Pokaż pełną wersje : LINKIN PARK RUUULEZ! - Afk - NO!
Właśnie siedze sobie przed kompem, a głośników napier**** muza Linkin Park - Tak Linkin Park RUUULZ! <śpiewa:"somwhere i belong...> Chce żebyście tu mówili co robicie trenując się w Tibii - i nie chcąc żeby was Afker PK zabił? <nuci:"i become so numb..."> ja trenie na Cave Ratach (zwykle 5 u rotów i jest spox) No to co tam robicie?
nie lubie linkin park... wole raczej muze bardziej Skate-Rockową:S typu Sugarcult, Millencolin, Lit, czy nawet Rise Against:P
$corcerer
07-10-2004, 22:23
LP i LB ssają
Dan the Automator
07-10-2004, 22:34
Przykro mi, Linkin Park to nieprzeciętne dno, niemieszczące się w żadnej skali ;-) Kiedyś zauważysz jak bardzo się myliłeś.
Carcass - to jest muzyka :)
re:LEO
Ale temat walnołeś... Schowaj sie z tym LP !
re: Dobo
Gdyby ten heretyk chciał do Metal Militi dołączyc nie wpuszczaj go bo zatruje nas swoją Linkinowską muzyką NUmetalową - granie dla nastolatek.
]v[ichal
08-10-2004, 12:06
Schowaj sie z tym LP !
a niech sobie słucha co chce...
Chce żebyście tu mówili co robicie trenując się w Tibii
chyba po to walnol ten temat :) (n/c ze taki juz był :) )
A ja odpalam sobie swojego koffanego WinAmp'a, wrzucam cala zawartosc folderu Mp3 (~3gb), a miedzy innymi znajduja sie tam:
-Iron Maiden - rox0r plx
-Dream Theather
-Manowar
-Bruce Dickinson
-Helloween
-El Dupa (Kazik)
-Ira
-Led Zeppelin
-System of a Down
No i....Guns N' Roses! Rzadziej Queen, Scorpions, Ac/Dc, Megadeath
A co robie podczas traina ...??
Np. odrabiam lekcje, czytam Wiedzmina i inne ksiazki Sapkowskiego, spie (na klawiaturze...bardzo dobra poduszka), bawie sie z kotkiem, tyram siostre i co najlepsze komponuje jakies ciekawe solowki na perke albo bass xD
Hehe, sam lubilem kiedys LP, znam parwie wsyztskie slowa na pamiec etc ... ale to bylo dawno, teraz wole zespoly takie jak:
In Flames
Manowar
Slipknot
Soilwork
Nightwish
... etc ... etc ...
@diXon KInIan@
08-10-2004, 19:22
linkink park sUx
paktofonika,abradab r0x
jezeli chodzi o lp lubi go mój rl friend rankor
Drybrych
08-10-2004, 19:34
Glupi New Metal!
Rammstein Rox! Metallica Rulezz!!!!!
Wez Nie Pisz O Lp Bo Jeszcze Ktos Cie Zhuntuje
Shanhaevel
08-10-2004, 20:12
Rammstein (wg mnie) ma dobry tylko "Amerika". Nie żeby to jakiś debest utwór z muzyką genialną, ale wpada w ucho. :)
Magiczna laska
08-10-2004, 21:09
LINKIN PARK RULEZZZZZZZZZZZZ ( TEN METALICZNY DZWIĘK I GŁOS :p )
A ja tam lubie Linkink park ale zazwyczaj to słucham dzwięku kompa :D
0_o Ale żeście się wqrzyli... Chcialem sprawdzić tolerancję na forum - tak naprawdę LP SuX - MeTaLiCa RuLz!!! Ale się uhahałem z ludzi, którzy brali to na serio :D :D :D Hahahahaha ale się qmpel (Psiaq) uśmiał - myślałem, że się w gacie zleje :P
@re Berials: idz się sam schowaj - jak się dowiem gdzie mieszkasz spale ci chatę :D
@re @diXon KInIan@: Racja Abradab RoX - tuz obok metaliqi :evul:
Dan the Automator
13-10-2004, 16:26
0_o Ale żeście się wqrzyli... Chcialem sprawdzić tolerancję na forum - tak naprawdę LP SuX - MeTaLiCa RuLz!!! Ale się uhahałem z ludzi, którzy brali to na serio :D :D :D Hahahahaha ale się qmpel (Psiaq) uśmiał - myślałem, że się w gacie zleje :P
@re Berials: idz się sam schowaj - jak się dowiem gdzie mieszkasz spale ci chatę :D
@re @diXon KInIan@: Racja Abradab RoX - tuz obok metaliqi :evul:
Pisząc Metallica przez jedno "L" udowodniłeś jakim świetnym jestś fanem ;-) Wracaj słuchać swojego Linkin Park...
Ok - chcialem zachowac twarz ico ? LINKIN PARK RULLLEZ!
O gustach sie nie dyskutuje :D
Dr.Unknown
13-10-2004, 17:35
Też słuchałem Lp, ale znudziło się, i taki bez wyrazu, co innego Rhapsody...ktoś słucha??
Co to qrwa było to "Niom ja:)"?? Kto mi wyedytował?!?!:p
Handzior Bartolu
13-10-2004, 21:26
Qrna wiem jedno co moge na te czasy powiedziec:Zgadzam sie z niektorymi i stwierdzam fakt ze...LINKIN PARK SUX!!!(a szczegolnia ta piosenka...eee jak jej tam?Noob? :) )I tak jak sie slucha 3 piosenki z powiedzmy tam 2 plyty(bo ja wiem ile ich maja?) to ma sie wrazenie jakby sie slyszalo tego calego nOOBa(a Numba!O!).Wszystkie piosenki takie same i moim zdaniem najlepsze sa stare ostro grajace zespoly rockowe i pochodne.
Metallica
Guns N' Roses
AC/DC
Iron Maiden
itd...
I LP SUXXX!!!! :evul:
]v[ichal
13-10-2004, 22:26
@ Leo
Dobra dobra , myslales ze jak napiszesz o LP to zaraz do tego topicu zaczną pisać posty rzesze fanow LP . A że "coś" nie wyszło i chcesz ratowac twarz to zaraz zmieniasz gust i LP (jeszcze niedawno twoj ukochany zespol) sux.
Żal mi Ciebie.Oczywiscie na Twoim miejscu probowal bym ratowac te twoje LP (no nie wiem , ze wiele osob zaczyna od tego swoja przygode z muzyką , i ty jestes jedną z tych osob.).No trudno
Pozdrawiam
PS Metallica i abradab to niezła mieszanka . Masz wszechstronny gust...
Hegemmon
13-10-2004, 22:41
hmm nie jestem fanem LP ani LB ale kilka ich piosenek mi się podoba ;) ja mam dość łagodny gust więc to znajomych nie dziwi :P
właśnie zapuśiłem LP: :One step Closer: potem zagraja dla mnie "Breaking The Habit" a w kolejce czekaja juz LB: "My Way"; "Rolling"; "Mission Imposible 2" a na dokładkę Papa Roach: "Blood Brothers"; "Last Resort"
jak zapewne znawcy zauwazyli nie sa to nowe utwory ale to mi nie przeszkadza :P muszę ściągnąć sobie jeszcze kilka utworów, tych nowszych i tych starszych ;)
P.S. Papa Roach i Limp Bizkit uwielbiam za muze do Tony Hawk's 2- nie pamietam jak to sie pisalo ale przy tej musie niezle mi sie smigalo na desce :P
No slucham LP i co gowno mi zrobisz k***a (to nie do modow)
P****** ja to ze ci sie Lp nie podoba twoja sprawa (zalezy od gustu z reszta )
Moge sobie nawet i disco sluchac i mozesz mi najwyzej naskoczyc
Repost do typa ktory powiedzial cos w stylu "nie sluchaj lp bo cie huntna" cos takiego :D
powiem jedno
SSIJ
a ja tam uwielbiam linkinow ;) nawet dzisiaj jak sobie wlacza hibryd theory to nie moge wylaczyc :] meteora jest taka sobie a podobno trzecia plyta ma byc ja breaking the habit :( in the end i osc rulez ;)
Linking Park nie taki zły (słyszałem kilka piosenek i jakoś ujdą ;] ).
@up
ja słuchałem rhapsody, ale już mi zbrzydło...
Story of the Year albo Iced Earth miażdżą nieporównywalnie.
Ja tylko z ich repertuaru lubię Meteorę (Numb). Po prostu mi siespodobała i słucam jej.
Kenethorn
14-10-2004, 12:46
lol widac ze wiekszosc ludu sluchajacego lp to 11-13 lat :baby: kiedys sam ich sluchalem ale sie przerzucilem na metal :D metallica (kto byl na koncercie w chorzowie ?? :D), iron maiden (ale mi sie juz znudzilo :P), system of a down i rammsteina ostatnio zaczalem sluchac :D to jest dopiero prawdziwa muzyka :D
Drybrych
14-10-2004, 12:55
Rammstein (wg mnie) ma dobry tylko "Amerika". Nie żeby to jakiś debest utwór z muzyką genialną, ale wpada w ucho. :)
Wedlug mnie Amerika nie jest ich najlepszym utworem. Mein teil i DU HAST TO JEST TO!
Wedlug mnie Amerika nie jest ich najlepszym utworem. Mein teil i DU HAST TO JEST TO!
a "Mutter" i "Das model" to co ?? ;]
Dr.Unknown
17-10-2004, 12:19
A ja niedawno odkryłem potęge zespołu SLIPKNOT!!!
Za***iozaaaaaaaaaaaaa!
$corcerer
17-10-2004, 13:41
@up
Wymawiaj poprawnie nazwe zespołu:
slipKNOT
Obłedny Rycerz
17-10-2004, 13:46
a "Mutter" i "Das model" to co ?? ;]
A czego nikt nie pamietam o genialnym "Sonne" , "Kuss Mich" , i "Ich Will "? ;)
ale i tak powiem jedno........
!!! ENTER CHAOS RULEZ !!!
:)
Dr.Unknown
17-10-2004, 17:21
@up
Wymawiaj poprawnie nazwe zespołu:
slipKNOT
O jezu ale probvlem, chyba cie tym nie uraziłem??:DJa nie jestem jakimś maniakiemm zespołu co jednym tchem piosenki wymienia etc. poprostu lubie ich słuchać lol:D
]v[ichal
17-10-2004, 17:51
LP sUx! Mam w klasie newmetalowa babke to ją z kolegą przesladujemy!
takich to tylko na stosie palić...
Ja słucham wszelakiej muzy hh, rock, matal - i to robie podczas treningu, a czasami siedze na forum, ale żadko(oczywiście jak trenie, bo tak normalnie to prawie zawsze).
Heh,
Leo... Pozer plx? Nvm -.-
A odnosnie linkin parku.. Podobalo mi sie pzrez jakies 4sec (jak uslyszalem mocniejszy ton).. A potem dno :P I tak ownzi normalny metal typu Metallica, SOAD, Manowar, Iron Maiden etc. :) A IMHO LP to takie siuski -.-
Ja za metalem nie przepadam ale z linkin park spodobały mi się 2 piosenki. Na ogół to lubie włączyć radio internetowe i jakiegoś techno posłuchać. Chociaż dobry hip-hop też może być.
Leo dla mnie jestes lama, czemu ten temat mial sluzyc albo zasmieceniu
forum albo po prostu wysmiali cie i wykrecasz sie, kazdy ma swoj gust i moze sluchac co chce
LP nie jest zyl ale juz nie slucham wole cos mocniejszego jak metallica(die die die my darling) czy moj the best kochany najwspanialszy KORN.
zbluszcz (były rechta)
19-10-2004, 11:21
Czego wy się czepiacie???
Że napisał Metalica zamiast Metallica????
A Ramstein albo Corn albo Iron Mejden!!!
A! Jeśli chodzi o temat podpisów (stosunek do linkin) to powiem tak:
Linkin park jest dla mnie tak samo dobre i badziewne jak metallica lub co kolwiek innego (ich troje... :D ). Tak na serio to z ich troje to nie joke! Jak ma dobrą piosnkę to i takie coś się podoba. Nie można dyskwalifikować piosenki przez to że śpiewa to linkin park czy wiśniewski...
Dziex za wypowiedz Rafał (A KIEDY TY TO NAPISAŁEŚ) ???
(Rechta to mój somsiad i KUPA Z WAMI!)
-.- Co do LP - owszem, mają kilka dobrych imo kawałków (One step closer, Pts of authority czy Papercut) ale to jest taka komercha, że aż szok. Od razu mówię - nie mówię, że wszystko co komercyjne jest złe - co to, to nie... ale cała ta otoczka wokół LP troche lipna sie zrobiła... ja tam wole posłuchać mojego Papa Roacha (Infest \m/) czy Spineshanka/Slipknota, dla mnie to jest lepsze... jeszcze nawiązując do LP - ich pierwszy album (chyba pierwszy, w każdym razie chodzi mi o Hybrid Theory LP) jest naprawdę niezły... ale później jest coraz gorzej...
@Leo: nah... nie znasz gorszych wyzwisk? Czy mama ci kontroluje wszystko to, co piszesz? _-_
A ja lubię bardzo Linkin Park, uważam za jeden z lepszych zespołów.
Najbardziej przy Tibi lubię słuchać LP a najbardziej siedząc nockę :D Shadow Of The Day, A Place For My Head, One Step Closer wymiatają :D
LP sluchalem jakies 6 lat temu, gdy bylem maly, to mi sie jeszcze podobalo, ale teraz nie za bardzo podoba mi sie crossover...
Tylko nie rozumiem sensu istnienia tematu, autor napisal go dlatego, by sie pochwalic?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.