zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gildia ORMO przeszła do historii... [*]

gienkos
25-06-2007, 15:30
Dzisiejszego dnia czyli 25 czerwiec 2007 roku gildia o nazwie ORMO przeszła do historii. Gildia ta była najliczniejsza na serwerze było w niej az 105 osób które dzielnie walczyły o swoje. ORMO wygrało 3 wojny z UP , KUPĄ a takze GANGSTA SQUAD. Głownym powodem rozpadniecia sie gildi było to ze Vyn'Lathariel wypowiedzial wojne gildi trzymającej władze na serwerze czyli DPFT. Włodarze gildi nie dali takiego pozwolenia na wypowiedzenia wojny az tak silnej gildi jakiej jest DPFT. To tyle co mam do powiedzenia mam nadzieje ze znow znajda sie tak fajne osoby zeby znow powstała taka fajna gildia jak ORMO

;(

CHCIALBYM PROSIC WSZYSTKICH JUZ BYLYCH ORMOWCOW O TAK ZWANA ZALOBE DO 28 CZERWCA 2007 WSZYSCY ORMOWCY CHODZIMY W BARWACH CZARNYCH

Lipton'ek
25-06-2007, 16:02
pierdo...isz i tyle nie bylo tyle wojen z up a kupa wcale nie przegrala...

Filush
25-06-2007, 16:04
Przyczyna nie bylo wywolanie wojny DPFT. Przyczyna byl chaos w gildi, brak zaufania do niektorych czlonkow, nieposluszenstwo i wiele innych. Tak wiec Ormo juz nie ma, jednak duch walki i dusze walecznych lojalnych Ormowcow nadal zwijsają nad Venore kto wie kiedy zejda na ziemie aby czynic swoja powinność....

O dzisiejszym zachowaniu DPFT juz nei bede pisać, sram na to.

Edit:

@up - Sama gildia Kupa stwierdziła, że wojna jest przegrana ale nie chce w to juz wnikać bo jest pokój. Co do tej ilości wojen to powiem Ci, ze Ty gówno wiesz i pierdolisz bzdury, wiec zejdz z niego, bo mówi dobrze.

Thuygioshok
25-06-2007, 19:26
Tak Kupa przegrała, 2 zal gildie walczyły razem z Ormo, nie wiem dalczego połowa membersów się nie logowała...

Zawsze o was będziemy pamiętać chłopaki...

Nie możecie zrobić nowej gildi dla normalnych?

Zachowania Dpft też nie będę komentować...

@down

Czemu do normalnego tematu taki kretyn musi sie wpierdolic?

Wielki MarIuSzzo
25-06-2007, 19:31
cry me a river ;<

ormo rip rotfl

Longersky
04-08-2007, 01:52
Dzisiejszego dnia czyli 25 czerwiec 2007 roku gildia o nazwie ORMO przeszła do historii. Gildia ta była najliczniejsza na serwerze było w niej az 105 osób które dzielnie walczyły o swoje.

hahahaha, o ja cie pie...le, 105 czlonkow? buahaha, kazdy potrafi stanac w Carlin i porekrutowac pierwszych lepszych noobkow, szkoda ze nie ma juz tej gildi, wyliczylbym bym srednia leveli. Jakbym mial jakiegos ~40s to bym tam wpadl i powycinal ta dzieciniade:baby: z gfb i mort hurow. Jedynym wysokim levelem w Ormo byl jakis palek (nie pamietam nicku ;s) ale sam zlapalem go w trapa i zabilem z jakimis nubaskami :>. KUPA own3d:cup:

gienkos
04-08-2007, 09:13
moze to i byly 11 lvle ale wygralismy 3 wojny z KUPĄ tez ;]

Filush
04-08-2007, 12:10
hahahaha, o ja cie pie...le, 105 czlonkow? buahaha, kazdy potrafi stanac w Carlin i porekrutowac pierwszych lepszych noobkow, szkoda ze nie ma juz tej gildi, wyliczylbym bym srednia leveli. Jakbym mial jakiegos ~40s to bym tam wpadl i powycinal ta dzieciniade:baby: z gfb i mort hurow. Jedynym wysokim levelem w Ormo byl jakis palek (nie pamietam nicku ;s) ale sam zlapalem go w trapa i zabilem z jakimis nubaskami :>. KUPA own3d:cup:

W porządku, czekamy na Ciebie. Tylko prosze Cie, jak nie wiesz - to nie mów. Bo pierdolisz bzdury jak mało który . Z tego swojego potężnego mort hura w tego palka byś nawet pewnie nei trafił. Może nam wyjawisz swój name ? jak taki jestes mocny to nie masz sie czego bać . A skoro już powiedziałeś, że jestesmy gildia (bylismy) porekrutowaną w kilka godzin w Carlin, to może też zrób taką gildie - zobaczysz na czym bedzie polegała różnica.

Longersky
04-08-2007, 12:42
W porządku, czekamy na Ciebie. Tylko prosze Cie, jak nie wiesz - to nie mów. Bo pierdolisz bzdury jak mało który . Z tego swojego potężnego mort hura w tego palka byś nawet pewnie nei trafił. Może nam wyjawisz swój name ?

LOL. Na tego palka wystarczylo combo z vortexow i Hmm buahaha. Wtedy gralem Gargamiel(em) - 25druid, a ten pallek ma zaje...e PvP. A jak juz wspomniales o mort hurach to nie byly wcale potrzebne wystarczyly vortexy i lmm (no moze jedno explo poszlo) ;D.

Filush
04-08-2007, 17:55
Pamietam, to było w Venore. Po tym jak naszych 4-5 membersów rozniosło waszych 10 ? A na Saint Lucasie złapał mnie Skumanikos(40 knight ~), Grin Mack(albo jakos tak), banda low lvli z kupy, okoliczne nooby z venore oraz Dialnet DSL 512, co nie zmienia faktu, że padłem jak szmata bo dałem sie strapowac, ale combo nie było jak powiedziałeś z vortexów tylko za prawie połowe mojego hp. A Twojego masta pvp 30 druida nie pamietam czy zabilismy, byłeś najlepszy i do tej pory jestes, niedlugo będa sprzedawac ksiazki o walkach pvp w Tibi z Twoim podpisem.

Bartholomew
04-08-2007, 21:00
hail ormo o/

Thuygioshok
05-08-2007, 12:42
@up
idiota i spammer

Longersky
15-10-2007, 22:17
moze to i byly 11 lvle ale wygralismy 3 wojny z KUPĄ tez ;]

posrol sie i pojszczol, nie wygraliscie z kupa X(

Longersky
15-10-2007, 22:22
(...)niedlugo będa sprzedawac ksiazki o walkach pvp w Tibi z Twoim podpisem.

predzej moje niz twoje :> zal dupe sciska?

gigoro
15-10-2007, 22:40
@up
Archeolog? o_O

Filush
15-10-2007, 23:03
predzej moje niz twoje :> zal dupe sciska?

Dlaczego ma mi żal dupe sciskać ?

PS: Wygraliśmy z Kupa. Skoro sama Kupa tak twierdzi to o co Ty sie klocisz ?

notop
15-10-2007, 23:36
z tym ze to byla najwieksza glidia na arcani bym sie poklocil..... z tym ze jest najlepsza noob glidia niemsuze bo kazdy wie ze ZOMO rzadzilo,rzadzi i bedzie rzadzic

Filush
16-10-2007, 00:01
Taaaaaa xDDDDD