Pokaż pełną wersje : bronie od leveli?
Wiem że powstało już wiele tematów o nadchodzącym updacie a te wszystkie newsy na stronie tibii i info na tibia.erig pomieszały mi tak w głowię że się kompletnie pogubiłem .
1.No wiec jestem knightem i mam pytanie czy bronie bedą możliwe do użycia na danym poziomie czy na danym poziomie możemy w pełni wykorzystać moc broni?
2.Czy bright sword jest dostępny(czy można go użyć lub czy można w pełni go wykorzystać) od 30 czy 35 lvl?
To na tyle. Proszę o odpowiedź ponieważ nie chciałbym znaleźć się w takiej sytuacji że muszę wracać z expowiska bez broni bo niespodziewanie zrobili update'a
Patrykusss
25-06-2007, 08:53
Kurde dowiesz sie po udpade bedziesz mogl walczyc każda bronia tylko nie wykozystasz jej calej mocy. Mozesz walic SCA ale bedziesz walil hity podobne do axa od twojego lvl:baby:
Sorcerereq
25-06-2007, 09:40
Mozesz walic SCA ale bedziesz walil hity podobne do axa od twojego lvl:baby:
Tak? Super! Czyli i tak nie robi to różnicy, że bronie są od lvla! Bo przecież lepszą bronią będziesz walił tyle, co tą, którą masz na swój lvl. To była ironia, koleś ma takie IQ...
Tak, to, że będziesz mógł walić każdą bronią melee to prawda. Ale jeśli broń nie jest na twój lvl, to będziesz miał DUŻO gorsze hity, niż z broni, która odpowiada twojemu lvlowi. Inaczej znowu Cip by zj***ł sprawę...
Goku_Sayian
25-06-2007, 09:56
Tak? Super! Czyli i tak nie robi to różnicy, że bronie są od lvla! Bo przecież lepszą bronią będziesz walił tyle, co tą, którą masz na swój lvl. To była ironia, koleś ma takie IQ...
Tak, to, że będziesz mógł walić każdą bronią melee to prawda. Ale jeśli broń nie jest na twój lvl, to będziesz miał DUŻO gorsze hity, niż z broni, która odpowiada twojemu lvlowi. Inaczej znowu Cip by zj***ł sprawę...
niczego cipy... nie zepsuly ;) to bardzo dobre rozwiazanie, dmg knighta zwiekszy sie widocznie, skillowanie nie ulegnie zmianie, wiec gdyby jeszcze bronie moznabylo nosic kiedy sie chce to juz bylaby przesada. wyobrazasz sobie 15lvl knight z gsem/war hammerem/dl ( nie mowie juz o better weapons ) ze skillami 75/75 po upie na pkingu/huncie? bo ja nie :o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.