PDA

Pokaż pełną wersje : CZY paladyn moze sumować potwory??

Nelmon
26-06-2007, 13:29
Witam
Szukałem sobie nowego pic editora do tibia i znalazłem w google jakis temat i wchodzę w niego i przekierowuje mnie do strony tibia.de! patrze co na tej stronce jest zawarte i zaciekawiły mnie czary wiec patrze poklei i na wziąłem Paladin spells i patrze na stronce jako ostatni czar jest "Summon Creature"
a na polskiej stronie tibia.pl nie ma takiego czaru czy to jest możliwe?

Goldscorpion
26-06-2007, 13:34
NIe. Moze je jedynie zconviceowac (czy jakoś tak) czyli za pomaca runy (nie jestem pewnien w 100%) zamienić atakujacego cię potworka w twojego summona. Użycie tej runy wymaga okreslonej liczby many. Można miec chyba max. 2 takie potworki

Andrzej_640
26-06-2007, 13:36
Możliwe że tak a my nic nie wiemy;)
A od jakiego lvl??
Bo idzie to sprawdzić:D
Wystarczy do tego lvl dojść i sprawdzić
u NPC sprzedającego czary dla Palandynow:cup:
:wiking:Lord Mikro Andrzej:wiking:

Robert Lublin
26-06-2007, 13:49
Tylko nie liczni palkowie moga sumonowac którzy załorzyli swoje postacie na poczatku tibi bo wtedy czary kupowało sie na kartki jak za komuny i w takiej kolicznosci palek moze sumonowac do dzis (ponoć)
Widziałem z tego screeny...

Avalanche
26-06-2007, 14:14
Tak, może sumować potwory które zabił, może sumować te które go atakują albo te które go ubiły

Grocix
26-06-2007, 14:50
@Up
A po zsumowaniu może nawet expa policzyć!

@Topic
Teraz paladyn moze jedynie convincowac niektore potwory (liste masz na tej stronie). Swojego czasu jednak czary kupowalo sie na zwojach, ktorych mozna bylo uzyc od danego mlvlu, wiec na Antice sa paladyni mogacy summonowac, tu mam na mysli np. Big Daddiego. Mam nadzieje, ze rozwialem Twoje watpliwosci.

Temat do zamkniecia :)

draenei
26-06-2007, 14:54
Tak, może sumować potwory które zabił, może sumować te które go atakują albo te które go ubiły

Haha palladyn z demonami lub innymi mocnymi potworkami.