Pokaż pełną wersje : problem
mam problem chce zostać palkiem a nie wiem czy na rooku trenować distance czy na mainie ?(
lukasbank
31-10-2003, 20:03
Rodim przecież masz już paladyna na liberze w Venorze!!!
Ile można??
Lukasbank
nie zawracaj sobie glowy treningiem na rooku
na mainie te skille leca kilka razy szybciej
Desperat
02-11-2003, 09:39
na rooku nie opłaca sie trenować bo wolno lecą skille a na mianie palkowi rosna szybciej :D
Orshabaall
29-06-2006, 00:08
No co ja poradze na to ze moja pasja w rl zyciu i na forum jest archeologia? :-/ Przejdzmy do wyjasniania tajemnic sprzed setek tysiecy lat:
nie trenowac, aczkolwiek jakbys trenowal od 02-11-2003, 09:39 az do tej pory to juz mialbys na rooku niezly dist rookstayerem (afff jak sie posluchales moich przodkow co odpowiedzieli w powyzszych postach to zmarnowales ladne trzy latka;( , no ale coz czlowiek sie uczy na wlasnych bledach ;( )
No i widzisz przynajmniej bede mial czyste sumienei ze z honorem zakonczylem swoja przygode na forum niczym samarytanin i pomoglem czlowieku uswiadamiajac mu czy dobrze wykorzystal te 3 lata czy zle.
"Poswiecilem siebie dla innych"
A teraz spadam cya.
od 3 do 6 punktow za ten moj heroizm
Juz 7 jest wiec teraz liczmy 3 i peka magiczna dyszka a ja ide do piachu.
Strzal w dziesiatke
W samo okienko niczym maxi rodriguez
Ban
Cya
Ale dynamika jeszcze powroci w wielkim stylu pod inna nazwa ....
Wielka krecha przkresli moj nick dokladnie za 3 godziny 24 minuty i 52 sekundy. Ale duchem zawsze bede z wami i bede wspieral was duchowo, a szczegolnie uzytkownikow czarnego lodu o ile wiecie co to jest czarny lod a mam nadzieje ze wiecie. Czarny lód, you'll never walk alone!
http://tibia.org.pl/graf/tibia_01.jpg
Niech ptak powyzszy bedzie nad wami czuwal!
Ivul Pikito
29-06-2006, 00:37
@ Orsha~
lol ziomek dobry jestes :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.