Pokaż pełną wersje : Jutro Update
Cytat z tibia.com
'Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offline for a few hours to launch this year's summer update!'
:)
Pozdro
Doom Terror
25-06-2007, 18:32
nareszcie :)
Ahh byłeś szybszy :)
Słowa jednego z tutorów "17:23 Sir Rickard the sorserer [40]: 17:22 Madslice [39]: Jun 25 2007 - Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will ... Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offlinefor a few hours to launch this year's summer update! "
A więc mamy się z czego cieszyć :):):):)
pzdr:p
Elisabett
25-06-2007, 18:33
Też miałem to napisać byłeś szybszy.
wlasnie tez to mialem napisac ale mnie uprzedziles :)
Myślałem, że pierwszy posta napiszę... :P Już jutro! JUŻ JUTRO! KOLEJNY UPDATE... Kolejna Tibia, bardziej zepsuta niż kiedyś. Mam nadzieję, że ten balans będzie sprawiedliwy ^^ No to się przekonamy : P
Hail Tibia 7.1! (",)
Pozdro~
Duke Dran
25-06-2007, 18:36
No patrzcie też miałem to napisać ale mnie uprzedziliście ehh. Cieszę się niezmiernie. 10/10!
Jutro forum zapewne będzie przeciążone od wylewających tu swoje żale osób na temat update, i love it.
Mutilator
25-06-2007, 18:37
Nareszcie :D:D
O szoczurno też mi sie nieudało :D ciekawe czy wbije sie do gry po update :D
Ludzie!!
Skoro update ma być późnym wieczorem to może nawet od dzisiaj to jutra po południu ruszy publiczny Test Server!!!
Licze na to ;);)
Ahahah widze ze wszyscy chcieli to napisac lol :D
Patrykusss
25-06-2007, 18:38
O której będzie update jesli można wiedziec?
@Wemxiu
Jeżeli Update jest jutro, to na Test Server nie masz co liczyć ;)
@2up: Popołudniu.. 16?
Już wiecie kiedy update, więc możecie wytrzeć klawiatury i czekać spokojnie. Proszę. :S
Mógłby up być za tydzień bym wbił 20 lewel a teraz?
Pewnie zrobia o tej godz co zwykle robili update tj 16.00 - 19.00+++ :P bo jak zwykle sie spoznia
Knifed Snake
25-06-2007, 18:48
Heh no to jednak dobrze wyprorokowalem ze bedzie we wtorek w jakims tam innym temacie, a i spodziewalem sie tego wlasnie wtorku hehe :)
Ktos up napisal, ze bedzie poznym wieczorem i ze public ts... tylko ze nikt nie podal "poznym popoludniem", a update pewnie jak zwykle bedzie miedzy 16-17 potrwa na moje oko do 19-20, no liczmy na to ze moze uwina sie szybciej, ale co by nie zrobili, i tak bedzie ogromna masa lagow i freezow az do konca tygodnia, chyba ze w srode rano popracuja cos nad sprzetem :)
Pozdro
Sir Dark Archeon
25-06-2007, 18:49
No i wreszcie!
Test serva nie bedzie. Prawdopodobnie przy nastepnym upie tez nie.
Mam nadzieje ze po upie skoncza sie lagi i masskicki, bo przez ostatni tydzien grac sie nie dawalo. Ciagle albo masakryczne lagi albo kicki.
Ostatnie ss z hitami z SD po 300+ pvp - na pamiatke, bo pewnie dlugo juz takich nie zobacze.;(
Damian_1235
25-06-2007, 18:50
Użytkowników czytających ten temat: 40 (zarejestrowanych: 27, gości: 13)
0o 0o 0o 0o 0o 0o 0o o0 o0 0o.
edit@ Użytkowników czytających ten temat: 60 (zarejestrowanych: 30, gości: 30) 0o0o0o0o0o0o0o
Topic@ Wrescie mam nadzieje ze postaciami magicznymi da rade grac po tym upie ;p ale co bedzie to bedzie!!!
Szybki'Byll
25-06-2007, 18:51
A siła uderzen knighta bedzie od lvl zalerzec? bo robie enw char i nie wiem co lepsze...
SkateElement
25-06-2007, 18:51
Ludzie!!
Skoro update ma być późnym wieczorem to może nawet od dzisiaj to jutra po południu ruszy publiczny Test Server!!!
Licze na to ;);)
Test server ma służyć sprawdzenie poprawności gry, nowych zmian, bugów itp. Skoro jutro jest update, test servera NIE będzie bo on nie służy do pogrania sobie... :)
EJ! To ja miałem to napisać pierwszy!
Już jutro dowiemy się jak jest źle xD
Neak_Shine
25-06-2007, 18:55
No.. update wrescie.. ale jak pomyslec.. to teraz.. mi troche głupio bo sie pomieszam. z tymi mieczami... dobra niewazne.. ale najbardziej mnie wkurza. ze jakis 25 lvl wylotuje z kakiegos tam potwora miecz. od. 20 lvl i bedzie go szprzedawal.. za 50k. :// bo nowy..
Od levela tyez mają zalezec ale w niedużym stopniu więcej będą dawac skile.
Michoss@
Dowiemy sie czy jest zle czy bardzo zle ;'|
2x up@
Niesadze aby ludzie byli by az tak glupi aby kupowac jakis syf po 50k ;|
juz sie nie mogę doczekac ku**a magowie chyba teraz beda huntwani przez palkow/knightow srednio milion razy na godzine tak wiec jak widzicie podchodze do tego tak troche pesymistycznie ale coz czas to nam pokaze.........
juz sie nie mogę doczekac ku**a magowie chyba teraz beda huntwani przez palkow/knightow srednio milion razy na godzine tak wiec jak widzicie podchodze do tego tak troche pesymistycznie ale coz czas to nam pokaze.........
Kocham ten kraj. Dam głowe że było około tysiąca postów dotyczącego kiedy update i żalenia sie że uhy nie będą już tak leczyć i ze sorcowie teraz beda sux bo knigty ich w expie beda wyprzyedzały. Hail Polska! Hail Neo _/
Robert Lublin
25-06-2007, 19:55
Hehe nareszcie mam nadzieje ze zaraz po update beda new servy ;)
Mimo ze update na ogól updates bardziej niszcza tibie niz ja ulepszaja to i tak zawsze lubie kiedy nadchodza wreszcie jakies zmiany... ;]
Natan425
25-06-2007, 20:57
No nareszcie, ale szkoda że tego testa nie zrobili :p
ZielonyLudzik
25-06-2007, 21:23
No nareszcie, ale szkoda że tego testa nie zrobili :p
Zrobili.........
X-Anylon
25-06-2007, 22:00
To na co czekałem!:)
Zobaczymy czy się jutro wbiję!?
A ta nowa Wyspa ColdLand xD to dla Pacc?
up@
Nie, dla facc -.-
Myslenie nie boli
Spyhardzik
25-06-2007, 23:26
Haha update :) Wkoncy MDW Sero i tripida beda mieli czas cos zjesc, umyc sie, pojsc do klopa, zadzwonic do rodziny ze jescze zyja. Moze nawet znajda czas zeby sie przespac :)
Hehe! Spyhard dobrze gadasz! Ta dzienna przerwa dobrze zrobi takim maniakom jak MDW itp... To sa mózgi...
Kuśnier, masz wyjebisty opis! :D
Kuśnier, masz wyjebisty opis! :D
o_O Dzieki :D
Juz sie nie moge upka doczekac ale nie wiem czy bede gral =s
Bo ja w angli i...i... tu jest jeszcze buda do 20 lipca -.-
Super! Mam nadzieje, że jednak dadzą coś dla FACC, ale i tak jest super!:cup:
Fajnie tylko mam pytani jestem nowy chce grac knightem ale np mój ziom z rl sorc ma eq blue robe d shield crown legs boh czy ja na skillach 65/60 mbede mu cos bral ? guardian halebr?
@up
Że co? Z tego co myśle chodzi ci o to, czy będziesz mu coś walił, ta? Musisz to przetestować to się okaże.
I pamiętaj ORTOGRAFIA NIE BOLI
Zrobili.........
Ale tylko dla tutorów.
@update
W końcu coś ciekawego się pojawi. Szkoda, że nie będzie test serva.
Co do balansu to knight na facc nie bedzie mial latwego zycia, bo... wszystkie nowe czary beda only dla pacc (wedlug http://tibia.erig.net -.-... Zabrali najtom gfb, hmm itd i wmontowali zucanie bronia nowe exori... Tylko po co? Ano dla tego zeby wicej luda pacc kupilo... Uprzedzam komentarze w stylu ale beda mieli zwiekszony atak itd. Widac ze sie komercha robi coraz wieksza...
"Zacznij szukać ciepłych skarpetek, bo letni update nadchodzi!"
nielogicznie to brzmi ;)
btw: co do MDW to gosc pracuje w kafejce internetowej wiec przez caly dzien ma kompa przy sobie a co za tym idzie? ma czas zeby grac w tibie.
Wreście :D już myślalem , że nigdy sie tego niedoczekam mam palka więc dla mnie ta wiadomość o update SWEET 8o . Trzeba będzie jeszcze obadać hity :p
A teraz mozecie przygotowac sie na popludniowy spam nobkow jak wylaczal servy :p. Nie bedzie co robic ludzie wejda na forum i beda posty "ile jeszcze te servy beda wylaczone", "juz nie moge sie doczekac update". Pozdro dla modkow.
Madrista
26-06-2007, 11:24
@3x up ciekawe w jakiej kafejce w jakim mieście bo bym wpadł popatrzeć ;]
kisielman
26-06-2007, 12:07
Ej nie wiem ale nie grajcie po zapisie serwera bo wszystko co zdobedziecie jak np. exp i rzeczy przepadną po aktualizacji.Nie wiem czy to prawda ale chce sie upewnic.:evul:
bulamen7
26-06-2007, 12:57
omg to nie prawda
Gagagigo
26-06-2007, 13:44
mam takie jedno pytanie do tutorów którzy brali udział w tescie, czy nowe czary beda dostepne we wszystkich miastach ?
Hmmmm czyli test servera nie będzie???
A co do MDW to musi niezłe nadgodziny brac.
Hmmmm czyli test servera nie będzie???
No co Ty! Niemożliwe! Będzie test serwer... słyszałem, że mają otworzyć 5 minut przed update'm.
A tak poważnie to myślcie ludzie! ;) Skoro dziś jest update, a Test Server służy do wykrywania błędów i naprawiania ich, oraz do nanoszenia poprawek, w tym co nie wyszło, to jaki sens ma Twoje pytanie zadane w dzień update'u? ;)
Pozdrawiam!
Ps. Myślcie - to nie boli! :)
14:03 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.
No to się zaczeło ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.