Pokaż pełną wersje : Nadszedł ten dzień...
no coż, keyloger...blue robe, crown helmet, medusa shield, 2k, runki, poszły...się...ehh...no comment ;( X(
czemu ja?!
NIE kupowałem nic na allegro, NIE bylem dzieckiem Neo!
Jak ktos ma coś zbędnego w depo i gra na servie Nova to bardzo prosze przysłać parcelem na Benqju do Carlin;(
http://images30.fotosik.pl/5/bb202ac9af7fc00e.jpg (www.fotosik.pl)
Jaki nadszedł dzień?
Dzień Ojca? 23 czerwca??
omg...nadszedł ten dzień w którym zostałem bezczelnie shackowany ;(
Ehhh jest od tego odpowiedni temat...
ps. Fajna liczba rybek :P
Nono szkoda :(:( moglbym moze cos zkombinowac bo kuzyn tam ma pallka ;p
Ps: jak zrobiles te czarne xD??:D
Dziundzior
23-06-2007, 23:09
Takie życie, mój kuzyn stracił dużo więcej i nie płacze... It's just a game ;).
Nie spalaj się hack na 20 levelu to nie koniec świata, fakt trudno ci będzie zdobyć EQ jakieś lepsze :/, ale widziałem masz na profilu w www.tibia.com nicki kolegów z RL'a, jeżeli są prawdziwymi kolegami to Ci pomogą...
Ty tam na gorze co ty myszlisz zboczuszku:P 69 to liczba rybek!:D co w tym takiego:P
A czy potrzeba kupic cos na allegro zeby miec hacka?Pozatym itemki nie byly az takie wypas abys zakladal nowy temat i sie w nim zalil.
Sam Sobie zawiniłeś ściągając tego skina z ****sot dot kom.<specjalnie naabowsko> ; ) przezroczyste itemy i drzewka sux.
I to ma być powód żeby zakładać nowy temat?
Ja straciłem prawie 200k i nie panikowałem.
Idz się wyśpij, jutro wyjdź pograj z kolegami w piłkę i za tydzień wróć z energią i chęcią do gry!
Adi Pro Knight
24-06-2007, 00:11
Jestem zaskoczony kilkoma pierwszymi postami... Bardzo zaskoczony. Jak przeczytalem post autora bylem przekonany ze zostanie on zrownany z ziemią (jak to zwykle sie dzieje na tym forum). Ludzie na tym forum lubia innym pokazywac ich bledy doprowadzajac do obledu i skraju zalamania.
Temat:
Moze dla ciebie to duza strata takie itemki ale jak ktos napisal to tylko gra. Na pewno nie musiales zakladac nowego tematu.
Pozdrawiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.