Pokaż pełną wersje : Zacznij szukać ciepłych skarpetek, bo letni update nadchodzi!
Dwimenor
25-06-2007, 19:00
Tak jest, jutro, 26 czerwca w godzinach popołudniowych wszystkie serwery zostaną wyłączone w celu przeprowadzenia aktualizacji. Jak podaje Cipsoft, cała operacja ma potrwać kilka godzin.
Nowy klient w wersji 8.0 jest już do ściągnięcia na oficjalnej stronie gry (tutaj (http://tibia.com)). Bardzo wiele osób będzie próbowało go pobrać w tym samym czasie, tak więc możliwe jest, że mogą wystąpić z tym problemy - należy spróbować później. Lub ściągnąć go z naszego działu download (http://tibia.pl/strona/download).
Zmienione zostało również miejsce, gdzie znajdują się pliki z mapami. Znaleźć je można teraz w katalogu:
C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap
Tak więc, jeśli nie chcecie odkrywać ich na nowo, wystarczy przekopiować wszystkie stare pliki *.map do tego folderu.
Pamiętajcie o PACC, można go łatwo zdobyć w przyśpieszonym losowaniu konkursu sms (http://sms.tibia.pl).
- 2 lipca losowanie 5 PACC
- 28 czerwca oraz 1 lipca, "PACC co 3 dni"
Wyniki tutaj (http://eny.pl/sms/winners.php).
jakubjakub
25-06-2007, 19:02
fajnie ze to już jutro, tylko szkoda że będą to parę godzin aktualizować bo wtedy jest mniej godzin grania
Zacznij szukać ciepłych skarpetek, bo letni update nadchodzi!
Gdybym nie wiedział, że ten update niesie ze sobą lodowe wyspy, byłbym zdziwiony. :P
Grand.Rafix
25-06-2007, 19:06
ojjjjj tym razem wasz konkurent byl szybszy xD
Descartes
Wcześniej, niż się spodziewałem. Ale tytuł newsa dziwnie brzmi. :P
Evanosix
No i jest ten Update,Jak znam świat to jutro zacznie sie skomlenie czemu tak długo i że zrypali :)
Albertus
25-06-2007, 19:07
apokalipsa coraz blizej
zegnaj stara dobra tibia
" nie to co sie stanie jest najgorsze , najgorsze jest oczekiwanie na to co sie stanie "
AdiTheMaster
25-06-2007, 19:10
apokalipsa coraz blizej
zegnaj stara dobra tibia
" nie to co sie stanie jest najgorsze , najgorsze jest oczekiwanie na to co sie stanie "
Dokladnie. Ach gdziez sie podziala tibia 7.6 :<
Troche szybko jak dla mnie ;p
ale co narzekac bede ^^
Elwer Balus
25-06-2007, 19:13
Yeah! w końcu. Szybko im zeszło.
Pechmaster
25-06-2007, 19:13
Ja jednak liczyłem ,że update będzie w sierpniu jak powiedział ktoś wcześniej na forum,ale cóż nastał czas zmian....miejmy nadzieje że na lepsze.B)
Jess Veronique
25-06-2007, 19:20
a swiaty??!! no beda cyz nie?! nie ma zadnych przeciekow? nikt nic nie wie:|
Couranger
25-06-2007, 19:20
No i nowY shit wchodzacy w ere Tibi xD , ciekawe jak bede walil moim najtem ^^ .
@3up Dowciapny jesteś :)
No to nareszcie będzie jakiś respekt dla druida a nie ;]
Couranger
25-06-2007, 19:22
@up Dowciapny jesteś :)
No to nareszcie będzie jakiś respekt dla druida a nie ;]
respekt dla druida ? buahhahahahahaha , raczej dla palka i dla najta , tera wszytkie sorki i druty beda sie 100 razy zastanawiac zanim zaatakuja
Michnik of Celesta
25-06-2007, 19:22
No nareszcie updacik xD - koniec dominacji sorców i drutów. Jestem ciekaw hitów jakie będę po upie zadawać.
SnikersS
25-06-2007, 19:24
Nowych Swiatów NIE BĘDZIE!!!!!!!!!! POWTARZAM NIE BĘDZIE!!!!! CO NAJWYŻEJ NON-PVP!!!
Powód: Za dużo dzieci Neo gra na NON-PVP! Wszystkie Non są zapchane gra tam średnio po 900 osób!!!!! Hail Dzieci NEO!! Dziękujemy!!!!!
Tentotrix
25-06-2007, 19:24
Użytkowników czytających ten temat: 125 (zarejestrowanych: 36, gości: 89)
hahahah jutro sie sie zacznie płacz POWER FULL 10-letnich dzieci że "jusz nie bijom z ruszczki,bo sorc suxx ,lepiej grac kngihtem bo wali z AXA o!" ..wprost nie moge sie doczekac..
w końcu ale i tak myślę ,że update miał być w Piątek ale coś sknocili:)
Pewnie dlatego Jest nie aktywny Test server:)
Albertus
25-06-2007, 19:25
nie kazdy kto gra na no-pvp jest dzieciak neo jak napisal ktos up
@swiezak
gejlogger
ja jutro na kolonie jade ;(;(
SnikersS
25-06-2007, 19:29
nie kazdy kto gra na no-pvp jest dzieciek neo jak napisal ktos up
Chyba tylko Nie Ja jestem Neo, W końcu ma się tego 340 ed.
Wkońcu. Już sie nie mogę doczekać.
Myst Rydan
25-06-2007, 19:29
No ladnie :) Juz nie moge sie doczekac, ciekaw jestem nagrod z areny bo byly zablokowane na tescie. Jutro sie okaze :D
Najpierw niech zlikwidują mass kicki a potem się biorą za update...
Luminera kickuje co kilkadziesiąt minut...
Albertus
25-06-2007, 19:31
bez jaj , nikt w to nie uwiezy
Tentotrix
25-06-2007, 19:32
nie rozumiem ...czego wy sie tak podniecacie?...next upadate,next spierdolenie tibi i tyle..."rzal.peel"
Nacpany_Wlodek
25-06-2007, 19:32
Jestem ciekaw jak w końcu będą wyglądać te zadawane obrażenia. Przypominan też, żeby nie jarać się tylko dlatego, że jakis rycerz zrobił ss-a z hitem 300, bo i tak (jak mówił jeden z CM) postacie magiczne będą uderzać 3x lepiej.
SnikersS
25-06-2007, 19:35
Jestem ciekaw jak w końcu będą wyglądać te zadawane obrażenia. Przypominan też, żeby nie jarać się tylko dlatego, że jakis rycerz zrobił ss-a z hitem 300, bo i tak (jak mówił jeden z CM) postacie magiczne będą uderzać 3x lepiej.
3x Lepiej?!? Na jakim ty OTSie grasz? Czy pomyliła ci się tibia z Fifą?
tak tak tylko szkoda ze nie masz tego lvl bo mateusz ~~ ma 85 mlvl :)
Znowu bedziemy mogli przezyc na wlasnej skórze bugi tego typu:
http://www***
I czekac co na to CIP ;/
Hahaha, zabawny keylogger xD
Foto.jpg. s c r xD
SnikersS
25-06-2007, 19:40
tak tak tylko szkoda ze nie masz tego lvl bo mateusz ~~ ma 85 mlvl
Chłopcze, czy ty myślisz że ja patrze na Mlvl? Ja patrze na to co bije i ile mi to daje expa, to że napisałem 88mlvl to zwykła pomyłka, jestem poprostu zmęczony :)
Nacpany_Wlodek
25-06-2007, 19:41
3x Lepiej?!? Na jakim ty OTSie grasz? Czy pomyliła ci się tibia z Fifą?
Nie moja wina, że jesteś taki bystry, że nie znalazłeś 2 linków z wywiadem z jednym z Customer Manager, który wypowiadał się o updacie.
Ps. przestań się podawać za MDW, bo to żałosne ;s
No to panie i panowie czas strugać strzały , ostrzyć toporki i naoliwiać różyczki
letni up czas zacząć!!! :cup:
Dziundzior
25-06-2007, 19:43
fajnie ze to już jutro, tylko szkoda że będą to parę godzin aktualizować bo wtedy jest mniej godzin grania
No trudno sie mówi , nie pograsz sobie przez te pare godzin swoim 14 knightem.
Btw. Czy tak trudno odstawić tibie na pare godzin?
@Topic
Wcześniej niż myślałem , ale im wcześniej tym lepiej . :)
SnikersS
Nie moja wina, że jesteś taki bystry, że nie znalazłeś 2 linków z wywiadem z jednym z Customer Manager, który wypowiadał się o updacie.
Dziecko a ty umiesz w ogóle czytać? Wiesz kto jest autorem takich "Wywiadów" ?? DZIECI NEO ATAKUJĄ!!! HELP!!
PS.
Ps. przestań się podawać za MDW, bo to żałosne ;s
Czyżbyś zazdrościł mi levela? Jestem jego 11,5 ownerem.. nie wierzysz?
Albertus
Chłopcze, czy ty myślisz że ja patrze na Mlvl? Ja patrze na to co bije i ile mi to daje expa, to że napisałem 88mlvl to zwykła pomyłka, jestem poprostu zmęczony :)
gadaj na temat update a nie na temat wlasnych mazen bo to widocznie twoje mazenie nazywac sie MDW
nie rob sobie wstydu
Duch Guardi
25-06-2007, 19:45
lepiej to dla ciebie zrobi wyjdziesz na dwór, pokopiesz piłkę ,posprzątasz pokój itd :P
SnikersS
25-06-2007, 19:47
gadaj na temat update a nie na temat wlasnych mazen bo to widocznie twoje mazenie nazywac sie MDW
nie rob sobie wstydu
żal.neostrada.pl - szkoda klawiatury
To zajebiscie, pogram sobie dopiero w sobote X(. Juz sie nie moge doczekac svagerod i kupy nowych czarów.
Hellogoodbye
25-06-2007, 19:51
Nowe swiaty roxor :D wbijam na *****e :D
fajnie, czekamy na skutki up'ka :P
Użytkowników czytających ten temat: 127 (zarejestrowanych: 38, gości: 89)
Voon Arculin, Dark Hubi, Pomykaczz, Goku_Sayian, Duch Guardi, Sir Luk Lagger, Swiezak, MK13, Danken00, Rekin Master, Albertus, SpeedyZkS, Ivanomen, SnikersS, Evanosix, Derius, Dziundzior, kulej134, verone, Azrith, Ametystowec, denis_trella, SamosBlant, Nacpany_Wlodek, Pechmaster, Wladca sedesu, Mathheus, SquintZebra, Carlo, Lemiko, IwanGrozny, Vichelon, Bordo, SirKotz, Rafx, Myst Rydan, Takashi
nice ^^
@SnikersS
jesteś żałosna, niezaleznie od tego czy jesteś MDW czy nie -.-
każdy może powiedzieć jestem Mateusz i mieć to w profilu
SnikersS
25-06-2007, 19:52
jesteś żałosna, niezaleznie od tego czy jesteś MDW czy nie -.-
każdy może powiedzieć jestem Mateusz i mieć to w profilu
To samo co up:
żal.pl - szkoda klawiatury
SnikersS
25-06-2007, 19:54
Nowe swiaty roxor wbijam na *****e
NOWYCH ŚWIATÓW NIE BĘDZIE!!! NIE ROZUMIECIE TEGO!?
Evanosix
25-06-2007, 19:55
To samo co up:
żal.pl - szkoda klawiatury
A mi ciebie żal...
Jakoś dziwnie zmieniasz te lvle pierw 340 teraz 341lvl,widać ze sam sie poplątałeś a może na Erigu sprawdziłeś jaki MDW ma Lvl...
Lepiej zachowaj swe kłamstwa dla siebie,wątpie by ktoś chciał ciebie teraz słuchać...
Wielki Mancyz
25-06-2007, 19:56
zaczne szukac cieplych kondow a nie skarpetek
Update 7.6 zrujnował tibie...
@upup
Papaśki i nie wracaj.
@Ontopic
No i zwyczajowo-wtorek.
@down
Miałeś/aś już chyba iść nie?
SnikersS
25-06-2007, 20:03
@up,
Co prawda to prawda, Cipsoft chyba lubi wtorki :)
Jess Veronique
25-06-2007, 20:05
wiekszosc narzeka na update, ale kazdy sie nie mzoe doczekac... i nawet tym nieco starszym sie lapki trzesa hie hie hie
jaki bunt ze sa soule etc.... teraz kazdy wbija i siedzi cicho:baby:
a ty kiebska podrobko dragona daj se spokoj, albo niech go ktos zbanuje za spam:P ;(
hie hie:evul:
Tom The Tanner
25-06-2007, 20:07
Ojej, muszę uważać, bo mnie zroxujecie jak nie wiem co. Co drugi post jakiś wymiatacz spod bloku straszy fpierdolem of irl, albo chce się wyróżnić tekstami typu "żal.pl".
Moderatorzy powinni jak najszybciej interweniować, bo rozpęta się niezły bajzel.
Radziłbym też wyłączyć forum na czas update. All wbiją i zrobi się straszny kocioł, znów potracicie jakieś coś tam. xD
Vial
afffffff ;/
szkoda ze nie bedzie nowych servow :( ale huj bb tibia
czy wprowadzą lvle na broń bo coś tak słyczałem??
Jess Veronique
25-06-2007, 20:10
tak, bedzie cos takiego. bylo o tym w temacie o test serwerach
Fire Brus
25-06-2007, 20:11
Fajnie, że tak szybko. Przynajmniej całe wakacje z nowym update. Ciekaw jestem czy dobrze wyrównali profesje. Milej gry:)
@offtop
SnikersS kto tu jest dzieckiem neo? MDW tak sie nie zachowuje rozmawiałem z nim i to co ty tutaj robisz jest po prostu żałosne i oczywiście nie podobne do MDW, więc po co sie podszywać i robić z siebie durnia.
czy wprowadzą lvle na broń bo coś tak słyszałem??
Goldscorpion
25-06-2007, 20:13
JUPI czyli nadchodza również nowe serwery :)
FurryThales
25-06-2007, 20:13
@Hurl dziecko poszukaj sobie, to naprawdę nie boli
Ech trochę szkoda że update tak wcześnie a akurat dzisiaj zacząłem ponownie skillować xD No cóż :) Miejmy nadzieję że nic nie schrzanią ^^''
Fajnie, że tak szybko. Przynajmniej całe wakacje z nowym update.
LOL
brawo kolejny narkoman ktory nic nie robi tylko napierd*la w ta gre...
prawdziwej tibii juz nie ma... a szkoda
czy wprowadzą lvle na broń bo coś tak słyszałem??
Tak to prawda np. Assasin Star to musisz miec chyba 80 lvl i Assasin Outfit a do GSa chyba 55 lvl do pbkow 55 lvl :/
Szkoda że tak szybko, w końcu mniej czasu na doskilowanie się ;(B)
Jess Veronique
25-06-2007, 20:16
O.o Jess zyje nadal, thx; ale ja ciebie nie znam:D
bo widzisz ja to ta prawdziwa Jess ^^
Nowe swiaty... ehhh nawet mi juz wytlumaczono ze NIC NIE WIADOMO:P
mozemy sobie poprzypuszczac...
Works__1985
25-06-2007, 20:17
A ja zamiast tych update wolał bym, aby skasowano wszystkich graczy którzy dzielą konto A nie, że wiedzą, że ktoś tam gra w 10 i go tolerują... ja gram przez 2 lata sam i mam tylko 80 poziom a jak sobie przypomne, że kiedyś nie było takich co w tydzień mają 100 lvl to dopiero były czasy... każdy grał sam i porządek był nei to co teraz...
A runy beda tansze czy drozsze??
Jess Veronique
25-06-2007, 20:19
taaaaaaaaaaaaa! to by bylo dobre:D ale nie realne:D jak tibia stara zawsze byli, sa i beda "sharerzy i boterzy" hie hie :baby:
PLASTIKOWE!!!
Jakoś się nie cieszę z perspektywy ogromnych kolejek przez jakieś ~2 tygodnie...
FurryThales jakbyś niewiedział dzieciaku to jest forum i po to jest, żeby się pytać i dyskutować nad tym -.-'
I dzięki temu up muszę zrezygnować z mojego najta i pobawić się pallkiem :( ;)
Czy to prawda ze skile ida wolniej z up-a na up-a ??
PLX o odp fastem:baby:
Co dokładnie będzie w tym update?Wyrównanie profesji,nowe bronie, czary....Co jeszcze?
Wigon'Saris
25-06-2007, 20:26
z jednej strony fajnie ciekawia mnie nowe stwory itp ale glupia wydaje mi sie ze ten bilans postaci wszystko zepsuje ze teraz pall i knajt będa kozakami
rutek322
25-06-2007, 20:27
ciepłego buta ,nie skarpetek ..
Broń boże nie chcemy tego updata
rutek322
25-06-2007, 20:30
po 1 gp -.- sd
tylko power bełty po 6
Ten update według mnie to porażka, wyspa na pewno fajna i dużo nowych expowisk. Ale to ma być balanced?X( Mam knighta i w ogóle nie jestem zachwycony tym updatem mam 51 lvl a tu dragon lanca od 60(połowa knightów po update będzie miała złą broń. Palkom zabrano runy ofensywne jak i knightomi co jest strasznie bezsensowne a najlepsze, że u palków zamiast gfb mają używać bursty8o Co to do ch..a ma być? No jutro się okarze ale jeśli naprawde będzie tak fatalnie to sprzedam hara i cya tibia:baby:
Vane_Valith
25-06-2007, 20:40
Fajnie tylko szkoda bo hcialem jeszcze doskilować te 5 skili lub więcej ale tibia.org.pl byla szybsza z tym niusem i jutro wielkie czekanie jakieś 4 godziny:O)
Jess Veronique
25-06-2007, 20:42
obg, to cya, nie bedziemy tesknic:| ja mam RP, a nawet nie wiem co nowego bedzie:D tyko wszyscy mi gadaja ze fajnie mam:D
przyzwyczai sie kazdy... zreszta ja sie ciesze:D przynajmniej beda mi items schodzic:D
Drzamich
25-06-2007, 20:43
Chyba 7.5 10 znaków
czy wie już ktoś może od którego lvl'a bedą bolty?
Mazur199
25-06-2007, 20:45
You see a dead human.Your recognize sorc.He was killed by summer update.
nic wiecej do powiedzenia,koniec dobrego expienia :<
Shadow Intro
25-06-2007, 20:48
Tak na lajcie to od 18 lat mozesz walic, ale tak ogolnie to od 13 lat mozna w sumie belta walnac, tylko co powiedzą rodzice?
Koniec easy mode dla sorców.
Tak , gram sorcem. :)
Napewno nie dla twojego 8 pala
Napewno nie dla twojego 8 pala
wyobraź sobie że nie mam 8 palla, ale jak narazie 24 :P
i jestem ciekawe czy sobie zaraz po updacie poexpie jescze na guardach...
Użytkowników czytających ten temat: 150 (zarejestrowanych: 44, gości: 106)
Juz widac jake sie jutro zrobia kolejki to dopiero forum a w grze co to bedzie ?? :/
wyobraź sobie że nie mam 8 palla, ale jak narazie 24 :P
i jestem ciekawe czy sobie zaraz po updacie poexpie jescze na guardach...
Powiem ci ze dostaniesz bolty ale o power boltach mozesz pomazyc
darwin_88
25-06-2007, 20:52
ten update to ... zal ... mozei polepszyli hity dla kiny i pala ... ale co z tego ? jak bron od lev .. runy odebrane ...
i jak mam pala .. to zamiast gfb mam teraz z boltow na luk i brust arrowy przeskakiwac ?.. to kr*wa jakies kpiny sa ...
Shadow Intro
25-06-2007, 20:53
myslalem ze na tym forum sa jeszcze LUDZIE, ktorzy pomoga innym, ale widze ze sie przeliczyl, idzcie do mamusi, narx nooby
zeganaj elo pro gejmerze
Powiem ci ze dostaniesz bolty ale o power boltach mozesz pomazyc
thx za odpowiedz, chociaz z Toba mozna porozmawiac, bo niektore teksty sa tu zenujace... p bolty slyszalem ze od 55 lvla, wiec sie nastawilem, ale i tak z boltow jade :P
ten update to ... zal ... mozei polepszyli hity dla kiny i pala ... ale co z tego ? jak bron od lev .. runy odebrane ...
i jak mam pala .. to zamiast gfb mam teraz z boltow na luk i brust arrowy przeskakiwac ?.. to kr*wa jakies kpiny sa ...
Zgadzam sie wolimy to i to :P
thx za odpowiedz, chociaz z Toba mozna porozmawiac, bo niektore teksty sa tu zenujace... p bolty slyszalem ze od 55 lvla, wiec sie nastawilem, ale i tak z boltow jade :P
NIe polecam tak wogole boltow :/ bo kupowac trzeba a od ktorego levela sie robi bolty bo mi sie patrzec nie che ;d
NIe polecam tak wogole boltow :/ bo kupowac trzeba a od ktorego levela sie robi bolty bo mi sie patrzec nie che ;d
15 bodajze albo 16, ale pacc trza miec, ale wkoncu czyms trzeba expic hehe, ja tam na brak kasy nie narzekam ;] bez pacca tylko arrowsy, ale to wg mnie shit
darwin_88
25-06-2007, 20:58
to tak wlasciwie .. na chu* mi ten mlev .. poza tym ze leczyc sie wiecej bede ? po co dla pala 15 mlev .. jak z sd walic bedzie moze tyle co teraz jakis 8 lev z 15 mlev ... no ku*rwa pojebalo ich -.-
@korens
to ty kupujesz bolty? o.O
to sie NIEOPLACA!!!
@korens
to ty kupujesz bolty? o.O
to sie NIEOPLACA!!!
tak, przeciez nie wyczaruje ich sobie bez pacca, a jakiegos ogromnego waste nie ma...
darwin_88
25-06-2007, 21:01
bolty .. sie nie oplaca ? .... ja na sowim 47 lev z 84 (teraz dochodzi 87 :P ) na guardach na okolo 100 boltow 3-4 k expa Oo i jakos zawsze mi sie oplacalo chyba ze ktos loota zajebie -.-
a arrows w tombach tylko bo zal boltow ;]
bolty .. sie nie oplaca ? .... ja na sowim 47 lev z 84 (teraz dochodzi 87 :P ) na guardach na okolo 100 boltow 3-4 k expa Oo i jakos zawsze mi sie oplacalo chyba ze ktos loota zajebie -.-
a arrows w tombach tylko bo zal boltow ;]
dokladnie, jak z boltow sie nie oplaca to z czego ma expic pallek? ze snowballi? :P
Zalezy na czym expisz i jaki jest loot 3gp sztuka w jakim miescie siedzisz?
dokladnie, jak z boltow sie nie oplaca to z czego ma expic pallek? ze snowballi? :P
Arrows :P chociaz mozesz zrobic jak niemozesz kupic pacc a nie :P
Archangel-Tyrael
25-06-2007, 21:04
Tak naprawde to nikt nie wiem czy az tak tragicznie bendzie z sorcami.
Widzal ktos te NAJSWIEZSZE filmiki z hitow sorca??( chodzi mi o %entowe zwiekszanie/zmniejszanie hitow)
A po drugie jezeli np. pall bendzie walil z tych boltow gwiazdek czy czego tam jeszcze to nie bedzie tak zle dla ofiary bo kazdy shoter pall bendzie walil w innej chwili sorkowie salwa na 3,2,1,..... tudziez NG
Juz nie placzcie i nie spamujcie.
To tylko niecale 24h.
Potem jezeli wam cos sie nie spodoba mozecie jebnac sie na line.
Ja i tak bende gral tym kim najbardziej lubie czyli sorkiem
bez odbioru
@sry za ort. nie chce mi sie poprawiac
Zalezy na czym expisz i jaki jest loot 3gp sztuka w jakim miescie siedzisz?
kazo, ja od 17 lvla na guardach sobie jade, i dobry exp razem z dobrym lootem
Arrows :P chociaz mozesz zrobic jak niemozesz kupic pacc a nie :P
za ten czas co bym zrobil bp arrows ktory starczy na 4-5 godzin expa, to moge wbic 50-60 k expa :)
psyhopatka
25-06-2007, 21:06
Ja to mam fuksa:/ pacc do jutra do 17 :/ trzeba będzie ryzykować na arenach :d
Kup.Se.Musk
25-06-2007, 21:07
Ja radziłbym Administracji zamknąć ten temat ,bo znów zaczną się kłótnie i płacze dzieci ,przepraszam już się zaczęły.
Topic:
Ehhh... nie spodziewałem się ,że to aż tak szybko nadejdzie.
kazo, ja od 17 lvla na guardach sobie jade, i dobry exp razem z dobrym lootem
Po ile w kazo bolty :)? 3gp?
Po ile w kazo bolty :)? 3gp?
u ludzi srednio 1 bolt = 2 gp, a w sklepie w kazo nie mozna kupic, we wszystkich miastach u NPC 1 bolt = 3 gp
Makaveli Tha Don
25-06-2007, 21:10
Nie placzcie ze GS od 55lvla, bo i tak teraz z BSa bedcziecie walic porownywalne hity...
PS.
Rozwalil mnie tekst (jakiegos klienta, nei pamietam nicku na forum), ze aby uzywac assasin starow trzeba miec assasin outfit xDD... Moze jeszcze full assassin...?
Nie placzcie ze GS od 55lvla, bo i tak teraz z BSa bedcziecie walic porownywalne hity...
PS.
Rozwalil mnie tekst (jakiegos klienta, nei pamietam nicku na forum), ze aby uzywac assasin starow trzeba miec assasin outfit xDD... Moze jeszcze full assassin...?
moze jeszcze trzeba solowac assasina, i przed kazdym uderzeniem z assasin stara powiedziec "assasin" xD
u ludzi srednio 1 bolt = 2 gp, a w sklepie w kazo nie mozna kupic, we wszystkich miastach u NPC 1 bolt = 3 gp
Dziekuje za odpowiedz :)
7.6 SUUUUUUUUUX :D 7.5 RoX :D
A tak na serio musze do jutra wbic ryckiem 12 leveli ,żeby z "Beskiem" Chodzic :D
Dziekuje za odpowiedz :)
nmzc ;p
a jak jutro wszyscy beda spedzac dzien po poludniu czy co 5 sekund probowac sie logowac do tibii? :P ja chyba jade sobie na rowerek i przyjade jak juz powinno byc po wszystkim (czyli w nocy) xd
Może wkońcu rusze dupsko i wbije pare leveli, bo narazie to mi sie nie chce. Masakra na Neranie - nikt nie sela arrows chyba się przerzucę na starych dobrych NPC bo takie pol godzinki dziennie to bez sensu. Własciwie czemu nie mogą zrobic upka w nocy, bo potem to wymiatam na dwór ( tylko nie mówcie że jestem nienormalny ) no i wogule to nie wiem jak to teraz bedzie ze skilowaniem u kina no i żeby była odpowiednia ilosć broni to to co teraz jest to z loozem można se wsadzić ;) no i żeby nie było aż tak źle jak mówią...
Sorc/Druid ROX...szkoda że nie urodziłem sie troszke wczesniej, żeby zobaczyc tą legendarna Tibię z dawnych lat.. napewno nie było tyle noobow i nikt nie narzekał B) Cyu in Tibia ... wszystko bedzie dobrze... oby :D
Ja tak czekałem na ten update a tu hack ;/
Użytkowników czytających ten temat: 146 (zarejestrowanych: 41, gości: 105)
rataj, Kucin, Babol3, Raxev, korens, Mallice, Smieszek266, Skowerowypallek, cieju04, Mag Eragon, Archangel-Tyrael, Georgh, CzubiX, Wemxiu, Daro93, SpeedyZkS, Abin'Zulijan, Ragnar666, Evanosix, Adner, Zibeq, Shadow Intro, ...XXX..., elektryx, Julek91, Lukiner, Ziellarz, Addams, Don^Mokate, darwin_88, piotrinho, Verney, Goldscorpion, Rekin Master, Michoss, Morqadir, Wielki Mancyz, Mateusz Majchrzyk, bartellox, Madrista
No wreszcie :D Tibia się zmieni i oby na lepsze...
Ziellarz
25-06-2007, 21:17
Ja się jakoś cieszę na update, mimo że sorkiem jestem:)
Sorcowie mieli już swój czas, teraz czas na palków i knightów. Tylko jeszcze druidzi nie mieli swoich dni.
Właśnie ze względu na zbliżający się update postanowiłem grać sorcem (bo trudniej się gra).
Do sorcow, którzy mają pretensję do update: jak wam się nie podoba gra sorcem i uważacie że knight będzie silniejszy - grajcie knightem. Osiągnięcia zależa od umiejętności (przykład MDW - gra drutem, który nie jest łatwy i dość słaby, a mimo to jest najlepszym graczem na świecie).
Zapewne wielu ms'ów mnie skrytykuje ale ja się tym nie będę przejmował. B)
Słowem: update jest fajny! :p
z jednej strony fajnie ciekawia mnie nowe stwory itp ale glupia wydaje mi sie ze ten bilans postaci wszystko zepsuje ze teraz pall i knajt będa kozakami
Czy Wy jesteście tacy niedojebani?
jak Ci się niechce czytać to przynajmniej nie pisz ...
"Gowno wiecie ,a piszecie"
Alanus Lutinum
25-06-2007, 21:22
A ja myślałem, że będzie 27 czerwca.
Cyr Szeryf
25-06-2007, 21:22
Cóż za prezent na 18 urodziny LMAO!^^
@up:
Happy Birthday! (przeczytaj to dopiero jutro!)
Może wkońcu rusze dupsko i wbije pare leveli, bo narazie to mi sie nie chce. Masakra na Neranie - nikt nie sela arrows chyba się przerzucę na starych dobrych NPC bo takie pol godzinki dziennie to bez sensu. Własciwie czemu nie mogą zrobic upka w nocy, bo potem to wymiatam na dwór ( tylko nie mówcie że jestem nienormalny ) no i wogule to nie wiem jak to teraz bedzie ze skilowaniem u kina no i żeby była odpowiednia ilosć broni to to co teraz jest to z loozem można se wsadzić ;) no i żeby nie było aż tak źle jak mówią...
Sorc/Druid ROX...szkoda że nie urodziłem sie troszke wczesniej, żeby zobaczyc tą legendarna Tibię z dawnych lat.. napewno nie było tyle noobow i nikt nie narzekał B) Cyu in Tibia ... wszystko bedzie dobrze... oby :D
Odbiorą sobie sen, abyś ty mógł sobie pograć w Tibie kilka godzin wcześniej?
No wreszcie :D Tibia się zmieni i oby na lepsze...
Tylko dla knightow i palow :P
w sklepie w kazo nie mozna kupic, we wszystkich miastach u NPC 1 bolt = 3 gp
W kazz niemozna kupic ale we wszytskich miastach u npc 1 bolt 3gp omg xD
Cyr Szeryf
25-06-2007, 21:29
@Raxev
Thx (przeczytaj to dopiero jutro!)
;)
W kazz niemozna kupic ale we wszytskich miastach u npc 1 bolt 3gp omg xD
no dobra sa tez male wyjatki :) ale w wiekszosci ;p, cena sie zgadza hehe
Ale mam jeszcze 18 palla 59 dist i 8 mlvl to moze pogram:P
ale jutro beda ludzie plakac i narzekac jak to CIPy zepsuuuli im tibie... :D
ze zrypali apdejt...... buuuuuuuu,.......
nie moge sie doczekac :D:D
ale jutro beda ludzie plakac i narzekac jak to CIPy zepsuuuli im tibie... :D
ze zrypali apdejt...... buuuuuuuu,.......
nie moge sie doczekac :D:D
przynajmniej kolejek na niektorych servach nie bedzie i fri itams plax :P
Mag Eragon
25-06-2007, 21:33
No fajnie, że upade jest, ale czy niemogli by tak zmiejszyć koszt capa na amunicje dla paladyna....?
No fajnie, że upade jest, ale czy niemogli by tak zmiejszyć koszt capa na amunicje dla paladyna....?
kolejny ktoremu nawet CiPy nie dogodza :P
darwin_88
25-06-2007, 21:36
teraz sie zacznie :P frii tens bo bs'a nie moga uzywac ;p czy cos tam jeszcze ;]
a wie ktos co sie stanie z throwing starami ?:}
Schwenkler
25-06-2007, 21:37
Tylko dlaczego niema zadnej informacji o tym na Tibia.com ??:evul:
Hehe sorka jest :D
co jeszcze? moze by tak dac gratis wiecej hp i fast atak?
darwin_88
25-06-2007, 21:38
jest :P
w news tickers :)
zobacz sobie
Super :P
(czuje podniecenie xD)
Spodziewałem się Update dopiero na przełom lipca/sierpnia, a tu taka niespodzianka ; d
Ciekawe, kiedy będą nowe światy, o ile w ogóle będą ... Ale nie wierzę, aby zrobili Non-Pvp trzeci raz z rzędu ; s
Cieksze sie ze to juz tak szybko !!! ;)
I jestem ciekawy jak teraz bedzie mi sie gralo moim knightem 8o
Trzeba bedzie dalej skillowac i lvlelowac i rosnac w sile B)
Spodziewałem się Update dopiero na przełom lipca/sierpnia, a tu taka niespodzianka ; d
Ciekawe, kiedy będą nowe światy, o ile w ogóle będą ... Ale nie wierzę, aby zrobili Non-Pvp trzeci raz z rzędu ; s
a ja jestem w 90% pewien ze zrobia non-pvp, czemu?
1. na non-pvp gra wiecej osob, a co za tym idzie:
2. sa kolejki, i tworzac non-pvp serwer, czesc ludzi sie przeniesie co prawdopodobnie zmniejszy kolejki
Ek Roxando !!!!
Ms/ed Suck !!!!!
Dobra Juz Sie Rozladowalem
A Tak Narawde Ciesze Sie Tym Upem
Mag Eragon
25-06-2007, 21:43
kolejny ktoremu nawet CiPy nie dogodza :P
Taki już jestem. ;)
Zawsze sie znajdzie jakieś ale... :]
Dervorin
25-06-2007, 21:43
respekt dla druida ? buahhahahahahaha , raczej dla palka i dla najta , tera wszytkie sorki i druty beda sie 100 razy zastanawiac zanim zaatakuja
Nareszcie mozna bedzie poszalec pallikiem!
O ile wiem mniej męki ze spearami i lepsze hity!
tak trzymac
Szeryf_For
25-06-2007, 21:46
Ja mam do Was pytanie , czy wiadomo czy wyjdzie nowy serwer?
Chyba wrócę na mojego 41 RP na Xerenie ; d
@up
Nie.
Szeryf_For
25-06-2007, 21:49
Chyba wrócę na mojego 41 RP na Xerenie ; d
@up
Nie.
A to huj z tym upade. Liczyłem na serwer
Anarchista
25-06-2007, 21:51
lidzie siedzcie juz cicho -.- ta rozmowa jest bezsensu -.-
zobaczymy jutro co bedzie...
zamknijcie ten temat plx... przez 15 stron spam:confused:
A to huj z tym upade. Liczyłem na serwer
Napisałem "nie", bo sie pytałeś, czy ktoś wie czy wyjdą nowe światy.
Tylko CipSoft to wie, a nowe światy wyjdą według mnie na 95%, jak zawsze w lato.
Update-Świetnie, ale pograł bym jeszcze kiedy pod mostem dwarfów można było spotkac dragon lordy :d
Makaveli Tha Don
25-06-2007, 21:55
Nowe servy zapewne wejda, tylko zapewne beda to servery non-pvp. W Tibii zaczyna sie nowa era- non-pvp. Niedlugo servy bez pvp beda 90% wszystkich serverow xD
rutek322
25-06-2007, 21:56
hehe nowe światy ;))
Madrista
25-06-2007, 21:56
Wyobrażacie sobie te kolejki na arene OmG
Schwenkler
25-06-2007, 21:57
Update-Świetnie, ale pograł bym jeszcze kiedy pod mostem dwarfów można było spotkac dragon lordy :d
Raczej gsy i demodrasa od czasu do czasu B)
Oskaliber
25-06-2007, 21:59
No to koniec tibi =/
PhosenKornion
25-06-2007, 22:05
Szlak;/ to jutro ten update? Myslalem ze byl wczoraj;/ Bo jakos mniej z hmmka walilem;/
ALe jak sork bedzie gorszy to se bede gral knajtem. Mam juz 8 lvl i 24/21, ale od jutro ostro pakuje skile. Mozecie mi zyczyc powodzenia. Jak dam z siebie 110% to se wbije w ten updatecie 100lvl :) bo jestem kozak.
A moj kolega ma skila 35 i jak wlozy axe ringa to przywali 200 w draga??/
Makaveli Tha Don
25-06-2007, 22:12
"No to koniec tibi =/"
Wszystko co ma poczatek ma tez i koniec, a kazdy koniec jest czyims poczatkiem:p
@up
Żal... ma 100 sorca (niby) i chce porzucic gre nim, zeby zrobic sobie jakiegos knighta... To jest prawdziwy noob. A jak na nastepnym updacie druid bedzie mial lepiej to bedziesz robil druida od zera? i cala kase z knighta wydasz na mfy?? Lepiej skoncz z tibia...
Bartek11
25-06-2007, 22:13
JEST WKOŃCU !!!!! już myślałem, że zaś speary bende podności. Zaczolem robic juz new chara bo dawno palkiem nie gralem. Wbijam skile 20lwl kupuje paca i na lodowe wyspy !!!!
Może będzie coś nowego dla facc?Mogliby coś dać nowego dla nich a nie tylko dla pacc :)
Makaveli Tha Don
25-06-2007, 22:20
W tym updacie CipSoft pokazuje faccowym graczom środkowy palec... Ja to i tak mam gdzies bo juz od dawna gram na paccu.
JEST WKOŃCU !!!!! już myślałem, że zaś speary bende podności. Zaczolem robic juz new chara bo dawno palkiem nie gralem. Wbijam skile 20lwl kupuje paca i na lodowe wyspy !!!!
Osohozi ?? o.O
hehe 25 czerwiec nie mogłem sie wbić, pewne że update. Loguje sie 21:15 i nic zadnych zmian,Update prawdopodobnie przełożony na jutro, jezeli wogle byly próby zrobienia go dzisiaj.
... Nie narzekajcie bo jakich by zmiań nie wprowadzili, jak bardzo każdego nie osłabili, nadal będiecie grali bo to choroba i tak łatwo się z tego nie wychodzi..:D
@up:
dzisiaj jest 25 ale skąd dziecko neo może to wiedzieć.
@topic:
No to odjutra gram na no-PvP, bo na PvP teraz jak jestem z kolegą też druidem to od palów słyszymy tylko ,,który chce zginąć pierwszy?''. A potem albo dobiegne do depo albo jestem w świątyni. A po uptade już nie będe miał normalnej gry.
Wiedziałem, że ten update będzie pod koniec czerwca :) Test server zazwyczaj jest max 2 tygodnie więc na tej podstawie można było oszacować, że zbliża się update. Przecież by testa nie uruchamiali miesiąć przed updatem :) Wreszcie zacznie sie exp, nawet na facc.
Progmaniak
25-06-2007, 22:47
Yeaaaa
Każdy noob pójdzie na nowe tereny a darashia i tomb moje...
Madmix400
25-06-2007, 22:51
8o No Nareszcie :baby:8o8o
Pawlicak
25-06-2007, 22:56
Ale fajnie... tylko szkoda że jutro popołudniu mnie nie będzie w domku.
Ludzie nie piszcie że update sux,w szczególności ms :) Sam jestem Master Sorcem i wcale nie narzekam na update.Dobrze,że o sile magicznej decydować będzie mlv,a nie lv jak do tej pory.Bywało tak że znałem ludzi,którzy mieli 95 lv i 50 mlv,a ja 61 lv i 62 mlv i miałem hity dużo słabsze.Jaka w tym sprawiedliwość?Pomimo że hity spadną w dół to jeżeli umiesz dobrze grać sorcem to dasz sobie radę i będziesz dalej najlepszy :) Dlatego uważam,że update to dobre rozwiązanie bo knight i pallek teraz sux a jutro będą dorównywać sorcom.Tylko druidzi będą mieli lipę straszną teraz,ale na nich też przyjdzie czas ;) Dlatego krótko mówiąc,każdy powinien się cieszyć z update,no chyba że ma 95 lv i 50 mlv :P Hail sorc's,knight's,palladin's and druid's :)
Wiechoss
25-06-2007, 22:59
A liczylem na sierpien (poczatek wakacji w niemczech)
@offtop
Szlak;/ to jutro ten update? Myslalem ze byl wczoraj;/ Bo jakos mniej z hmmka walilem;/
ALe jak sork bedzie gorszy to se bede gral knajtem. Mam juz 8 lvl i 24/21, ale od jutro ostro pakuje skile. Mozecie mi zyczyc powodzenia. Jak dam z siebie 110% to se wbije w ten updatecie 100lvl :) bo jestem kozak.
A moj kolega ma skila 35 i jak wlozy axe ringa to przywali 200 w draga??/
To chyba jakis "Dżołk" , ty masz 100 ms ? chyba jak ci sie przysnij albo na obrazku ...
po 1 - kazdy h lvl wie kiedy jest update albo go nie ma -.-
po 2 - nikt nie zmieni 100 ms na knighta ...
ja mam 45 knighta i nosze gsa Jak jutro bedzie update a nie mam pelnego levela do noszenia GS'a to jakie hity bede walil?
leprze ? gorsze? takie same?
Dopiero od 55 lvl bedzie widac leprze jity czy odrazu.
a to już wszystko jutro nie mogę sie doczekać !!!!!!! XD
rudzian1231
25-06-2007, 23:06
Narescie B) szkoda tylko ze mnie hackli ale ..nic sie nie stalo! :D
Sorcer_Pips
25-06-2007, 23:07
Ludzie nie piszcie że update sux,w szczególności ms :) Sam jestem Master Sorcem i wcale nie narzekam na update.Dobrze,że o sile magicznej decydować będzie mlv,a nie lv jak do tej pory.Bywało tak że znałem ludzi,którzy mieli 95 lv i 50 mlv,a ja 61 lv i 62 mlv i miałem hity dużo słabsze.Jaka w tym sprawiedliwość?Pomimo że hity spadną w dół to jeżeli umiesz dobrze grać sorcem to dasz sobie radę i będziesz dalej najlepszy :) Dlatego uważam,że update to dobre rozwiązanie bo knight i pallek teraz sux a jutro będą dorównywać sorcom.Tylko druidzi będą mieli lipę straszną teraz,ale na nich też przyjdzie czas ;) Dlatego krótko mówiąc,każdy powinien się cieszyć z update,no chyba że ma 95 lv i 50 mlv :P Hail sorc's,knight's,palladin's and druid's :)
Słuchać tego pana =]
owca_rdz
25-06-2007, 23:12
Ehh... : ( a ja sie obawiam, mimo zapewnien, ze ci z nizszym lvlem odczuja roznice dzwinym psiqusnym trafem... W sumie mniej kozackich sorcow, byleby na expik nie wplynely te wszystkie zmiany!
Gdzie ta kochana stara tibia bez souli i innego badziewia :( chlip chlip ;(;(
darwin_88
25-06-2007, 23:14
w sumie ladnie ;P ale bedzie mi brakowac gfb i tych hitow jak 5 guardow otoczy ;p ehhh :p
ja tam nie mam dużo do gadania, mam elder druida i jakoś nie przejmuje sie tym updatem, mlvl niedługo 40 przy 28 lv ;) druidzi też skorzystają na tym upie ponieważ będzie nawał knightów i skup na uhy będzie że hoho ^^
Ja tam mam druida i sie ciesze :P Co do Update moim zdaniem nie będzie najgorszy ;)
GRATZ cipsoft, szybko będzie ten up
I życzę im powodzenia, żeby wszystko szybko zrobili.....
golota318
25-06-2007, 23:37
Mam takie pytanie teraz jak nie mam 55 lev wogole nie bede mogl uzywac GS czy bede mogl ale obrazenia beda mniejsze? I jak mniejsze to jak bardzo takie jak teraz sa czy mniejsze a moze wieksze?
Hehe i dobrze skoczy sie evul pro 80 ms z 55 mlev xD
Pff .. dobrze ze wyrownali klasy ;] Ja tam nie nazekam .... przynajmniej uhy beda lepiej szly i nie za 2.5k (PRAWIE jak tibia 7.4 hehe)
'Easy mode of playing tibia will be turned off ... TOMORROW'
pff ... ;]
bartii10
25-06-2007, 23:38
ja tez mam ed i jakos sie zbytnio nie martiwe ;). dotychczasowo przy expieniu pallilem 4 bp mf na godizen, teraz bede palil 6 bp mf, czyli mlv up xD i bardzo fajnie.
a kaske na te mfki skads sie wykombinuje, czuje cene bp uh 3,2-3,5k xD
kiny koniec z uh makerami, kazdego kina bedize stac na uhy wiec nie bedize musial robic sobie uh makera ;P
Lord Pelar
25-06-2007, 23:38
8o no nareszcie 8o
LOPLOLPOLOPL :D
Z rańca trzeba trochę poskillować ;D
Goku_Sayian
25-06-2007, 23:41
Co dokładnie będzie w tym update?Wyrównanie profesji,nowe bronie, czary....Co jeszcze?
wchodzisz w taka zakladke UPDATE na forum i czytasz, chyba ze nie potrafisz.. zonk ;)
Countdown till CipSoft's bankruptcy: 2 months, 3 weeks, 2 days, 8 hours, 20 minutes, 5 seconds 1 point second
Tibia nie jest już tą samą grą od co najmniej 3.5 roku.
kondom69
26-06-2007, 00:01
Tibia 7.6 jest na ots'ie <lol>
@
Youhuuuuu nareszcie. ciekawe czy będę mógł moim 23 knightem używać bright sworda..?? ;D
@
A jak chcecie to potraficie być kilka godzin wcześniej przed tibia.org.pl ;]
W końcu udpate :) Już nie mogę się doczekać. ;)
Ziomal Dawidsol
26-06-2007, 00:13
@up up
Nie bedziesz mógł używać Bright Sworda.
@topic
Wreszcie ten update, nudzilo mi sie trenienie :D
Tak btw. najlepsza tibia to 7.5 była. 0 rózdzek, 0 szybkiej many, expienie na runach ;]
To teraz tylko kupić Pacc i w droge na lodowe wyspy;)
Perkiusz
26-06-2007, 00:15
Cieszę się że Update juz Jutro zobaczymy co zmieni sie w Tibi czy da się w nią grac....;p czy moze nie.....;/8o
Makaveli Tha Don
26-06-2007, 00:16
Czyktos wie od ktorego lvla Spike sword lub Serpent? I jakiej broni bede mogl uzywac na 24 lvlu?:p
A ja zamiast tych update wolał bym, aby skasowano wszystkich graczy którzy dzielą konto A nie, że wiedzą, że ktoś tam gra w 10 i go tolerują... ja gram przez 2 lata sam i mam tylko 80 poziom a jak sobie przypomne, że kiedyś nie było takich co w tydzień mają 100 lvl to dopiero były czasy... każdy grał sam i porządek był nei to co teraz...
Tylko szkoda ze tak nigdy nie bylo, a to ze masz 80 lvl ktory nabiles przez 2 lata to swiadczy o twoim noobostwie, poniewaz 80 lvl mozna nabic w 1 wkacje (wcale nie maniakujac).
Dobrze ze update juz jutro, tak tak pozdro dla wszystkich pekujacych noob charow, zastanow sie teraz kolego 10 razy zanim mnie dotkniesz. ;(
ja tez mam ed i jakos sie zbytnio nie martiwe ;). dotychczasowo przy expieniu pallilem 4 bp mf na godizen, teraz bede palil 6 bp mf, czyli mlv up xD i bardzo fajnie.
a kaske na te mfki skads sie wykombinuje, czuje cene bp uh 3,2-3,5k xD
kiny koniec z uh makerami, kazdego kina bedize stac na uhy wiec nie bedize musial robic sobie uh makera ;P
Nie wcale nie trzeba uh makera knightem, knightem mozna zarabiac lepiej niz sorcem.
Wiedziałem, że ten update będzie pod koniec czerwca :) Test server zazwyczaj jest max 2 tygodnie więc na tej podstawie można było oszacować, że zbliża się update. Przecież by testa nie uruchamiali miesiąć przed updatem :) Wreszcie zacznie sie exp, nawet na facc.
Tak masz racje, na pohu nie tylko palek bedzie bil GS'y ale takze knight.
Teraz palkiem będzie można na slimach skillować bez problemu.
Nie, slime ma za malego defa i arma. Przy odrobinie szczescia przy 50 dysta powalisz go na 3 strzaly.
Ahhh... Jutro wreszcie znikną z forum pytania co dają knightowi itd.
Sorce też zobaczą, że nie jest tak źle, a ja od jutra nadal skiluje, bo wkońcu speary nie upadadają :D
Teraz palkiem będzie można na slimach skillować bez problemu.
darwin_88
26-06-2007, 00:21
a ktos wie czy lagi zniknal po update czy trzeba czekac do tego 27 czerwca ? :S bo szlak trafia jak co kilka min kick -.-
Cegi-Knight
26-06-2007, 00:24
oby nie z*****i tego update....oby byl fajny ale lipa ze bez test serva :p
Bulwark_Kovski
26-06-2007, 00:35
Prawie się na te udawanie MDW nabrałem ;] całkiem dobrze mu szło.
@topic:
Zawsze to gadali niedokładnie (np. JUŻ TĄ ZIMĄ!!! etc.),
ale i tak jestem ciekawy od którego lvla będą bronie : Fire Axe, Bright Sword, Skull Staff. Myślę, że będą od 25 lvla :) a jak nie to się mocno wqrwię bo to mi plany popsuje :/
@offtopic:
Czy naprawdę Ice WItche będą zamieniać ofiary w bałwany? 8o
Prawie się na te udawanie MDW nabrałem ;] całkiem dobrze mu szło.
@topic:
Zawsze to gadali niedokładnie (np. JUŻ TĄ ZIMĄ!!! etc.),
ale i tak jestem ciekawy od którego lvla będą bronie : Fire Axe, Bright Sword, Skull Staff. Myślę, że będą od 25 lvla :) a jak nie to się mocno wqrwię bo to mi plany popsuje :/
@offtopic:
Czy naprawdę Ice WItche będą zamieniać ofiary w bałwany? 8o
Bright sword- 30 lvl
Fire axe- 35 lvl
skull staff-pewnie 30 bedzie (nie wiem)
Fajnie ze bedziesz trenowal 3 skille :)
A no tak masz racje bedziesz musial poexpic dwa dni i nabijesz 30 lvl ;/
@up and upup
Sword Weapons
* Two Handed Sword: level 20
* Fire Sword: level 30
* Bright Sword: level 30
* Giant Sword: level 55
* Avenger: level 75
* Magic Sword: level 80
* Warlord Sword: level 110
Axe Weapons
* Dwarven Axe: level 20
* Double Axe: level 25
* Halberd: level 25
* Fire Axe: level 35
* Dragon Lance: level 60
* Stonecutter Axe: level 90
Club Weapons
* Dragon Hammer: level 25
* Crystal Mace: level 35
* War Hammer: level 50
Innych nie wiadomo
Kurcze - a ja nie wyskillowalem 75 sworda :/ mam nadzije ze go niedlugo wbije :)
I ja nie bede narzekać - KNIGHT's GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!!!
PhosenKornion
26-06-2007, 01:10
A liczylem na sierpien (poczatek wakacji w niemczech)
@offtop
To chyba jakis "Dżołk" , ty masz 100 ms ? chyba jak ci sie przysnij albo na obrazku ...
po 1 - kazdy h lvl wie kiedy jest update albo go nie ma -.-
po 2 - nikt nie zmieni 100 ms na knighta ...
Twoj stary to "dżołk".X(
I teraz mam 112 lvl pacanie. -.-
A sorcem mi sie nie chece juz grac to se przypakuje knighta
A sorcem mi sie nie chece juz grac to se przypakuje knighta
Masz 112 sorca i robisz knighta ? frajerstwo...tylko dlatego ze cipsoft poprawia knighta zmieniasz profesje...w next update ma być poprawiany druid wiec pamietaj zeby se go zrobic :baby:
Xerionis_Family
26-06-2007, 02:34
Świetna wiadomość!! 2 dni temu aktywowałem pacc i jak narazie 6 lvli wbiłem... mam nadzieje, że dzięki update poleci jeszcze szybciej :D HURAAAAAAA!!!
Zawsze mówiłem, że każdy update daje nowe możliwości, ale tym razem to jest już przesada, jedynym dobrym pomysłem są bronie od lvl.
Na początku postacie rzeczywiście były wyrównane. Pamiętam jeszcze jak biegałem swoim druidem z fire axem xD Później wprowadzono rody i wandy i nagle się okazało, że druid i sorc za dobrze expią. Teraz przypakowali knighta, ale za pół albo za rok okaże się, że znowu przecholowali i podniosą inne profy. Teraz gdy tak patrze na to z boku to powoli z tibii zaczyna się robić OTS.
Czasami nachodzi mnie ochota żeby trochę pograć, ale wbijam lvl i nie czuje już tej satysfakcji co kiedyś :/
Crazy_Frog
26-06-2007, 03:16
Dla mnie szkoda ze tak wczesnie chcialem jeszcze pobic z dlancy ale trudno :P . Zostaje f axe
O tej porze ilu uzytkownikow :) Zobaczymy co jutro bedzie. Massowy atak na forum " Co sie stao, co to za udajte ja kce ekspic" "Wykopao mnie jak sobje ekspiłem na ratah napefno padne bo mnie obtoczyły, jepane cipy"
Kocham update ;]
Pozdrawiam :)
hehe dobre mam nadzieje update = nowy server pozdro :):cup::evul::evul:
szkoda że update tak szybko . nie zdążyłem dobić 30lvl ;)
ale co tam co musi być niech będzie.
No to ładnie, już się doczekać nie mogę. :)
Do popołudnia malutka droga.
Sorcerereq
26-06-2007, 08:57
Hurra! Hurra! Jabadabadu!!! (jak to powiedział mój przyszły pan od techniki, gdy drukarka zaczęła wypluwać zadrukowaną kartkę :D)
PS. Może uda mi się dobić DO UPDATE* 79/80... :p
.................................................. ..(17%/41%)
EdwardMatiz
26-06-2007, 09:11
Fajnie i super
Odrazu po uptade idę na lody do Svagrond
wie ktoś skond tam można płynąć?
@Up
W jakimś newsie na tibia.pl juz bylo napisane musisz czytac uważniej :P
Wiem że na pewno z Venore i Edron ale jeszcze z 3 miast chyba
Duhu1990
26-06-2007, 09:17
Osobiscie czekam na nowe servery i mam nadzieje ze chociaz tym razem wyjda one PVP!!.
Pacz_knight
26-06-2007, 09:18
Yeah! Nareszcie! Omg... pewnie odrazu cala grupka spoleczenstwa bedzie zapychala nowe lodowe wyspy xD. No to czekam. ;)
Duhu1990
26-06-2007, 09:23
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na pierwszy niemiecki pvp jaki wyjdzie :P (miejmy nadzieje ze wyjdzie) XDB)
katja of isil
26-06-2007, 09:24
Pisali ze można leciec dywanem o ile pamiętam , pewnie tez płynać statkiem.Strasznie jestem ciekawa , jak to wszystko wyjdzie i czy rzeczywiscie nie beda juz grac druidami i sorcami hlvl . Ja na czyszczenie djina już szukam EK ,,bo o sorcach chyba mozna zapomniec na razie :(
Itadakimasu
26-06-2007, 09:27
Co bedzie to bedzie mam tylko nadzieje ze niczego za bardzo nie s**e**o*a
EdwardMatiz
26-06-2007, 09:34
Szukam ekipy z Pacery na to ala banuta z potworami z poi na Norsmen Addon
Jeśli bramki niema
Tibinosss
26-06-2007, 09:35
mnie wszystko wali, tylko najgorsze to ze w dzien to robia, nie mogliby tego zrobic w nocy ;/ ja knight to bede bloczyc xD czekam do jutra ze skillowaniem "jutro skille szybciej polecą" mówie wam oto ja i zaden mi na Julerze nie podskoczy xD
Progmaniak
26-06-2007, 09:48
@up
TO SA LUDZIE KTORZY SPIA MYSLA JEDZA JAK MYU ROZNIA SIE TYLKO TYM ZE DLA NAS PRACUJA PO GODZINACH A TY JESZCZ ECHCESZ ZEBY NOCE ZARYWALI?
pomysl troche
EdwardMatiz
26-06-2007, 09:50
Użytkowników czytających ten temat: 85 (zarejestrowanych: 22, gości: 63)
EdwardMatiz, emilok, Sharuzael, Tyson, Tibinosss, Madrista, Evil-Mateo, Kejmilo, frienzen, patrykol, Duhu1990, Spider'man, Sir Luk Lagger, Sorcerereq, Smallmacioo, Mitthenither, Gered, Pattryczek, Wybielacz, Pirko, >>RookslayerSlupek<<, Son_blessed
Co o 12 będzie ....
Tibinosss
26-06-2007, 09:52
@up
TO SA LUDZIE KTORZY SPIA MYSLA JEDZA
a ty co nie spisz, nie myslisz i jestes na glodowce ?? moze ty pielegniarka
EdwardMatiz
26-06-2007, 09:54
Tiban jakbyś ty tyle harował co oni to być sie przekonał to wes się nie odzywaj jak nie wiesz oni robią to tez w dzień żeby ludzi przyciągnąć a nie ze w nocy zrobią 30 osób na serv i co?
Duhu1990
26-06-2007, 09:56
Dokladnie oni tez sa ludzmi i potrzebuja wolnego :)
Berbatov
26-06-2007, 10:02
Jak znam życice to z tym updatem pójdzie jakiś reset, więc i jakąś nocke zarwa ;).
Ale fajnie że update tak wcześnie jest w tym roku. Całe gorące wakacje na zbadanie lodowych wysp, dobrze będzie się troche ochłodzić ;) .
Tibinosss
26-06-2007, 10:02
okey okey, przperaszam, ale mnie juz 3 raz nie banujcie, ok?
a wracajac do tematu....
$$$Bibenio_Knight$$$
26-06-2007, 10:03
Trochę szybciej niż sie spodziewałem :). Już nie moge cie doczekać, co przyniesie nowy update. Chociaż już wiele rzeczy wiem to nadal sporo pozostaje niewiadomą :). Do zobaczenia w TIBIA 8.0:p
Za to ja wcale się nie cieszę na to update... Nie dość, że zmniejszy sie moja moc, to jeszcze są teraz kicki... :PP. No ale cóż... Jak to Albertus doskonale przytoczył: " nie to co sie stanie jest najgorsze , najgorsze jest oczekiwanie na to co sie stanie ". Teraz, usiądę i poczekam, znajdę może jakieś dobre strony. ;P
E ja tam się ciesze, ale tak jakos glupio jeszcze niedawno była tibia 7.6 pare updatow i juz 8.0 :zimno::balwanek:
No no no ja juz sie nie moge doczekac... Pomfrey come back to the game :) Zobaczymy co z tym knightem zrobili :)
>>RookslayerSlupek<<
26-06-2007, 10:15
Wie ktoś może o której będzie ten update??
Użytkowników czytających ten temat: 112 (zarejestrowanych: 20, gości: 92)
>>RookslayerSlupek<<, Ponexestimix, drakez, Sorcer_Pips, frienzen, Hakeroza, pawel The Magician, Ddevil, Mel0n, Qapek, Sorcerereq, $$$Bibenio_Knight$$$, Sir Luk Lagger, Tibelind, Spider'man, Ksyzu, Madrista, Adner, Tanatos, Royal Rutek
godzina 9:10:PPP
Tibio 8.0 CZEKAMY!:)
Bandyta Teo
26-06-2007, 10:17
Beznadzieja X( nie mogli by sie wstrzymac az wbije 80 lvl Sorcem i dopiero zrobic uptade :? Wszystkie attaki magiczne stracą na sile az 1/3 tego co wale teraz ;(X(
Schiller
26-06-2007, 10:18
mam nadzieje ze wyjda nowe servy , bo inferna mi sie znudzila ^
lol ...
jak nie masz 80 lvla nie powinienes odczuc az takiej roz\nicy w sile magii
Dziendobryyyy.
A tu z rana klótnie omg....
Update coraz blizej i pacc coraz blizej dzisiaj dojdzie pacc czyli 180 dni zabawy na arenach expieniu na nowych potworach i nowe czary !!! :) ExOrI GrAn
Perkiusz
26-06-2007, 10:20
Bardzo się cieszę z nadchodzącego Updatu ;] ;] ;] ;]
Hail Berylia...
Hail Me Frends...
Hail Guild Demon Hunter...
EdwardMatiz
26-06-2007, 10:21
@rook o 12 chyba się zacznie bo pózniej to by się juz nie wyrobili jak dzis ma być
Paxicius
jest wkacu B)
Lord Gumio
cos wczesnie w tym roku ale przynajmniej beda cale wakacje na explorowanie nowych terenow
mam nadzieje ze wyjda nowe servy , bo inferna mi sie znudzila ^
Nowych serverów NIE BEDZIE!!!
cieszmy sie cieszmy - tylko why ja pracuje w tm tygodniu po 14h :(
cieszmy sie cieszmy - tylko why ja pracuje w tm tygodniu po 14h :(
Nie martw sie i tak przez miesiac beda nieziemskie kolejki nawet na pvp :p
Dobra spadam wy sie tu klócice bede puzniej
jest wkacu B)
w kacu to jestem ja nie update ;P
wczoraj z bowlingu wrocilem o 5 rano zdeczka pod humorkiem :D
ahh trzeba będzie sie tam wybrac dobrze sie składa bo własnie pacc kupiłem
pawel The Magician
26-06-2007, 10:30
Wy mi tu nic o kacu nie mowcie, bo mam ochote sie pochlastac sucha bulka :/
Nareszcie dlugo wyczekiwany update :D
Duhu1990
26-06-2007, 10:33
Niby czemu ma nie byc? Z tego co wiem w kazdym upade wychodzily albo kilka dni po nim!
superbzyku1991
26-06-2007, 10:35
Mi pasuje tak jak jest teraz ale jestem ciekaw jak to będzie;]
no i tak przy okazji wielu z was ma okazję na parę godzin wyjść na dwór i zobaczyć jaki świat jest piękny ( no prawie) polecam:)
Granteon
26-06-2007, 10:37
Nie wiadomo czy nowych serverów nie będzie. Ja nie wiem skąd wy te info bierzecie... Nikt tego nie wie, no chyba, że zna dobrze CipSoftów :P
Duhu1990
26-06-2007, 10:41
Hehe dokladnie, nikt tego nie wie, chociaz mam nadzieje ze powstana i tym razem beda to servery pvp bo juz dawno taki nie powstal i ludzie wrecz domagaja sie go :D B)
zboro_69
26-06-2007, 10:51
Mógł by ktoś powiedzieć gdzie kupić nowe czary po updacie dla knighta i pala , ile kosztują i jak sie nazywają ?
bo odrazu jak wejde chce lecieć po czary .
Nareszcie ... "czy ktos wie czemu sa Lagi an luminera czy to moze wina nowego update..." Wracajac do tematu ... jak ma byc tak jak pisali o tym nowym update to bedzie extra tylko na jak dlugo... Ja sie ciesze na nowe update:).
Pozdro4All
Schiller
26-06-2007, 11:04
z kad ty to mozesz wiedziec ?^
"ze ktos lub cos odbiera mu nadzieje"
Czmielooo
26-06-2007, 11:10
JEST NARESZCIE !! NIE MOGĘ SIE JUŻ DOCZEKAĆ!! :D:D:D:D:D:D:D:D8o8o8o8o
Arionesis
26-06-2007, 11:10
Szkoda... moim sorkiem już sobie nie powale z sd a knight... żegnaj sov ;(
Mac-Graw
26-06-2007, 11:24
@up.
Człowieku, a czy przyapdkiem nie jest tak, że do pełnego używania sova jest potrzebny ~85(?)lvl?? Jesli masz mniejszy to bijesz słabiej, ale ciągle możesz bić :P Tak bynajmniej było na TS xP
no wlasnie wchodze dzis rano na Luminere i nic...nie moge wejsc patrze na inny swiat moge i tylko na tym jednym nie moge X(
No nareszczie dzisiaj update letni juz nie moge sie doczekac.Tylko troche skoda ze lodowe miasto bedzie dla PACC :( Dwin wiez moze w jakich godzinach ma byc update plx odpisz:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.