PDA

Pokaż pełną wersje : Nowe Servery ??

Madmix400
24-06-2007, 14:19
Mam pytanko a mianowicie czy beda nowe 8o servery 8o

Jesli ktos cos wie to piszcie :evul:

Dyrets
24-06-2007, 14:28
Nie ma żadnej pewności, że takowe powstaną, jednak każdy ma nadzieje

emin3ms
24-06-2007, 14:28
według mnie raczej new serverow nie bedzie, poniewaz te ktore sa obecnie nie sa jeszcze zapelnione graczami ( mowa o pvp, non-pvp i pvp-enfo)

Segalczuk
24-06-2007, 14:32
Nikt oprucz niektorych Senior tutorow , GM'ow , CM'ow niewie , wiec nie pytaj o takie sprawy na forum bo zaraz na ciebie bluzgi poleca.

Madmix400
24-06-2007, 14:37
Moze jakis tutor sie wypowie :p

Yugo
24-06-2007, 14:39
Moim zdaniem tutorzy także nie wiedzą.

Goldscorpion
24-06-2007, 14:42
według mnie raczej new serverow nie bedzie, poniewaz te ktore sa obecnie nie sa jeszcze zapelnione graczami ( mowa o pvp, non-pvp i pvp-enfo)

LOL Znajdź mi teraz serwer non pvp na którym w godzinach szczytu (18.00-21.00) nie ma kolejek X(!

Madmix400
24-06-2007, 15:02
Niedawno zostaly dodane 2 nowe swiaty NO-PVP (UNITERA I NERANA)
Wiec wydaje mi sie ze wyjda 2 nowe swiaty PVP 8o

Jesli bedzie nowy server to kupuje pacca i zaczynam grac w tibie B) :baby:
Ktos jeszcze czeka na nowy server ??

KrEmAs KAc
24-06-2007, 15:43
Jest to kolejny za przeproszeniem pojebany temat w który brzmi "Kiedy nowy serwer??" | "kim grać na nowym serwerze" | "jak myślicie kiedy będą nowe serwery"| "słyszałem że powstają nowe światy PvP" | "szukam rodzinki na nowe światy" | "kto będzie grał na nowym serwerze" |
ogólnoświatowy protest żalowców;(

Goldscorpion
24-06-2007, 15:44
Ja już od kwietnia... Najlepiej zeby non pvp bo all zapchane no ale pvp też spasi. Kiey chyba 2 lata temu dali naraz 4 serwery po 2 non i 2 pvp może i w tym roku nas zaskocza :)

Robert Lublin
24-06-2007, 16:05
Servy raczej będa bo juz od kilku lat są po update...
A teraz jest dosc wazny update bo wprowadzone beda sporo zmiany w pvp etc wiec jestem prawie pewny ze beda new servy i to wreszcie pvp na które czekam juz rok... ;>

Nikt nie ma pewnosci ale wydaje mi sie ze będa tydzien dwa po update... ;)

grzelu8
24-06-2007, 16:07
Kiedys napewno będa, więc prosze mi tu nie mówic ze nie bedzie!

Soldiers
24-06-2007, 16:09
nowe serwy pvp to niemalze pewniak tegorocznego update, ostatnio byly te lamerskie non pvp, to teraz musza byc pvp juz sie nie moge doczekac

Yugo
24-06-2007, 16:22
nowe serwy pvp to niemalze pewniak tegorocznego update, ostatnio byly te lamerskie non pvp, to teraz musza byc pvp juz sie nie moge doczekac

Ten temat nie ma sensu...

Hu'Hu
24-06-2007, 16:26

1. Kolejne mnożenie takich tematów to idiotyzm.
2. Jeśli faktycznie nowe serwery wyjdą to zapewniam was że nikt z użytkowników tego forum nie wie kiedy, ile ich będzie i jakie będą .
3. Irytują mnie stwierdzenia że nowe serwery to będą PVP.Skąd to wiecie..ktoś wam powiedział?Macie jakieś dowody, przesłanki.. wątpię
Faktem jest że serwery Non-Pvp są przepełnione a Pvp świecą pustkami.
Proponuje wytrwale czekać i zaniechać szerzeniu bzdur..
Poczekamy, zobaczymy
Uważam temat za zamknięty...

Robert Lublin
24-06-2007, 22:09
@UP

Intuicja... xDDD

Carmia
25-06-2007, 20:50
@up3
masz racje niema sensu jeden nobo powie ze nei bedize i juz jest zalamka ;/
MAM NADZIEJE ZE JAKEIS WYJDA !

marcinek69
26-06-2007, 01:37
Ogolnie temat bez sensu ;s
Ale jako tutor moge wam powiedziec ze wprowadzenie nowych serwow ma nastapic najwczesniej na poczatku sierpnia. Odnosnie tego czy beda to servy pvp i czy non pvp lub tez oba z nich nic nie wiadomo. Jako tutorzy sami nie wiemy.. nawet seniorzy nie maja zbytnio informacji na temat. Czasem zdarzy sie ze pogadamy z jakims ziomkiem z suportu albo Cmem i powie co nie co.

Temat lepiej zamknac bo nic ciekawego tu sie wiecej nie pojawi po za tym ze polowa bedzie wyrazac swoje wyobrazenia ktore najczesciej sa wylacznie domyslami...

Pzdr

SkateElement
26-06-2007, 02:39
Mam pytanko a mianowicie czy beda nowe 8o servery 8o

Jesli ktos cos wie to piszcie :evul:

Widziałeś jakiś choćby najmniejszy wpis na Tibia.com o nowych serverach? Nie? To skąd ktoś może o tym do hooya wiedzieć ?!
Ile jeszcze będzie topiców o nowych serverach. Pewnie wejdą jak po każdym update, wejdą to będą...X(

@up
I wszystko jasne...

Errone
26-06-2007, 03:41
Ogolnie temat bez sensu ;s
Ale jako tutor moge wam powiedziec ze wprowadzenie nowych serwow ma nastapic najwczesniej na poczatku sierpnia. Odnosnie tego czy beda to servy pvp i czy non pvp lub tez oba z nich nic nie wiadomo. Jako tutorzy sami nie wiemy.. nawet seniorzy nie maja zbytnio informacji na temat. Czasem zdarzy sie ze pogadamy z jakims ziomkiem z suportu albo Cmem i powie co nie co.

Temat lepiej zamknac bo nic ciekawego tu sie wiecej nie pojawi po za tym ze polowa bedzie wyrazac swoje wyobrazenia ktore najczesciej sa wylacznie domyslami...

Pzdr
Nawet mnie niew*****aj xD

Stun
26-06-2007, 04:18
http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=24&a=41

Wystarczy?