Pokaż pełną wersje : kiedy na tibia.pl beda opisy nowych broni itp?
Popiolkas
27-06-2007, 02:08
Jak wyzej:) po prostu ciekawi mnie za ile poczytamy o nowych broniach, czarach itp. Moze ktos sie orientuje:) pozdrawiam
Jak zrobią to będzie. Ludzie, update został wprowadzony w życie kilka godzin temu a Ty już chcesz full opisy, a jak będzie brakowało zdjęć to stwierdzisz, że to gówniany fansite, nie?
Popiolkas
27-06-2007, 03:36
Nie wiem dlaczego ludzie na tym forum sa tak wrogo nastawieni. Czy ja napisalem ze chce juz? Czy napisalem ze jakis fansite jest gowniany? Czlowieku mysl. Updatow bylo juz troche, wiec moze ktos wie ile mniej wiecej cos takiego trwa i tylko mi chodzilo zeby ktos powiedzial czy to bedzie tydzien, miesiac czy dwa miesiace. I tyle.
Jestem wrogo nastawiony do takich wypowiedzi bo sam kilka dobrych lat pracowałem w serwisach takich jak ten i wiem dobrze jak denerwują pytania: 'kiedy będzie xxx? pospieszcie się! ile mamy czekać?!'. Myślisz, że twoje zapytanie ponagli ich do stworzenia takiej listy? Mi wydaje się, że nie. Więc tak jak powiedziałem: Jak robią, to będzie. Pozdrawiam.
mnie też ciekawi kiedy to zrobią bo chciałbym wiedzieć jakie bronie są od jakiego lvl i nowe czary
kubajawo
27-06-2007, 13:33
hunting spear (Atk:32 Def:0). It can only be wielded properly by players of level 20 or higher.
Będą 32 grudnia 2012 roku (po końcu świata znanym bardziej jako Euro 2012 w Polsce).
wszystkie te nowe bronie prawdopodobnie będą wypadać z nowych potworów więc będzie trzeba poczekać aż się ich trochę nalootuje. Na początku będzie trzeba się zadowolić starymi. A nim wszystko umieszczą na stronie będzie trzeba poczekać gdzieś do połowy lipca :p
kubajawo
27-06-2007, 14:14
You see a piercing bolt.
It can only be wielded properly by players of level 30 or higher.
It weighs 0.80 oz.
kubajawo
27-06-2007, 14:17
nowe bronie wypadaja tegrze ze starych potworow ja troche mam tych nowych broni !!!!!!!!!
Popiolkas
27-06-2007, 14:22
Jestem wrogo nastawiony do takich wypowiedzi bo sam kilka dobrych lat pracowałem w serwisach takich jak ten i wiem dobrze jak denerwują pytania: 'kiedy będzie xxx? pospieszcie się! ile mamy czekać?!'. Myślisz, że twoje zapytanie ponagli ich do stworzenia takiej listy? Mi wydaje się, że nie. Więc tak jak powiedziałem: Jak robią, to będzie. Pozdrawiam.
Człowiekuuuu, albo masz 12 lat albo jestes naprawde tępy. Gdzie ja kogos ponaglam? Gdzie napisalem "pospieszci sie! ile mam czekac?!" Gdzie?! Czytaj uwaznie a potem komentuj, jakos inni zrozumieli o co mi chodzilo;]
IwanGrozny
27-06-2007, 14:57
hunting spear (Atk:32 Def:0). It can only be wielded properly by players of level 20 or higher.
Z czego ci wylecialo ? Mi z Orca Berserkera, ale troche dziwne bo dotad Hunting Spear wygladal innaczej(nie chodzi mi o sam wyglad tylko o to ze ta wlocznia jest przesunieta i ostrze nie jest wysuniete na lewo tylko na prawo. I ten atak. Cipki pewnie zmienily tak ze bedzie mozna rzucac tym spearem a nie uzywac jako axe.
Pozdrawiam
kubajawo
27-06-2007, 18:04
[QUOTE=IwanGrozny;1514936]Z czego ci wylecialo ? Mi z Orca Berserkera, ale troche dziwne bo dotad Hunting Spear wygladal innaczej(nie chodzi mi o sam wyglad tylko o to ze ta wlocznia jest przesunieta i ostrze nie jest wysuniete na lewo tylko na prawo. I ten atak. Cipki pewnie zmienily tak ze bedzie mozna rzucac tym spearem a nie uzywac jako axe.
mi z Valkyrie
To po co go odrazu zbeształeś -.-.Jak Cie coś denerwuje to musisz to pisac?!Usiadz i przemysl i dopiero napisz.
@Topic
Up powinno byc juz wkrótce.Zawsze musi minac troche czasu żeby zebrac informacje.
<>A.B.C<>
28-06-2007, 11:03
Tu masz opis wszystkich nowych broni by me:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136461
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.