PDA

Pokaż pełną wersje : Obrażenia różdzek, pomocy...

RakoszMlvl
25-06-2007, 23:40
Jestem sorcerem-magiem i mam problem... Mój kolega Driud ma 15 lvl i 8 mlvl a ja natomiast 23 lvl i 25 mlvl. Przetestowaliśmy specjalnie obrażenia na najgorszych różdżkach i wyszło tak że w ciągu 20 min ja nie zadałem tak silnego ciosu jak on. Nawet sie nie przybliżyłem... Ogólnie każdy jego cios był mocniejszy. Wiem że obrażenia są losowe ale to jest dziwne... Tyle walczyliśmy i ja cały czas miałem gorsze ataki. On jest moim sąsiadem i uderzał z pierwszej różdzki dla druida a ja maga, wiem nawet bo do niego wstąpiłem zobaczyć :(.
Gdy założyłem dragonbreacht (2 z różdżek dla maga) obrażenia były takie same... Moje pytania są takie :

Czy zauważyliście przewage obrażeń druida nad magiem? X(

Kiedy będzie możliwe update na wyrównanie profesji?

To tyle. Szukałem podobnego tematu przez 30 min ale nie znalazłem więc proszę nie banować. Co do upchade pytanie bardziej do administratorów choć i tak na pewno nie znacie odpowiedzi :( Proszę o odpowiedz pozd

Test odbywał sie na różnych potworach.

Duke Dran
25-06-2007, 23:47
Czy zauważyliście przewage obrażeń druida nad magiem? X(
lol

Kiedy będzie możliwe upchade na wyrównanie profesji?
Jutro? ... upchade... żal

Co do upchade pytanie bardziej do administratorów choć i tak na pewno nie znacie odpowiedzi :( Proszę o odpowiedz pozd
Połowa forum już trąbi, że jest jutro >>>>>.<<<<<<

Co do tematu: miałeś pecha. Nie ma różnicy.

RakoszMlvl
25-06-2007, 23:51
Wiem że jutro ale tylko dla paladynów i knight innym nic chyba nie zmieni...
A patrzałeś wo gule kiedyś na obrażenia z różdżek jak zadaje druid a mag? Wiem że losowo ale bez przesady. Na dodatek mam lepsze skille.

A chciałbym sie dowiedzieć za ile będzie teoretycznie rok, dwa...
Cytuje wiadomość z tibia.pl :

O druidach, przeciwko magom:
Ten update nie oznacza końca balansowania profesji. Proszę zrozumieć, że nie możemy wszystkiego dodać w jednym update, gdyż:
1. Jest za mało czasu na umieszczenie wszystkich zmian i ich dokładne przetestowanie.
2. Lepiej robić krok po kroku, zęby być pewnym ze wszystko sprawuje się świetnie i będzie tak naprawdę działać.

Wiemy o różnicach w mocy miedzy magiem, a druidem. Zrobimy coś z tym w następnym update. Zaufajcie nam, my tez gramy w Tibie i wiemy z doświadczenia o tych rzeczach z pierwszej ręki.
Postanowiliśmy popracować nad różnicą miedzy tymi profesjami następnym razem, bo takie zadanie zajmie dużo czasu. Nie zapomnimy o tym.

Times
26-06-2007, 00:13
Wiem że jutro ale tylko dla paladynów i knight innym nic chyba nie zmieni...
A patrzałeś wo gule kiedyś na obrażenia z różdżek jak zadaje druid a mag? Wiem że losowo ale bez przesady. Na dodatek mam lepsze skille.

W wyrażeniu "wo gule" chodziło Ci może o "w ogóle" ? Nie wiem jak można taki błąd popełnić. Skile nie mają żadnego wpływu na zadawane obrażenia, wszystkie obrażenia z wandów i rodów takiego samego poziomu są losowe i nic nie ma na to wpływu, ani mlvl, ani skile, ani lvl.

A chciałbym sie dowiedzieć za ile będzie teoretycznie rok, dwa...
Cytuje wiadomość z tibia.pl :

O druidach, przeciwko magom:
Ten update nie oznacza końca balansowania profesji. Proszę zrozumieć, że nie możemy wszystkiego dodać w jednym update, gdyż:
1. Jest za mało czasu na umieszczenie wszystkich zmian i ich dokładne przetestowanie.
2. Lepiej robić krok po kroku, zęby być pewnym ze wszystko sprawuje się świetnie i będzie tak naprawdę działać.

Wiemy o różnicach w mocy miedzy magiem, a druidem. Zrobimy coś z tym w następnym update. Zaufajcie nam, my tez gramy w Tibie i wiemy z doświadczenia o tych rzeczach z pierwszej ręki.
Postanowiliśmy popracować nad różnicą miedzy tymi profesjami następnym razem, bo takie zadanie zajmie dużo czasu. Nie zapomnimy o tym.

Tego kiedy różnica między magiem, a druidem będzie wyrównana dokładnie nie wiemy i się szybko nie dowiemy. Poza tym.. im tam chodziło o to że sorcerer jest silniejszy od druida i to druida będą poprawiać, a nie maga.