Pokaż pełną wersje : Owned 51 ciota, cwaniak MS
Soldiers
24-06-2007, 21:37
http://rapidshare.com/files/39125351/owned.avi
Bardzo fajny filmik przedstawiajacy smierc pewnego cwaniaka, zobaczcie jak go wykołowalismy z kumplami hehe
plx comments
ehh daj jakiegos rehosta np. s p e e d y s h a r e :P bo jak zobaczyłem moj zajebisty transfer 10 kb/s to odechcialo mi sie sciagac ;p
Native16
24-06-2007, 21:58
avi bo jebne nie mogles dac Rec?...
Soldiers
24-06-2007, 22:36
@Dread - zalatwione
@Native16 - nie bede dawal rec poniewaz polowa forum nie potrafi korzystac z tibicams a .avi jest proste w uzyciu i przyjemnie sie oglada ;p
Wielki MarIuSzzo
24-06-2007, 22:39
@Dread - zalatwione
@Native16 - nie bede dawal rec poniewaz polowa forum nie potrafi korzystac z tibicams a .avi jest proste w uzyciu i przyjemnie sie oglada ;p
pomijam gorsza jakosc "filmu" i niemoznosc podgladania statystyk i innych pierdol.
Anvortis
24-06-2007, 23:09
pomijam gorsza jakosc "filmu" i niemoznosc podgladania statystyk i innych pierdol.
Dokladnie. Ja tez jestem zwolennikiem rec, bo zawsze mozna zobaczyc wszystko dokladnie, a na avi, zeby zobaczyc dokladnie to musi warzyc kilkadziesiat ladnych MB.
Jeżeli masz ten filmik w rec to wrzuć go tu na forum ;p Będę wdzięczny :p
gardenian_
25-06-2007, 00:16
UWAGA!
Filmy zamieszczamy tylko z rozszerzeniem *.rec. Wszystkie tematy z ******, ******, ****** beda z miejsca kasowane, a ich zalozyciele banowani. bez wzgledu, czy tam byl "prezent", czy nie.
logiczne? O_o
no ludzie no :| jak ktoś nie potrafi przejść przez prostych 5-6 punktów instrukcji obsługi Tibii Cam to naprawdę WSPÓŁCZUJĘ... byle cieć potrafi ściągnąć, wypakować, odpalić tibię, odpalić cama, aktywować, i wcisnąć 2x "Ok"..... :S
@autor: Wolę ściągać 100kb recki niż XX mb Avi....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.