Pokaż pełną wersje : Sorcerer/Dark Catedral
Mam kilka pytań odnośnie DC, posiadam sorca 43 lvl, 42 mlvl (sux):
Chciałbym poexpić na DC:
1.Czy jest to opłacalne?
2.Na jakim poziomie?
3.Jakie taktyki przyjąć?(summony, wand, runy etc.)
Pozdrawiam, Guzbi
Było, ale powiem Ci, ze na tym lvl nie opyla sie siedziec na dc postaciami magicznymi.
1. Dosyć słaby exp dla maga na tym lvl i musisz uzywac manasow/lr/rohow.
2. -1 albo -2
3. wand
Segalczuk
24-06-2007, 14:29
Mozesz tam expic dla kasy i loota poniewaz troche tam jego leci , taktyka jest prosta na 1 poziomie lejesz z gs/dl/wh bo poco tracic mane ktora mozna wykorzystac na e vis na paccu lub na robienie run na faccu , natomiast jesli hodzi o -2 to polecal bym 2 ds'y lub 2 monka i nawal z wand of cosmic energy jesli jestes sorciem a jezeli jestes drutem to z tempesta i czasami przydaje sie miec troche gfb.(Dla expa tam zabardzo ... lepiej na mt/dragi/guardy.)
Nie obrywał bym za dużo używajac wh?
na 1 poziomie z WH ? bezsens bandity maja duzo hp, a wild warriory moga przylac porzadnie. strata czasu
Oscypious
24-06-2007, 14:59
DC to raczej expowisko na najtów bo bandity maja dużo życia więc lanie je z wanda jest nieopłacalne a dalej to szmuglery,wildy i takie tam dziadostwo.
Expiłem tam swoim sorcem od 20 do 29lvla i bylo calkiem spox brałem 2 bp manasow i jechałem z 1 czasami 1,5 lvla.Jednak dla 40+ sorca to polecałbym guardy
Bocaccio
24-06-2007, 15:04
Mam kilka pytań odnośnie DC, posiadam sorca 43 lvl, 42 mlvl (sux):
natomiast jesli hodzi o -2 to polecal bym 2 ds'y lub 2 monka i nawal z wand of cosmic energy jesli jestes sorciem a jezeli jestes drutem to z tempesta i czasami przydaje sie miec troche gfb
Czytaj ze zrozumieniem :)
@topic
1. Powinieneś wyjść na +
2. -1 bez problemów
-2 najlepiej DSy, poniewaz duzo witchow jest, a wiadomo z czego wala
natomiast jesli hodzi o -2 to polecal bym 2 ds'y lub 2 monka
Monk na kombo pojdzie : witche + dark monki itp :)
Lepiej nie idz na -2 gdyz raczej jest waste, no chyba ze ci poleci Volcanic Rod albo Stealth Ring :)
3. Na -1 Wand of Cosmic Energi, ew. WoI jezeli są duże grupki + manasy na podladowanie many
Na -2 DSy
Można też FD:
3 Druidów (w tym ja) wybraliśmy się na -2 DC :) lvle ~28
KAzdy przywołał po 2 FD i pochodziliśmy po polnocnej części :)
Byłem na - jakiś BP MF ale ważna była zabawa :)
No dobra... koniec już tego
Pozdro,
Boca
Czesio_wlatca_ratuf
24-06-2007, 16:26
Z WH możesz tracić sporo hp, zresztą jak na 40+ lvl będzie to marny exp i loot. Ogólnie expisko jest słabe dla takich lvl - na -1 słabe potworki, za to na -2 straszne waste.
Według mnie to exp w DK postaciami magiczynymi to strata kasy i czasu :p,
chyba ze schodzisz pietro nizej na dark monki, assassiny, witch ale tam to lepiej miec gfb.
Rycek Piotrek
24-06-2007, 22:29
Mysle, ze to nie miejsce dla postaci magicznych. Wczesniej (jeszcze przed update) kiedy nie bylo gsa na te drodze sorce i druidy 10-25 lvl expily zajefajnie ale Ty bedziesz mial zbyt duzy waste. Calym sercem polecam Tar Tomba :)
Pozdro Calmerczyk
Avallach
24-06-2007, 23:06
Mysle, ze to nie miejsce dla postaci magicznych. Wczesniej (jeszcze przed update) kiedy nie bylo gsa na te drodze sorce i druidy 10-25 lvl expily zajefajnie ale Ty bedziesz mial zbyt duzy waste. Calym sercem polecam Tar Tomba :)
Pozdro Calmerczyk
taa, JAKBY MIAL PACC TO NIE PYTAL BY SIE O DC!! POZATYM NA 100% bylby MSem nie SORCEM.
NIC NIE WNIOSLES DO TEGO TEMATU!! Inni juz to mowili.
Sorki za offtop, ale denerwuja mnie tacy ludzie.
Dobrze, dziękuje za wszystkie wypowiedzi. Poprostu guardy mi się nudzą i nie mam na co chodzić zabardzo :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.