PDA

Pokaż pełną wersje : Topic fanow Podpalaczy

Podpalacz
07-10-2004, 22:08
No wlasnie:]

Wpisujcie tutaj Wasze wszystkie dobre i zle doznania ze spotkan z Podpalaczami;]]]

Jestem ciekaw ilu ludzi z tego forum zabilem:PPP

Pozdrawiam

Pod

Spire
07-10-2004, 22:11
pieknie pieknie....
ja jestem za podpalaczami
patrzac nato ze jestesmy w UNI europejskiej nasz kraj powinien dostac pewnego "kopala" i ukazac sie na arenie miedzy narodowej
podpalacze sa tego okazem

HAIL PODPALACZ!!!!!!!!!!!:>
one of them hereXD

Omega~
07-10-2004, 22:12
Ja tam nic do Podpalaczy nie mam... : P
Nawet fajna "mafia" -.-
Moi kumple a rl majom dużo deadów od "Killed by xxx Podpalacz"
Tworzycie nawet miłom atmosferke a Ab (tak na swój sposób)

Ashlon
07-10-2004, 22:33
Gildia podpalaczy rulz :P Frotoglut (teh podpalacz) sie przyplatal, ale coz, jedna osoba mafii nie zmieni :P

Lowca
07-10-2004, 22:58
Heh..... Podpalacze to spoko goście widziałem właśnie przed chwilą Podpalacza z white skullem :D :) jeszcze nie zginąłem z ich ręki :) i nie mam zamiaru :D

Lowca
07-10-2004, 23:02
aha To był mój pierwszy tekst napisany na forum więc no comment plz :P

behama
07-10-2004, 23:06
No wlasnie:]

Wpisujcie tutaj Wasze wszystkie dobre i zle doznania ze spotkan z Podpalaczami;]]]

Jestem ciekaw ilu ludzi z tego forum zabilem:PPP

Pozdrawiam

Podbezsensowny temat....

Podpalacz
07-10-2004, 23:08
bezsensowny temat....

Moze chodzi Ci gul ^^ Jak sie nie podoba to nie pisz;]]]
Dalem w Inne bo to luzny topic, nie mam innego forum gdzie moge to wrzucic

Spire
08-10-2004, 17:36
;p PODPALACZ ROOOOOOOOOOOOOX

Barwuś
10-10-2004, 20:37
heh... jeśli popdalacz to osoba która daje fire filda za drzwiami i przesuwa osobe pod te drzwi aby przy ich zamknięciu ta osoba wlazła w ogień... to wkurzają mnie Ci kolesie!!! ja nei umarłem z tego powodu... raz mnie n00b przesuwał i chciałem zobaczyć co zrobi... a znajomi od razu wchodzą w ogień w kilku pierwszych sekundach wtedy noobek ma skulla a co za tym idzie to raczej wiadomo

Ashlon
10-10-2004, 21:45
heh... jeśli popdalacz to osoba która daje fire filda za drzwiami i przesuwa osobe pod te drzwi aby przy ich zamknięciu ta osoba wlazła w ogień... to wkurzają mnie Ci kolesie!!! ja nei umarłem z tego powodu... raz mnie n00b przesuwał i chciałem zobaczyć co zrobi... a znajomi od razu wchodzą w ogień w kilku pierwszych sekundach wtedy noobek ma skulla a co za tym idzie to raczej wiadomo

To sa n00by podszywajace sie pod podpalaczy. Prawdziwi podpalacze tak nie robia ;).

Druid Regis
10-10-2004, 23:09
Co mogę powiedzieć Podpalacze wymiatają i tyle :)
Jak już ktoś napisał tworzą atmosferę bez której Ab nie byłoby tym Ab jeśli wiecie o co mi chodzi :)

+Jeszcze ani razu nie zginąłem z ręki Podpalaczy a nawet lałem z hmm kilku ;P (hehe ale tylko jak Fargass jest w pobliżu :D )
+ogólnie mimo że robią rozruby to czuję się bezpieczniej :)

-Wyrwałem powyżej 100 od Poda
-Lechu i Kolczyna zjechali do reda mego run lejąc z fista ;]
-No i nie będę liczył ile to razy jeszcze wyrwałem przypadkiem od nich...

Pod..sumowując ja sobie nie wyobrażam Hiberny bez Podpalczy :D

PS: Ale ten joke z frii items był głupi, myślałem, że wreszcie dług dla Fargassa spłacę :P

PiXik
11-10-2004, 15:07
Ja pamiętam z dawnych czasów jak to podpalacz jechał na mc nieustannnie;/...A jak tak teraz patrze to z tych uh hmm makerow powstały niezłe postacie:P

Dr.Unknown
12-10-2004, 14:40
Hiberna kojarzy mi się nieodłącznie z Podpalaczami, podpalacz, brat podpalacza, kolczyna i wiele, wiele innych, btw ile was w ogóle jest??:D

Podpalacz
12-10-2004, 19:23
Ilu nas jest???

Podpalacz,Brat Podpalacza,Lechu Podpalacz,Kolczyna Podpalacz,Somenix Podpalacz,Kaamos Podpalacz :]

:))) To sa postacie ktore graja;]]]

Co do deadow to wiele ludzi dednelo:PP Fargass tez sie zalapal....

A co do FRIIII ITENZ to k.urwa nie moja wina ze mi wywalili topic:/ i prawie dostalem bana -.-

Pozdro

Ashlon
12-10-2004, 20:15
@UP : Proboj zliczyc jeszcze, ilu to jest "xxx podpalacz" nieaktywnych, lub takich, ktorzy wbijaja na hiberne dla zabawy / w celu pogadania, posiadajac postacie na innych swiatach (lamaj teh podpalacz na przyklad :D).

HeCti!
12-10-2004, 20:23
Podpalacze?Hmmm ogolnie smieszni panowie.:)Szczegolnie Brat Podpalacza.Raz uratowal dupe dla mojego brata-low lvlka wtedy.Jesli beda rzadzic w Ab o ile juz tego nie robia to jak popekuje troche to chyba mnie nie zabija,a wrecz przeciwnie pomoga ni?:)Ok narkz,a co fri itenkow to smieszny subject byl xD

Podpalacz
12-10-2004, 21:04
Subject byl smieszny ale Teh Podpalacz sie nie ucieszyl;]]]]

Dostal masowy spamkie na GG i mu sie wylaczylo:PPP Nie mogl mnie nawet wybluzgac;]]]]]

haha xD

Forgeh i tak jestes lamka i skrzat:PPPPP nekro kop go tam w rl za to ze lami:PPPP

Pozdro;]]]]

Podpalacze RULEZZZZZZZZZ

:]

HeCti!
12-10-2004, 22:00
Jak dasz fri itenka to beda Podpalacze rulezzz.Ale tak na serio to git kolesie z Was.:)

Gex
13-10-2004, 21:15
omg Adaś, braciak wy power abuserzy jestescie :p
kiedy jakis redRUN'ow sobie pozabijamy ? :P
dodaj jeszcze Iluvatarar Podpalacz < pr0 skill0r ktorego 20lvl przewracaja ale smieszny noobek :P

pod musimy sie jakos znowu ustawic i sie napic ;] (ale nie umawiaj sie z painfulem i devilem bo skonczycie gadajac o tibii :P )
Chodz do mnie na auree bo nudze sie tak samemu bez was :]

Zadne Hail podpalacze Hail Hibernan ab'dendriel small terrorist eoL, podpalacze i spolka ;] (podpalacz chcial kiedys namelocka ! wstydzisz sie rodziny? :P dobrze ze zle wpisalem reason :] )

/signed Eolithic the small Archonts terrorist :)

Podpalacz
14-10-2004, 00:10
No na picie musimy sie ustawic:]

Ostatnio mnie wy.hu.jaliscie:/ . Ja przyszedlem o 22 a Wy juz k.urwa byliscie zjarani jak swiniaki z centralnej Polski . No ale kiedys sie o naprawi:]]]] oby niedlugo :]->. Eol wracaj na Hiberke do nas bo kurde nudno jest a Malbertowi nie chce sie ze mna pkowac:/

Sprawa z namelockiem jest dosyc zawila:P ale dobrze ze to nie wyszlo

Sorki Iluvatarar ze o Tobie zapomnialem moj maly pro Gamerze ale kurde myslalem ze Toba wala tylko sdki:PPP

Pozdr:P

Pod

roland
14-10-2004, 08:02
Ja zostałem zabity przez ciebie jedne raz, za bluzganie ciebie:P
Ale twój brat Iluvator próbowal. 3 razy i somenix bo miałem white skula i biłem n00ba:)

Druid Regis
12-12-2004, 01:31
Temat spadł na któraś tam stronę :P

Ale żeby nie było offtopic to o co biegalo z butami i Dragon Slayers?? Bo byłoby więcej ludzi do kolekcji Killed by XXX Podpalacz a ja do teraz jeszcze nie wiem o co w tym wszystkim dokładnie biegało :P

roland
12-12-2004, 08:09
Ta rodzinka podpalaczy, dąży do tego, aby na hibernę mozna było dostać się zawsze:P Niedługo połowa populacji hiberny wymrze... Oby tak dalej:P I zabijcie gościa nikiem "Konrad Company Leader" straszny n00b z niego.

Podpalacz
02-01-2005, 02:14
No i doigralem sie red skulla:////

Szkoda ze jak zaczynalem gre na Hibernie to nie bylo jeszcze swiatow PvP enforced:///

Pozdro:]

Dopisujcie tu ^^ :P

Kamil Gargamel
02-01-2005, 09:35
Rodzinka Podpalaczy to spoko ziomki.
Ja jeszcze nie padłem ofiarą rodziny podpalaczy ale nie raz ich spotykałem na drodze i nigdy mnie żaden nie ruszyl i mysle że tak pozostanie :] :]

Nawet kiedyś sobie pogadałem z jednym pod Kazo 8o 8o 8o

Ogolnie nic do nich niemam

Specter
02-01-2005, 12:18
fajni jestescie ani razu nie padlem od was :P
macie fajne pomysly najbardziej podobalo mi sie jak
przemieniliscie sie w dl i nawalaliscie we wszystko co sie rusza (i nie rusza)
z gfb fajnie bylo 8o
a nie uwierzycie ale Iluvatarar Podpalacz to moj kumpel :] serio szkoda tylko ze dostal bana:
Banished: until 11.01.2005 12:01:39 CET because of excessive unjustified player killing :(

Druid Regis
02-01-2005, 12:21
Podpalacz ma red skulla? :/

Fargass monka mu do treningu :P Masz miesiąc na poprawienie skilli, na laurach spoczywać nie można :D

Hamel
02-01-2005, 13:05
Podpalacze sa SPOX

Zaden mnie nie ruszył gadałem sobie kiedyś z Podpalaczemy i Lechem :D

SPOX

Pereziusz
02-01-2005, 13:55
Ja tam widziałem kilka podpalaczy z red skulem. Spoko ziomki :D

Specter
02-01-2005, 15:44
a jest ktos na Hibernie kto nie widzial ani nie slyszal? :p

OpTyK
05-01-2005, 22:22
Ja jako, że z BB jestem to znam Kolca i Lecha w rl xD. Ale cała rodzinka jest spox. W Ab robią fajne akcje i ogólnie. Pamiętam jak lechu z kolcem sobie stone golemy wezwali i chodzili tak po ab... az Lechu zabil jakiegos najtna przez miss click ;). Ale niestety jednego podpalacza nam ubywa, ponieważ Leszek poszedł sobie na Arcanie... :P

------------------------------
Robin Hoodek -> Hiberna -> Ab'Dendriel
Nie czepiać sie lvl bo w cafe tylko gram, i do tego rzadko :P
------------------------------

elite
05-01-2005, 22:28
O jak milo widziec Podpalaczy! :D
Na tym ss widac moja krotka przygode z ta rodzinka, moj 30 palek na hibernie :P dlugo sie bronilem, iluvatarar mial farta ze byli koledzy jego bo by padl. Jak widac na ss to jestem kolo ab kolo dwoch respow draga :p Daleko uciekalem :P
http://img.photobucket.com/albums/v448/mielnik/nooby.jpg

Lowca
05-01-2005, 23:13
Najlepsze w Podpalaczach jest to że każdy jest inny nikt nie próbuje naśladować innego poprostu każdy ma tak jakby inną misję :). Pamiętam jak stojąc pod dp i robiąc strzały Podpalacz podbiegł do mnie i walnął mi exori potem było..Ahhhh.. tak chyba 3-4 razy znowu exori jak miałem red hp to mnie uh i tak chyba 2 razy :baby: bez Podpalaczy Ab to niebyło by Ab to by było całkiem coś innego.Fajni są z nich goście.

Robin jesteś detnuh bo chciałeś HIbernie opuścić tak niewolno......:X( :D (joke)
jeżeli ktoś nierozumie "detnuh" niech czyta od końca ..................

Berburio
06-01-2005, 19:05
Lechu to nawet mój protektor:) stary dobry kumpel z hiberny... sprzedawałem mu różne diamenty:) uratował mi raz dupe przed jednym pk:) niewiem czemu:/ ale zaliczyłem hacka i mam postać na aldorze Cobera Podpalacz... pewnie naruszyłem prawa autorskie... Podpalacz jak masz gg lecha to wyślij mi na pw plx bo musze z nim pogadać:/

OpTyK
06-01-2005, 21:30
Hehe :). Kto jest detnuh ten jest detnuh :P Lowca :D
Zlapie cie na AFK i bedziesz mial wpis od 19 lvl (zart).
A ty Barburio jak chcesz, to moge mu cos przekazac...
Nie mam gg jego... Bo nie potrzebuje :P
Przypominam, ze on gra teraz na Arcani
Aha! Nie przenosze sie :)

Lowca
06-01-2005, 21:32
wróc na HIberne bo troszke nudno tak jak nie ma zielonego na Vip liście Lechu Podpalacz :/ ...................

Lowca
06-01-2005, 21:34
Srki że zmieniam temat....ale....Robin ja ci moge na maina na Arcani wyjśc do narazie eq nie odzyskasz do ferii :] nie krzycz po mnie ;P :evul: :evul: :evul:
aha....ja Afk nie jestem chyba że nie chce z kimś gadać :] ale wiesz..zawsze ty możesz być afk ;) i cie Vordem ubije 8o

Manaj
06-01-2005, 21:34
KOcham AB z powodow PODPALACZy :) :) :) :) :) :)

Berburio
07-01-2005, 16:50
fajnie... ktoś tu mówił że może mu coś przekazać... napisz na moje gg 4471158 albo powiedz mu że jak on może żeby do mnie znać dał;)

Podpalacz
07-01-2005, 21:03
No i tak ma byc

HALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS :]

Ale niech napisza Ci ktorych zabilem -.- wiem ze tacy sa bo jakies 10% polakow low lvl ma wpis Killed by xxx Podpalacz:PPP

Pozdr:P