Pokaż pełną wersje : Arty by GF
A *** TAM I TAK NIGDY NIE UMIALEM MALOWAC
DOŚĆ !! Twoje arty są beznadziejne. Ile można takich tematów zakładać ?? Wiem, że Khan zaczął modę na te rysunki, ale jemu i jeszcze kilku osobom jakoś to wychodzi. Ludzi dajcie sobie z tym spokój !!
agrrrr.
przestań, wiem że jedni nie mają talentu, inni go mają, a innym brakuje trochę wprawy lub wyobraźńi. Khan nie rozpoczoł mody na bronie tylko "WYZWANIA"
bronie były cały czas. Nie powinieneś się tak do niego zwracać. Wiesz jak to może zaboleć? starczyło powiedzieć że nie wyszły najlepiej ale nieeee... ty musiałeś dać upust swojej złości. Proszę ciebie byś następnym razem trochę łagodniej ich oceniał. A jeżeli już chcesz się na kogoś wydzierać to masz
pix.art.pl
Tam naprawde ostro oceniają, ponieważ to forum jest w całości poświęcone grafiką. A forum grafik tibia.pl jest doskonałe dla początkujących artystów, ponieważ głównie newbie oceniają newbie(newbie w znaczeniu zaawansowania plastycznego :P).
A co do obrazków..to naprawde nie są najleprze, a jak byś mi nie powiedział to armora bym nie rozpoznał.
No, może rzeczywiście mnie trochę poniosło, ale mnie już dobija takie coś. Przydała by się lekka samoocena -.-.
Dr.Unknown
07-10-2004, 16:26
Okiem krytyka:D:
Armor w ogóle jak armor nie wygląda, legsy jak legsy, a hełm taki...'śmieszny'?? No cóż...popracuj i "Cieniuj. chłopie cieniuj!""D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.