zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kina vs Scarab

Smash-Shady
24-06-2007, 03:38
Mam takie pytanko:
Czy na 23 lvl <yay! xD> ze skillami 60/60 <YAY! xD!> i eq: crus, g arm, k legi, bootki, skull staff, vampirka/war hammer oplacalo by mi sie isc na scaraby, ale na ten poziom, gdzie nie ma ich tak duzo? (zaraz pod larvami) Chcialbym powaznie zaczac expic, zeby nabic chociaz ten 30 lvl i skilowac dalej. Ewentualnie moge wziasc manaski i kilka uszkow wrazie czego. Wziasc 2h bron czy tarcza + 1h ?

nie piszcie txtow typu: "Wypier***** skilowac" albo czegos w tym stylu, poniewaz obecne skille mnie zadowalaja i nie mam ochoty trenic i trenic i trenic.....wolalbym mala przerwe na expa ;s

Pytam czy tak hunt bedzie oplacalny wiec prosze mnie nie odsylac do tematow typu "Gdzie expic ze skillami xx/xx" bo nie chodzi mi o to

Z gory dziekuje
Pzdr Smash~

P0nury
24-06-2007, 03:50
Z własnego doświadczenia powiem Ci, że nie opłaca Ci się. Ze skullstaffem za małe obrażenia będziesz zadawać, a z warhamerem będziesz masakrycznie obrywać. Właściwie dopóki nie zdobędziesz arcane staffa to sobie porządnie nie poexpisz (przynajmniej aż do update'a). Jeżeli jednak koniecznie chcesz iść na te scaraby, to IMHO 1handed. I nie gwarantuje, że wyjdzie na plus.

Dabeko
24-06-2007, 08:24
Ja expilem tak ze skillami o kilka mniejszymi i bylem na + tyle ze uzywalem life ringow (jeden 900gp) one dodaja hp i mane wiec sa lepsze od manasow.
Moze na pierwszy raz jak idziesz wez sobie oba oreza i zobacz czym lepiej dla ciebie ;)

Patrykusss
24-06-2007, 08:24
Ja powiem tak:

Nie powinno sie mówic takich żeczy: ''skile żal.pl'', ''idz se lepiej poskiluj'' itp.
Poniewasz skile zaleza od gracza tzn. Jezeli komus sie che wbic tylko 30 skil jego sprawa bedzie sobie naprzyklad na 30lvl expil na rotach, a inny ktory se wbije skile po 70 bedzie se expil na dragach na 30 lvl lub nawet na miejszym.

Sory za off topa ale denerwuja mnie juz wypowiedzi na temat skili;)

bartii10
24-06-2007, 10:59
@up
a kto cie zdenerwowal? czy ktos tu mowil o skilach cos? byl juz temat do wyrazania opini na temat skili wiec odsylam cie do niego a nie zebys spamowal koledze ktory sie chce czegos o scarabach owiedizec.

@topic
wg mnie nie bedize ci sie zabardzo oplacalo. bedzie ci duzo schodzic manaskow na leczenie. ale jezeli chcesz to idz sprawdz sobie z jednoreczna bronia. jka nie bedizesz na + wychodzil to przejdz na jakas inna miejscowke ;)
moze roty na lb albo jakis tomb -1.

Smash-Shady
24-06-2007, 15:04
Ok dziekuje za wszystkie odpowiedzi, lecz pojde sprawdzic jak mi pojdzie na tych szkrabach =] jezeli nie wyjde na + to zrobie tak jak radzilscie pojde na tomba albo na roty.. =P

Pzdr
Smash

cielakmateusz
24-06-2007, 15:06
Ja powiem tak:

Nie powinno sie mówic takich żeczy: ''skile żal.pl'', ''idz se lepiej poskiluj'' itp.
Poniewasz skile zaleza od gracza tzn. Jezeli komus sie che wbic tylko 30 skil jego sprawa bedzie sobie naprzyklad na 30lvl expil na rotach, a inny ktory se wbije skile po 70 bedzie se expil na dragach na 30 lvl lub nawet na miejszym.

Sory za off topa ale denerwuja mnie juz wypowiedzi na temat skili;)

Dać ci słownik?

@TOPIC Wyjdziesz na małym + , używaj broni 2 H

Rycek Piotrek
24-06-2007, 22:27
Jednak troszke przyczepie sie do skilli:
A wiec, powiem Ci pare kozysci jakie niasa wieksze skille. Na skillach ok. 70/70 bez problemu mogbys wymiatac na tych scarabach. Mniejszy waste totez wiekszy zysk. Wiekszy fun z gry.
Jesli wybrałes taka prof. to powinienes sie liczyc z tym ze ebdziesz musiał trenowac. Sorki za to ze sie czepiam ale naprawde dobrze ci radze ;)

@Topic
Jeśli chodzi o scaraby to bedzie bardzo cieżko. Ze skull suffem to tak jakbys bil cyclopy z battle hammerem albo gorzej. Za to z WH bedzieszz musiał sie uhacco scaraba a to nei jest mile.

Jesli moge to polecam Ci do expa Tar Tomba. Popakujesz troche ghoule i szkelety bez zadnego waste, a mimo to exp bedzie szybko lecial.

Pozdrawiam
Calmerczyk

P0nury
24-06-2007, 23:47
@TOPIC Wyjdziesz na małym + , używaj broni 2 H

Ja na skillach 81/80 z war hammerem wychodziłem na mały plus, to wątpie, że on z 60/60 wyjdzie też.

Xanthil
27-06-2007, 19:11
Raczej nie masz szans. Update, więc ograniczeni lvlowe na bron.