zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Xyriela: Problemy - Uwagi - Pochwały

Stron : [1] 2

Suk Suk
27-06-2007, 05:26
Zauważyłem że w co drugim poście występuje nick Xyriela. Abyście nie musieli się trudzić gdzie by coś o niej napisać założyłem ten temat. Jeżeli chcecie jej pogratulować/polizać dupe/pochwalić/itp to piszcie tutaj.

Oczywiście nie odbierajcie tego tematu jako prowokacji do jechania po Xyrieli, ja poprostu nie chce już czytać w co drugim poście tego samego (na zmiane lizania dupy i wyzywania jej).

Pozdrawiam Ethiellant.

crosscut
27-06-2007, 12:32
Zauważyłem że w co drugim poście występuje nick Xyriela. Abyście nie musieli się trudzić gdzie by coś o niej napisać założyłem ten temat. Jeżeli chcecie jej pogratulować/polizać dupe/pochwalić/itp to piszcie tutaj.

Oczywiście nie odbierajcie tego tematu jako prowokacji do jechania po Xyrieli, ja poprostu nie chce już czytać w co drugim poście tego samego (na zmiane lizania dupy i wyzywania jej).

Pozdrawiam Ethiellant.

Signed.

Dobrze rozumiem Albercika <3, niestety wiekszosc osob odbierze to jako taka prowokacje, ale coz oni sa tylko plebami :P
Pozrawiamy Karolinke

/Yours
//Scotty~

chosen_one
27-06-2007, 13:16
Jaka prowokacje?? To bardzo dobry pomysl ;] Sam go rzucilem ale nie chcialem sie wyrywac, wiec zostawilem to wam B) Obawiam sie ze Xyriela tu za duzo nie ODPISZE. Byc moze ma dola po uswiadomieniu jej jaka jest.
Xyrielo pracuj nad soba! Moze narod Cie jeszcze zaakceptuje.. :D

8o

Xyriela
27-06-2007, 17:24
http://foteka.pl/full/e1d18ddbc4376e5d2864145fefaccf38.jpg (http://foteka.pl/e1d18ddbc4376e5d2864145fefaccf38)

crosscut
28-06-2007, 13:38
water hell :o WOOOT?

Hefes
29-06-2007, 00:32
Jun 27 2007, 22:47:09 CEST Died at Level 109 by an ice golem.

Karolinko teraz lepiej oddaj te boszki co ukradlas bo nasle na Ciebie mamuty, one sa grozniejsze.
@"wannabefirstteamonselena"
Norseman outfit juz zrobiony przez great team on Selena (without Karolinka :/).

Jesli ktos needuje blokera na Plaguesmithy to piszcie do Vuxesa.

Xyriela
29-06-2007, 10:53
Jun 27 2007, 22:47:09 CEST Died at Level 109 by an ice golem.

Karolinko teraz lepiej oddaj te boszki co ukradlas bo nasle na Ciebie mamuty, one sa grozniejsze.
@"wannabefirstteamonselena"
Norseman outfit juz zrobiony przez great team on Selena (without Karolinka :/).

Jesli ktos needuje blokera na Plaguesmithy to piszcie do Vuxesa.

Boszki dostalam w prezencie, Twoj friend sam mi je podarowal, nie moglam sie nie zgodzic : )

Jun 26 2007, 11:56:19 CEST Died at Level 105 by Omruc
To pewnie tez byl 'kick' heheheeeeheheh

@Team
Ja mialam team 3 osobowy, a nie 20 osobowy tak jak Ty, i nie powiem, kto blagal o wskazowki i spamowal Quetha priv ;)
Zostala nam ostatnia misja zanim wyscie zaczeli sie tam w ogole platac, po prostu potrzebujemy wiecej osob i tyle. Nie bierzemy wszystkich jak leci na zrobienie nowego questa..
W kopalniach bylismy pierwsi, a Ty tylko laziles po naszych sladach, Lady Of Selena, master of dragons.

Pozdrawiam,

Xyriela

EDIT: btw, znam to wasze robienie questow.. 'eee co mam mowic', 'gdzie teraz isc'.. W ogole nie czytacie dokumentow oraz tego co mowia NPC. Nawet nie masz pojecia co sie dzieje w tych kopalniach i jaka jest fabula questu... Hehehe :] Zycie nooba jest proste. Zapytac kogos kto juz zrobil, kiedy 'hi' kiedy 'bye' xD
Plix plax bardzo prosze :d

Burnio
29-06-2007, 12:26
@Xyriela
To ze ktos nie rozumie angielskiego to nie znaczy ze jest n00bem.
A co do fabuly questu mysle ze gdyby nie Queth to tez bys tam za duzo nie zdzialala i pewnie czekala "kiedy koniec".

Moja skromna opinia :)

chosen_one
29-06-2007, 12:27
A ja nie padam. Bo expie na trollach B) Jezeli Sunrise mogl wbic 100 lvl na rooku to ja tez moge, co nie? 8o

Doktor Dokurobei
29-06-2007, 12:53
@Xyriela
Tak niektorzy pytali ("blagali"? o huj Ci chodzi? do Ciebie nikt sie nie odezwal ani slowa) Quetha co z tego jak nie powiedzial nam nic. Healek powiedzial ze nie damy rady no ale jakos dalismy i rzeczywiscie bralismy wszystkich z dp "hoccie na kuesta bliz".
A jezeli dalej chcecie to zrobic we trojke, zycze wam powodzenia.

Over n out

Hefes
29-06-2007, 12:54
Tak oczywiscie. On podszedl do Ciebie ty go nie bilas i Ci dal boszki w prezencie za to, ze jestes cool.

Nie chcesz mowic, ale smialo powiedz kto prosil Quetha o wskazowki, bo napewno nie ja xDDD Kyos sie go pytal co zrobic z obeliskiem, ale co nam to pomoglo skoro i tak musielismy wrocic bo to nie ta misja? On to tylko potwierdzil lol. My nie czytamy dokumentow i pytami sie was co mamy robic a skonczylismy przed Toba, dziwne xDDDDDDDDDDD Albo inna mozliwosc jeszcze. My nie spiewamy, nie tanczymy i no eatujemy orangesow. :/

Padlem na Omrucu bo sie na mnie przerzucil w polowie komnaty + paraliz a ja spadam na combo od tego ;o, nie to co Ice Golem _/

@down
11 osob z 42 ek ktory nam nosil bolty i mfy, ale przydal sie xDD

vuxes
29-06-2007, 13:06
@Team
Ja mialam team 3 osobowy, a nie 20 osobowy tak jak Ty, i nie powiem, kto blagal o wskazowki i spamowal Quetha priv ;)
A nasz team był 11-osobowy. Nie wiem, skąd tam dziewięciu innych wytrzasnęłaś. I moim zdaniem sukcesem było to, że potrafiliśmy się zgrać, wszystko dokładnie zaplanować, pomimo "tylu" osób.

Zostala nam ostatnia misja zanim wyscie zaczeli sie tam w ogole platac, po prostu potrzebujemy wiecej osob i tyle. Nie bierzemy wszystkich jak leci na zrobienie nowego questa..

W kopalniach bylismy pierwsi, a Ty tylko laziles po naszych sladach, Lady Of Selena, master of dragons.
Ślady..? Jakie ślady? Chodzi o te, które znikają po kilku sekundach?

EDIT: btw, znam to wasze robienie questow.. 'eee co mam mowic', 'gdzie teraz isc'.. W ogole nie czytacie dokumentow oraz tego co mowia NPC. Nawet nie masz pojecia co sie dzieje w tych kopalniach i jaka jest fabula questu... Hehehe :] Zycie nooba jest proste. Zapytac kogos kto juz zrobil, kiedy 'hi' kiedy 'bye' xD

Nie oceniaj każdego wg. siebie, bo to już się negatywnie rzuca w oczy... Ciekawi mnie, czy desert questa też robiłaś bez spoilerów.. Ja myślę, że raczej czytałaś, kiedy jakiemu NPC powiedzieć "hi", "bye". No tak, przecież tam nawet nie było NPC...

krwawycomeback
29-06-2007, 13:34
Boszki dostalam w prezencie, Twoj friend sam mi je podarowal, nie moglam sie nie zgodzic : )

Jun 26 2007, 11:56:19 CEST Died at Level 105 by Omruc
To pewnie tez byl 'kick' heheheeeeheheh

@Team

Pozdrawiam,

Xyriela

O ile pamietam to przy tej waszej ostatniej misji to queth mi plakal ze wam brakuje jednej osoby-zaczeliscie stawiac wymagania to powiedzielismy ze by sie gonil na szczaw. Kiedy troche ochlonalem, powiedzialem ze mozemy wam ewentualnie pomoc to queth powiedzial cos w stylu "s.p.i.e.r.d.l.a.j.c.i.e" to teraz prosze przestancie mi plakac na priv zebym wam pokazal obeliski..
hf

Edit: Co do mojego teamu.. to sie odpierdol, zrob leprzy albo idzcie w 3
zapanowac nad 10 ludu to tez jest sztuka

Marczio
29-06-2007, 15:33
Albo inna mozliwosc jeszcze. My nie spiewamy, nie tanczymy i no eatujemy orangesow. :/

a zalatwic wam ze bedziecie je essen jak nie wiem? :/

Hefes
29-06-2007, 15:38
a zalatwic wam ze bedziecie je essen jak nie wiem? :/
Jasniej plx

Exim
30-06-2007, 12:58
My nie spiewamy, nie tanczymy i no eatujemy orangesow. :/
Nie moge sie z tym wszystkim zgodzic:
1.Spiewac mozesz bo nie trzeba wstawac od komputera.
2.Napewno nie tanczysz bo to wymaga troche energi i wstania od komputera a z tego co wiem ty tego nigdy nie robisz.
3.Mozesz jesc pomarancze ale jesli Ci je ktos przyniesie bo samej ciezko by bylo dojsc.
A tak na koniec mam pytanie Karolina (Xyriela) kiedy wyjdziesz na dwor sie opalic?Bo wiekszosc kobiet/dziewczyn sie tym zajmuje w czasie wakacji a nie siedzeniem przed komputerem.

Ushka
01-07-2007, 11:11
Xyriela [109]: 22:15 You lose 513 hitpoints due to an attack by a sun. :\
@Down;
O NIE!!!!

krytyk44
01-07-2007, 12:19
plotki donosza ze xyriela odchodzi z servera. xyrielo moglabys potwierdzic tego newsa albo zdementowac?

krwawycomeback
02-07-2007, 10:38
plotki donosza ze xyriela odchodzi z servera. xyrielo moglabys potwierdzic tego newsa albo zdementowac?

Co my bez niej zrobimy?; /

Exim
02-07-2007, 10:47
Jak Xyriela odejdzie to wszystkie 30-35 lvl beda mogly bezpiecznie expic bo nie bedzie juz "WIELKIEJ XYRIELI" haha Niema szans zeby Xyriela odeszla teraz zacznie grac swoim 50 knightem bo update dla sorcow jest nie przyjazny.

Xyriela_Lubi_Solary
02-07-2007, 19:07
O nie!

Karolino zostań z nami!

crosscut
08-07-2007, 09:58
Xyriela aka Karolina odeszla z serwera. Zajela sie RLem. Powiedziala ze moze kiedys wroci jak Albert aka Ethiellant padnie za ten topic. Nie ma juz Xyrielli, nie ma po kim jechac, topic do zamkniecia :P

chosen_one
08-07-2007, 18:58
Xyriela sie obrazila na update.. Bo jej ms teraz ma hity mniejsze o jakies 50.. To straszne! Jak oni mogli! Przeciez teraz sie grac nie da.. lol Wspolczujmy jej takiego myslenia. ;(

Bambooha
08-07-2007, 21:35
-Fota z rl'a sławnej Xyrieli.
http://i169.photobucket.com/albums/u230/Selena_rl/Selena%20Rl%20pics/xyriela.jpg
No to juz wiemy,dlaczego ona taka jest.Po prostu leczy swoje kompleksy na Tibii,na focie widac ze ladna to ona nie jest.Pozdro Karolinka:)

chosen_one
08-07-2007, 21:51
@up

Ale newsa zapodales..lol To zdjecie juz wszyscy widzieli z miesiac temu albo i dluzej. Przeciez ona je sama dala na photbucketa selena_rl.
Zanim znowu dasz jakas rewelacje to sie upewnij czy nie zrobil tego ktos wczesniej. Co do komentarza wygladu to daj sobie siana i sie nie odzywaj wiecej. Sorry ale wkurzaja mnie takie rzeczy. Daj swoja fote to ci powiem jaki brzydki jestes..

krytyk44
09-07-2007, 01:19
nao!!!111 Jednak trzeba przynac Karolinie to ze lubiana czy tez nie stala sie legeda servera i chyba nigdy nie zostanie zapomniana.

@bambucha
ty chyba masz komplesky ze dziewczyna wbila lvl ktorego ty prawdopodobnie nigdy nie zdabedziesz, mozna karoliny nie nawidzic, jezdzic po niej w ogolnie nie szanowac ale ch*j wam do jej fotek, do tego czy jest opalona czy tez nie i innych malo istotnych rzeczy

Bambooha
09-07-2007, 01:27
@up
107 rp na Danubia,wiec nie pie***l ze nigdy nie mialem takiego lvl'a :)

crosscut
09-07-2007, 14:37
@up
107 rp na Danubia,wiec nie pie***l ze nigdy nie mialem takiego lvl'a :)

Bo nie miales... Karolina ma 109lvl... Pozatym jak to kolega troche wyzej napisac, chuj was obchodzi jej wyglad ? liczy sie to jaka jest. jednych w*****a innych nie. lecz wiekszosc z was pewnie jej wogole nie zna i nigdy z nia nie gadalo i jedzie po niej bo wyrobilo sobie opinnie na podstawie komentarzy innych.

Xyriela
09-07-2007, 22:25
CZESC ALL :)

rzeczywiscie ostatnio nie gram za bardzo :P
jesli nie wierzycie to sprawdzcie moj czas online na Pskonejott lub expa na Erigu :P

prawde mowiac w ogole nie gram, ani sorcem ani kina w ogole staram sie nie wlaczac kompa bez powaznego powodu.

W czwartek jade do wegorzewa, mam nadzieje, ze mnie tam od razu Burnek nie spekuje :P

Na razie nie gram w tibie bo zbyt wiele czasu poswiecalam tej grze. Update pomogl mi przestac, zwlaszcza ze nie nadaje sie do grania kina. Poza tym sa wakacje wiec duzo ciekawych rzeczy do roboty, np oblatywanie knajp ze stara paczka -.- i leczenie kaca pol kazdego NASTEPNEGO dnia :PPP

W koncu pewnie wroce do gry, ale nie wiem kiedy... :>

Pozdrawiam goraco :)
Xyriela z rla

beka90
10-07-2007, 00:15
Wez nie zartuj ze ty latasz po knajpach... z ta morda? :p:p:p

Master_Macavelli
10-07-2007, 04:37
Wez nie zartuj ze ty latasz po knajpach... z ta morda? :p:p:p

Ty masz lepsza? Kazdy wyglada jak wyglada, zreszta... zrozumiesz co ci chcialem powiedziec, gdy dorosniesz.

crosscut
10-07-2007, 08:40
Ty masz lepsza? Kazdy wyglada jak wyglada, zreszta... zrozumiesz co ci chcialem powiedziec, gdy dorosniesz.

Macavelli broni Xyrieli :@ cos nowego.

btw.
Real name: Pan Kara

ownujesz XD

Xyriela
10-07-2007, 15:45
@up
Bo my sie w sumie od zawsze kochamy z Makaronkiem ^^^^^

xD JK

Peace&Love

Cu on Union Of Rock Festival in Wegorzewo :]

Ksyrka

XD

beka90
11-07-2007, 01:13
Maca, niestety twoja morde tez widziałem i nie jest za ciekawa ;\:D:D

Scroopy
11-07-2007, 08:42

Pokaz swoja ;O Tak kazdego "morde" krytykujesz... hmm... moze jakies kompleksy masz jak patrzysz na swoja?

Rasse
11-07-2007, 19:05
Jezzzuuuu, kazdy ma morde taka jaka ma, co za roznica ze jeden nosi okulary, drugi ma 2tyg ser pomiedzy zebami, a 3 kozy z nosa wystaja >.> Ja wiem tylko ze jestem zajebis*cie <domyslsie> i kropka :D

Komuszq
12-07-2007, 02:15
Scotty jaki ty jesteś nieogar

crosscut
12-07-2007, 12:38
Scotty jaki ty jesteś nieogar

Stary, mam po Ciebie wpasc na rlu ;/?

Marczio
12-07-2007, 13:08

podziekuj mamie

krytyk44
12-07-2007, 21:44
jak donosza moje sprawdzone zrodla Karolina bawi sie dzisiaj w wegorzewie

Dobrej zabawy Karolino:)

btw:http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1546198#post1546198
mam nadzieje ze ten temat zakonczy spam dotyczacy rl wygladu graczy Seleny i temat Karoliny przestanie byc spamowanym

Suk Suk
16-07-2007, 21:13
E tam wy najeżdżacie na Xyriele , dobrze pamiętam jak Eldrick powiedział na ventrilo ze on chętnie by był z taką dziewczyną i zapewne 90% nas by chciała. :P

A co do dziewczyn grających w tibie to co za różnica czy gra chłopak czy dziewczyna liczy się to ile czasu się spędza... W ogóle najlepiej skończmy z najazdami na konkretne osoby sam za wieloma nie przepadam ale nie pisze o tym na forum bo nie mam jakiś kompleksów :P (jak to xyriela stwierdziła).

Pozdrawiam Eth~
P.S. Xyriela nadal mam hunta za ten topic?

krytyk44
16-07-2007, 21:20
eldrik mowil tez kilka innych rzeczy ale mniejsza o to;)

Terrified
17-07-2007, 00:56
E tam wy najeżdżacie na Xyriele , dobrze pamiętam jak Eldrick powiedział na ventrilo ze on chętnie by był z taką dziewczyną i zapewne 90% nas by chciała. :P

A co do dziewczyn grających w tibie to co za różnica czy gra chłopak czy dziewczyna liczy się to ile czasu się spędza... W ogóle najlepiej skończmy z najazdami na konkretne osoby sam za wieloma nie przepadam ale nie pisze o tym na forum bo nie mam jakiś kompleksów :P (jak to xyriela stwierdziła).

Pozdrawiam Eth~
P.S. Xyriela nadal mam hunta za ten topic?

Oczywiscie pomijajac to ze eldrik powiedzial ze potrzebuje butelki wódki czy tam nawet 2 XDDDD Wybacz xyrielo ale jak dla mnie to za malo solary :\

crosscut
17-07-2007, 01:19
powiem to jeszcze raz...

zal, zal, zal ...

Burnio
17-07-2007, 02:19
Woho nie czytalem forum od tygodnia ale widze ze nic sie nie zmienia, tylko ze doszlo kilku uzytkownikow ktorzy nie znaja pewnie zycia seleny a wypowiadaja sie nie majac pojecia o czym mowia. Mam nadzieje ze jak przeczytam forum za tydzien to cos sie zmieni. Jestem dobrej mysli.

Hail Macavelli :D

Sharuzael
17-07-2007, 11:10
racja szkotfield _/
ty sharuzel nie kzoacz bo z tego co pamietam to juz raz palciles:) no chyba ze server zmieniasz:)

signed by letter T_/

Wiesz ja nie "kzoacze" tylko kozacze

sellemon
17-07-2007, 11:21
nie no ...fajnie jest :D ..tylko o co tak naprawde chodzi ? xDD...bo ja nie ogarniam tego tematu

Kurwa ludzie malo macie kolezanek na rl ? ..pewnie tak...skoro lubicie gadac o dziewczynach z tibii .

Wsumie pewnie wiekosc z was ma 12-15 lat...spoko wyrosniecie z tego..nie wiem czy macie jakies kompleksy czy to wina zlibrzajacego sie okresu dojrzewania ...nie wiem xD ale kurwa wyluzujcie :) ...idzcie na rl tak dziewczynie dogadajcie pewnie wyjebie wa tak z liscia ze sie obrucisz a jesli nie ona to jej znajomi...przed monitorem mozna poczuc sie bezpiecznie nie ?

Nie ma to jak sie dowartosciowac na forum ..calkiem kurwa veri super wow gzzzzz dla was

Pozdro ...

Ps. i tak wiem ze to co napisalem do wiekszosci nie dotrze ale jak to mowia lepiej uratowac jedna osobe niz nie robic nic...moze ktos sie nawroci :P ^^

BB

Komuszq
17-07-2007, 13:34
Wzruszyłem się.

crosscut
17-07-2007, 13:42
Wsumie pewnie wiekosc z was ma 12-15 lat...spoko wyrosniecie z tego..

Ekhm... nom moze i wyrosna moze nie, tylko czy Xyriela wytrzyma to psychicznie.

Iomer Thunderblade
17-07-2007, 15:41
"2 bottles of jagermeister" !

crosscut
17-07-2007, 20:44
@up

2 to on na krupcie chcial

Iomer Thunderblade
18-07-2007, 09:15
No na xyriele chcial 1, potem 10 ;d

ale szkoti wiesz ze ja to pisalem wczoraj po 14h expienia :|

4drian
18-07-2007, 13:15
Czytam to forum i czytam i az mi żal was

Staram sie patrzec na wasz wiek ale wiekszosc osób niepodała go ale z tego co zauwazylem jest kilku 19-21 lat i dletego jestem zmuszony napisac tego posta z pytaniem czy widzicie co tu piszecie. Chciałem podkreslic odrazu ze bede bronił Xyrieli bo daze ja sympatia i tak mnie juz mama wychowała przykro mi jeżeli komus to niepasuje, Xyriela jest dziewczyna a niektórzy z was jakimis rozwydrzonymi dzieciekami, dziwie sie tylko tym starszym -.- życie nic was chyba nienauczylo

- Wychowanie !!
- Kultura osobista !!
- Szacunek do dziewczyny !!
- Szacunek do starszego !!

N/c -.-

X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(

krytyk44
18-07-2007, 13:40
@up moze ktos siedzi na tym forum dla zabawy zeby sie posmiac i nie traktuje tego do konca powaznie?

crosscut
18-07-2007, 15:01
sluchajcie, w*****acie mnie juz nazywacie poczuciem humoru a to jest zwykly debilizm, brak wiedzy i zdolnosci.

Sharuzael
18-07-2007, 16:02
Czytam to forum i czytam i az mi żal was

Staram sie patrzec na wasz wiek ale wiekszosc osób niepodała go ale z tego co zauwazylem jest kilku 19-21 lat i dletego jestem zmuszony napisac tego posta z pytaniem czy widzicie co tu piszecie. Chciałem podkreslic odrazu ze bede bronił Xyrieli bo daze ja sympatia i tak mnie juz mama wychowała przykro mi jeżeli komus to niepasuje, Xyriela jest dziewczyna a niektórzy z was jakimis rozwydrzonymi dzieciekami, dziwie sie tylko tym starszym -.- życie nic was chyba nienauczylo

- Wychowanie !!
- Kultura osobista !!
- Szacunek do dziewczyny !!
- Szacunek do starszego !!

N/c -.-

X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(
HAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Twoje posty mnie roz*******aja ahahhaha szacunek do dziewczyny hahahaha jak by twoja dziewczyna dupy dawala na okrągło to tez bys ją szanował HAHAHAHAah debil z ciebie

a no i czy będziesz jej bronił krzesłem ?

Dalv_2k7
18-07-2007, 16:29
sluchajcie, w*****acie mnie juz nazywacie poczuciem humoru a to jest zwykly debilizm, brak wiedzy i zdolnosci.

Motyla noga \:

Iomer Thunderblade
18-07-2007, 16:30
Jak Mozna Sie Tak Brzydko Wyrazac?!

4drian
18-07-2007, 23:32
HAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Twoje posty mnie roz*******aja ahahhaha szacunek do dziewczyny hahahaha jak by twoja dziewczyna dupy dawala na okrągło to tez bys ją szanował HAHAHAHAah debil z ciebie

a no i czy będziesz jej bronił krzesłem ?

O LOL --.--

NIewiem kto tu jest debilem skoro nieumiesz zrozumiec kilu podstawowych cech wychowania a nawet juz niechodzi o to tylko o to ze wlasnie wyrobilem sobie o Tobie zdanie ze jestes jakims rozpuszczonym bachorem który myśli ze wrzucajac na Xyriele zwojuje swiat i beda Cie wszyscy lubic
Niczego tym nie osiagniesz powiem Ci to tylko swiadczy o Twojej glupocie i o braku wiedzy na niektóre tematy

Jestem ciekaw czy rozmawiales kiedyś z Xyrcia
A to co powiedzieles zacutyje "jak by twoja dziewczyna dupy dawala na okrągło to tez bys ją szanował " to jeden wielki ZZZAAALLL i tyle

Rasse
19-07-2007, 03:41
JAZDA, zara sie pobijecieeee, ihaaaaaaaaaaaaaa

@up
Na chu* to piszesz, po 1 takich ludzi nie zmienisz, a po 2 KTO TO KU.RWA TEN SHARUZAEL? WY*******.AJ i kropka(>).

Jaki zal te forum, nawet pozadnie przeklnac nie idzie, i jeszcze sami daja kropeczki, full wypas _/

Komuszq
19-07-2007, 11:24
Br? :>

Kusy_Kazakov
19-07-2007, 12:11
O LOL --.--

NIewiem kto tu jest debilem skoro nieumiesz zrozumiec kilu podstawowych cech wychowania a nawet juz niechodzi o to tylko o to ze wlasnie wyrobilem sobie o Tobie zdanie ze jestes jakims rozpuszczonym bachorem który myśli ze wrzucajac na Xyriele zwojuje swiat i beda Cie wszyscy lubic
Niczego tym nie osiagniesz powiem Ci to tylko swiadczy o Twojej glupocie i o braku wiedzy na niektóre tematy

Jestem ciekaw czy rozmawiales kiedyś z Xyrcia
A to co powiedzieles zacutyje to jeden wielki ZZZAAALLL i tyle

Urzekła nas Twoja historia.

Burnio
19-07-2007, 16:21
Xyriela to, Xyriela tamto kurwa ludzie ogarnijcie sie nie macie innych tematow.
Ciekawe czy po swoich kolezankach z RL tez tak jedziecie bo za duzo graja w GTA? Kiedy kurwa nie przeczytam tego forum to zawsze Xyriela. Moze gadacie o niej bo wam imponuje, albo wam grozila w tibii, a moze poprostu nie mozecie jej nic zrobic w tibii to jedziecie na forum.

Pozdro dla starych wariatow :)

Balveni
20-07-2007, 01:03
Owned xD

Ushka
20-07-2007, 11:33
<Naucz się wysławiać i wtedy pisz.>

krwawycomeback
20-07-2007, 22:21
Xyriela to, Xyriela tamto kurwa ludzie ogarnijcie sie nie macie innych tematow.
Ciekawe czy po swoich kolezankach z RL tez tak jedziecie bo za duzo graja w GTA? Kiedy kurwa nie przeczytam tego forum to zawsze Xyriela. Moze gadacie o niej bo wam imponuje, albo wam grozila w tibii, a moze poprostu nie mozecie jej nic zrobic w tibii to jedziecie na forum.

Pozdro dla starych wariatow :)

Przeciez to temat o xyrieli x)

Xyriela
21-07-2007, 15:17
@up
no właśnie :D

a oto ja i burnek <3
(ale robione komorka mojej siostry wiec lipna jakosc :P )

http://foteka.pl/full/2311e0fb2fc7588e4932613ac7fbedd0.jpg (http://foteka.pl/2311e0fb2fc7588e4932613ac7fbedd0)

a tu z Cometeorem (zjebane ryje rulezzzz):
i z Angel'Bierek :P

http://foteka.pl/full/921562890b7c21c6b08ed132c964226a.jpg (http://foteka.pl/921562890b7c21c6b08ed132c964226a)

W Wegorzewie bylo zajebiscie, nie moge sie doczekac nastepnego festiwalu :D

Pozdro

Xyriela

Iomer Thunderblade
21-07-2007, 15:19
comet to pies

Xyriela
21-07-2007, 15:24
Iomer to.. Iomer.. ble

Iomer Thunderblade
21-07-2007, 15:32
tez jestem psem tak jak comet ok trade br?

Xyriela
21-07-2007, 16:18
jestes ratem

crosscut
21-07-2007, 17:16
LoL, wymieklem z fot

krytyk44
21-07-2007, 18:54
zostaw mi szkota w spokoju on jest moj i tylko moj (tylko czasem ethiellant go uzywa)

BTW: szkoti robi od poniedzialku lan party bo ma wolna chate wiec kazdy ma wolny wjazd, moze bedzie Xyriela, iomer i pare innych osob
jakby co piszcie do mnie na tibi to dam numer kom szokta i sie ustawicie z nim

crosscut
21-07-2007, 20:51
zostaw mi szkota w spokoju on jest moj i tylko moj (tylko czasem ethiellant go uzywa)

BTW: szkoti robi od poniedzialku lan party bo ma wolna chate wiec kazdy ma wolny wjazd, moze bedzie Xyriela, iomer i pare innych osob
jakby co piszcie do mnie na tibi to dam numer kom szokta i sie ustawicie z nim

HAHAHAHAHAHA ,,i,,

Iomer Thunderblade
21-07-2007, 22:38
szkotfild ja z dalwem wbijamy

krytyk44
22-07-2007, 02:44
bedzie picolo naprawde cool
(PICOLO DLA IOMERA BO MA 16 LAT A ROZPIJANIE NIELETNICH JEST CHYBA KARALNE;))

Iomer Thunderblade
22-07-2007, 03:46
ssij tenkoriusy :\

Sharuzael
22-07-2007, 11:50
Nie no zajebista jestes te trzecie zdjęcie poprostu cud
jeden z cudów świata kobieto zal

Rebell
22-07-2007, 13:04
Burnek wygląda na miłego chłopa! A co do Xyrieli to, ekhem... wychodź częściej na dwór, MOŻEMY JECHAĆ NA PLAŻE xD
PS: Mnie też wpienia kultura panująca w tym temacie... a już Sharuzael przeszedł samego siebie, miałem Ciebie za poważnego gościa, jeżeli nie umiesz wyrazić krytyki wobec drugiego człowieka (jeszcze dziewczyny), masz chyba jakieś kompleksy, zamknij paszczę ;/.

krytyk44
22-07-2007, 13:37
bo sharuzel jest 13 letnim dzieciakiem pokaranym przez los

crosscut
22-07-2007, 14:51
EHEHEHEHEHE

iomer ciebie tez spije i wykorzystam ;D

.

Ushka
22-07-2007, 21:32
bo sharuzel jest 13 letnim dzieciakiem pokaranym przez los
Ja też?? :|!!
@Karolinka;
(Nie byłbym sobą gdybym Cie nie zgnoił) słuchaj, może i nawet jesteś ładna, ale słonce nie gryzie (co ja mówie o.0), idź na solarium, jutro Ci (o.o) zrobie zdjęcia słonca i wjebie na photobucketa, okeh? Dasz sobie na tapete i będziesz się opalać :|!!
No i tak wogóle to nie wiem o co mi chodzi, kurwa -.-!!
I tak wogóle to byłem na rowerku i mnie noga boli, i byłem w sani i missuje ich, i wogóle o chuj mi chodzi, i odeleteowałem oriusa, i wogołe kurwa mac ja pierdole.
Na zakończenie;
''S*******aj Adrian'' ;]

Sharuzael
22-07-2007, 21:42
omg to jest temat o xyrieli ja ja tu pisze bo mnie to bawi a jak chcecie to zróbcie sobie temat "Xyriela Powód jej obrony" i tam sobie piszcie, liżcie jej dupe(nie radził bym na ryly) etc. prawie każdy śmieje sie z tego tematu oprócz naszego 4adryjanka który preferuje Carlin Style i tyle mam do powiedzenia o waszych postach typu . lol kto to jest sharuzael, kurwa jakie dziecko a pisza to ci którzy na początku tego ematu sami jechali po xyrieli i tyle.

KubaGuzikkk
23-07-2007, 01:54
@up;
Wy*******aj :) Nikogo nie bronie, ale w*****asz mnie i chuj. Już dawno po dobranocce :)

krytyk44
23-07-2007, 02:36
omg to jest temat o xyrieli ja ja tu pisze bo mnie to bawi a jak chcecie to zróbcie sobie temat "Xyriela Powód jej obrony" i tam sobie piszcie, liżcie jej dupe(nie radził bym na ryly) etc. prawie każdy śmieje sie z tego tematu oprócz naszego 4adryjanka który preferuje Carlin Style i tyle mam do powiedzenia o waszych postach typu . lol kto to jest sharuzael, kurwa jakie dziecko a pisza to ci którzy na początku tego ematu sami jechali po xyrieli i tyle.

to jest temat "Xyriela: problemy uwagi pochwaly" a nie najebka na Xyriele, jesli nie widzisz roznicy zglos sie do psychologa o zaswiadczenie o dyslekcji skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, a i w szkole bedzie latwiej... co do tego ze jechalem po xyrieli to robilem to bo ailem powod bo mnie w*****ala.. a takie jechanie dla zabawy zeby byc fajnym jest zalosne.
Adrian preferuje carlin style a Ty? padlem 5 razy za kare bede trollem na forum i znajde kogos na kim bede sie wyzywal za to ze jestem loooooserem??

@ushka robisz sie naprawde nudny... twoje teksty zrobie zdjecie slonca sa bardziej zalosne niz zabawne no ale w wieku 14 lat kazdy chce byc elo elo kozak... dojebales sie do tego ze jest blada i tak od miecha pierdolisz w kolko
zalllllll.................

wracam za 4 tygodnie cu

Rasse
23-07-2007, 04:00
@up;
Wy*******aj :) Nikogo nie bronie, ale w*****asz mnie i chuj. Już dawno po dobranocce :)

zal te forum, nie? nawet pozadnie bluzgnac sie nie da-.- I jeszcze sami te gwiazdeczki (czyt. cenzurki) wsadzaja >.>

Ushka
23-07-2007, 09:18
@ushka robisz sie naprawde nudny... twoje teksty zrobie zdjecie slonca sa bardziej zalosne niz zabawne no ale w wieku 14 lat kazdy chce byc elo elo kozak... dojebales sie do tego ze jest blada i tak od miecha pierdolisz w kolko
zalllllll.................

wracam za 4 tygodnie cu

Tobie też by się zdało zaświadczenie bo mam 16 lat :|!! Poprostu, nie lubie jej i tak bywa, tak samo jak nie lubie ciebie :)

beka90
23-07-2007, 17:39
@krytyk44
Ale kogo to kurwa obchodzi ze wracasz za 4tygodnie?
A Xyriela i tak jest juz uzalezniona od Tibii :D Tylko szkoda ze boi sie slonca :\

domel-aka-lavande
23-07-2007, 21:25
kartofelku kiedy bedziesz w gda? :( ja bende u radka we wtorek albo srode to mi tez pstrykniesz zdjecie ;d

Iomer Thunderblade
23-07-2007, 21:38
domel, nikt cie nie chce na zdjeciach, lepiej jakby ci rozlali plonacy olej czy cos w tym stylu pod nogi o.o

chosen_one
23-07-2007, 23:54
Ale sie iomer wj****es :S

Banished: permanently because of invalid payment

Iomer Thunderblade
24-07-2007, 02:31
jutro bedize juz pozadek z tym ;) kolo 15

4drian
24-07-2007, 12:02
Ja też?? :|!!
@Karolinka;
(Nie byłbym sobą gdybym Cie nie zgnoił) słuchaj, może i nawet jesteś ładna, ale słonce nie gryzie (co ja mówie o.0), idź na solarium, jutro Ci (o.o) zrobie zdjęcia słonca i wjebie na photobucketa, okeh? Dasz sobie na tapete i będziesz się opalać :|!!
No i tak wogóle to nie wiem o co mi chodzi, kurwa -.-!!
I tak wogóle to byłem na rowerku i mnie noga boli, i byłem w sani i missuje ich, i wogóle o chuj mi chodzi, i odeleteowałem oriusa, i wogołe kurwa mac ja pierdole.
Na zakończenie;
''S*******aj Adrian'' ;]

Wasze posty robia sie coraz bardziej zalosne przerastecie samych siebie myslisz ze nagminne uzywanie wulgaryzmów sprawi ze bedziesz bardziej powazany na forum bo niesadze :baby::baby:(mamusia jakby sie dowiedziala to by Ci dupsko zlała) ale cuz rosnie takie pokolenie ludzi wy*******ch przez los i nic sie na to nieporadzi :]:]

Bo ten temat niejest smieszny wręcz żałosny smieje sie tylko z tyhc którzy chca stac sie za szybko dorosli ale nawet na forum im to niewychodzi ( Polskim dzieciom pogratulowac wychowania) a co do jechania na Xyrcie w tym temacie przez osoby które "bronia" jej teraz to wlasnie widac kto jest tutaj dojrzaly ktoś ma coś do Xyrci to powyzywa powyzywa i przestanie tak calkiem dla beki (no chyba ze w/w Xyriela kogos hunci xD to bedzie dlurzej wrzucal :P ) :baby::baby:

xD! Tak btw. to moze mi ktos wytlumaczy co to jest Carlin Style -.-" pierwszy raz slysze to :D

Tobie też by się zdało zaświadczenie bo mam 16 lat :|!!
Name: Ushka
Poziom: Co? ... xD!!

Hm o co chodzi xD to 15 czy 16 bo sie pogubilem moze sam niejestes pewien ;> Ale jeden pies i tak jestes glupim bachorem :|

naszego 4adryjanka xD hAUAHsHa LOL

POzdRo 4adryjanek xD :D:D

AxenRemo
24-07-2007, 16:42
@ UP
Ale kurwa jesteś mądry , tylko szkoda że błędy robisz ortograficzne.
Morał: Popracuj nad pisownią "ó" "u"
Pozdrawiam wszystkich

AxenRemo
24-07-2007, 16:48
...........

Ushka
24-07-2007, 19:15
@4drian;
Póki co to ja tylko widze, wy*******aj 4drian a nie wy*******aj Ushka ;]
Mam 16 lat rocznikowo, date dokładną dałem byle jak, w/e... Jak masz 17 lat to ja ma 96, bo chyba książke widziałeś jak cie w szkole nią bili koledzy ;]

omagad1989
24-07-2007, 21:17
@ UP
Ale kurwa jesteś mądry , tylko szkoda że błędy robisz ortograficzne.
Morał: Popracuj nad pisownią "ó" "u"
Pozdrawiam wszystkich

Ej no, co sie czepiasz chlopaka. Przeciez on pisze szybko!!!!!!!!! Ja musze literek zawsze szukac :/
Czemu tylko "ó" "u" ? Samo "u" nie wystarczy... Bo jeszcze bedzie pisal "rzułf"...
Morał: niech popracuje nad cała ortografia ;o

@4drian;
bo chyba książke widziałeś jak cie w szkole nią bili koledzy ;]

Rotfl xDD!!
On ma naprawde 17 lat... Nie widzisz tej intelignecji 17-latka w postach?

AxenRemo
24-07-2007, 22:13
Ushka ROX

4drian SUX

no i nie będę mówił kto ma wy*******ać bo to logiczne xD

Ushka
24-07-2007, 22:39
Rotfl xDD!!
On ma naprawde 17 lat... Nie widzisz tej intelignecji 17-latka w postach?
Widze ją...

...NOT!
@Omagad ileśtam
ja tesz pisze szypko ale ale fiesz moja klafiatóra mi nie pozfala pisadź szypciej bo ftedy mi daje ksionrzke i mósze trzytadź :\
(Ortografia celowa[modkowie got owned]) ;]

4drian
25-07-2007, 01:36
xD

Jestescie troche smieszni ale to opuszcze widac ze niedorosliscie jeszcze ale co zrobic ...

A co do pana Ushka to hmm... n/c

Szkoda słów i tak do was nic nie dotrze :baby::baby:

:(ŻYCIE:(

Iomer Thunderblade
25-07-2007, 04:47
Mam Fajnego Chewbacce !

Kusy_Kazakov
26-07-2007, 01:48
Czułbaka to wielki stfur ;o Czym go karmisz? :]

Ushka
26-07-2007, 09:03

Pewnie tanim winem o.o

tsch
26-07-2007, 14:07
omg..nie znam nikogo z Was ani Xyrieli. Ale temat i poruszane w nim wątki to jakaś masakra :confused: Nie ma brzydkich kobiet -.-.
Nie rozumiem co chcecie od Xyrieli ? Wyglada normalnie i jednym się pewnie podoba a innym nie.
.
.
.
.
.No chyba ze to takie Wasze ,,końskie' 'zaloty bo to też mozliwe :p
Pzdr/

Marczio
26-07-2007, 14:39
Wasze posty robia sie coraz bardziej zalosne przerastecie samych siebie myslisz ze nagminne uzywanie wulgaryzmów sprawi ze bedziesz bardziej powazany na forum bo niesadze :baby::baby:(mamusia jakby sie dowiedziala to by Ci dupsko zlała) ale cuz rosnie takie pokolenie ludzi wy*******ch przez los i nic sie na to nieporadzi :]:]

Bo ten temat niejest smieszny wręcz żałosny smieje sie tylko z tyhc którzy chca stac sie za szybko dorosli ale nawet na forum im to niewychodzi ( Polskim dzieciom pogratulowac wychowania) a co do jechania na Xyrcie w tym temacie przez osoby które "bronia" jej teraz to wlasnie widac kto jest tutaj dojrzaly ktoś ma coś do Xyrci to powyzywa powyzywa i przestanie tak calkiem dla beki (no chyba ze w/w Xyriela kogos hunci xD to bedzie dlurzej wrzucal :P ) :baby::baby:

xD! Tak btw. to moze mi ktos wytlumaczy co to jest Carlin Style -.-" pierwszy raz slysze to :D

Name: Ushka
Poziom: Co? ... xD!!

Hm o co chodzi xD to 15 czy 16 bo sie pogubilem moze sam niejestes pewien ;> Ale jeden pies i tak jestes glupim bachorem :|

xD hAUAHsHa LOL

POzdRo 4adryjanek xD :D:D

mister mam 20 lat? lol

Ushka
26-07-2007, 20:17
mister mam 20 lat? lol

Prawdopobnie rocznikowo masz 20 :| Jeżeli to było coś do mnie to nie wiem o co Ci chodzi... :|

Nala$
27-07-2007, 02:44
xD

Jestescie troche smieszni ale to opuszcze widac ze niedorosliscie jeszcze ale co zrobic ...

A co do pana Ushka to hmm... n/c

Szkoda słów i tak do was nic nie dotrze :baby::baby:

:(ŻYCIE:(

Jestes dosc.. Hmmn.. Komiczny, przynajmniej dla mnie. Czujesz sie taki pewny poniewaz przeniosles sie na non-pvp? Rozumiem, ze darzysz Xyriele sympatia, ale nie mozesz przesadzac z ocenami na temat wszystkich uzytkownikow tego tematu. Twoja wypowiedz sugeruje ze uwazasz chyba wszystkich uzytkownikow tego topicu za "smiesznych" co moze uwlaczac niektore osoby. Osobiscie nie mam nic do Xyrieli, ale rowniez nie mam zadnych pochwal w stosunku do niej. Zycze sukcesow w grze.

Pzdr/Nala$ (First owner ofc.)

PS Sorry za bledy nie uwazam siebie za poloniste.

Btw. Mamy off topa?:P

Rasse
27-07-2007, 06:48
mister mam 20 lat? lol

HAhahahhahaha, szary lol ty masz dwudzieche? haahh:D nieno nie wiedzialem:p
to my chyba na Pan do Ciebie powinnismy >.> ja mam 8.5 i se jakos daje rade w tym ciezkim zyciu x)

Dalv_2k7
27-07-2007, 13:48

Bardzo złymi psami można powiedzieć że nawet wściekłymi o.o :|

Marczio
27-07-2007, 14:03
HAhahahhahaha, szary lol ty masz dwudzieche? haahh:D nieno nie wiedzialem:p
to my chyba na Pan do Ciebie powinnismy >.> ja mam 8.5 i se jakos daje rade w tym ciezkim zyciu x)

OMG nie mam 20
ten texxxxXXXcior byl do Nabdriana bo on cos tak dupil do kogos ze mody gowniarz itd no to stwierdzilem ze on musi miec z 20 jak taki ziomulator z niego.
Osobiscie mam tyle ile na liczniku guys.

crosscut
27-07-2007, 16:53
Mam Fajnego Chewbacce !

ta a hans solo to aktor ktory gral harisona forda ;DDD

nie pij wiecej jak ze mna gadasz XD

Iomer Thunderblade
28-07-2007, 00:30
ty mi krzywych bajek nie probuj wkrecac szkoti ;)

Nala$
28-07-2007, 02:17
Wooooooot? :P
O czym wy w ogole gadacie, to nie przypadkiem topic poswiecony Xyrieli?-.^

Kusy_Kazakov
28-07-2007, 02:58
Kszyriela to kinda wcielenie Czułbaki o.o

Xyriela
29-07-2007, 16:13
Czesc fani ^^!

Nudzi mi sie gadanie o tym ze ja gram. Nie gram, bo nie expie -> erig.net
Jak siedze na tibiii to gadam z ludzmi albo sie kloce :P
W tym tygodniu moze pogram, bo nie mam nic do roboty. Zatrudnilam sie do pilnowania domu i mam tu neta i darmowe zarcie :P

Poza tym. Stalo sie cos strasznego. Zostalam WYWALONA [tak, nie odeszlam, zostalam wywalona] z Cruoris =D Tak to jest jak sie wlacza ignore for Puge Nocturna :PPPP

Poza tym mozecie mi wierzyc lub nie, ale opalilam sie. Nie dalo sie tego powstrzymac kiedy sie jezdzilo na rowerku na sloneczku :)
Niedlugo zrobie sobie zdjecie i Wam pokaze

Pozdrowienia dla Was,

Wasza,

Xyriela

PS Czekam na nowe jazdy na mnie plx. Strasznie sie popsuliscie =//

Nala$
29-07-2007, 18:22
@Xyriela

Nie no gratzky..
Z drugiej strony.. Troche na Ciebie najechali to sie wzielas za rl, moim zdaniem wyszlo Ci to w miare na dobre.
Dbasz o forme a nawet sie opalilas \o/ !
Co do Cruoris to dosc mistyczna opowiesc jak dla mnie, ale mozliwe wkoncu Puge jest kaprysny.

Pzdr/Hasan

PS Czekam na fote!

Xyriela
29-07-2007, 19:55
Scotty sorry T.T nastepnym razem obiecuje zrobic to pod Ank depo i tylko wtedy jak bedziesz mial manashielda =/ Mam nadzieje, ze sie kiedys pozbierasz, kruszynko...

Anyways,

BUZIACZKI!!!! ^^!!!

Ksyreila

<3 <3 <3 4 ADRIANEK

crosscut
29-07-2007, 20:39
Scotty sorry T.T nastepnym razem obiecuje zrobic to pod Ank depo i tylko wtedy jak bedziesz mial manashielda =/ Mam nadzieje, ze sie kiedys pozbierasz, kruszynko...

Anyways,

BUZIACZKI!!!! ^^!!!

Ksyreila

<3 <3 <3 4 ADRIANEK

I tak Cie kocham <3

4drian
30-07-2007, 12:37

Anyways,

BUZIACZKI!!!! ^^!!!

Ksyreila

<3 <3 <3 4 ADRIANEK

<3 <3 <3 XYRCIA

Btw. Gdzie mój wlasny temat -.-" <<delete>> why????? =( nononono

Zawsze mam peszka i niemoge spodkac Xyrci online =(

Nala$
30-07-2007, 17:20
@4drian

Tez zaluje ze temat zniknal bo napisalem tam wypowiedz na twoj temat..
Na forum pisales ze masz "17lat/rocznik 90(...)".. Kiedy sie znalismy pisales mi ze masz 13lat:))
Powypieraj sie, powypieraj lecz moim zdaniem to glupie ze wstydzisz sie swojego wieku.
Ewentualnie moze shared acc czy cos ale nie wnikam..

Pozdrawiam/Hasan

omagad1989
30-07-2007, 19:40
@Scotty
Lipa xD

Komin
30-07-2007, 19:45
@Scotty

Scottq musze ci powiedziec, ze ja tez mialem taka stresujaca przygode ;\ Przezylem te straszne mort hury i latajace sd ;/ A wszystko dlatego, ze Maks mieszka w moim miescie o.O

4drian
30-07-2007, 19:48
@4drian

Tez zaluje ze temat zniknal bo napisalem tam wypowiedz na twoj temat..
Na forum pisales ze masz "17lat/rocznik 90(...)".. Kiedy sie znalismy pisales mi ze masz 13lat:))
Powypieraj sie, powypieraj lecz moim zdaniem to glupie ze wstydzisz sie swojego wieku.
Ewentualnie moze shared acc czy cos ale nie wnikam..

Pozdrawiam/Hasan

o LOL Hasanku sloneczko niewstydze sie mojego wieku bo zawsze jestem soba i bede mam 17 lat rocznik 90 spytaj sie kogo chcesz xD nawet moich rl na Selenie np: Balu, Vex czy nawet Sidar :baby::baby::) Jak chcesz to moge Ci nawet podac strone mojego teamu BMX xD chociaz pospamuje troszke :) Twoje foteczki Hasanku widzialem i niemów ze mówiłem Ci ze mam 13 lat bo jest to nieprawda:P

postrafiam 13-letni didzin demon

Nala$
30-07-2007, 20:00
@djin
Ajajajaj... Pamietam jeszcze jak wbijalem rs'a na swoim ed w nocy gadalem z jednym z moich rl zaczeles podbijac, mowie spx.
Pozniej cos gadales, a kiedy zapytalismy o wiek powiedziales ze 13. Nie wiem moze sharujesz, jestes second ownerem, klamales badz klamiesz teraz. NIE WNIKAM chcialem sie tylko podzielic z reszta uzytkownikow tego forum swoimi wiadomosciami.

Pzdr/hasan

P.S. why wyniosles sie na non-pvp?

4drian
30-07-2007, 20:08
@djin
Ajajajaj... Pamietam jeszcze jak wbijalem rs'a na swoim ed w nocy gadalem z jednym z moich rl zaczeles podbijac, mowie spx.
Pozniej cos gadales, a kiedy zapytalismy o wiek powiedziales ze 13. Nie wiem moze sharujesz, jestes second ownerem, klamales badz klamiesz teraz. NIE WNIKAM chcialem sie tylko podzielic z reszta uzytkownikow tego forum swoimi wiadomosciami.

Pzdr/hasan

P.S. why wyniosles sie na non-pvp?

Ja cos tego niemoge skojarzyc po co miałbym mówic ze mam 13 lat skor tylu niemam xD Niepamietam nawet kiedy wbiłes rsa jedyna rozmowa z Toba która pamietam to bylo jak Rondalf (terazniejszy mój friend) mnie bloknol i padlem. Mozesz popytac jak tylko masz na to ochote :) A na Guardie wynioslem sie niedlatego ze padalem ani nic z tych rzeczy, niemiałem klopotów z huntami ani nic jedyny hunted od Alucarda ale i tak by mnie nie ubił :) ale zrobiłem na guardi chara dla kolegi na questa i zaczełem sobie grac tak poprostu i juz tam zostałem Calidril dal mi jakies eq i expiłem sobie troszke a na Selenie zrobil sie straszny burdel wiec postanowilem zostac :)

Btw. na Selenie zrobilem sobie chara którego name niezna nikt szykujcie sie na powrót nowego Djinna

-.- Djinn zawsze miał tylko 1 ownera mnie -.-

Marczio
01-08-2007, 17:13
Ja cos tego niemoge skojarzyc po co miałbym mówic ze mam 13 lat skor tylu niemam xD

sam nie wiem po co mialbys to robic ale patrzac sie po twoim sposobie wyrazania opinii i ich jakosci rzeczywiscie czlowiek moze strzelic sie o te 4 lata i dac ci 13 :/

Tevah
02-08-2007, 21:22
Aug 01 2007, 01:19:23 CEST Killed at Level 105 by Alucard de'Moon 8o

Xyriela, mogłabyś ujawnić z jakich przyczyn zostałaś zabita przez dzielnego i lojalnego wojownika z Krakowa? :p

Eneris
16-08-2007, 22:35
We waiting for your answer Xyrelia.

Ganic
17-08-2007, 11:57
@Up

Masz zleksza opozniony zaplon, sugeruje wymienic swiece.

Eneris
17-08-2007, 21:16
Miałeś spięcie w inkubatorze?

Marczio
17-08-2007, 23:26

smiac sie czy plakac? fajne hasla w gimnazjum juz lataja lol...

Ganic
01-09-2007, 00:00

Jasne, nawet dwa spiecia, i jescze mama mnie upuscila i sie w glowe udezylem :)

I pies iomera mnie pogryzl ^^

Eneris
02-09-2007, 01:31
smiac sie czy plakac? fajne hasla w gimnazjum juz lataja lol...

widzę ze w podstawówce lepsze znają.

Xyriela
03-09-2007, 17:40
A co tu wyjasniac? Dednol mie bo mialam deda hunted.

Ty bys nie dednol?

Sorry za orty, nie moge sie powstrzymac x)

Jak sie ma przejebane tak jak ja to nigdy nie wiadomo, kto zabije =/

Inca
03-09-2007, 17:52
Jak sie ma przejebane tak jak ja to nigdy nie wiadomo, kto zabije =/

i jak ja :D

Marczio
03-09-2007, 21:27
widzę ze w podstawówce lepsze znają.

mozliwe, spytaj sie kolegow ale nie zdziwilbym sie jakby te dzieci z podstawowki mialy bardziej inteligentne teksty od ciebie.
takie wannabe funny pokazuje tylko jak plytki jest twoj mozg

Xyriela
05-09-2007, 03:19
Lol prosze panstwa, ten temat mial byc o mnie, a czuje sie ostatnio dziwnie pomijana ;9

NO CO JEST ;(

japa_pwner
06-09-2007, 11:55
Zamknac ten temat już,to sie robi denne =\
zrócie coś o mnie lepiej xD!
no nie ?;\

Xyriela
06-09-2007, 11:59
Lol, nie zamykac!!!!! Chce byc slawna ;(

4drian
06-09-2007, 18:36
Dawno nic nie pisalem xD

A ja mialem kiedys swój temat =) ..... ktos go DeLeTe ;|

chosen_one
07-09-2007, 17:06
@ 4drian

Ty masz swoj temat - "Cytaty Buhahah Nooobs rox" i mozesz tam wklejac wszystkie swoje posty.. B)

Rav
27-09-2007, 23:05
@Up

Masz zleksza opozniony zaplon, sugeruje wymienic swiece.

ja bym predzej stawial na to zeby wymienic platynki na zaplonie moze sa ostro zajechane badz tez sie poprostu zaplon rpzestawil zdarza sie jak sie jezdzi po dziurach.
pozdro dla Xyrieli

Xoltor
25-10-2007, 01:30
I Am So So Sorrriii Menzzz Plx! Forgive Me!!

Xyriellllla Wybacz!

4drian
04-12-2007, 14:00
Gdzie sie pdziała Xyrcia ;o;o

;(;(;(;(;(;(;(

Xyriela come back !!

Diko
06-12-2007, 20:34
Tutaj pare nowych ss'ow z ostatniej akcji ultimation jak padl burniastyi prawie gady xd!
http://www.***********.com/400973681.html

Sharuzael
24-12-2007, 14:41
13:37 Ewa Drzyzga [6]: o karolina piekna dziewczyna
13:37 Ewa Drzyzga [6]: prowadze rozmowy w toku w Tvn chce z toba porozmawiac o dzialaniu tibi na wzrok
13:37 Xyriela [105]: ok
13:37 Xyriela [105]: TO NAPRAWDE PANI, PANO
13:37 Xyriela [105]: PANI EWO?!
13:37 Xyriela [105]: PANI EWO?!
13:37 Ewa Drzyzga [6]: tak karolino
13:37 Xyriela [105]: AAAA
13:37 Xyriela [105]: <orgasm>
13:37 Ewa Drzyzga [6]: czy od kiedy zaczelas grac w tibie
13:38 Ewa Drzyzga [6]: odczuwasz bule oczu
13:38 Ewa Drzyzga [6]: i pogorszenie wzroku
13:38 Ewa Drzyzga [6]: ?
13:39 Ewa Drzyzga [6]: za wywiad dostaniesz 20 marchewek ma poprawienie koloru cery oraz lusterko bys mogla widziec efekty
13:39 Xyriela [105]: BULE
13:39 Xyriela [105]: strarzne BULE
13:39 Ewa Drzyzga [6]: takie jak przy porodzie?
13:40 Xyriela [105]: GORZE
Potym karolina skonała a mleko z jej piersi rozlało sie na kalwiature

Eneris
29-12-2007, 02:55
omg poddaje się... chopaku zrób wywiadk z kotim dlaczego zabrakło mu uhów i vuxesem czego padł 1 na port hope :<

Dalv_2k7
29-12-2007, 13:36
Albo z Hakivem czemu wstaje o 3ciej w nocy żeby zabić parę frostow.

Eneris
31-12-2007, 03:51
hmm teraz sądze że jesteś głupszy niż Vuxes... na frostach expiłem prawie 3h zanim zrobiliście na mnie massloga wieć.. RYJ

a tak wogóle gdzie się podziało wasze pvp najpierw Lady of Selena i Vrape uciekli wam na frostach, potem dostaliscie 13-1 na port hope, a dziś wam nie udały się 2 masslogi? ja sądzę że to brak bota :(aa no i jeszcze gady karde chciał nas zabić solo style ale mu się nie udało

Dalv_2k7
31-12-2007, 12:04
Umm... teraz sądzę, że jesteś bardziej zryty niż myślałem, nie spisz po nocach żeby zabijać smoki o.o
Myślisz, że czemu pozwolili Ci expic 3h? Żebyś wbił trochę expa, poczuł się pewnie, a później i tak wszystko straciłeś.
Grasz na Selenie raptem 5 miesięcy i myślisz, że cały serwer zwojujesz.
Tak naprawdę to na Selenie nic nie znaczysz!
Żal mi Was 100 paladynów zrobionych w parę miesięcy.

Sharuzael
31-12-2007, 18:18
ciekawe czemu vuxesa zmwallowalo cruoris widocznie bardza go lubią a potem on stanoł w miejscu i chyba hotkeye ustawial czy co:< albo oczy mu zaropiały bo on nie lubi wstawać rano chyba że czas modlitwy u zyda był i odszedł od kumputera ;/
nie wiem powiecie mi?

omagad1989
31-12-2007, 20:15
Tak naprawdę to na Selenie nic nie znaczysz!

Na pewno on znaczy wiecej niz ty o.O

Chcialbys tak umiec co? ^^

Ganic
06-01-2008, 20:18
Ej Eneris ,a gdzie riposta na 2 spiecia w inkubatorze? ;(

krytyk44
07-01-2008, 00:00
Ej Eneris ,a gdzie riposta na 2 spiecia w inkubatorze? ;(

chyba kolega zaniemowil po ostatnim openie8o

crosscut
07-01-2008, 00:36

zal mi ciebie 80 drucie kupiony na 70~lvlu

Iomer Thunderblade
08-01-2008, 07:41
05:55 Xyriela [107]: tak samo jak ludzie pisza do mnie o solarium 05:55 Xyriela [107]: a ja w zyciu w solarium nie bylam

Dalv_2k7
08-01-2008, 22:03
zal mi ciebie 80 drucie kupiony na 70~lvlu

zal mi Ciebie 114 paladynie kupiony na 115~lvlu :\

Ganic
09-01-2008, 16:59
aja widzialem dzisiaj jomerq jak do szkoly szedl o 14! taak on chodzi do szkoly! ;dd

crosscut
09-01-2008, 18:28
zal mi Ciebie 114 paladynie kupiony na 115~lvlu :\

110* lvlu dla twojej informacji zreszta nawet 80~pallem robilem wiecej niz ty tym swoim pro uber drutem

vuxes
10-01-2008, 01:17
110* lvlu dla twojej informacji zreszta nawet 80~pallem robilem wiecej niz ty tym swoim pro uber drutem

Gratz! Daj autograf!

crosscut
11-01-2008, 00:21
Gratz! Daj autograf!

Eldrik~ MaSh !!!! Frends?

vuxes
11-01-2008, 00:49
Eldrik~ MaSh !!!! Frends?

sim sim sim pqp

Mati_Paurel
23-01-2008, 19:48
Ja osobiscie Xyrieli nie znam. Jako iz jest to temat o niej dziwi mnie czemu nikt nie napisał ze zdbołyła ona nowy outfit z Brotherbood of Bones :)

Iomer Thunderblade
23-01-2008, 21:04
co za trudnosc dac milion dla healka ?

Kusy_Kazakov
24-01-2008, 12:26
Najpierw trzeba mieć ten milioneqqqq ;oooo

Iomer Thunderblade
24-01-2008, 13:11
heheheh no jak puszcza bociq na chakoyach(spelling?) swoim uber kina Re'cutie to raz dwa mash milioniqq, a i tak pewnie za loda jej healek dal albo cos :\

Orius_Sheran
25-01-2008, 09:00
heheheh no jak puszcza bociq na chakoyach(spelling?) swoim uber kina Re'cutie to raz dwa mash milioniqq, a i tak pewnie za loda jej healek dal albo cos :\

Miala pelne usta roboty to se zarobila nieeeeee? :\

Kusy_Kazakov
25-01-2008, 15:33
Tesh taq kcem ;o ;/

Orius_Sheran
01-02-2008, 19:18
Tesh taq kcem ;o ;/
Ze miec usta pelne roboty? :\

Xyriela
18-03-2008, 18:57
Cze Pro Elo =)

Co slychac u moich najlepszych kolegow :O

Gorace pozdrowienia w szczegolnosci dla:
Dark Sidar <3 :***
Vismortis <3

Zefroith
Frewyth Laras
Zeev
Bernardon
to be continued...

:evul:Xyriela back on track \m/:evul:

nokijjjja
18-03-2008, 19:07
Cze Pro Elo =)

Vismortis <3

Zefroith
Frewyth Laras
Zeev
Bernardon
to be continued...

ale jestes eful ;/

Stonhard
21-03-2008, 21:14
ale jestes eful ;/

105 ek z Giżycka? Kim jestes?:>

Rav
21-03-2008, 21:43
105 ek z Giżycka? Kim jestes?:>

To jest Matełusz Dragon Duży

Dalv_2k7
22-03-2008, 00:29
To jest Matełusz Dragon Duży

A nie Poterzny?

Dark_Moniek
25-03-2008, 22:57
Cze Pro Elo =)

Vismortis <3

Zefroith
Frewyth Laras
Zeev
Bernardon
to be continued...

Supcio, a co u Ciebie droga kolezanko?

Xyriela
26-03-2008, 04:19
A nic swieta byly..

Marczio
26-03-2008, 22:38
A nic swieta byly..

iii przytylas 3kg

Dark_Moniek
27-03-2008, 00:30
iii przytylas 3kg

ale po Tobie jada... weź mu urwij jaja ;\

Xyriela
27-03-2008, 13:03
hunted
Poland Kill: All (PK:All)

jaka beka na Selenie,
loguje sie w depo na 15 lvlka i jakis 40+ mowi do mnie od razu 'hunted'
wychodze z depo a on mnie zaczyna lac i mowi 'payment 10k'
WTF xD

huehauha

od kogos zaslyszalam, ze hajlvle nie dosc ze wala pa lvlkom 20+ to jeszcze zbieraja ich plate sety xDDD
hasushaushaushuhsahaua

Exim
27-03-2008, 15:28
"od kogos zaslyszalam, ze hajlvle nie dosc ze wala pa lvlkom 20+ to jeszcze zbieraja ich plate sety xDDD"

To tak jak ty kiedyś już na 8 lvl-ach robiłaś PA i prosiłaś żeby Ci zapłacili swojego seta.

Sharuzael
28-03-2008, 09:25
ty napewno nie raz oddalas swoj set na malym lvl;0

Xyriela
28-03-2008, 16:52
Jak mialam maly lvl to albo mialam farta albo nie bylo zbyt duzo pa na selenie, bo nigdy nic nikomu nie placilam. Poza tym od 20+ lvla mialam pro od Slash'Qu!!!!! :cup::cup::cup:

Jesli juz potem walilam PA to np bohy zbieralam, patrz: poczatek tego tematu, ktoras z kolei wypowiedz Lady of Selena ;)

Pozdro

Fiołek!
28-03-2008, 20:19
Nom Xyriela to zła kobieta była, dzięki temu sławę zdobyła!

Xyriela
28-03-2008, 21:00
lol 'byla' to takie pesymistyczne stwierdzenie, przeciez niedawno zamordowalam pare osob lol =(

wiec chyba.. nadal jestem????

Fiołek!
28-03-2008, 22:33
lol 'byla' to takie pesymistyczne stwierdzenie, przeciez niedawno zamordowalam pare osob lol =(

wiec chyba.. nadal jestem????

OK jesteś! będziesz nawet w Tibii 3D (apdejt 10.0)
Morderczyni trafisz do wiezienia ultimejszyn... Szkoty będzie Cię pilnował dzień i NOC!

Xyriela
30-03-2008, 13:12
Tylko nie SZkoty, SZit... :(

BTW Gratz dla obozu wroga bo dedlam na ostatnim openie.

Mar 29 2008, 20:49:51 CET Killed at Level 109 by Veltriz
and by Despi

Ale bylo warto zwlaszcza dla :
Mar 29 2008, 20:48:47 CET Killed Dark Sidar at Level 128 ok
Mar 29 2008, 20:17:23 CET Killed Haskemian at Level 92 unjustified
Mar 29 2008, 20:05:06 CET Killed Master Macavelli at Level 110 unjustified

Hue hua I'm evul morderczyni... :baby:

Dark_Moniek
30-03-2008, 23:31
nie wiem jak to mozliwe, ale na 6 punktow, 4 zdobyla Twoja postac;\
<cry>

4drian
03-04-2008, 22:15
Dziwne ;o :):):):):):)

Kusy_Kazakov
03-04-2008, 22:27
@up: Już myślałem że nie wrócisz, niestety nadzieja matką głupich ;|

Quenative
03-04-2008, 22:42
@up
on czekał na wynik wojny bo nie wiedzial komu dupke wylizac

btw.22:42 Djinn de'Moon [23]: ja <3 Xyrcia ;d

ja juz myslalem ze mama ci kare na komputer dala albo cos

Kusy_Kazakov
03-04-2008, 23:15
@up
btw.22:42 Djinn de'Moon [23]: ja <3 Xyrcia ;d

http://img257.imageshack.us/img257/1396/fail015mq7.jpg

4drian
03-04-2008, 23:20
http://img257.imageshack.us/img257/1396/fail015mq7.jpg

WANTED !!!

Zaginol Kaczor znalazce czeka nagroda, Kusy szuka mamy!

Kusy_Kazakov
04-04-2008, 14:35
WANTED !!!

Zaginol Kaczor znalazce czeka nagroda, Kusy szuka mamy!

Wanted w jakim sensie? I przyjmij do wiadomości że "kaczor" to forma męska a nie żeńska, więc Ci trochę nie wyszło.

Sorry but you:

http://img.photobucket.com/albums/v289/jdm_josh/fail.jpg

Rav
10-04-2008, 14:57
10 znakow bla bla

temacik upada? ; /

Ddamianek11
10-04-2008, 18:28
Co sie quwa czepiacie pożądnej kobiety ?? :P Pozdro dla graczy z seleny :)

@Topic Co ona takiego zrobiła że tak się czepiacie ??B)

Rav
10-04-2008, 18:31
quwa kto sie czepa to nasza najlepsha kómpela

Ddamianek11
10-04-2008, 18:35
quwa kto sie czepa to nasza najlepsha kómpela
:king:
<znaczki>

Kusy_Kazakov
10-04-2008, 18:52
Co sie quwa czepiacie pożądnej kobiety ?? :P Pozdro dla graczy z seleny :)

@Topic Co ona takiego zrobiła że tak się czepiacie ??B)

Przeszła na judaizm.

A'Kret
10-04-2008, 20:21
Dżin deduwke masz.

Ja nie rozumiem kto i jak w waszych kilku SQMowych kartonach internet instaluje.

[Jestem fanem pasztetu! Xyrielka :*:*:*]

Xyriela
10-04-2008, 23:41
Generalnie rzecz biorac temat robi sie nudny.

Sharuzael
11-04-2008, 08:05
moze wszyscy sie ciebie boja:(

Lenrock
11-04-2008, 14:50
temat upada tylko dlatego ze ty tu jestes

btw,

Arth Soulfire
Apr 09 2008, 19:49:28 CEST Killed at Level 131 by Golle

Atilla Bonebreaker
Apr 09 2008, 16:09:29 CEST Killed at Level 117 by Dark Sidar
and by Golle

Moreen Hirax aka Drache Frau
Apr 09 2008, 18:40:13 CEST Died at Level 104 by a frost dragon
Apr 09 2008, 19:01:39 CEST Killed at Level 103 by Masteros'Selenos

Doktor Dokurobei
11-04-2008, 15:28
Ja wiem ze musicie sie pochwalić fragami :)

Ale szczerze, co to ma wspólnego z tym tematem?

Lenrock
11-04-2008, 18:23
Ja wiem ze musicie sie pochwalić fragami :)

Ale szczerze, co to ma wspólnego z tym tematem?

moj post jest tak samo zwiazany z tematem tak jak i twoj, wiec ucisz sie

Xyriela
12-04-2008, 10:09
Oni to pisza na wypadek jakbym nie wiedziala :D

Kusy_Kazakov
12-04-2008, 10:47
Nieogary tak mają...

Lenrock
12-04-2008, 13:46
Alexandrios Feleon
Apr 12 2008, 13:14:20 CEST Killed at Level 106 by Gryllen
and by Fila mith

Lenrock
12-04-2008, 14:14
Oni to pisza na wypadek jakbym nie wiedziala :D

http://i244.photobucket.com/albums/gg22/zydowka/xyrielavssolara.jpg

vuxes
12-04-2008, 16:33
Alexandrios Feleon
Apr 12 2008, 13:14:20 CEST Killed at Level 106 by Gryllen
and by Fila mith

Kogo to obchodzi?

Ketama
12-04-2008, 18:21
mnie na przyklad a masz z tym jakis problem kolego?

Lenrock
12-04-2008, 19:00
Kogo to obchodzi?

moze larosa?

next,

Master Mortis aka Imperanon
Apr 12 2008, 16:25:03 CEST Killed at Level 139 by Golle
and by Dark Sidar

hail shadar ray!

Rav
12-04-2008, 19:11
hail shadar ray aka cwaniako!

chciales napisac ;p

vuxes
12-04-2008, 19:22
Isi'ldur:
Apr 12 2008, 17:42:24 CEST Killed at Level 115 by Zorlan

Yeah solo style!

Ketama
12-04-2008, 19:49
znowu tylko obserwowales ?

vuxes
12-04-2008, 20:26
znowu tylko obserwowales ?

Nie, jeszcze się śmiałem.

Lenrock
13-04-2008, 00:07
Nie, jeszcze się śmiałem.

z tego?:

Master Mortis
Apr 12 2008, 22:51:39 CEST Killed at Level 137 by Dark Sidar
and by Nixon Fahre
and by Dark Sidar

@rahim

chyba jestes nie na czasie

vuxes
13-04-2008, 00:16
z tego?:

Master Mortis
Apr 12 2008, 22:51:39 CEST Killed at Level 137 by Dark Sidar
and by Nixon Fahre
and by Dark Sidar

Nie, z tego:
Apr 12 2008, 22:55:12 CEST Killed at Level 123 by Anoun and by Hysan

Lenrock
13-04-2008, 19:41
moze to

Zakai
Apr 13 2008, 13:59:44 CEST Killed at Level 111 by Tandrian
and by Jahew Astaraver

i to

Sollie
Apr 13 2008, 14:02:10 CEST Killed at Level 155 by Golle

nie jest smieszne, lecz to ze orux tozz siedzial w pzcie gdy oni padali tak

krytyk44
14-04-2008, 22:11
moze to

Zakai
Apr 13 2008, 13:59:44 CEST Killed at Level 111 by Tandrian
and by Jahew Astaraver

i to

Sollie
Apr 13 2008, 14:02:10 CEST Killed at Level 155 by Golle

nie jest smieszne, lecz to ze orux tozz siedzial w pzcie gdy oni padali tak

cuz to tylko vidfamne az dziwne ze tak daleko z nimi zaszliscie;)

Lenrock
15-04-2008, 12:37
vidfamnes to najwieksze nooby na tym serverze, krupcia andi i jej team lepiej ogarniaja

Xyriela
15-04-2008, 20:05
A oto ideał LENROCKA:

TYPOWA POLSKA "UWODZICIELKA"
W baże prubuje uwieść 3 facetuw:
-Jeden nie ma karku ale za to jest szefem w fabryce betonu w podwarszawskim mieście.
-Drugi jerzdzi BMW i ma najnowszy model butuw Nike (jego miesieczna wypłata 4000zł-mamusia mu wypłaca za to że istnieje).
-Trzeci bajerant (2 lata w więzieniu).
A teraz trochę o dziewczynie: skura koloru kakało, kolczyk w pępku (no co, jest orginalna jak 90% polskich nastolatek), włosy bląd farbowany z ciemnymi pasemkami, tipsy,obowionzkowo rurzowa bluzeczka, spodnie jeansy podwiniente prawie do kolan i magiczne kozaczki, tapeta -1kg wg., makijasz "uliczny". Oczywiście komurka musi być obowionskowo.
Zainteresowania: faceci, szypkie samochody, solarium, wakacje spędza nad Bałtykiem sześc godzin lerząc na plarzy a wieczorem popijając Reedsa, raz była nad Możem Śrudziemnym-miała wtedy sponsora. Niedugo ma zamiar kupić sobie modnego psa-Amstaffa. Lubi facetuw przypakowanych (cokolwiek to znaczy;). Ogląda namientnie Taniec z Gwiazdami, M jak Miłość, Magda M. Lubi jak facet pszeklina, uwielbia piłkę norznom chociasz nie wie o co w niej chodzi,bardzo lubi esmsować (nie warzne z kim). Jej ulubione słowa: koffany, boshe, lol, rulez, cio, jush..
Zachowanie ,,uwodzicielki,, w baże.
Picie drinkuw i napojuw przez słomke. Sztuczne usmiechy od czasu do czasu. Udawanie że jest sie w temacie. Co 5m wychodzenie do WC - koniecznie z torepkom. Tam ma własnie wszystkie kosmetyki. Słynne hiihahahahehehe... z karzdego opowiedzianego kawału
mimo że kawał nie smieszny. Stara być się inteligientnom. Czeste wychodzenie na powiecze tylko po to żeby odebrac komurke. Po takiej barowej imprezie ,,uwodzicielka,, ma jusz troche promili w tej swojej pustej gluwce. Prosi pierszego leprzego żeby ja pod wiuzł do domu. Rano okazuje sie że wylądowała w łurzku jakiegos dresa kturego imie poznala po przebudzeniu się.
Oto portret polskiej "uwodzicielki":)

POZDRO 600

Iomer Thunderblade
15-04-2008, 23:09
postro 328 : /

Dark_Moniek
16-04-2008, 00:42
dobre :baby:

Lenrock
16-04-2008, 16:47
g0wno wiesz na temat mojego idealu kobiety i z checia ci go przedstawie.

moim idealem jest czlowiek plci zenskiej o smuklej budowie i niskim wzroscie pochodzący ze wsi. wyglad zewnetrzny nie obfituje w kwiaty i nie przypomina protei krolewskiej, wrecz przeciwnie; zauwazana z daleka blada cera, wielu osobom przypomina o 'wujku', ze slawnej rodziny adamsow. podczas gdy nadchodzi lato osobnik nawet po kilku godzinnym leżakowaniu na sloncu pozostaje blady. gdy mowi sie jej o zdrowym odzywaniu i witaminach, wlacza sie wiesniackie 'ja wiem lepiej!'. motto jakie prowadzi przez zycie takową osobę jest nikomu nieznane, nawet najmądrzejszym nie snilo sie co moze kryc w sobie owa kobieta. przykry arogancki charakter nie zjednuje jej przyjaciol, lecz przysparza wrogow. jezeli chodzi o typ osobowowisc postawiłbym na flegmatyzm, bowiem ciezka ja wyprowadzic z rownowagi, nie chce sie jej pracowac a co za tym idzie jest na utrzymaniu matki i ojca, a jej zycie seksualne jest prawie na poziomie zerowym, ale o tym pozniej. nastepująca wazną rzeczą omawianego czlowieka [?] jest uzaleznienie od zycia witrualnego, a mianowicie siedzenia przed komputerem 10, 15 lub nawet wiecej godzin grajac w internetową gre 'Tibia'. warto by rowniez opisac choc jeden dzien z zycia x (pozwole tak ja sobie nazwac-tymczasowo), ktory wygladal by nastepujaco. piekny sobotni poranek w tak samo piekne lato; godzina 7;00. x budza krzyki szczesliwie biegajacych dzieci na podworku. po kilku wymamrotanych przeklenstwach w strone dzieci za oknem dziewczyna udaje sie do lazienki, w nocy kompletnie zapomniala zmyc z siebie polucje dominika-domator bohaterki, jest duza czescia jej zycia realnego jak i wirtualnego. na umyciu twarzy oraz rak sie konczy, zostalo jeszcze tylko kilku sekundowe wpatrywanie sie w lustro i rozmyslaniem nad sensem zycia.-omygy-pomyslala, udajac sie szybkim krokiem do kuchni. pierwsza rzecza jaka zauwazyla byla kartka papieru opartka o solniczke z podobizna kaczora donalda-prezent od dominejta na 18-stke x. przeczytala glosno;'droga karciu! poszlem szukac pracy, wracajac zrobie zakupy. maja massloga w venore be kerful!' ostatnie slowa zwiazane byly z wspomniana wczesniej Tibią, zapewne niezrozumiale dla 'mugoli', lecz ona wiedziala co trzeba zrobic - pominac najwazniejszy posilek w ciagu dnia jakim jest sniadanie i siąść na komputer. nie miala daleko, stary brudawy laptop okazal sie byc postawiony na parapecie w kuchni, gdzie maly podmuch wiatru moglby go sprowadzic na ziemie.

cdn

Japek
16-04-2008, 20:56
g0wno wiesz na temat mojego idealu kobiety i z checia ci go przedstawie.

moim idealem jest czlowiek plci zenskiej o smuklej budowie i niskim wzroscie pochodzący ze wsi. wyglad zewnetrzny nie obfituje w kwiaty i nie przypomina protei krolewskiej, wrecz przeciwnie; zauwazana z daleka blada cera, wielu osobom przypomina o 'wujku', ze slawnej rodziny adamsow. podczas gdy nadchodzi lato osobnik nawet po kilku godzinnym leżakowaniu na sloncu pozostaje blady. gdy mowi sie jej o zdrowym odzywaniu i witaminach, wlacza sie wiesniackie 'ja wiem lepiej!'. motto jakie prowadzi przez zycie takową osobę jest nikomu nieznane, nawet najmądrzejszym nie snilo sie co moze kryc w sobie owa kobieta. przykry arogancki charakter nie zjednuje jej przyjaciol, lecz przysparza wrogow. jezeli chodzi o typ osobowowisc postawiłbym na flegmatyzm, bowiem ciezka ja wyprowadzic z rownowagi, nie chce sie jej pracowac a co za tym idzie jest na utrzymaniu matki i ojca, a jej zycie seksualne jest prawie na poziomie zerowym, ale o tym pozniej. nastepująca wazną rzeczą omawianego czlowieka [?] jest uzaleznienie od zycia witrualnego, a mianowicie siedzenia przed komputerem 10, 15 lub nawet wiecej godzin grajac w internetową gre 'Tibia'. warto by rowniez opisac choc jeden dzien z zycia x (pozwole tak ja sobie nazwac-tymczasowo), ktory wygladal by nastepujaco. piekny sobotni poranek w tak samo piekne lato; godzina 7;00. x budza krzyki szczesliwie biegajacych dzieci na podworku. po kilku wymamrotanych przeklenstwach w strone dzieci za oknem dziewczyna udaje sie do lazienki, w nocy kompletnie zapomniala zmyc z siebie polucje dominika-domator bohaterki, jest duza czescia jej zycia realnego jak i wirtualnego. na umyciu twarzy oraz rak sie konczy, zostalo jeszcze tylko kilku sekundowe wpatrywanie sie w lustro i rozmyslaniem nad sensem zycia.-omygy-pomyslala, udajac sie szybkim krokiem do kuchni. pierwsza rzecza jaka zauwazyla byla kartka papieru opartka o solniczke z podobizna kaczora donalda-prezent od dominejta na 18-stke x. przeczytala glosno;'droga karciu! poszlem szukac pracy, wracajac zrobie zakupy. maja massloga w venore be kerful!' ostatnie slowa zwiazane byly z wspomniana wczesniej Tibią, zapewne niezrozumiale dla 'mugoli', lecz ona wiedziala co trzeba zrobic - pominac najwazniejszy posilek w ciagu dnia jakim jest sniadanie i siąść na komputer. nie miala daleko, stary brudawy laptop okazal sie byc postawiony na parapecie w kuchni, gdzie maly podmuch wiatru moglby go sprowadzic na ziemie.

cdn

Ale Ty masz na*****one w tej pustej głowie...
Szkoda gadać :')

Lenrock
16-04-2008, 21:01
co slychac glupcze

Japek
16-04-2008, 21:21
A całkiem całkiem,a u Cie ?

Dark_Moniek
16-04-2008, 23:21
Ale Ty masz na*****one w tej pustej głowie...
Szkoda gadać :')

Ty lepiej nie masz ; )

Xyriela
17-04-2008, 00:00
OMYGY

Dobra, Lenrock, teraz sprawdzimy co sie zgadza w Twoim bełkocie...
Simple facts from my rl life ;):

-W dowodzie mam wpisane 176 cm wzrostu (chociaz nie dam sobie wiecej niz 175 :P) - czy to mało?!,
-miasto w ktorym sie urodzilam posiada prawa miejskie od ponad 600 lat,
-blada jestem zimą, latem opalona na jasno złoty brąz (tylko musi byc slonce, bo 'skura koloru kakało' rodem z solarium mnie nie kreci [?])
-co do mojej diety, to uwielbiam jabłka, cukinie oraz CHICKENS ;)
-bardzo łatwo z równowagi wyprowadza mnie Dominik X( ('flegmatyzm' dobre, jeszcze nikt mi tego w życiu nie powiedzial xD)
-wyprowadzilam sie z domu i nie jestem na utrzymaniu ojca i matki
-moje zycie seksualne :eek: jakże moglabym narzekać na te 20,5cm czystej rozkoszy ;D (pewnie i tak nikt nie uwierzy ale co tam, taka jest prawda - jestem farciara)
-w letni poranek budzi mnie jedynie spiew ptakow, a internetu po prostu nie ma w tym domku letniskowym na mazurach, w ktorym kochamy sie z Dominikiem pol lata (aczkolwiek te mazurskie komary sa nieco w*****ajace ;))
-nie moglam dostac Solniczki od Dominika na 18 urodziny ponieważ poznałam go gdy już mialam ukonczone 19 lat, a prezentem, ktory dostalam na 20 urodziny była ksiazka Dostojewskiego i kwiaty (ale kwiaty to nic unusual, dostaje co chwile) =O
-laptop stoi w duzym pokoju, nie w kuchni
-co do tego sniadania, to chyba jakis fakt z Twojego osobistego zycia, jeszcze sie nie zdarzylo, zebym z jakiegokolwiek powodu odmowila sobie kawki i tosta z dzemem :]:]:]
-ile czasu poswiecam tibii to kazdy moze sprawdzic na pskonejott.com:
Xyriela - 3h
45m 5h
15m 0h
15m 0h
30m 0h
0m 0h
15m 0h
30m 1h
15m
Re'Cutie
2h
30m 5h
45m 0h
30m 0h
0m 0h
0m 0h
0m 3h
30m 4h
45m

Chyba niewiele sie zgadzalo,
Lmao

Pozdrawiam!

/Caro

Japek
17-04-2008, 00:39
Marbax hit tha floor :'o!

Lenrock
17-04-2008, 15:04
klamiesz rownie dobrze co lizesz dupe szwedom

Xyriela
17-04-2008, 16:47
A musze Ci przyznac, ze chociaz probowales mnie obrazic to Twoja wypowiedz miala jako taka skladnie, przejrzystosc i spojnosc czyli posiadasz jakies umiejetnosci literackie, co mnie niezmiernie zdziwilo :cup::cup::cup:

Lenrock
17-04-2008, 19:41
A musze Ci przyznac, ze chociaz probowales mnie obrazic to Twoja wypowiedz miala jako taka skladnie, przejrzystosc i spojnosc czyli posiadasz jakies umiejetnosci literackie, co mnie niezmiernie zdziwilo :cup::cup::cup:

dziękuje:confused:

Xsairox
20-04-2008, 00:07
OMYGY

Dobra, Lenrock, teraz sprawdzimy co sie zgadza w Twoim bełkocie...
Simple facts from my rl life ;):

-W dowodzie mam wpisane 176 cm wzrostu (chociaz nie dam sobie wiecej niz 175 :P) - czy to mało?!,
-miasto w ktorym sie urodzilam posiada prawa miejskie od ponad 600 lat,
-blada jestem zimą, latem opalona na jasno złoty brąz (tylko musi byc slonce, bo 'skura koloru kakało' rodem z solarium mnie nie kreci [?])
-co do mojej diety, to uwielbiam jabłka, cukinie oraz CHICKENS ;)
-bardzo łatwo z równowagi wyprowadza mnie Dominik X( ('flegmatyzm' dobre, jeszcze nikt mi tego w życiu nie powiedzial xD)
-wyprowadzilam sie z domu i nie jestem na utrzymaniu ojca i matki
-moje zycie seksualne :eek: jakże moglabym narzekać na te 20,5cm czystej rozkoszy ;D (pewnie i tak nikt nie uwierzy ale co tam, taka jest prawda - jestem farciara)
-w letni poranek budzi mnie jedynie spiew ptakow, a internetu po prostu nie ma w tym domku letniskowym na mazurach, w ktorym kochamy sie z Dominikiem pol lata (aczkolwiek te mazurskie komary sa nieco w*****ajace ;))
-nie moglam dostac Solniczki od Dominika na 18 urodziny ponieważ poznałam go gdy już mialam ukonczone 19 lat, a prezentem, ktory dostalam na 20 urodziny była ksiazka Dostojewskiego i kwiaty (ale kwiaty to nic unusual, dostaje co chwile) =O
-laptop stoi w duzym pokoju, nie w kuchni
-co do tego sniadania, to chyba jakis fakt z Twojego osobistego zycia, jeszcze sie nie zdarzylo, zebym z jakiegokolwiek powodu odmowila sobie kawki i tosta z dzemem :]:]:]
-ile czasu poswiecam tibii to kazdy moze sprawdzic na pskonejott.com:
Xyriela - 3h
45m 5h
15m 0h
15m 0h
30m 0h
0m 0h
15m 0h
30m 1h
15m
Re'Cutie
2h
30m 5h
45m 0h
30m 0h
0m 0h
0m 0h
0m 3h
30m 4h
45m

Chyba niewiele sie zgadzalo,
Lmao

Pozdrawiam!

/Caro

- japa zydzie

- blada jestes zawsze

- kwiaty dostajesz ale chyba czarne

- dzem? chyba rodzyny z dupy

- ile czasu poswiecasz? dobra dobra a na charach szwedow ile expisz?

- jabuka cukier i hiken fleter

- w letni ranek budzi cie glos Saphira na vencie "karolin karolin ich habe deine arsh gewinn"

- TESH CIE KOHAM DAMIAN

Thuygioshok
20-04-2008, 15:08
14:52 Dalv Shadowdancer [82]: a Czas na Oro to przegrani

vuxes
20-04-2008, 17:45
/\ True, nawet auto healing na 70% hp im nie pomógł.

Xsairox
20-04-2008, 18:04

juz mnie w*****asz lamusie >.< kozaczysz kurwa na forum jak bys byl jakims guru

vuxes
20-04-2008, 18:18

Spójrz na swoje posty 'guru'.
I tak swoją drogą to był fakt, a nie kozaczenie.

Xsairox
20-04-2008, 18:54
Spójrz na swoje posty 'guru'.
I tak swoją drogą to był fakt, a nie kozaczenie.

no raczej ja mam kozackie posty a nie jak ty "my is nob my is going to win" wiec japa zydzie i sie nie wymądrzaj

Sulor
20-04-2008, 21:47

Hipokryzja :<

vuxes
20-04-2008, 22:32
Hipokryzja :<

Ok 10 znakow

4drian
20-04-2008, 22:41
xD !!

Czemu tak rozjebaliscie ten temat -.-"

Niebylo mnie tu troche i juz burdel sie zrobił

Ale wróciłem ! B)

"Wy wszyscy odejdziecie a Djinn bedzie tu zawsze"

A co do tej kaczki w ktoryms poscie ago to moze ten kaczor jest gejem?

Marczio zablysnij troszke please? :)

Japek
21-04-2008, 01:43

=| Jak czytam Twoje posty wstydzę się tego,że jestem polakiem... :|

Kusy_Kazakov
21-04-2008, 06:10
xD !!

Czemu tak rozjebaliscie ten temat -.-"

Niebylo mnie tu troche i juz burdel sie zrobił

Ale wróciłem ! B)

"Wy wszyscy odejdziecie a Djinn bedzie tu zawsze"

A co do tej kaczki w ktoryms poscie ago to moze ten kaczor jest gejem?

Marczio zablysnij troszke please? :)

GO OUT please ;/

Exim
21-04-2008, 12:19

Ty Japa szykuj sie bo niedługo testy gimnazjalne nauczyłeś się?

Jak dostaniesz wyniki to napisz ;]

Xsairox
21-04-2008, 12:36

bede plakal ;/ pozdro & pocwicz

Thuygioshok
21-04-2008, 15:10
co do opena bylem pewny ze czas na oro wygra na paczatku bylo 2 do 0 dla nich poznej curiosisisusdsosus zremisowalo do 3 3 a pozniej oro zostalo zorane caly czas curisisusisususus napieraloo

vuxes
21-04-2008, 15:57
Moim zdaniem dość wyrównany open :P

...pomijając niektóre okoliczności.

Marczio
21-04-2008, 16:05
co do opena bylem pewny ze czas na oro wygra na paczatku bylo 2 do 0 dla nich poznej curiosisisusdsosus zremisowalo do 3 3 a pozniej oro zostalo zorane caly czas curisisusisususus napieraloo

jak czytam te relacje to jakbym mial przed soba gazetke szkolna, gdzie jakies dzieci z klasy dziennikarskiej relacjonuja mecz oredż ekstraklasy i nie bardzo wiedza o co chodzi w tym sporcie w ogole.

Lenrock
21-04-2008, 18:11
jak czytam te relacje to jakbym mial przed soba gazetke szkolna, gdzie jakies dzieci z klasy dziennikarskiej relacjonuja mecz oredż ekstraklasy i nie bardzo wiedza o co chodzi w tym sporcie w ogole.

dlatego nie ma gazetek szkolnych o takiej tresci, poniewaz nauczyciel-opiekun 'kolka dziennikarskiego' nie dopuścilby takiego fajansu do druku