Pokaż pełną wersje : Teddy Bear on Elysia pozdrawia tibia.pl
Dr. Omader
08-10-2004, 00:03
Zwyciezca wielkiego Teddy Bear questa na Elysi zostal Affex, znany wczesniej jako Enslaved Vestar(namelocked).
Teddy aktualnie przebywa na 8 levelovej postaci ktora go przechowuje aby nikt obcy go nie dostal ;)
Kumpel pozwolil mi sie przyjzec mu z bliska... wiec oto i jeden z niewielu misiow w Tibii z moimi pozdrowieniami dla was :)
(TO NIE JEST FAKE)
http://www.members.lycos.co.uk/dromader/teddy_tibiapl.jpg
Teddy rox plx ;)
http://www.members.lycos.co.uk/dromader/teddy_rox.jpg
A tutaj zdjecie z przekazania nagrody od GM Excessusa dla Affex'a
http://www.members.lycos.co.uk/dromader/teddy.jpg
I to na tyle ;) Jeszcze raz dodam ze to NIE sa fake shooty!
ano gratulacje ;]
ja osobiscie zajalem drugie miejsce na titanii. wspolnie pomagalismy sobie ze zwyciezca tutaj, wiec dogadalem sie ze bedziemy sie wymieniac co tydzien ;] mam nadzieje tylko ze czlowiek okaze sie uczciwy :P (najwyzszy lev na titanii, za duzo mu nie moge "zrobic" ^^)
Lamdar II
08-10-2004, 08:48
Hehe Gratulacje :) U nas na danubi zrobil go Raszpla :P
Musky Lord
08-10-2004, 15:47
mam pytanko :
Co daje Ten "Teddy Bear"?? hehe
Nic nie daje ma wartość ozdobną.
MaStEr MoRtE
08-10-2004, 16:20
hehehehehehe :D :D :D ja też chcę misia :D
08-10-2004, 16:21
@up: ja też chce :P, teraz czekam na kolejnego Teddybear questa :D, może tym razem wezme udział :P
jesli to faktycznie nie jest fake to ogromne gratulacje.... ten mis jest jedna z najdrozszych rzeczy w calej tibii... slyszalem ze ktos chcial za niego dac MPA, Demon Legi i Golden boots ale to bylo malo:P (moze to sciema ale sciema nie jest ze on jest za***iscie duzo wart)
Radek 666
08-10-2004, 19:09
ten mis jest jedna z najdrozszych rzeczy w calej tibii... slyszalem ze ktos chcial za niego dac MPA, Demon Legi i Golden boots ale to bylo malo:P (moze to sciema ale sciema nie jest ze on jest za***iscie duzo wart)
Golden boots? HAHAHAHAHAHA Zastanów się co piszesz. Golden bootsy to preznet od cipów i te osoby co je mają to możesz zliczyć na palcach jednej ręki.. (jeżeli nawet nie jedna osoba :P ). To jest niemożliwe żeby ktoś dał to za tego misia... Gdyby dali to na miejscu Droma bym odrazu sprzedał :P .
Mati Crusher
08-10-2004, 19:19
Golden boots? HAHAHAHAHAHA Zastanów się co piszesz. Golden bootsy to preznet od cipów i te osoby co je mają to możesz zliczyć na palcach jednej ręki.. (jeżeli nawet nie jedna osoba :P ). To jest niemożliwe żeby ktoś dał to za tego misia... Gdyby dali to na miejscu Droma bym odrazu sprzedał :P .
jedna osoba je posiada jesta nawet artyko o zadkich przedmiotach :P aha i ich cena to z tego co bylo w artykule 4,000,000k :)
Lamdar II
08-10-2004, 19:22
Ten misiek jest naprawde duzo wart.Jesli nie wierzycie to krzyknijcie :change p set for teddy bear...a zostaniecie wysmiani (zalezy od wlasciciela miska:])
ja bym go sprzedal za mpa i golden legi +100k :D
Wakarohe
08-10-2004, 19:47
Duże gratulacje dla tych którzy wygrali Miśka. Na Pacerze posiada go Zizax :)
Taki maly offtopic : na palcach u reki drwala ;)
Niewydaje sie wam ze to dziwne SOVy chodza po 2 miliony k a jakis Misiek 4 mln jakbym mial takiego miska sprzedal bym go za mpa demon sha aol i g legi no i mzoe koels by dozucile skromne 100 bp hmm
jedna osoba je posiada jesta nawet artyko o zadkich przedmiotach :P aha i ich cena to z tego co bylo w artykule 4,000,000k :)
np. na danubi posiada go raszpla dostal od gm za swom pomoc
Potwierdzam to nie jest fake : ) Widziałem jak pokazywał w venore : )
PS. a ja sobie myśle kto to ten Affex ale na tibia.com nie patrzyłem i niewiedziałem że to Vestar po namelocku : P
np. na danubi posiada go raszpla dostal od gm za swom pomoc
i juz jakies plotki kraza ;]
raszpla tez bral(a?) udzial w tym quescie i tak samo wygral(a?)... (nie gram na danubii, wiec nie orientuje sie za bardzo kto to jest :P) byl to quest zrobiony przez rising dragons secura z pomoca excessussa z tibianews.net. na kazdym swiecie byl misio do rozdania, wiec teraz wszedzie jest conajmniej jeden (na nowszych serverach pewnie tylko ten "questowy"). nic nie robi, ale wart jest duzo skoro to jedyny egzemplarz na serverze ;]
Dark Trigger
08-10-2004, 22:36
to chodzi o questa z mikołajem?
gratz Affex for goof job ;]
Doman_89
08-10-2004, 23:31
to chodzi o questa z mikołajem?
Koleś śpisz.... jaki mikołaj...
U mnie na Titani tego questa wykonał Vateriel (największy lvl na Titani) - widziałem tego teddy beara dzisiaj w jego domku na Edron ;) :D
Lista ludzi ktozy dostali misia znajduje sie tutaj:
http://www.tibianews.net/t_quest.asp?Id=Winners
Pozatym na starszych serverach (tych co istnialy w Grudniu 2002) moze byc killa wiecej Teddy Bear.
Z jakies 3-4 tygodnie temu jeden z wlascicieli starego misia sprzedawal go, cena wywolawcza 600k albo demon helmet albo MPA, wiec nie (cenzura) ze Golden Boots i niewiadomo jakie rare ktos za niego da.
Ps.
Magic Sword z tego co widzialem (Secura, Calmera i zdaje sie Eternia) byly sprzedane za 4-5.5 M
Hegemmon
09-10-2004, 14:43
teddy, taka mała żecz a cieszy ;)
Oryginalnie dodany przez KSUH
ten mis jest jedna z najdrozszych rzeczy w calej tibii... slyszalem ze ktos chcial za niego dac MPA, Demon Legi i Golden boots ale to bylo malo:p (moze to sciema ale sciema nie jest ze on jest za***iscie duzo wart)
taa jasne. teddy jest w pewnym quescie ale nie owiem jakim, bo jestem tego pewen na 95% tylko a pozatym to byłby QS i zdradziłbym tym samym pewną tajemnicę, którj modkowie chcą dtrzymać aby podczas robienia tego questa coś sprawdzić.....
Dr. Omader
09-10-2004, 15:22
Dodam tylko male sprostowanie ze to NIE ja wygralem misia, tylko moj dobry kumpel ktory pozwolil mi sie lognac na Affex Teddy (postac ktora trzyma misia z pewnych powodow...) abym go obejzal :>
Za misia byly juz oferty miedzy 4-6mln gp. Tak wiec widzicie ze jest on dosc duzo wart :)
Jednak Affex nie ma zamiaru go sprzedawac ;)
Vanhelsen
09-10-2004, 16:19
@hege: taa jasne. teddy jest w pewnym quescie ale nie owiem jakim, bo jestem tego pewen na 95% tylko a pozatym to byłby QS i zdradziłbym tym samym pewną tajemnicę, którj modkowie chcą dtrzymać aby podczas robienia tego questa coś sprawdzić..... WTF ?? Zdeka niekapuje:
Jest jeszcze inny quest na misia o którym modkowie wiedzą ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.