Pokaż pełną wersje : Zacznij szukać ciepłych skarpetek, bo letni update nadchodzi!
Pawlicak
27-06-2007, 00:28
Zalezy co trenisz jesli sword to polecam: Serpent, Broad, lub Spike chyba zaden z nich nie ma ograniczen.
Ofc wzorowalem sie na Twoim lvlu z Twojego profilu bo w poscie zandego nie podales
Hmmm... Czyli że będę nimi uderzać lepiej niż bs'em?
Avangelion
27-06-2007, 00:47
#Up
Prawdopodobnie tak. Ktos na tym forum pisal, ze ma knighta na 10+ lvl i ma problem z ubiciem trolla z war hammera bo go w ogole nie trafia
bartii10
27-06-2007, 01:05
Wiem może zabrzmi to dziwacznie ale po tym co widzę teraz druid awansował na ostatnie miejsce ... ( udupiony ) . Wyrównanie profesji musiało być i wiem , że nie popsuli magicznych postaci ale to wyrównanie nie magicznych postaci . Pogorszyło sytuacjie druida ... Może uhy będą sie sprzedawcaB)
oO?? dlaczego tak myslisz? ja mysle ze bedize zupelnie inaczej. wis mam slabszy o jakies 30pkt a ceny uh wzrona do 3,5k za bp :P do teog mlv bedizesz szybciej rosl bo szybciej biedzie sie mf palic. ja widze same pulsy.
http://i4.photobucket.com/albums/y101/Krayes/1.jpg
Po testach wiem, że jest to sword :) Wypadł mi z Wyverny.
PowerBolty za 6 gp. lóóóóól.
Ogólnie rzecz biorąc po tym update jakos nie spieszy mi się żeby-pograć-przez-wakacje bo teraz to już totalna klapa jak dla mnie.
Zobaczycie ile będzie walic knight z uber bronią z uber skillsami wchodzący jako trzeci- o te es.
Jest wiele innych, ciekawych gier MMO...;)
Xerionis_Family
27-06-2007, 03:36
:cup:8o8oSUMMER UPDATE 2007 ROX!!!!8o8o:cup:
Na moim nowym palku (narazie skil 70) mam best hita 145 xD Carrior na hita xD
Co do bicia z broni polecam stosować broń od wymaganego lvl ponieważ mój kolega na 65 lvl z sca walił gorzej niż z d-lance :P Ja osobiście wale z avengera bo sova sprzedałem (teraz żałuje) i jest przyjemnie. Co do areny to 1 i 2 poziom banalne (przynajmniej dla mnie) trzeciego nie próbowałem bo żał mi wastować uhy chociaż i tak go zrobie z myślą o tym mieczyku który jest nie wiele gorszy od sova :)
Co do update troche zabardzo zjechali sorca , nie chce myśleć o open battle teraz bo to będzie kilka h biegania bez fraga... A ten update miał wspomóc hunty zbiorowe , raczej przyczynił się do tego że hunty będą 2 osobowe... Frost Dragony , Hydry , Dle to teraz idealne potwory do bicia we dwóch. Hydre zabijałem z 66 palkiem (sam mam 114 ek) i szło badzo szybko bez waste. Uważam że obyło się bez rewolucji w best hitach ale jest troche lepiej. A podsumowując nie zapomnijcie że ten update jest napędzony poprzednią zmianą sorca co na zawsze zepsuło Tibie.
Pozdrawiam.
32 Knight skill 73 Bright Sword, Best hit w guarda rowno 200:)
Farr'erar
27-06-2007, 06:48
zrobilem all wedlug waszych instrukcji a niemam mapek ;] jak zwykle uptade rox ;]
Spoko jest ten UpDate!! Tibia.pl ma duzo roboty z uzupelnieniem broni, mapek utp. :D
P.S Postarajcie sie to szybko nadrobic :P
Skowerowypallek
27-06-2007, 09:00
Według mnie udało sie update sorców tak bardzo niezrąbali tylko jedyne co mnie denerwuje to że miałem dzis debuga i omało mnie scorbion niezabił ale mysle że wszystko juz będzie dobrze :)
Goldscorpion
27-06-2007, 09:07
Jesli chodzisz do podstawowki to sie nie dziwie... :baby:
Zazwyczaj w kazdym gimnazjum i w kazdej szkole sredniej jest wymog na dwa jezyki obce, a jesli sobie wybrales Hiszpanski, Francuzki i Niemiecki to juz nie moja wina.
Jesli nie znasz podstaw angielskiego to dziwne, ze w ogole umiesz wlaczyc Tibie
Jestem w 2 gim Moja średnia 5.0 teraz. Angielski mieliśmy tylko w pierwszym semestrze i zawsze uczymy się tylko najwazniejszych rzeczy.
Napisałem jaką mam średnią, żeby pokazać, iż nie wszyscy MOGĄ mieć dostęp do tego czego by chcieli. W dużej mierze zalezy to do szkoły.
PO drugie tłumaczenie takiego rozdzaju tekstow chyba cwaniaczku nie nalezy do podstaw...
Jeżeli zgrywasz takiego hero, to po 10 minutach powinienes zamieścić go przetłumaczonego chocby w tym temacie...
@TOPIC
Większych zmian w celności mojego palla nie widzę jednak dotychczasowy best hit był 101 teraz zdarzają sie jczesto hity 110 120 no ale czesto równiez nie trafiam. Strasznie wolno chodzi sie po sniego w Svargrond, jednak gdzieniegdzie są dróżki z zamarzniętych rzek na których goniące cię potwory gwałtownie przyspieszają.
Sorcerereq
27-06-2007, 09:18
Świetnie, poprostu ŚWIETNIE!!! X(X(X(
Stoję pół godziny, skilluję, jeśli można to tak nazwać, i ani razu nie miałem spark hita (chmurki)... Same blood hity X( Extra...
Nadzienie
27-06-2007, 09:20
NO fajnie wszystko ale jak masz 38 knighta z skillami 74/74 to na slimach sobei nie poskillujesz... za szybko padaja caly czas hity ok 18 ;/ Bd problem trzeba będzie chyba na cycach skillowac bo na czym?
PS. Mam tak jak kolega wcześniej... Skillowalem KNIFE na full DEF! żadnego sparka ;/
Sorcereq to czym ty skillowales ze ci nie dalo sparka? tylko bloody?
Sorcereq na czym ty skillisz?:o
Szczepan1
27-06-2007, 09:33
PROSZĘ O POMOC
Mam problem, gdy probuje sie zalogowac, wywala blad 10061 i jest napisane, ze wszystkie serwery sa offline, kiedy inni moga bez problemu sie zalogowac. Dzieje sie tak rowniez gdy nie wpisuje nic. Klienta sciagalem z tibia.com i pl.
Widzę że uzytkownik lord of universum uporał sie z tym problemem proszę go
żeby wyjaśnił jak to zrobił.
Dziękuje
Articuno
27-06-2007, 09:35
NO fajnie wszystko ale jak masz 38 knighta z skillami 74/74 to na slimach sobei nie poskillujesz... za szybko padaja caly czas hity ok 18 ;/ Bd problem trzeba będzie chyba na cycach skillowac bo na czym?
PS. Mam tak jak kolega wcześniej... Skillowalem KNIFE na full DEF! żadnego sparka ;/
to poczekaj az matka sclonuje nastepnego ;)
TERAZ ZEBY MIEC FIRE SWORDA TRZEBA MIEC 30 LVL!!X(X(X(
ja pier...e!! JUZ SIE SZYKOWALEM ZE SOBIE KUPIE FS-a! do 30 lvl ze serpentem lazic..... =/ zal
Ja chcialam zapytac Druidow czy odczuli roznice?
Evil-Mateo
27-06-2007, 10:06
Jesli chodzisz do podstawowki to sie nie dziwie... :baby:
Zazwyczaj w kazdym gimnazjum i w kazdej szkole sredniej jest wymog na dwa jezyki obce, a jesli sobie wybrales Hiszpanski, Francuzki i Niemiecki to juz nie moja wina.
Jesli nie znasz podstaw angielskiego to dziwne, ze w ogole umiesz wlaczyc Tibie
Jakis SS?
Taaa? Dziwne ja w gimnazjum też miałem tylko niemiecki :]. Nie wiesz oco loto to nie pierdziel głupot i nie zgrywaj inteligenta ;]
Skenlin00
27-06-2007, 10:19
No to chyba se nie pogram...
Wlaczam tibia 7.92 wpisuje obojetnie jakie passy-debug
Chce zainstalowac instalke 8.0 wyskakuje mi takie cus-
Error
The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program.
Jezeli ktos moze to niech mi przetlumaczy a najlepiej zeby znal rozwiazanie;/
Nude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay*****
Master Szocik
27-06-2007, 10:20
Ładniusio zjeba*i sorca :)
To bardzo przewspaniale, ale letni update mial byc wczoraj a ja mimo tego ze sciagnelem nowego klienta dzis nie moge sie zalogowac X(
27czerwaca
To bardzo przewspaniale, ze jest letni update, ale on mial byc wczoraj wiec dlaczego ja sie nie moge zalogowac teraz? Sciagnelem nowego klienta.X(
pitter333
27-06-2007, 10:28
ej co zrobić żęby włónczyć tibie bo jak włączam to pisze Account disabled for five minutes. Please wait czekam te 5 minut i nic:( czekałem 15 i teś nic powiedzcie co mam zrobić??
OMG
Mi wszystko działa. Ale widocznie nie na wszystkich serwerach update się powiódł. Trzeba poczekać...
Pomocy Ugzezlam na jakies wyspie z 2 osobami nie da sie z niej wyjsc bo wyjscie jest zamarzniete HELP!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
piterr jak to account disabled ci pisze to znaczy ze masz haknieta postac... :(
Karrietowna
27-06-2007, 11:04
omg
bedziesz mogl uzywac fire sworda tylko ze od 30 lvl bedziesz mial bonus +1 omg
mysle ze ci wytlumaczylem ;p
Mam już tibie 8.0 jak ktoś ma problemy z pobraniem polecam strone:
http://download.tibia.org.pl/index.php?action=category&id=1
Co nowego? Jak narazie niewidze nic wielkiego oprucz oczywiście lodowych wysp, nowy spear huting miał chyba 20 coś ataku, mam go teraz z Varkili ma 35 atak, zmienili wygląd toporu: Hatchet, na mini mapce jestesmy oznakowni nie bialym polem jak w starej tibii tylko czarnym, troche mnie to wkuża ale to szczegół! i chyba nowy plecak. Piszcie co wy zaóważyliście nowego!!! :cup:
iwanek133
27-06-2007, 11:10
U mnie tibi sie nie da włączyc. Pisze to
"Video surface allocation failed.(Error Code 13)
Please Choose another video graphics mode."
Co to jest plx odpowiedz. ;(
a gdzie można znaleść mapy dla Windows Vista?
a gdzie można znaleźć mapy w Windows Wiśta?
Mapy do Vista, niewiem ja miałęm całom mape odkrytom jak wtedy niemusiałęm kopiowac samo sie przy instalaci zrobiło do Windows XP, a do tego wyżej: a ściągłęś już 8.0? czy prubujesz wejs na starej? :o
Help ;D mam viste i nie wiem gdzie wkleic moje mapy -.- szukalame folderow moje aplikacje itd nic nie znalazlem ... kto mi powie gdzie w viscie mam wkleic moje mapki?
Ps.w plikach ukrytych tez nie ma tych folderow pzl fast o odpowiedz
Ps2. hit 305 w draga na 82axe+axe ring lol xD uptade sux xD
Korn_Fighter
27-06-2007, 11:17
@Seba22
To jest fioletowy krzyżyk^^
Jako druid zauważyłem, że nie można siochać zza ściany czyli tak jakby trzeba być na wprost od celu, który chcesz siochnąć. W hitach z visa nie zobaczyłem większych zmian, ogólnie nie podoba mi się ten update widziałem jak 91 ek wali z avengara hity 300+ ;<
iwanek133
27-06-2007, 11:18
Co to jest plx odpowiedz.
Nie wiem jak mapy wkleic do Wisty, ja w XP to mi samo skopiowało i mam stare nic niemusiałęm robic. a co do błęduw.... to niewiem odinstaluj starom tibie, odinstaluj nowom i na nowo zainstaluj z innej strony możesz ściągnąc....!
iwanek133
27-06-2007, 11:25
nic nie dzila;/ HElp
Co to jest plx odpowiedz.
Sprubuje ci to dokłądnie przetłumaczyc ale tam piszom coś o prosze grafike czy cos karte video... ! może masz za słąbom ;p karte graficznom ;p!B)
Wyszło mi: 1 linijka: wideo powieżchnia przeznaczenie/przydział (o przedsięwzięciu) nieudany (błąd 13)
2 linijka: prosze wybrac jeszcze jeden karte wideo tryb!
Nic niekapuje ale tak mi wyszło (źrudło) http://www.getionary.pl/66996e8b6cbc9fbc9af6368b99d9a785 :(
;(HELP;( Prosze o Pomoc szanownych graczy!!
Ukazuje mi się pewien Komunikat dotyczacy jakiegos błedu 10061 mowi o nie nawizaniu łacznosci z grą. Prosił bym o pomoc w tej sprawie. I przepraszam za powtorzenie takiej samej wiadomosci ale nie została opisana na forum.
Pozdrawiam MABIN
"C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Tibia" W viscie tam trzeba wkleic mapki :-) Thx Xardazs
Istanieje Mozliwosc Przeniesienia Tego Pliku Automap W Inne Miejsce??bo Jak Go Przenosze To Znow Sie Tworzy I Tam Zapisuja Mapy.. Help!
Itadakimasu
27-06-2007, 12:53
@Avangelion
Dzieks za pomoc z tymi mapkami :D Teraz juz wszystko ok
Nawet mi sie ten update podoba :D
Gdzie jest ten folder Dane aplikacji/Tibia/Automap szukałem recznie i przy użyciu wyszukiwarki i niemoge znaleść...-.^ mam Windows XP ,proszę o szybką odpowiedz.
Whoopero
27-06-2007, 13:45
Gdzie jest ten folder Dane aplikacji/Tibia/Automap szukałem recznie i przy użyciu wyszukiwarki i niemoge znaleść...-.^ mam Windows XP ,proszę o szybką odpowiedz.
Mam taki sam problem (tibie zainstalowana mam na dysku D !! A nie na C czy to problem ? ;/ Mam nawet mapy w tym folderze co chce ale tak jakby ich nie czyta HELP TUTAJ PLSSSSSSSS ;(
@up i 2 up
Jak wybierzecie w szukaniu bardziej zaawansowane opcje -> przeszukaj ukryte pliki i foldery, napewno znajdziecie ;)
Jakby nie było to już powiedziane. ;d
X:\Documents and settings\nazwa profilu\Dane aplikacji\Tibia\Automap :F
Gdzie yks oznacza dysk z Windozą...
Albo hardcore:
Start>Uruchom>command>
copy Y:\XXX\Tibia\*.map X:\Documents and settings\nazwa profilu\Dane aplikacji\Tibia\Automap
;]
Jak chce sie zalogowac za kazdym razem pisze i"nvalid serwer adress.(10022) czy ktos wie o co tu chodzi????X(
@up
Wielkie Dzięki za pomoc.
http://rapidshare.com/files/39642538/aktualizacja_tibiaauto*****
nowa TibiaAuto, obsługuje nowe bronie!!!!
Jakie zmiany zaoważyliście w tibii 8.0 ? Piszcie! :)
jeżeli tak to najpierw zalogujcie się na nowej tibii na chwilę potem wyloguj i teraz poszukaj folderu.. powinno działaćB)
@up:
hmm wygląd ogólnie naprzykład popatrz na coat i hatchet i dodanie PRAWDZIWEGO śniegu przejdźcie na folde, vege czy senje a zrozumiecie co mam na myśli życze powodzenia:D
sasiad252
29-06-2007, 14:08
Tak jest, jutro, 26 czerwca w godzinach popołudniowych wszystkie serwery zostaną wyłączone w celu przeprowadzenia aktualizacji. Jak podaje Cipsoft, cała operacja ma potrwać kilka godzin.
Nowy klient w wersji 8.0 jest już do ściągnięcia na oficjalnej stronie gry (tutaj (http://tibia.com)). Bardzo wiele osób będzie próbowało go pobrać w tym samym czasie, tak więc możliwe jest, że mogą wystąpić z tym problemy - należy spróbować później. Lub ściągnąć go z naszego działu download (http://tibia.pl/strona/download).
Zmienione zostało również miejsce, gdzie znajdują się pliki z mapami. Znaleźć je można teraz w katalogu:
C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap
Tak więc, jeśli nie chcecie odkrywać ich na nowo, wystarczy przekopiować wszystkie stare pliki *.map do tego folderu.
Pamiętajcie o PACC, można go łatwo zdobyć w przyśpieszonym losowaniu konkursu sms (http://sms.tibia.pl).
- 2 lipca losowanie 5 PACC
- 28 czerwca oraz 1 lipca, "PACC co 3 dni"
Wyniki tutaj (http://eny.pl/sms/winners.php).
Zapomniales dodac, ze w tym samym folderze co mapy mozna tez wrzucic plik Tibia.cfg (skopiowac ze starego folderu tibii), wtedy wszystkie twoje ustawienia w opcjach,jak rowniez to co masz pod hotkeyami poustawiane, zostana skopiowane do nowego klienta i nie bedziesz musial wszystkiego ustawiac,a w szczegolnosci hotkeyow bo mnie osobiscie to wkurza bo ja mam wszystkie 36 hotkeyow wykorzystane i wpisywanie tego od nowa zajmuje dlugo.
mam nadzieje ze komus pomoglem
pozdrawiam:
sasiad252
iwanek133
29-06-2007, 18:09
Pomóżcie mi plz ciągle ten błąd
lub
Cannot find user's application data directory. (Error Code 22)
Please ensure you operation system provides a directory for user sprcific applidation data files.
O co w tym wchdzi???
Tibia 7.92 chodzila a jak zainstalowalem 8.0 , poznij wylaczylem kompa to ani ta ani tanie dzialala ;/
Błagam Pomóżcie mi.
Jakie zmiany zaoważyliście w tibii 8.0 ? Piszcie! :)
Poza tym, że knight i pall szybciej bije oraz coś tam w grafice pozmieniane to nic. Dodam, że gram FACC a nie PACC :]
IceGacus
29-06-2007, 20:00
Wyczytałem że NorthPort to miasto Barbażyńców(Barbarians)Znajduje sie tam NPC AJAX i BRON obaj w Outfice Barbarianów.
Był może tam ktoś tam po Upie może znajduje się tam jakiś Resp Barbariana
Ja niezobacze ponieważ kolejki 250 + ...
Terry664
03-07-2007, 00:11
Kiedy będą ogłoszone wyniki konkursu 5 PACC ?
Nie moge znaleźć wogóle tego folderu, który opisał Dwim~ nie wiem co mam zrobić, bo nie chce mi się odkrywać na nowo terenów. Tak więc jeżeli możecie podpowiedzcie mi jak to zrobić...
http://rapidshare.com/files/39642538/aktualizacja_tibiaauto*****
nowa TibiaAuto, obsługuje nowe bronie!!!!
Też cie kocham ale teraz wypier..dalaj
KEYLOGGEROM MÓWIMY NIE !!!
macie tlumaczenie
"Wideo powierzchowne rozmieszczenie doznał niepowodzenia (nie potrafić).(Błąd Szyfrują 13 ) Sprawiać przyjemność (proszę) Wybierają inną grafikę trybu (moda)."
czy ktos wrzuci na rapidshara te mapki
mixmichals
14-07-2007, 21:27
Po co wrzucac mapki na rapidshare?? To ty mapek nie sicagales nigdy? Mapki tak jak wtedy sciagasz tylko sie zmienil folder!!!:P Ja nie mam problemu THX:D
Ducke Nuqen
mixmichals
14-07-2007, 22:03
Nikosig Poprostu jesli nie wiesz gdzie jest ten folder wystarczy ze skopijujesz to:
C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap ( i zmienisz twoja nazwa uzytkowinika na np. Michał )
zalezy jak dales sobie nazwe konta w windows. To wypełnione wklejasz w:
Jak wchodzisz w moj komuter. To powyzej w to okienko gdzie aktualnie pisze w jakim folderze jestest. Jesli to wklejisz poprawnie wyswietli sie ten folder. Ja z tym nie mialem problemu to proste:D mapki mam. THX za podanie folderu.
---
Ty tez nie powinienes miec problemu. Mam nadzieje ze pomoglem!:):):)
Morkater
30-11-2007, 22:26
Jak masz ten błąd 200002 to wyjdz z tibii odczekaj chwile i log again. Pomaga.
Ja mam inny problem :/ Nie da sie zrobic reloga na drugiego chara bo pisze ze nie moge byc 2 chary zalogowane na 1 koncie xD
Przeciazenie serva affff ... :/
dziex zrobiłem tak i weszło
Morkater
30-11-2007, 22:27
Jak masz ten błąd 200002 to wyjdz z tibii odczekaj chwile i log again. Pomaga.
Ja mam inny problem :/ Nie da sie zrobic reloga na drugiego chara bo pisze ze nie moge byc 2 chary zalogowane na 1 koncie xD
Przeciazenie serva affff ... :/
dziex zrobiłem tak i weszło
2@Up
Double ;)
@Up
Again Double :D
LOL :faceoff: :faceoff: :faceoff: :dance: :dance: :dance:
Juz prawie update a jeszcze w listopadzie tu pisali ziaaaki xDD
8o
PzdR 4eVER foR All PoSTEd in SubjEct :o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.