zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna

Stron : 1 [2]

Eabbol
29-07-2007, 23:41
sorry double

szczerkos
30-07-2007, 15:59
Panowie czy wy musicie się tak oskarżać wciąż ? Trochę kultury nie zaszkodzi co niektórych. A co do wojny, jest bardzo ciekawa, mimo przewagi NF i BB, trzymam kciuki za FF. Pozdrawiam

Princess Agusia
30-07-2007, 16:07
Panowie czy wy musicie się tak oskarżać wciąż ? Trochę kultury nie zaszkodzi co niektórych. A co do wojny, jest bardzo ciekawa, mimo przewagi NF i BB, trzymam kciuki za FF. Pozdrawiam

Nie jest wcale ciekawa.. NUDY !!!

z3n3k
30-07-2007, 16:19
Nie jest wcale ciekawa.. NUDY !!!

Ja też się nudze xD hehe :p

ebernardyn
30-07-2007, 20:37
No to open plxxzz :D

ebernardyn
30-07-2007, 22:07
No to open plxxzz :D

@Edit: Jak na zawołanie open... :)

@Edit2: Móahahahahahah
20:50 Colis Gevin [38]: E JA JESTEM W BAD BOYSACH TO NIE TO SAMO CO BEACH BOYS JESTEM DUSZOM SERCEM CAIELM I CYZM TAM SIEJESZCZE DA Z WMI FF GOROM

@Edit3: Kolejny Ownage. Sairus'ek, Tetro, Garlerdon, Jinxz, Nonix, Ragap... z BB/NF: Quel Metu przed openem. (CDN)

0lik
30-07-2007, 22:34
owned xd (10 znakow)

tak sie konczy dawanie charow kolegom z novy

Yoyoema
30-07-2007, 22:41
furionsi sie dluzej trzymali ... B)

Nide Wune
30-07-2007, 23:14
furionsi sie dluzej trzymali ... B)

Ogólnie OB wyglądało śmiesznie ;)

ebernardyn
31-07-2007, 01:35
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1762959

Koniec War. z3n3k napisał że retired i wogóle. Myśle że polacy stracili już ten serwer. Teraz zacznie się takie PA że szkoda czasu na gre.

Exodus
31-07-2007, 01:45
Pewnie za jakis czas bedzie nowa wojna jak sie BB/NF etc naciesza sie pokojem i im sie zacznie nudzic.

Kileros fire'son
31-07-2007, 10:52
Skonczony Serwer.

Mezczyzna
31-07-2007, 10:58
@up
Popieram

0lik
31-07-2007, 11:46
Oh, ja też, POPIERAM :o :cup:

Rohad
31-07-2007, 12:13
Ja też ;s
Btw. Czemu Awer padł ?

Numenorian
31-07-2007, 20:44
Teraz swe bedą ostre PA jebać >.<

Exodus
31-07-2007, 20:50
@up
Zawsze to robili.

Numenorian
31-07-2007, 21:09
Wiem, ale teraz bedzie jeszcze gorzej ;s:evul:

PizzaFast
31-07-2007, 21:49
Taaa swe to zŁOOOOOOOoooo 1!!!!!!oneone!!1!!

Zniszczą was, zhuncą wasze 30lve, każą oddac im Kazdy wasz noble armor
bedą was PA'owac z Katedry i kopalni ... Jak szwedzka tradycja nakazuje ;(
>.>

zakonczccie juz te wasze kiepskie wywody i jękanie ze Oj Swe1 przy wladzy To server stracony i wogole najlepiej jak rzadzily kiedys zenki zabijaly tez za nic ale przy najmniej o payment bylo LATWIEJ PYTAC BO PO POLSKU.

(1 ad nie prawda bo BB NF to SWE, PL,GER, ESP itp)

FF przegralo, nie istnieje, zniknie z kyry moze kiedys wroci ale nie za duzo zmieni (chyba ze przeczytają poradnik Jak uzywac paralize i zainwestują w druidow a nie sd spam). polowa z nich i tak zaplaci sporą kaseee za freedom.
kthxbye gl hf

Numenorian
31-07-2007, 22:11
Oj dobra Mega Pro Evul Plajerze... Czy ja mówie że Zenki nie robią Pa ?? Ale wiem jak teraz to bedzie wyglądać ;s

Szwed: pl?
Jakis Polak: tak
Szwed: hunted
Szwed:10k~

Zreszta narazie nic nie mowie dokładnie ale wiem jak było wcześniej ;p

PizzaFast
31-07-2007, 22:39
Moze mieli by do polakow szacunek gdyby podstawowe rozmowy z naszymi rodakami niewygladaly tak:

SWE : How long you will be here?Can I be next?
PL : pl? siemqka
SWE : No, Im not pl, answer my question Im litle bussy.
PL : Co?
SWE : Listen, I still dont understand you, Dont waste my time, and answer me!!!
PL : Ja nie gadam po angielskqu
........

PRZEZ TAKIE ROZMOWY smieją sie z nas i szwedzi i niemcy i reszta kultur grających w tibie... I takich ludzi ktorzy tak sie dogadują z obcokrajowcami jest masa od 1lv do 100 >.>

Numenorian
31-07-2007, 23:02
@up

Tego nie da sie ukryc :evul:
...
Miałem już dużo do czynienia ze swe, i wiem że zupełnie za nic huncą.
Chociaż powiem że stary owner Steinera był spoko ;) zawsze pomagał jeśli nie zawiniłem ;]
@topic
Temat chyba do zamkniecia bo juz po wojnie ;X

PizzaFast
31-07-2007, 23:29
Hmm Stary Steiner gra na kyrze, Jest w BB , nie moge za bardzo sypac nickami, ale łatwo sie domyslec bo Old steiner mial tylko Paru znajomych z real'a.
Steiner stary to brat Mr Abo ktory obecnie gra Steinerem the slayer
Jeezeli jest jakis problem z czlonkiem BB i napiszecie do niego o pomoc, kultulanie poprosicie o wyjasnienie to jest 100% ze Cos odpowie/sprawdzi.
Oni są zajebi... za zorganizowanie, wyrozumiałość, itp bo Kiedy spytasz sie How long na dragach itp to bedziesz next , spoko A jak d lair mial jakis Galtar , ravin czy syranus to nie dosc ze jegomość nie odpisze to jak odpisze to jakies smieszne rzeczy "11:00 travel mate : zostane tu do ss a po mnie next 3 doby jest galtar i ravin " ... Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:(

Numenorian
31-07-2007, 23:42
Stary Steiner to spoko typ, nie raz mi już pomogł chociaż mnie wogóle nie znał. Gdyby tacy ludzie jak on rządzili servem to było by zajebiscie ;D reszte swe już też poznałem i nie zapowiada sie ciekawie ;<

Exodus
31-07-2007, 23:45
Hmm Stary Steiner gra na kyrze, Jest w BB , nie moge za bardzo sypac nickami, ale łatwo sie domyslec bo Old steiner mial tylko Paru znajomych z real'a.
Jeezeli jest jakis problem z czlonkiem BB i napiszecie do niego o pomoc, kultulanie poprosicie o wyjasnienie to jest 100% ze Cos odpowie/sprawdzi.
Oni są zajebi... za zorganizowanie, wyrozumiałość, itp bo Kiedy spytasz sie How long na dragach itp to bedziesz next , spoko A jak d lair mial jakis Galtar , ravin czy syranus to nie dosc ze jegomość nie odpisze to jak odpisze to jakies smieszne rzeczy "11:00 travel mate : zostane tu do ss a po mnie next 3 doby jest galtar i ravin " ... Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:(

To co opisales to akurat nie jest takie straszne PA.

Numenorian
01-08-2007, 00:20
Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:(

Zresztą swoją drogą mogłbys nie komentować lvli ponieważ większość osób ma ważniejsze rzeczy do roboty niz ciągłe expienie :)

Amasek
01-08-2007, 00:24

ales ty madry jaaa zal mi was sluchac nooby

Princess Agusia
01-08-2007, 01:33
Moze mieli by do polakow szacunek gdyby podstawowe rozmowy z naszymi rodakami niewygladaly tak:

........

PRZEZ TAKIE ROZMOWY smieją sie z nas i szwedzi i niemcy i reszta kultur grających w tibie... I takich ludzi ktorzy tak sie dogadują z obcokrajowcami jest masa od 1lv do 100 >.>

I tu sie moge z Toba w 100 % zgodzic... Polacy ktorzy potarfia dogadac sie po angielsku sa szanowani przez ludzi z innych krajow.. gdzie u nich znajomosc tego jezyka to posdstawa a u nas wjatki.. i nie ma co sie dziwic ze np. szwedzi nie maja szacunku do Polakow skoro nie maja opcji z nimi pogadac...

Nide Wune
01-08-2007, 01:44
ales ty madry jaaa zal mi was sluchac nooby

WoW Ty tutaj dopiero zabłysłeś :confused:

Amasek wannabepro

Gdyby był licznik postów pomyslał bym że nabijasz posty :confused:

szwagiereczek
01-08-2007, 01:52

Ty tutaj też nieźle świecisz

0lik
01-08-2007, 11:08
Teraz swe bedą ostre PA jebać >.<

@up
Zawsze to robili.

Wiem, ale teraz bedzie jeszcze gorzej ;s:evul:

Jakie ty mozesz miec pojecie o tym czy bedzie lepiej, czy bedzie gorzej. PA jest nie odlaczna czescia gry czy chcesz czy nie kazda strona ktora wygra wojne bedzie w wiekszy lub w mniejszy sposob z tego przywileju korzystala.
Teraz co chwile nooby rzucaja formulki "BB/NF to ZUO", a ja dobrze pamietam jak bylo za czasow np Mo Murdy, zabijali za to ze jestes znajomym swe (sam tak padlem 2x i mialem hunta za to), z nimi w gildi, jak ktos od nich padl to szedl sobie zabic jakiegos szweda lub kogos kto nie jest z nimi w gildi zeby na blessy miec, o wywalaniu z respa to nie mowie, zenku ktory co chwile kogos ujebywal :D, i reszta lepsza nie byla. Jak zaczales jechac jakiegos zlodzieja, PK ktory przed chwila ujebal ci kumpla to na 90% miales problemy, bo nawet jesli nie biles wtedy kolegi MM to wymysliliby ze go znaja zeby cie ujebac xd.
Wielu moich znajomych odeszlo wtedy z Kyry, wrocili po wygranej FG v MM w grudniu-styczniu.

........

Dokladnie, dwie nacje PL?&BR?

Miszczoslav
01-08-2007, 12:29
Ja też ;s
Btw. Czemu Awer padł ?

bo to Zenek : ) hail kupno postaci ;p...

PizzaFast
01-08-2007, 12:41
@amas
Podobnie jak Nide~ pomyslal bym ze posty sobie nabijasz.
Wiem ze nie przyznasz mi racji nigdy boo to twoj pogląd i to Twoji ludzie te Galtary itp : P i nie obchodzi mnie twoje zdanie bo juz przechodzisz do historii =D

Yoyoema
01-08-2007, 13:18
bo jak amasek bobasek nie nabije posta ,to mu mama nie da jesc

@topic saar,lenrock,appiah sie splacili... czekamy na kolejnych B)

Amasek
01-08-2007, 13:23

Amasek wannabepro

Gdyby był licznik postów pomyslał bym że nabijasz posty :confused:

1)wannabepro i to mowi koles co cale zycie znaczyl JEDNO WIELKIE ZERO poczawszy od arcani po kyre (nie pamietasz jak mi lizalesna arcanii co? i jak jest byc przez cale zycie przydupasem szwedow i frajerem na posylki, ja chociaz mialem swoje tzw 5 min). zapewne nawet nie wiesz co znaczy wannbepro bo w innym wypadku bys nie uzyl tego w stosunku do mnie ale to tylko swiadczy o twoim angielskim ktory zreszta nadaje sie tylko do spuszczenia w klopie. nawet nie wyobrazasz sobie jak wiele ci do mnie brakuje i to okreslenie zachowaj lepiej dla siebie. i Princess Agusia sie dziwi ze tacy polacy sa pomiatani na kyrze. mamy prosty przyklad zwyklego pustego polaka co potrafi tylko pisac i wytykac ludziom a sam nigdy nic nie osiagnal. nastepnym razem jak masz cos do mnie to przemysl ogol sytuacji pustaku

2) nastepnymzem nie mysl

PizzaFast
01-08-2007, 13:26
@amas , napewno mu brakuje do ciebie tego celulitu w policzkach xd
1 kotlet, 2 kotlety xd

Amasek
01-08-2007, 13:28
bo jak amasek bobasek nie nabije posta ,to mu mama nie da jesc

@topic saar,lenrock,appiah sie splacili... czekamy na kolejnych B)

ty gosciu lepiej nie zwracaj sie do mnie bo zdechniesz z otwarta morda od moich kulek

Amasek
01-08-2007, 13:29
@amas , napewno mu brakuje do ciebie tego celulitu w policzkach xd
1 kotlet, 2 kotlety xd

celulitis masz na posladkach i popros starego zeby ci pomogl je zbic xd

PizzaFast
01-08-2007, 13:37
no tak jeszcze mi zrobisz strzelanine na dzielni jak olikowi z kapiszonów i bede Own3dd ;< niewiem ile on wazy i mnie nie interesi xd ale Ty dajesz swoje zdjecie na forum w avatarze a nie jestes za urodziwy xd chyba no że to zdjecie jakiegos twojego kumpla /chlopaka , niektorzy dają w avatar jakies Laski a ty dajesz chłopców, nie no spoko <3 krejzi in love

edit: nie no kurwa teraz to ratujesz dzieciństwo wielu osob, dzieKS sioom
pis and love nigga

Amasek
01-08-2007, 13:43
no tak jeszcze mi zrobisz strzelanine na dzielni jak olikowi z kapiszonów i bede Own3dd ;< niewiem ile on wazy i mnie nie interesi xd ale Ty dajesz swoje zdjecie na forum w avatarze a nie jestes za urodziwy xd chyba no że to zdjecie jakiegos twojego kumpla /chlopaka , niektorzy dają w avatar jakies Laski a ty dajesz chłopców, nie no spoko <3 krejzi in love

edit: nie no kurwa teraz to ratujesz dzieciństwo wielu osob, dzieKS sioom
pis and love nigga

strzelanine to masz juz jak w banku to nawer nie masz sie o co martwic wyciagne m.44 zza pazuchy i gosciu zostaie z ciebie sam popiol. Olikowi odwalilem juz driveby z bialego cadillaca i sie nie odzywa ;p

a co do tych chlopcow, masz jakis mentalny problem ze swoja orientacja? bo ja nie, a czekaj czekaj, pewnie plujesz w lustro jak w nie patrzysz? nie wiem gosciu ale musisz miec jakies kompleksy wszystko na to wskazuje ;o zreszta stwierdzenie ze "nie jestem za urodziwy" daje mi domyslenia.. a no tak, jestes gejem bo oceniasz chlopakow kątem oka.. no niezle;]

PizzaFast
01-08-2007, 13:50
nie no spoko xD nie mam raczej kompelksow, jezeli myslisz ze mam to jestes w bledzie xd nie pluje w lustro bo niemam az tak krzywego zgryzu xd
niechce mi sie juz odpisywac na gangsterskie teksty bo mi poślesz kulke kablem prosto w baniak ;\;/ podziele los Olik'a i cicho sobie posiedze xd ale gdzie indziej

Cya pozdrawiam xD

Amasek
01-08-2007, 13:52
nie no spoko xD nie mam raczej kompelksow, jezeli myslisz ze mam to jestes w bledzie xd nie pluje w lustro bo niemam az tak krzywego zgryzu xd
niechce mi sie juz odpisywac na gangsterskie teksty bo mi poślesz kulke kablem prosto w baniak ;\;/ podziele los Olik'a i cicho sobie posiedze xd ale gdzie indziej

Cya pozdrawiam xD

mam nadzieje ze nie reportniesz naszych dissow:/

MusashiSun
01-08-2007, 14:00
strzelanine to masz juz jak w banku to nawer nie masz sie o co martwic wyciagne m.44 zza pazuchy i gosciu zostaie z ciebie sam popiol. Olikowi odwalilem juz driveby z bialego cadillaca i sie nie odzywa ;p

a co do tych chlopcow, masz jakis mentalny problem ze swoja orientacja? bo ja nie, a czekaj czekaj, pewnie plujesz w lustro jak w nie patrzysz? nie wiem gosciu ale musisz miec jakies kompleksy wszystko na to wskazuje ;o zreszta stwierdzenie ze "nie jestem za urodziwy" daje mi domyslenia.. a no tak, jestes gejem bo oceniasz chlopakow kątem oka.. no niezle;]

Amasek poziom twoich wypowiedzi sięgnął zera, tak jak twoja pozycja na kyrze. Zeszmaciłeś się.

Numenorian
01-08-2007, 14:20
Co to tego PA...Pożyjemy zobaczymy może nie będzie tak źle (:

0lik
01-08-2007, 14:22

AHA POWIEDZ PRAWDE A NIE!
Krotkie sprawozdanie z wbicia mojej ekipy na dzielnice AMASA!

http://pl.youtube.com/watch?v=4q4--IvEvB0

Amasek
01-08-2007, 15:01
Amasek poziom twoich wypowiedzi sięgnął zera, tak jak twoja pozycja na kyrze. Zeszmaciłeś się.

"żeby móc spaść trzeba gwiazdą się stać"

ty za to promieniujesz elokwencja zza komputera majac 12? 13? w porywach 15 lat a w glebi serca dobrze wiesz ze..

jestes nikim.

zreszta co ty mozesz o mnie wiedziec.. tyle ze mialem 170 MS? no sporo..

hey Olik to byl suchy zart nie obrazaj sie ;p

0lik
01-08-2007, 15:37
To w moim poprzednim poscie tez :D

Kileros fire'son
01-08-2007, 15:41
AHA POWIEDZ PRAWDE A NIE!
Krotkie sprawozdanie z wbicia mojej ekipy na dzielnice AMASA!

http://pl.youtube.com/watch?v=4q4--IvEvB0

Ten film wideo lub grupa może zawierać treści, które według społeczności serwisu YouTube są nieodpowiednie dla niektórych użytkowników.
Aby wyświetlić ten film wideo lub grupę, musisz potwierdzić, że masz ukończone co najmniej 18 lat, logując się lub rejestrując.

A i jeszcze jedno. Co macie do Amasa ? Chcecie Mieć Strzelaninę na dzielni? To ROBCIE TAK DALEJ!

Nide Wune
01-08-2007, 15:47
1)wannabepro i to mowi koles co cale zycie znaczyl JEDNO WIELKIE ZERO poczawszy od arcani po kyre (nie pamietasz jak mi lizalesna arcanii co? i jak jest byc przez cale zycie przydupasem szwedow i frajerem na posylki, ja chociaz mialem swoje tzw 5 min).

I to odpowiada koleś który sprzedał chara bo sobie nie radził z swe i poddał się sprzedając chara i twierdząc iż gra mu sie znudziła :confused:

Na dodatek na arcanii TO CIEBIE wyjebali z serwera a nie mnie - to jak miałem "wymiotkowi "lizać dupe?" :confused:

Jednym słowem Amasek mój idolu jesteś takim pro w daniu wyjebać się z serwera że normalnie sorry za mój wcześniejszy post :o

[QUOTE=Amasek;1580351] zapewne nawet nie wiesz co znaczy wannbepro bo w innym wypadku bys nie uzyl tego w stosunku do mnie ale to tylko swiadczy o twoim angielskim ktory zreszta nadaje sie tylko do spuszczenia w klopie.

wiem co to znaczy - w Twoim wypadku - jesteś "Pro wyjebaniec z serwera" - normalnie master w tej dziedzinie jesteś! :cup:

nawet nie wyobrazasz sobie jak wiele ci do mnie brakuje i to okreslenie zachowaj lepiej dla siebie. i Princess Agusia sie dziwi ze tacy polacy sa pomiatani na kyrze. mamy prosty przyklad zwyklego pustego polaka co potrafi tylko pisac i wytykac ludziom a sam nigdy nic nie osiagnal. nastepnym razem jak masz cos do mnie to przemysl ogol sytuacji pustaku

Hi.
PL?

Bo mi sie wydaje że TO TY JESTEŚ TYM POLAKIEM POMIATNYM NA KYRZE :o

Ja jakoś gram sobie na serwie, gadam ze swe i jeszcze nigdy od nich nie padłem za to że jestem polakiem (najwyraźniej to Twój angielski "sux" skoro nie umiesz się dogadać z swe :confused:)

Na dodatek to TY stałeś się celem nr 1 swe (tak to się kończy jak noob podchodzi do np. Patteh-a i pyta "pl?" - ten mu na to "no" a uparty amasek "dasz coś?" Patteh się wkurza i Amasek ma hunta :confused:)

2) nastepnymzem nie mysl

Sorry Twój tryb życia bez myślenia mnie nie interesuje.

Pozdrawiam,
5p34k35

Sergiej
01-08-2007, 16:05
bo to Zenek : ) hail kupno postaci ;p...

Lol nie padl za to... ^.-

0lik
01-08-2007, 16:08
14:57 Szycha Te'Be [86]: Bo tacy jak ty sa dla nas jak psy

Boje sie o polska scene hh jak Szycha wejdzie do akcji :o

Amasek
01-08-2007, 16:10
1)

" Lokacja: Im Travel :< "

i wszystko jasne nt twojego angielskiego zreszta wystarczy spojrzec na tibia.com forum i twoje posty

2)
znam cie i twoj styl gry, lizales dupe mi na arcani gdy bylem w E0 (wtedy prowadzilismy w wojnie) jednak gdy hackneli naszych ziomkow przenieslismy sie na kyre, ty jak posluszny piesek poszedles za nami bo nie miales juz przyszlosci na arcani, na kyrze kontynuowales lizanie tym co prowadzili w wojnach. byles zawsze II lub III rzedowa postacia tzw kiepem, nikt nigdy ciebie nie chcial w gildii, byles zawsze uciazliwy, spamowales ludziom ktorzy mieli cie gleboko w dupie itp itd. wywalili mnie z servera ale tak jak juz pisalem na tibia.com (przykro mi ze nie byles w stanie tego zrozumiec bo bylo to napisane w jezyku ang ale specjalnie dla ciebie przetlumacze), przez ten rok grania doswiadczylem 100x wiecej niz ty kiedykolwiek bedziesz w stanie doswiadczyc grajac nawet 5 lat czaisz? nigdy nie zrobisz chara 170 lv, nie bedzie ci pisane ownowac serva bedziesz zawsze tym kiepem ktorym jestes. jestes skazany na lizanie dupy taki jest twoj zalosny los a uwazasz sie za wlasnie prosa dzieku ktoremu AMAS zostal wywalony z Kyry. w tym wypadku stwierdzenie wannabepro swietnie pasuje do ciebie, no coz, ja tym prosem bylem robilem co chcialem faktycznie czasem przeginalem, wywalili mnie i co? i teraz dostrzegam to czego nie dostrzegalem za czasow kiedy gralem. prawda jest taka ze zawsze bedziesz daleko za mna chocbym nie gral przez kolejne 5 lat. tyle o tobie.

Nide Wune
01-08-2007, 16:46
1)

" Lokacja: Im Travel :< "

i wszystko jasne nt twojego angielskiego zreszta wystarczy spojrzec na tibia.com forum i twoje posty

Ważne że da sie zrozumieć co chce powiedzieć - a pro w angielskim nie musze być - z obcokrajowcami się dogaduje z łatwością

2)
znam cie i twoj styl gry, lizales dupe mi na arcani gdy bylem w E0 (wtedy prowadzilismy w wojnie) jednak gdy hackneli naszych ziomkow przenieslismy sie na kyre, ty jak posluszny piesek poszedles za nami bo nie miales juz przyszlosci na arcani, na kyrze kontynuowales lizanie tym co prowadzili w wojnach. byles zawsze II lub III rzedowa postacia tzw kiepem, nikt nigdy ciebie nie chcial w gildii, byles zawsze uciazliwy, spamowales ludziom ktorzy mieli cie gleboko w dupie itp itd. wywalili mnie z servera ale tak jak juz pisalem na tibia.com (przykro mi ze nie byles w stanie tego zrozumiec bo bylo to napisane w jezyku ang ale specjalnie dla ciebie przetlumacze), przez ten rok grania doswiadczylem 100x wiecej niz ty kiedykolwiek bedziesz w stanie doswiadczyc grajac nawet 5 lat czaisz? nigdy nie zrobisz chara 170 lv, nie bedzie ci pisane ownowac serva bedziesz zawsze tym kiepem ktorym jestes. jestes skazany na lizanie dupy taki jest twoj zalosny los a uwazasz sie za wlasnie prosa dzieku ktoremu AMAS zostal wywalony z Kyry. w tym wypadku stwierdzenie wannabepro swietnie pasuje do ciebie, no coz, ja tym prosem bylem robilem co chcialem faktycznie czasem przeginalem, wywalili mnie i co? i teraz dostrzegam to czego nie dostrzegalem za czasow kiedy gralem. prawda jest taka ze zawsze bedziesz daleko za mna chocbym nie gral przez kolejne 5 lat. tyle o tobie.

O lol co ty o mnie wiesz? Nie wiesz nic a gadasz głupoty :confused:

Ty ownowales serwer, czy zostałeś z niego Own3d? :confused:

Skąd wiesz jakie chary posiadam obecnie, jaki mam nimi lvl, które z nich sam wyexpiłem ? Nic nie wiesz. I dalej zostaniesz bez tej wiedzy.

I choć miałeś lvl 170, to dalej mogę Cię określić mianem "wannabepro" - bo to Ciebie wyjebali z serwera i TO TY NIE RADZIŁEŚ SOBIE Z SWE.

Cały Twój post to "ostra" głupota. :confused:

ja tym prosem bylem robilem co chcialem faktycznie czasem przeginalem, wywalili mnie i co?

Tylko Ci się wydawało że jesteś pro. I właśnie dlatego że Ci się tak wydawało wyjebali Cię.

Żal mi Ciebie - nie masz już co robić to spamujesz forum. :confused:

Pozdrawiam,
5p34k35

Amasek
01-08-2007, 16:52
lol ty jestes tempakiem jakims jebanym moherem czlowieku rozumiesz co sie do ciebie mowi?

, pozdrawaim

nie wiem co odpisac bo juz mi brak slow na ciebie, powiedzialem wszystko co moglem powiedziec ale nasuwa mi sie jedno pytanie.. skoro ja jestem wannabepro to ciekawe kim ty jestes?? napewno nie jestes osoba upowazniona do jechania mi bo sam znaczysz mniej ode mnie lolu

Nide Wune
01-08-2007, 16:58
lol ty jestes tempakiem jakims jebanym moherem czlowieku rozumiesz co sie do ciebie mowi?

, pozdrawaim

Aff, nie wiesz co odpisać - to sięgasz po łacinę i nabijasz sobie posty.

Serio mi Ciebie żal.

Założyć Ci licznik postów?

Exodus
01-08-2007, 17:02
Po co sie wogole wdawac w dyskusje z kims takim jak Nide~ , szkoda czasu.Odpusc se.

ebernardyn
01-08-2007, 17:19
I to jeszcze niezły przykład daje nam, chociaż jest z "Tibia.pl support".

Yoyoema
01-08-2007, 19:18
I to jeszcze niezły przykład daje nam, chociaż jest z "Tibia.pl support".

LOL??
od kiedy suporterzy maja dawac przyklad??
jak bys chcial wiedziec to suporterzy sa po to zeby odwalac brudna robote za tibia.pl ... B)

hehe do amaska:
nide przynajmniej jest glupim suporterem xd , jak ty bys na niego startowal nigdy bys go nie dostal ^^
wiadome powod jest prosty ,jestes za glupi co zreszta widac po twoich wczesniejszych wypowiedziach... xd

MusashiSun
01-08-2007, 19:45
"żeby móc spaść trzeba gwiazdą się stać"

ty za to promieniujesz elokwencja zza komputera majac 12? 13? w porywach 15 lat a w glebi serca dobrze wiesz ze..

jestes nikim.

zreszta co ty mozesz o mnie wiedziec.. tyle ze mialem 170 MS? no sporo..

hey Olik to byl suchy zart nie obrazaj sie ;p

Ja 12,13, w porywach 15 - zdziwiłbyś się ile lat mam, dodam że jestem o wiele starszy od ciebie szczeniaku. Skończ z tymi swoimi tekstami bo szmacisz się dalej. Zaczyna to być już niesmaczne i nawet chore. Nie zdziałałeś nic na kyrze to teraz próbujesz błysnąć swoją elekwencją na forum.
Miałeś 170lvl no i?
Powinieneś wiedzieć że nie lvl świaczy o człowieku matole.(powinienem użyć mocniejszego słowa aby to doszło do ciebie).
Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze.
Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową.

amasek twoje słowa nie robią na mnie najmniejszego wrażenia, bo nie będę miał w poważaniu małego smarkacza z kompleksami.

Amasek
01-08-2007, 19:52
Ja 12,13, w porywach 15 - zdziwiłbyś się ile lat mam, dodam że jestem o wiele starszy od ciebie szczeniaku. Skończ z tymi swoimi tekstami bo szmacisz się dalej. Zaczyna to być już niesmaczne i nawet chore. Nie zdziałałeś nic na kyrze to teraz próbujesz błysnąć swoją elekwencją na forum.
Miałeś 170lvl no i?
Powinieneś wiedzieć że nie lvl świaczy o człowieku matole.(powinienem użyć mocniejszego słowa aby to doszło do ciebie).
Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze.
Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową.

amasek twoje słowa nie robią na mnie najmniejszego wrażenia, bo nie będę miał w poważaniu małego smarkacza z kompleksami.

szczere wyrazy wspolczucia dla ciebie i twojej rodziny ze majac tak duzo lat grasz w tibie niezle musisz to TY miec kompleksy zeby grac w tibie w takim wieku. moze jestes Abo?? proponuje znalezc prace rozpieszczony frajerze na utrzymaniu mamusi.

>> Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze.
>> Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową.

pierwsza czesc to prawda przed ktora nie proboje uciekac gralem dla siebie, osiagnalem wystarczajacy level no i mnie wyjebali zreszta co tu duzo mowic nie masz pojecia zapewne jak to jest miec nawet 80 level wiec nie bede do ciebie przemawial o tym. a co do tego honoru w tibii to wiesz (jesli grales kiedys w ogole) jak to jest w ogole lol smieszy mnie jak ktos uzywa tego slowa w polaczeniu z tibia. idz moze do banku samotnych serc znajdz kobiete swojego zycia i zacznij normalne zycie elo.

>> Nie zdziałałeś nic na kyrze to teraz próbujesz błysnąć swoją elekwencją na forum.
>> Miałeś 170lvl no i?

zdzialalem na kyrze wiecej niz sobie mozesz tylko wyobrazic i pomazyc. mialem 170 level ktorym robilem co chcialem, dzieku ktoremu zarobilem na LAPTOPA (pozdro geddxD) i walilem w dupe takich smieci jak ty

z3n3k
01-08-2007, 20:55
szczere wyrazy wspolczucia dla ciebie i twojej rodziny ze majac tak duzo lat grasz w tibie niezle musisz to TY miec kompleksy zeby grac w tibie w takim wieku. moze jestes Abo?? proponuje znalezc prace rozpieszczony frajerze na utrzymaniu mamusi.

>> Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze.
>> Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową.

pierwsza czesc to prawda przed ktora nie proboje uciekac gralem dla siebie, osiagnalem wystarczajacy level no i mnie wyjebali zreszta co tu duzo mowic nie masz pojecia zapewne jak to jest miec nawet 80 level wiec nie bede do ciebie przemawial o tym. a co do tego honoru w tibii to wiesz (jesli grales kiedys w ogole) jak to jest w ogole lol smieszy mnie jak ktos uzywa tego slowa w polaczeniu z tibia. idz moze do banku samotnych serc znajdz kobiete swojego zycia i zacznij normalne zycie elo.

>> Nie zdziałałeś nic na kyrze to teraz próbujesz błysnąć swoją elekwencją na forum.
>> Miałeś 170lvl no i?

zdzialalem na kyrze wiecej niz sobie mozesz tylko wyobrazic i pomazyc. mialem 170 level ktorym robilem co chcialem, dzieku ktoremu zarobilem na LAPTOPA (pozdro geddxD) i walilem w dupe takich smieci jak ty

Dobra Amas będziesz się kłócic jak tu same pro są :D:D Przecież MusashiSun zna Wielkiego Grena, a Nide Wune był największym przydupasem Tetra, Yoyoema to nie wiem co to za kundel xD

ebernardyn
01-08-2007, 21:07
jest glupim suporterem xd
Z tym sie zgodze :)

MusashiSun
01-08-2007, 21:12

>> Miałeś 170lvl no i?

Po 1. Wspominasz o mojej rodzinie a później o banku samotnych serc,,, -sam sobie zaprzeczasz,
Po 2. Piszesz mi abym znazł prace i ze jestem rozpieszczonym frajerem na utrzymaniu mamusi,,, -mam prace, mieszkam z żoną i synkiem, a mojej matki niestety już na tym świecie nie ma,
Po 3 Raczysz mnie uroczym tekstem na temat iż nie miałem nawet 80 lvla,,, -twoje zdanie, równie śmieszne jak pozostałe, mam wyższy niż 80, podpowiem trzy cyfrowy i nadal gram, nie zostałem wykopany tak jak ty szczeniaku,
Po 4 Wspomiałeś aby żyć normalnie, a powiedz mi jak zdobyłeś taki lvl w takim czasie? Wiesz co, nie odpowiadaj bo i tak mnie to nieobchodzi,
Po 5 Piszesz że zarobiłeś dzięki tibi laptopa,,, -wow, laptop super, jesteś wystrzałowy (ironia),naprawde powód do zazdroszczenia.Jak to jest dla ciebie sukces życiowy to jeszcze niczego nieprzeżyłeś i nie doświadczyłeś szczeniaku. I kto tu jest frajerem? Laptopa miałem już pare lat temu, dzięki pracy, której się nie boje. Uważam że to nie jest powód do chwalenia się, bo w życiu jest o wiele innych poważniejszych spraw.
Po 6 Piszesz o waleniu w dupe takich kolesi jak ja,,, -wiesz aby się zwierzać o swoich podbojach seksualnych to pomyliłeś forum. Na forum dla gejów wysłuchają twoich opowieści i może uraczą ciebie swoim towarzystwem Musze ciebie zmartwić nie jestem 'ciepły' tak jak ty, więc nie próbuj mnie w swoich wypowiedziach podrywać.
Po 7 Nie myliłem się że szmacisz się jeszcze bardziej, nie potrafisz przyjąć chłodnej krytyki, ale za to prawdziwej.
Po 8 Nadal twoje słowa nie robią na mnie wrażenia smarkaczu z kompleksami.

MusashiSun
01-08-2007, 21:16
Dobra Amas będziesz się kłócic jak tu same pro są :D:D Przecież MusashiSun zna Wielkiego Grena, a Nide Wune był największym przydupasem Tetra, Yoyoema to nie wiem co to za kundel xD

zenek ty za to jesteś największy pro,tak dużym że wyleciałeś na zbity pysk z kyry razem z amaskiem. jesteście siebie warci.

Może tym razem kupisz jakiegoś chara, aby później walczyć i móc znowu się wypłacać.

twoje słowa zenek też nie robią na mnie wrażenia, bo umiesz tylko szczekać. Jesteś nawet większym szczeniakiem jak amasek. zenku.

<>down -zenek. Kto poleci z kyry? Jak widać ty, i pewnie nieraz jeszcze będziesz się spłacał szwedom.
<>2 down -amasek. Jeśli nie wiesz i nie jesteś dostatecznie poinformowany to zamilcz. O Greena spytaj m.in. Gedda.
Nazywacie mnie prorokiem Greena, a prawdziwimi prorokami to was trzeba nazwać zenku i amasek, tyle razy obiecaliście dokopać bb i nf, że to już zaczyna być monotonne.
Prawda boli,,, co nie amasek,,nie potrafisz nawet w normalny sposób obronić swojej postawy.
Amasek poraz kolejny potwierdziłeś że nie umiesz prowadzić inteligentnego dialogu. Twoje tępe teksty, to pewnie wina otoczenia (rodzina koledzy -niepotrzebne skreślić), nie prowadzą do niczego. Amasek co ty osiągnełeś? Liczą się konkrety, jedyne co osiągnełeś to że wylatujesz z serwa z 170lvlem,,, (jak juz kiedys wspomiałem tobie, ale nie zajarzyłeś- lvl to nie wszystko matole). I z jednym się z tobą zgodze- nie jestem na twoim poziomie bo jestem na wyższym - pod względem inteligencji, dorobku życiowego, perspektyw i ogólnego poglądu na sprawy zyciowe.

z3n3k
01-08-2007, 21:18
zenek ty za to jesteś największy pro,tak dużym że wyleciałeś na zbity pysk z kyry razem z amaskiem. jesteście siebie warci.

Może tym razem kupisz jakiegoś chara, aby później walczyć i móc znowu się wypłacać.

Okey, ale wezwi na pomoc Wielkiego Grena ;) A kto poleci z Kyry to się jeszcze okaże ;]

Amasek
01-08-2007, 21:38
@UP 2X !!!11111
produkuj sie produkuj walcz do upadłego !!!!!!!!!

prawda mnie tak boli ze sie chyba zaraz powiesze. nie moge sie z nia pogodzic. PRZECIEZ CI KURWA MOWIE TEMPA MASO ze mnie wyjebali i nie boje sie tego mowic. nie bede plakal z powodu ze jestem slaby (mimo to zapewne 100x lepszy od ciebie) w tibie.

roz*******aja mnie tacy tempi ludzie ktorzy krytykuja mnie za to ze zostalem wywalony z serva.. no dobra zostalem wywalony zownowany powned kurwa bigtime czy chuj wie jak sobie to nazwiesz, I TAK JESTES zwyklym kiepem ktory nie znaczy nic. taki jestes kozak? - sproboj pierw osiagnac to co mi sie udało i wtedy sie wypowiadaj, nie jestes nawet na moim poziomie zebym z toba rozmawial kumasz? po 2 - podaj mi name twojego choc jednego chara 80+ (tylko mi nie pierdol ze nie powiesz bo ten char jest objety jakas tajemnica zwiazana z odbijaniem kyry przez ciebie i twojego pana greena bo stwierdze ze nie masz takiego chara albo jestes ciota i boisz sie powiedziec w/e)

to jest ostatni odzew z mojej strony wymierzony we wszechmocnego proroka Greena.

Nide Wune
01-08-2007, 22:03
Dobra koniec tych bzdetów.

Nooby zostały z serwera wywalone - to chcą zabłysnąć na forum.

A z3n3k w porównaniu do Amaska ma się jeszcze co tu wypowiadać, bo Amasek się poddał, a z3n3k chciał walczyć do końca (co trochę nie wyszło ale chciał dobrze).

Zresztą z3n3k jako jeden z paru nie powinien być nazwany "polaczkiem".

Bo on może i kupił chara (właściwie chary), ale on jest "pro" tylko heh jego ludzie etc zresztą n/c

A Amasek - nie widziałem żeby z3n3k miał kiedy kolwiek takie own3d jak ty :|

Pozdrawiam,
5p34k35

Fauder
01-08-2007, 22:05
Hmm... z kazdym dniem mysle czy zaplacic i grac na tym SUPER FAJNYM ZAJEBISTYM SERWIE (jaki payment?)

BB i NF wygrali war i teraz nastaly czasy pokoju i sprawiedliwosci.......

Hmm....

Quel Metu(typowe kretyn i idiota) lata po calej tibi i u*******a ludzi po to zeby dowartosciowac sie w tej grze

a tu mamy zajebisty przyklad sprawiedliwosci :

Moxashee(Evils Devils) zrobil anihilatora,bb kazali mu polozyc sca na ziemi na screna i...... zajebali i sca i jego buhahahah

NARESZCIE SPRAWIEDLIWA I LEPSZA KYRA

Amasek
01-08-2007, 22:11
Dobra koniec tych bzdetów.

Nooby zostały z serwera wywalone - to chcą zabłysnąć na forum.

A z3n3k w porównaniu do Amaska ma się jeszcze co tu wypowiadać, bo Amasek się poddał, a z3n3k chciał walczyć do końca (co trochę nie wyszło ale chciał dobrze).

Zresztą z3n3k jako jeden z paru nie powinien być nazwany "polaczkiem".

Bo on może i kupił chara (właściwie chary), ale on jest "pro" tylko heh jego ludzie etc zresztą n/c

A Amasek - nie widziałem żeby z3n3k miał kiedy kolwiek takie own3d jak ty :|

Pozdrawiam,
5p34k35

a ty jestes "own3d" od dnia w ktorym sie urodziłeś i co? i liz dupe dalej swoim panom i nie zawracaj sobie juz glowy mna... bo przeciez jestem 'owned' ..

ej serio ty masz 11 lat? jedynym twoim argumentem przeciwko mnie powtarzajacym sie od 3 stron jest to ze jestem OWNED i..? otoz nic wiecej. NAPISZ MI CO TO ZNACZ PRO ANGLIKU bo nie wiem nie

Kulako
01-08-2007, 22:21
:)Ej amas odpierdol sie od Nide wune . Zawsze mi lizal dupe i na Arcani i na Kyrze caly czas lize az wylizmi cały kal moze dojdzie do rodzynow albo zrobi pale chlopak naprawde w lizaniu dupy jest zajebisty nie mozesz byc od niego lepszy

0lik
01-08-2007, 22:23
Hmm... z kazdym dniem mysle czy zaplacic i grac na tym SUPER FAJNYM ZAJEBISTYM SERWIE (jaki payment?)

Hmm....

Quel Metu(typowe kretyn i idiota) lata po calej tibi i u*******a ludzi po to zeby dowartosciowac sie w tej grze

Moxashee(Evils Devils) zrobil anihilatora,bb kazali mu polozyc sca na ziemi na screna i...... zajebali i sca i jego buhahahah

Fajnie, ze to piszesz tu gdzie jest pewne ze nikt z nich nie odeprze twych zarzutow bo nie znaja polskiego :o
Fauder, nie wiem czy ty i cala twoja gildia to tacy hipokryci, ze wciaz wyzywaja wszystkich od PA...
Nie dziw ze teraz takich jak ty nikt nie bedzie wital z otwartymi rekami, ja pamietam jak wy obchodzilsicie sie z nami dawnych czasow, a teraz sie dziwicie pfff
Biedny fauderek :(

Amasek
01-08-2007, 22:30
no kyra jest od poczatku skazana na PA <3 :)

ale u was tez sa hipokryci co twierdza ze BB/NF wygrali "za lepsza kyre".. tymczasem mamy co mamy.. ;p

Jovere'xik
01-08-2007, 23:12
Teraz największe pro kyry robią PA:D Masmero i Norf(XD OWNED:D).Może dostali "msg" od Aba -Pa or ded-

Eabbol
01-08-2007, 23:18

Hmm....

Nie Quel a Grozzmo wzial item a i btw:
Grozzmo:
Aug 01 2007, 21:41:16 CEST Killed at Level 111 by Acribus
and by Abo Tagteamz

zatkalo? Evils Devils dostal spowrotem anhi item :)

Kulako
01-08-2007, 23:27
Kyra rzadzi GM NORF a nie tylko norf do tego jeszcze szef noobow Silveris
A z tym oddaniem itemow to fajna podpucha :]B):(

Numenorian
01-08-2007, 23:47
Dobra koniec tych wyzwisk bo nam forum zamkną ^^

A teraz obserwujmy rządy BB/NF zobaczymy jak bedzie ;p

Jovere'xik
02-08-2007, 00:15
Ok to możemy pisać jak jest:D

Już 2 moich znajomych padło:D A po zapytaniu jaki reason to - 10k/Miasto =D

Rohad
02-08-2007, 02:52
A to wydarzenia z przedwczoraj:

xxxxxxxx [xxx]: dzis na poh wpadli kataruso memsero laronerico
xxxxxxxx [xxx]: er struke
xxxxxxxx [xxx]: lali kazdego
xxxxxxxx [xxx]: nawet 40lvl
xxxxxxxx [xxx]: przejebane
xxxxxxxx [xxx]: nie wiem kazdy w temple stal
xxxxxxxx [xxx]: wiem ze jednego trapnlei i padl na gs akurat
xxxxxxxx [xxx]: ale bili go na pocatku a gs dokonczyl
xxxxxxxx [xxx]: i mesmero zjeb napisal cso takiego : o cos sporo polakow online
xxxxxxxx [xxx]: jebany poslki szwed

Princess Agusia
02-08-2007, 22:55
Ciekawy klimat macie na tym forum :p

Odnośnie byłego waru - nie dziwię się że bb i nf miało tylu "pomocników" (z każdym warem więcej) skoro niektórzy z nich myśleli w taki sposób:

"BB i NF wygrywa wojnę, jak im pomogę to może nie będę miał później z nimi problemów"

Nie mówię że trzymam/trzymałem stronę FF.

*Co do pomocnikow to dziala tez w druga strone... tak samo ludzie pomagali FF jak i nam.. i na poczatku wojny FF mialo duzo wiecej zwolennikow.. tylko nie potrafili ich utrzymac

.... pamietam jak zaczynalam na kyrze i pierwsze PA na wlasnej skorze odczulam od Zeria ktory wyjebal mnie z rotow zeby siuper Ingart mogl expic..( odwdziecze sie kiedys za to .. pozdrawiam :D) NF sie okazalo bardziej przyjazne :)

....Co jak co na Kyrze wszyscy sa warci siebie.. jesli chodzi o PA nie mozna mowic kto jest lepszy kto jest gorszy.. majac wladze kazdy zachowuje sie tak samo, wykorzystuje to co ma .. CI, ktorym sie wydaje, ze gdyby FF wygralo wojne bylo by lepiej sa w bledzie, chyba ze sa ich asslickerami to wtedy faktycznie mieli by latwiej :D

Jovere'xik
02-08-2007, 23:50
21:59 Sniralos [12]: 22:00 You see Malriar Hagane (Level 27). He is an elite knight. He is Dying Patient of the We Are Sick (Biohazzard).
21:59 Sniralos [12]: xD
21:59 Sniralos [12]: klepie go
22:00 Sniralos [12]: bociaz
22:04 Sniralos [12]: 22:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Malriar Hagane. He was killed by Sniralos.
-----------------------------------------------------------------
22:13 Joim Hagane [100]: Motherfucker wheres the loot
22:14 Sniralos [11]: xD
22:14 Sniralos [11]: wather
22:14 Sniralos [11]: bye
22:14 Joim Hagane [100]: Hope you die in rl <- xDD
22:14 Sniralos [11]: 22:13 Joim Hagane [100]: Motherfucker wheres the loot
22:14 Sniralos [11]: ahahah
22:14 Joim Hagane [100]: Fucking kiddo
22:14 Sniralos [11]: hahah
22:14 Sniralos [11]: u are used bot
22:14 Joim Hagane [100]: You dont win a shit
22:14 Joim Hagane [100]: why you do it
22:14 Sniralos [11]: becouse u are used bot
22:15 Joim Hagane [100]: It was not me, it was my rl
22:15 Sniralos [11]: mhm

22:18 Joim Hagane [100]: ALWEL
22:18 Joim Hagane [100]: ME IS POLACK RETARD
22:18 Joim Hagane [100]: lol

0lik
03-08-2007, 11:06
Nie wiem po co to wklejasz xD
Chcesz sie popisac angilkiem czy co?

Exodus
03-08-2007, 12:20
raczej chce sie posmiac z joima ,ktory ostatnio ciagle robi z siebie zfrustrowane dziecko-idiote+rasiste.

Kileros fire'son
03-08-2007, 13:44
@up

Zgadzam się z tobą w 100%!!!

Jovere'xik
03-08-2007, 16:12
Nie wiem po co to wklejasz xD
Chcesz sie popisac angilkiem czy co?

Nie każdy musi być tak genialny, perfekcyjny, świetny i w ogóle jak Ty Gandamirku.:) To nie moja rozmowa lecz mojego kolegi który prosił mnie, żebym to wkleił.Wkleiłem to aby pokazać jakie osoby rządzą serwem :D

PizzaFast
03-08-2007, 17:36
up
o w chuj placz dalej, niczego nie zmienisz, idz spowrotem na swamp trole ven skąd pochodzisz >.> moze z tamtąd cie nie wyPA'ują :<
aa przed dodaniem tego shitu mogles chociaz poprawić jego angielski
you are used bot... widać ze ma doczynienia z prawdziwym polakiem z prawdziwej podstawówki/1 gim z prawdziwym polskim tibijczykiem, nie dziwie sie ze sie z nas smieją jak nie maja jak sie z nami porozumieć lol!

peace and love ;o

Jovere'xik
03-08-2007, 18:39
up
o w chuj placz dalej, niczego nie zmienisz, idz spowrotem na swamp trole ven skąd pochodzisz >.> moze z tamtąd cie nie wyPA'ują :<
aa przed dodaniem tego shitu mogles chociaz poprawić jego angielski
you are used bot... widać ze ma doczynienia z prawdziwym polakiem z prawdziwej podstawówki/1 gim z prawdziwym polskim tibijczykiem, nie dziwie sie ze sie z nas smieją jak nie maja jak sie z nami porozumieć lol!

peace and love ;o

Nom przynajmniej polski umiem :) Bo wiesz, urodziłem się tutaj więc powinienem najpierw nauczyć się polskiego a później języka obcego.
Pozdro
Edit. Skąd wiesz, że pochodzę ze swamp troli? Widziałeś mnie tam?

0lik
03-08-2007, 18:57
Cóż, skoro rodząc się i wychowując się tu, jeszcze nie nauczyłeś się języka ojczystego nie śmiem wątpić w poziom twej inteligencji. A teraz idź i pochwal się pozostałym 38 518 241 Polakom, że umiesz polski, kto wie może nobla dostaniesz! Gdybym był twoim rodzicem, byłbym niezmiernie dumny mając takiego mądrego syna!

Swoją drogą Joim miał prawo się zdenerwować, skoro niezidentyfikowany obiekt wyrzucił mu bezpodstawnie lootbaga do "whater" i na dodatek nie umie wysłowić się w języku angielskim, który jak dobrze wiemy jest oficjalny w Tibii. Miał prawo nazwać go zacofanym. Nikt nie jest doskonały i nie każdy wymiata angielskim jak dziecko mające za rodziców Polke i Anglika, ale słowniki i translatory są ogólno dostępne...

Wracając do Jovere'xik'a, tacy ludzie z takim podejściem ukazują nasz naród w taki, a nie inny sposób obcokrajowcom, czy to w Tibii, czy w prawdziwym życiu. Nie dziwne więc, że mają nas za zacofany naród.

Jovere'xik
03-08-2007, 19:24
Cóż, skoro rodząc się i wychowując się tu, jeszcze nie nauczyłeś się języka ojczystego nie śmiem wątpić w poziom twej inteligencji. A teraz idź i pochwal się pozostałym 38 518 241 Polakom, że umiesz polski, kto wie może nobla dostaniesz! Gdybym był twoim rodzicem, byłbym niezmiernie dumny mając takiego mądrego syna!

Swoją drogą Joim miał prawo się zdenerwować, skoro niezidentyfikowany obiekt wyrzucił mu bezpodstawnie lootbaga do "whater" i na dodatek nie umie wysłowić się w języku angielskim, który jak dobrze wiemy jest oficjalny w Tibii. Miał prawo nazwać go zacofanym. Nikt nie jest doskonały i nie każdy wymiata angielskim jak dziecko mające za rodziców Polke i Anglika, ale słowniki i translatory są ogólno dostępne...

Wracając do Jovere'xik'a, tacy ludzie z takim podejściem ukazują nasz naród w taki, a nie inny sposób obcokrajowcom, czy to w Tibii, czy w prawdziwym życiu. Nie dziwne więc, że mają nas za zacofany naród.

Swoją drogą to Olik powinien się nauczyć czytać, tak jak Pan PizzaFast, bo jak pisałem to nie ja uczestniczyłem w tym.

"skoro niezidentyfikowany obiekt wyrzucił mu bezpodstawnie lootbaga do "whater"" Nie, niezidentyfikowany obiekt tylko osoba która go zabiła i nie był to lootbag tylko backpack z kasą.

W tym zdaniu się chyba pomyliłeś bo sam sobie zaprzeczasz.

0lik
03-08-2007, 19:29
To sarkazm ;f

Tak wiem, że to nie ty uczestniczyłeś w tym zdarzeniu więc dlatego określiłem tego pana jako "niezidentyfikowany obiekt", a faktu że go wcześniej zabił nie wziąłem pod uwagę, co nie zmienia bez sensowności jego czynu, no w sumie jedynym uzasadnieniem tego postępku może być to, że jest on jego śmiertelnym wrogiem i nie obchodzi go, że samemu sobie zaszkodzi, dla niego ważne jest by w choć mały sposób mu zaszkodzić :o, no dobra, ale skąd Joim mógł wiedzieć, że twój kolega jest supporterem FF, normalny "zabójca" chciałby zawłaszczyć cześć zdobyczy, przykład podobnej sytuacji:

Huncisz ze znajomym, który ostatnio bardzo cię zdenerwował i zalazł ci za skórę, dragi nagle lootujecie DSMa, uradowany kolega zabiera go do bp, ty prosisz, żeby pokazał, gdy wykłada na ziemie wyrzucasz do "whater".

DSMa można było, ukraść, tak samo z lootbagiem, schować a potem sobie przynieść, to tak naprawdę rozwścieczyło Joima :P

Aha loot- zdobycz, łup, forsa
bag- torba worek

Lootbag- worek ze zdobyczą, łupem, forsą itd.
Czy worek z hajsem nie jest lootbagiem?

Jovere'xik
03-08-2007, 19:42
Nie chodzi tu o sarkazm.Przeczytaj parę razy to zdanie to może zobaczysz.

0lik
03-08-2007, 20:07
Podejrzewam, że chodzi Ci o to:

Cóż, skoro rodząc się i wychowując się tu, jeszcze nie nauczyłeś się języka ojczystego nie śmiem wątpić w poziom twej inteligencji. A teraz idź i pochwal się pozostałym 38 518 241 Polakom, że umiesz polski, kto wie może nobla dostaniesz!

Może i rzeczywiście źle to ująłem, masz prawo nie rozumieć, to wytłumaczę o co mi chodzi.
Mianowicie, (teraz widzę moje błędy) chodziło mi o to, że jak powiedziałeś, najpierw uczysz się polskiego, a dopiero potem angielskiego, to wnioskuje, że nie umiesz jeszcze polskiego. No, ale to nie byłeś ty, ale twój kolega więc te słowa są skierowane do twego kolegi (tego od Joima). Dalej, wiadomo, że są różne stopnie edukacji danego przedmiotu/języka i na pewnym poziomie edukacji możesz już coś mówić w danym języku, ale nie całkiem sprawnie, albo tylko podstawowe wyrazy, tak samo jak młody chemik potrafi ułożyć równanie chemiczne, ale w praktyce nic by nie zrobił.

Jovere'xik
10-08-2007, 20:44
New war się szykuję?

Down@
Nie wiem ;p ale teraz jestem coraz bardziej przekonany, że będzie coś się ciekawego działo :D

Exodus
10-08-2007, 21:13
Skad te przypusczenia? hihi xdd

Pawlos II
10-08-2007, 21:42
HAH xD no wlasnie skad takie czarne mysli :>>>>>

Jovere'xik
10-08-2007, 21:48
Dlaczego od razu czarne ? x )

@Down
Jak się domyślam "old" FF "joinie" do No Fear? :D

Pokelance
11-08-2007, 00:44
Jak wiecie szykuje sie wojna pomiedzy No Fear a Beach Boys
@edit Wiem to od kumpla który należy do NF nie będę pisał jego nicku pozdro

Elvvons
11-08-2007, 02:27
@Up

Nie wiemy, Jakies szczegoly zamiast siac propagande

Prowo'kator
11-08-2007, 03:14
Tak juz na dniach bedzie wojna miedzy bb a nf :D

niedawno malo co nie padl Trettii za to ze sie wjebal na edron dagi dla Sir apo~
ktory trzmal dla dab'la.
ZObaczymy co to bedzie:P

adrian_gangster
12-08-2007, 04:34
Tak juz na dniach bedzie wojna miedzy bb a nf :D

niedawno malo co nie padl Trettii za to ze sie wjebal na edron dagi dla Sir apo~
ktory trzmal dla dab'la.
ZObaczymy co to bedzie:P

Sir Apocaliptic jak sie rozkozaczył A więc tak ja nie wiem nawet gdyby był war NF Vs BB i Zenek TEAM by Dołaczyło Do NF To i tak potem Nf znowu coś zrobi ze najpierw zenek dojdzie do BB a potem znowu Zenka beda chcieli wykopać z serva X))

Tak Kyra Się Nic Nie Zmienia 8o

Ps : Kicknijcie z Serva Avoriana i Moonth Slahave bo to dwój najwiekszych frajerów jakich kyra widziała POZDRO

ebernardyn
12-08-2007, 05:22
W NF jeszcze jakoś Zenka sobie wyobrażam, ale w BB jakoś nie :)

Pokelance
12-08-2007, 12:12
NF nie ma szans z BB chyba ze dołącza sie do nich zenki to jedyne rozwiązanie

szczerkos
13-08-2007, 21:03
Czyzby jakiś OB sie szykuje, ekipa zenka online ;>

z3n3k
13-08-2007, 21:16
Czyzby jakiś OB sie szykuje, ekipa zenka online ;>

Miał byc mass log, ale mass log nam nie wyszedł bo nasze 2 nooby zdążyły go zabic zanim dobiegłem xD

Enud xozath dead.
http://www.***********.com/214642386.html

Player Killer
13-08-2007, 22:11
Henkson natomiast mial wiecej szczescia, bo wywalilo go z gry na yellow hp ; D

The Chaotic Paladin
13-08-2007, 22:16
To oni wcisneli exit czy obaj kicka dostali? xd

Sergiej
13-08-2007, 22:19
To oni wcisneli exit czy obaj kicka dostali? xd

Exit :PP<10znakow>

Pokelance
14-08-2007, 11:03
Lol Exit dal :D MUHAHA :P
lajcik ;]
@Edit
Nie bądźcie jak 70 % polaków i nie nie przyłączajcie sie do szwedów !!
Only :flaga_pl:
:swe:mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto jest ze mna ?? ;]

E.hame
14-08-2007, 14:33
Lol Exit dal :D MUHAHA :P
lajcik ;]

przynajmniej nie na OB MUHAHA :> (jak dawaj panowie zenka)

szczerkos
14-08-2007, 17:11
15:59 Omega Te'Be [68]: WYD + BB vs NF +FF
15:59 Omega Te'Be [68]: war

:flaga_pl: GO XD

Prowo'kator
14-08-2007, 21:51
Nf sie rozpadlo a do wyd doszlo duzo osub z nf? A wiec?

Numenorian
14-08-2007, 22:28
Nonix Dark
Aug 14 2007, 21:14:51 CEST Killed at Level 128 by Burchest
and by Masoj Hunett

Jinxz
Aug 14 2007, 21:16:03 CEST Killed at Level 130 by Pablofon
and by Abo Tagteamz

Tetro
Aug 14 2007, 21:19:26 CEST Killed at Level 144 by Sir Lothrien
and by Steiner the slayer

Garlerdon
Aug 14 2007, 21:20:03 CEST Killed at Level 176 by Quel Metu
and by Patteh

Veritas Altus
Aug 14 2007, 21:14:53 CEST Killed at Level 102 by Acribus

Thomonix
Aug 14 2007, 21:21:17 CEST Killed at Level 145 by Steiner the slayer
and by Masoj Hunett

Arystos o.0
Aug 14 2007, 21:20:30 CEST Killed at Level 180 by Tralla

Dark'Modoor ... nie wiem czemu na mumii ale podczas battle ;D
Aug 14 2007, 21:24:52 CEST Died at Level 125 by a mummy
OB trwa...

Pawlos II
14-08-2007, 22:50
HAHAHHAHAHAHAHAQ KUrWA OWNEED NOOBY !!!!

Dwik
14-08-2007, 22:57
<cut>
Taki leszcz jak ty to ma najmniej do powiedzenia, bo dzialasz jak komandosi - zawsze z tylu - tylko ty nigdy nie ruszasz do przodu.

@ad ob
Bodajze 15:1, wszystkie chary zenka owned + herineey + galt'ar + arystos + pewnie ktos jeszcze.
Z przeciwnoj strony jebany kutas Denzor.

Pokelance
14-08-2007, 22:58
Idę sie spytać kumpla on jest z Nf może wie coś więcej :D
@EDIT
14:1

Exodus
14-08-2007, 23:00
<cut>

Przypomniala mi sie seria filmów "I kto to mówi" hahahah

Numenorian
14-08-2007, 23:01
15:1 ... Do takich wyników sie już przyzwyczailiśmy ; /

Jovere'xik
14-08-2007, 23:04
a kto padł z bb/wyd

Pokelance
14-08-2007, 23:04
Przypomniala mi sie seria filmów "I kto to mówi" hahahah Taaa
Kurde 40 % ze dostaniemy w dupe ;/

ebernardyn
15-08-2007, 17:46
Dobrze że chociaż Gedd przeszedł na dobrą stronę mocy ;)
Aha i zainwestujcie w paralyze i nie rozbiegajcie się tak szybko.

@Edit:
http://www.fuskbugg.se/pub/misc/Patteh_14aug.rec

Btw. nie s*******ajcie do port hope - Baljong: "We had a newb char with mwalls on the bridge to porthope, so lucky them that they didnt even try that road"

Abutabu
15-08-2007, 21:23
Dobrze że chociaż Gedd przeszedł na dobrą stronę mocy ;)

jestes pewny?

Aha i zainwestujcie w paralyze i nie rozbiegajcie się tak szybko.

poco maja inwestowac skoro nie moga uzywac

Valtuz88
15-08-2007, 21:43
Abutabu czemu potrzywasz sie pod abo? :p

ebernardyn
15-08-2007, 22:00
poco maja inwestowac skoro nie moga uzywac
Used by: Any player with Magic Level 18 and at least 1400 mana.+Tak więc... Zresztą przydał by się jakiś druid w FF

Exodus
15-08-2007, 23:31
ehehe dokladnie 2up@
Po co paralize jak jedyni drudzi ktorzych mieli to 70lve ktore dostaną 2 sdki i juz niemaja many na use Paralize? powinni miec inną taktyka zamiast nasladowania tej zwyklej standardowej z BB czyli Paralizuj i Rushuj stadem ludzi;p

Nasladowanie? lol

Uzywanie paralizy jest tak powszechne jak uzywanie SD , wiec nie wiem co maja tutaj do zgapiania xdd

z3n3k
16-08-2007, 11:39
dobra zle to ujolem ale oni <ff> uzywaja tego w zlych momentach rotfl, oni wogole nie RUSHują , jak uciekają to widzialem ze paralizują niewiem po co... no aleeeee =) zle tez powiedzialem ze mają taktyke {...} bo jej niemają ,biegają na openach zwlaszcza jak ktos padnie jak porażone kaczki
a co do uzywania paralize to tego sie nieuzywa jak sd. zeby sparalizowanie kogos mialo sens musi byc grupka innych osob sdkujących target i wtedy ed paralizuje uniemozliwiając ucieczke Lub gdy targetem jest knight hlv paralize jest w celu spowolnienia i dojscia go do trapa lub spowolnienie uha gdy dostaje ostre sd spamy;p

Wow... Wyczytałeś to w encyklopedi czy to poprostu inteligencja wrodzona...? -.-

Jovere'xik
16-08-2007, 11:45
dobra zle to ujolem ale oni <ff> uzywaja tego w zlych momentach rotfl, oni wogole nie RUSHują , jak uciekają to widzialem ze paralizują niewiem po co... no aleeeee =) zle tez powiedzialem ze mają taktyke {...} bo jej niemają ,biegają na openach zwlaszcza jak ktos padnie jak porażone kaczki
a co do uzywania paralize to tego sie nieuzywa jak sd. zeby sparalizowanie kogos mialo sens musi byc grupka innych osob sdkujących target i wtedy ed paralizuje uniemozliwiając ucieczke Lub gdy targetem jest knight hlv paralize jest w celu spowolnienia i dojscia go do trapa lub spowolnienie uha gdy dostaje ostre sd spamy;p

To teraz możesz nam napisać poradnik dot. używania poszczególnych run, uh,explo,firebomba.

E.hame
16-08-2007, 14:55
zenek to pala <3

i n d e e d

Valtuz88
16-08-2007, 15:23

Brawo, ale rushowanie po paralize w przypadku ff bylo by tragiczne... Zreszta niewspomne naszym chlopca jak złapali avoriana i gdy zniknely m-walle zglupieli :P, paralize urzywa sie wtedy gdy 1 owieczka odskoczy od stada, paralize musi byc "asekurowane" przez m-walle, bo co to da jesli rzucajac paralize mamy tylko 1 ture na zrobienie czegos, dopuki target nieurzyje uh/vita ;) no i oczywiscie potrzebne jest mięcho do obskoczenia celu i uspienia zanim mina m-walle, albo przeyleci ekipa, scinajaca zewnetrznych traperow :D Paralize trzeba urzywac z glowa, najlepiej kiedy przeciwnik ucieka, ale zazwyczaj to ff uciekalo 8o

Nutella16
16-08-2007, 18:36
Jakie wy jestescie nooby, nie macie pojecia o tej wojnie. na wojnie nie są najwazniejsze paralize czy jakies m walle, tylko dobry Commander. i zamknijcie pyski, jestem w tej wojnie wiec lepiej wiem o co w niej chodzi.

Jovere'xik
16-08-2007, 20:51
up@
lol owned Siomeq =)

Ale jesteś KoFfAnY sIomQ

Sadrar
16-08-2007, 21:16
up@
hahahahahahahahahahhahahahah sory nie moge sie przestac smiac hahaha xD lol owned Siomeq =) jestes w wojnie, pewnie jakis 80lvek z FF ktory wie tyle co na vent uslyszy, z Battle commanderem to masz racje, mr abo jest jednym z najlepszych jakich znam. a Gdyby nie MAgic walle i paralize to taki moothonost/garlerdon bylby nie do zabicia , 0 szans na unieruchomienie go WIEC ZASTANOW SIE ! 0.o

albo spojz tak ze FF nie uzywa paralize i nie potrafią zabić takiego Abo tagtaemza albo pablofona ktory jest szybki i ma 5k many~ i biega sobie przy nich a kiedy garlerdon bedzie za blisko magow z BB to zaraz paralize mieso otacza i owned...

Obejzyj pare filmow z ostatnich openow zanim napiszesz 0.o

Rzeczywiscie, mówisz szczerą prawde, ale spojrz też na to, ze to jest wojna ze Szwedami, a Szwed = bot wiec to też jest róznica, a po drugie oni są bardziej zgrani lepiej siebie rozumieją itp itd. Po trzecie z tego co wiem, pare Openek prowiadził Benedikt oraz Dadi the Master z servera Nova, którzy są jednymi z lepszych prowadzących openki, lecz to nie wszystko zalezy od nich, jak kazdy sie rządzi i biegnie w swoją strone :/ Ale powodzenia dla FF w nastepnych openkach, ciagle wierze w cud i ich wygraną :D

Nutella16
16-08-2007, 21:21
mr abo jest jednym z najlepszych jakich znam.

HAHAHAHAHAHAHA po pierwsze to zaden mr abo nie prowadzi openek ,tylko z novej ziomek ktory ma hexawoba i botidu tzw Obbe na kyrze on gra quel metu

Gedd
16-08-2007, 21:48
mr abo jest jednym z najlepszych jakich znam.

HAHAHAHAHAHAHA po pierwsze to zaden mr abo nie prowadzi openek ,tylko z novej ziomek ktory ma hexawoba i botidu tzw Obbe na kyrze on gra quel metu

huja wiesz ziom

Nutella16
16-08-2007, 21:50
huja wiesz ziom

Wiecej od ciebie ;D

Pawlos II
16-08-2007, 22:08
HAHAHAH Nutella sie odezwal najwieszky noob na forum..
Wielki znawca rzeczy, ktore sie dzieja na vent bb i nf HAHHAa

Sadrar
16-08-2007, 22:12
@up

No to moze powiedz coś ciekawego na temat wojny na Kyrze, jak wiesz wiecej od niego ?

Nutella16
16-08-2007, 22:16
HAHAHAH Nutella sie odezwal najwieszky noob na forum..
Wielki znawca rzeczy, ktore sie dzieja na vent bb i nf HAHHAa

No a jak XDD wiem wiecej od ciebie noobs . Jeszcze mleko pod nosem a juz kozaczy xDD

Numenorian
16-08-2007, 22:20
Dobra co jak co...ostatnie ob było tragiczne...FF zero zgrania i jeszcze ta ucieczka na d lair <zgon> ;p

Nutella16
16-08-2007, 22:23
Dobra co jak co...ostatnie ob było tragiczne...FF zero zgrania i jeszcze ta ucieczka na d lair <zgon> ;p

Bo ich nowy commander wyjechal i ta ostatnia OB prowadzil morx i poprostu zal xDDD

Sadrar
16-08-2007, 22:25
@up

Ty nie lepszy :D Kto to mówi do brata " Nie rób pz, jak coś pojdzie nie tak to zjebie*y " :D Nie ma co sie łamac FF i tak wygra :baby:

Numenorian
16-08-2007, 22:26
FF nie wygra bo szwedzi mają neta TELE 2 xDDDD

Nutella16
16-08-2007, 22:27
@up

Ty nie lepszy :D Kto to mówi do " Nie rób pz, jak coś pojdzie nie tak to zjebie*y " :D Nie ma co sie łamac FF i tak wygra :baby:

HAHAHAHAHAHAHHAH

Sadrar
16-08-2007, 22:31
FF nie wygra bo szwedzi mają neta TELE 2 xDDDD

Hehehe, a my mamy neo z kickami, ale to nic ;) Jestem ciekaw jak by Szwedzi na wojnie poradzili sobie bez BlackD proxy czy innych botów :/

Nutella16
16-08-2007, 22:34
Mówie wam nastepna OB Last chance wygra :D:D:D XDDDDD

Sadrar
16-08-2007, 22:55
@up

Tylko pomyśl, ze to było kiedyś, a jak jest teraz? Skoro miałes kiedyś wejscie na ich vent, a juz nie masz, to skąd mozesz byc pewien ze Nutella16 nie mówi prawdy ? Btw - Mr abo brzmi pedalsko xd

Co do botów, to przeciez nigdy dokładnie nie odliczysz comba, z ss'ami to prawda, a uhanie tez jest wazne tak jak Tralla na ostatniej opence, sam by sie na bank z takiego reda nie uhnąl, wiec boty jego kompanów go uhnęły dodatkowo :)

Sadrar
17-08-2007, 00:12
Pewnie coś w tym prawdy jest, ale szwedzi nie gęsi - swoje boty mają i to jest pewne :)

Nutella16
17-08-2007, 00:17
Pewnie coś w tym prawdy jest, ale szwedzi nie gęsi - swoje boty mają i to jest pewne :)

Ciekawe jakiej prawdy XDDD

Nutella16
17-08-2007, 00:23
ta jestem ciekaw kiedy FF/LC wygra wkoncu wojne... mysle ze jezeli polowa BB dojdzie do nich...wtedy to bedzie mozliwe... ale i tak nie poddadzą sie tak easy..masslogi etc a nawet jezeli dojdzie polowa bb do FF i wygrają to bedzie rozwiązanie krótko trwałe bo pożrą sie wewnątrz i powstanie wojna w starych skladach...hmhmh zawile to wszystko jest :P

Nikt nie musi dochodzic i tak Last Chance pojedzie z nimi predzej czy pozniej :)

Sadrar
17-08-2007, 00:24
No wielkich szans na wygraną FF nie ma, ale cóż mają wole walki więc niech bronią honoru Polaków .. Zawsze zostają Furions'i buaha ;D

Exodus
17-08-2007, 00:29
No trzeba przyznac , ze FF mozna pozazdroscic determinacji i woli walki mimo tego ze przegrywaja , nie poddaja sie i walcza dalej. zuch chłopaki xD

Nutella16
17-08-2007, 00:31
No trzeba przyznac , ze FF mozna pozazdroscic determinacji i woli walki mimo tego ze przegrywaja , nie poddaja sie i walcza dalej. zuch chłopaki xD

Dopuki maja kase na blessy to walcza XDDD:p

Dr. Omader
17-08-2007, 01:18
Pan ZenekToPala zakończył karierę na naszym pięknym forum ;)

Jak wróci z takim nickiem to znowu skończy karierę z banem :)

Exodus
18-08-2007, 02:32
Pan ZenekToPala zakończył karierę na naszym pięknym forum ;)

Jak wróci z takim nickiem to znowu skończy karierę z banem :)

Rozumiem ze lubisz Zenka bo to twoj rl/rodzina(do wyboru) ale nie bron go na kazdym kroku bo to glupio wyglada xdd

@topic
FF/LC znow walczy jak wczesniej czyli niezbyt im to idzie ://

Edit by Drom:
Radzę poczytać regulamin i wtedy się dowiesz, iż takie nicki są zabronione.

Sadrar
18-08-2007, 11:04
W niedziele pewnie bedzie openka, bo wraca Dadi ~ jeden z prowadzących LC wiec moze bedzie lepiej - okaże sie w praniu. :)

Numenorian
18-08-2007, 16:23
Name: Bataten
Profession: Elite Knight
Account Status: Free Account

hahaha xd

Rohad
19-08-2007, 17:13
Geddzio został liderem WYD ^^

Btw.
Boltos
Aug 18 2007, 11:42:07 CEST Killed at Level 104 by Tetro Aurelius and by a frost dragon

Nutella16
19-08-2007, 22:28
Teraz szwedzi nie maja szans xD poprostu moga possac xD:D

Sergiej
19-08-2007, 23:32
Czas pokaże....

Sadrar
19-08-2007, 23:45
Ha, teraz LC ma pake, dobrego commandera dadiego~, a Szwedzi to sie troche rozpadli :PP widać to juz po dzisiejszej akcji 2:0 dla LC :))

Sergiej
19-08-2007, 23:50
Ha, teraz LC ma pake, dobrego commandera dadiego~, a Szwedzi to sie troche rozpadli :PP widać to juz po dzisiejszej akcji 2:0 dla LC :))

LC samo nie walczy ...

Sadrar
19-08-2007, 23:54
@up

No to jeszcze paru ludzi którzy maja własne gildie, ale moim zdaniem oni i tak nie pewni są ..

Sergiej
20-08-2007, 00:05
@up

No to jeszcze paru ludzi którzy maja własne gildie, ale moim zdaniem oni i tak nie pewni są ..

Nie wiesz nie pisz... bo piszesz bajki...

Sadrar
20-08-2007, 00:11
Haa, to Ty widze czaisz wojne :) nie no spoko kumplu :)

Yoyoema
20-08-2007, 00:16
@up

jak widze twoje posty to nie wiem dlaczego wydaje mi sie ,ze nie masz pojecia o kyrze .. B)

btw: wroc na refugie ;]

@down no to nie wiesz nie pisz, bajko pisarzu ;]

Sadrar
20-08-2007, 00:18
No pewnie, ze nie mam, oprócz tego, ze moge słuchać ich vent czasami :baby:

Sergiej
20-08-2007, 00:19
Mi sie nie wydaje ja jestem pewien ze niema pojecia o sytuacji na kyrze XD

Numenorian
20-08-2007, 02:42
http://i202.photobucket.com/albums/aa189/Mithiandir/bb.jpg

No cóż, po wielkich trudach udało sie im mnie zabic ;]

Sergiej
20-08-2007, 10:30
lol wielkich trudach ... sam gedd by cie zajebal ale szkoda fraga../

Numenorian
20-08-2007, 11:16
@up
no pomyśl sobie że jakos sam Gedd nie mogł mnie zabić (Hail Update) a reszta to z 5 min mnie trapowała, chociaż że było ich z 15 ;] oczywiście na ss nie ma każdego.....XD

Sergiej
20-08-2007, 12:23
@up
no pomyśl sobie że jakos sam Gedd nie mogł mnie zabić (Hail Update) a reszta to z 5 min mnie trapowała, chociaż że było ich z 15 ;] oczywiście na ss nie ma każdego.....XD

HAHAHAHAHAH jak by bylo ich 15 to by cie na hmm combo zdjeli hahaha bajkopisarz , dla gedda szkoda fraga na jakiegos nooba jak zauwazyles zfragowali cie noob charami :>

Numenorian
20-08-2007, 12:30
hmm.. Gedd.. mialem yellowa ;P a reszta próbowała mnie trapnać i ubić noobkami, i jak już mówiłem troche te trapniecie im zajelo ;p

Elvvons
20-08-2007, 16:33
@Numenorian

Uwazasz sie za jakiegos mistrza Pkingu? Chyba ci cos nie pyklo , pamietam jak pkowaliscie teamem bodajze Balux , Ani'sty , Shackal~ etc. robiles wtedy za zwykle scierwo i przydupas wiec nie masz czym sie szczycic, bo do prawdziwych Pkerow ci daleko...

Valtuz88
20-08-2007, 17:48
np do takich jak ja B)

Numenorian
20-08-2007, 17:51
nie uważam sie za mistrza.... dobra zal o tym gadac

Sergiej
20-08-2007, 18:10
nie uważam sie za mistrza.... dobra zal o tym gadac

To nie pierdol ze 15+ 100lvl+ nie moglo cie zabic -.-

NOHAS
20-08-2007, 19:28
HAHAHAHAHAHAAHAH Teraz 100+ Moze naskoczyc 30+ hity po max 200? Hit/UH i do PZ:baby:

Sergiej
20-08-2007, 19:35
HAHAHAHAHAHAAHAH Teraz 100+ Moze naskoczyc 30+ hity po max 200? Hit/UH i do PZ:baby:

niech 15 osob walnie chociasz po 50 to jest 750hp niech , to tam 37 rp problem zdjac??? zal pisac koles sie podniecil ze co?5x sie uhna? lol jaki idiota by wbijal pz >.> koles zrookowal chara i sie podnieca than odion go zsoolowal :>

http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters

NOHAS
20-08-2007, 21:15
UP

On napisal "trapnac" wiec nie znaczy ze all walili;)
I co z tego ze "solo" daj mi 40 sorka to ujebie ci 100 bez run:p
Pewnie padl 1 raz i potem wyszedl i nie mial run wiec nie wiadomo:]

Numenorian
20-08-2007, 21:21
Widać niektórzy tutaj jeszcze podstawówki nie skończyli ... dobra naprawde zal

Sergiej
20-08-2007, 21:26
UP

On napisal "trapnac" wiec nie znaczy ze all walili;)
I co z tego ze "solo" daj mi 40 sorka to ujebie ci 100 bez run:p
Pewnie padl 1 raz i potem wyszedl i nie mial run wiec nie wiadomo:]

lol to jesli padl kilka razy i byl bez run to 15 osob mialo znim problemy uHUhaushaushauhs lol i zmiencie temat bo to niema nic wsoplnego z war :O

Edit@!
Sir Lothrien

Aug 20 2007, 20:33:13 CEST Killed at Level 142 by Abo Tagteamz
and by Elve Nightshade

to chyba mamy 2;2

Prowo'kator
20-08-2007, 22:44
0o0o xolo zostaje liderem nf:D
A Wyd sie rozpadlo
nf come back:]

Sergiej
20-08-2007, 23:17
mmm NF rox :PP

Exodus
20-08-2007, 23:19
Johny el lento albo jakos tak i xezbeth tez padli.

Yoyoema
21-08-2007, 00:54
Wlasnie w tej chwili nf ,ff zjebalo kolejna akcje
xD!

Nutella16
21-08-2007, 01:26
Wlasnie w tej chwili nf ,ff zjebalo kolejna akcje
xD!

No zjebalo,ty bys to lepiej zrobil szacuken ziomx

Sergiej
26-08-2007, 12:49
http://www.youtube.com/watch?v=ROd7XZomfIk

Film pokazujacy Wojne Nf + BB vs FF

Diabloic
26-10-2007, 20:23
A u mnie to byłó tak :P :

Szedłem se na pohu moim 118 EK na hibernie..

Zobaczyłem na VIP ze wlogowalo sie 15 wrogów..
Przyszedl tylko jeden. to caczolem go klepac.. i go ubilem.. za chwile wpadlo 12 osob i mnie gonilo .. ja uciekalem uciekalem.. i bylo duzo drzew.. zatrzymalem sie a oni mnie na RAPA... walili mnie z 15 minut.. ja 5 bp uhs... 409 Charges Left.. stoje stoje i na COMBO mnie DEAD.. wbilem na 156 RP.. msg do friends.. i poszlismy na woojne.. na wojnie dostalismy w pape xD :D

ebernardyn
27-10-2007, 12:58

Przyszedl tylko jeden. to caczolem go klepac.. i go ubilem.. za chwile wpadlo 12 osob i mnie gonilo .. ja uciekalem uciekalem.. i bylo duzo drzew.. zatrzymalem sie a oni mnie na RAPA... walili mnie z 15 minut.. ja 5 bp uhs... 409 Charges Left.. stoje stoje i na COMBO mnie DEAD.. wbilem na 156 RP.. msg do friends.. i poszlismy na woojne.. na wojnie dostalismy w pape xD :D
I mama przestała ci czytać bajke.

Princess Agusia
27-10-2007, 17:57

Bedziesz moim pro ?

z3n3k
27-10-2007, 18:22
Bedziesz moim pro ?

Ja chce!! Moge ja?! Proszę... Ja chce byc twoim pro!! :D :*