nie mowie tego, ze jestem facc (no bo jestem pacc ;p ) tylko z jednego wzgledu- rzut mieczem i ten groundshaker~ zastepuje HMM i GFB. Facc knight mogl uzywac HMM i GFB. Teraz nie moze.
nadal masz GFB i HMM. nawet na facc.
A że "troszkę" słabsze, to już inna historia ;)
Elwer Balus
24-06-2007, 00:58
No tak, ale teraz siła czarów będzie zależeć jedynie od mlvla, a knight, albo paladyn nie mają go zbyt wysokiego. Więc knight będzie walił dużo mniej z explo, a sd przestanie być opłacalne dla paladyna.
Sorry za offtop, ale Kyrjanin mnie rozwalił :D Nie ma to jak dawka śmiechu na noc.
Grejfrut
24-06-2007, 01:46
@up
Serio cie to śmieszy? Dla mnie koleś jest żenujący, chcąc być fajnym daje nam dodatkową dawkę spamu.
Ragnar666
24-06-2007, 03:11
A że "troszkę" słabsze, to już inna historia ;)
Ale jednak... ;)
No tak, ale teraz siła czarów będzie zależeć jedynie od mlvla, a knight, albo paladyn nie mają go zbyt wysokiego. Więc knight będzie walił dużo mniej z explo, a sd przestanie być opłacalne dla paladyna.
No to przestanie się opłacać... ale nadal można ich używać. B)
@up
Serio cie to śmieszy? Dla mnie koleś jest żenujący, chcąc być fajnym daje nam dodatkową dawkę spamu.
Zgadzam się. MEGA ŻAL!
Walac na faccu za 6 z hmm w draga raczej niebardzo sie uradujemy...
Walac na faccu za 6 z hmm w draga raczej niebardzo sie uradujemy...
Wniosek? Kup PACC (przez firmę Drom) (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450) :)
Lord Dark'Wiz
24-06-2007, 15:07
Gadacie, gadacie, a tak na prawdę to jeszcze nikt, niczego do dyskusji nie wprowadził. Może autor tematu rozejrzy się za jakimiś istotniejszymi informacjami... odnośnie up'a oczywiście.
Gadacie, gadacie, a tak na prawdę to jeszcze nikt, niczego do dyskusji nie wprowadził. Może autor tematu rozejrzy się za jakimiś istotniejszymi informacjami... odnośnie up'a oczywiście.
Strona jest na bieżąco aktualizowana.
Piotrek Marycha
24-06-2007, 15:20
Wniosek? Kup PACC (przez firmę Drom) (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450) :)
ale to jest szczyt chamstwa... facci nic nie dostaja - ok, nie placa przeciez, ale jeszcze im qrwa zabierac? co teraz bedzie? knight/pall na faccu = free cash ? bezbronny jak baranek?
Za kogo ty się uważasz?
wyjdź z tego forum, już jedno konto zbanowane, na http://celesta.pl także zbanowane...
Mam 80 dni pacc ;]
filip1432
24-06-2007, 15:43
to znów wynika że na facc tylko będzie się jako tako grało druidem lub sorkiem bo przynajmniej czary dla facc są jakieś przydatniejsze
a knight znowu nie będzie miał co robić bo pełno druidów i sorków będzie wszędzie pełno a opalu to nie wspomnę jedyne co fajnego dla pala doszło to że włócznie na ziemie nie lecą
ja tak paca nie kupie bo to dla mnie strata forsy
PS jak tak dalej będzie z updatami to za kilka lat żeby z rogardu wyjść będzie trzeba mieć paca
bartii10
24-06-2007, 17:41
ale to jest szczyt chamstwa... facci nic nie dostaja - ok, nie placa przeciez, ale jeszcze im qrwa zabierac? co teraz bedzie? knight/pall na faccu = free cash ? bezbronny jak baranek?
ni, cipy nic na faccu nei obieraja i nic nie dodaja. poprostu zamienili hmm i gfb na lepsze hity z mele i z arrows.
dali nowe rodzaje broni, z ktorych hity beda bardizej adekfatne do danego skila.
ja jakbym byl knightem to proste zebym wolal zeby mi podniesli sile uderzen w zamian za odebranie mocy magicznej. przecierz to z axa walicie glwonei a nie z run!
przecierz to z axa walicie glwonei a nie z run!
Przecież jest też sword i club ;)
Hunter Of Mystery
25-06-2007, 15:10
Z www.tibia.com nie widac nic o tym, dla kogo maja byc te czary. Autor po prostu wstawil ze dla pacc gdyz test server byl tylko dla tutorow, a wiadomo tutor = pacc. Po update jeszcze moze byc inaczej wiec nie jeczec.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.