Pokaż pełną wersje : 12:58 You see a minotaur trophy.
Granteon
27-06-2007, 14:10
Ile to jest warte?
Gdzie to znalazłeś w mino było czy jakąś misje zrobiłeś?:baby:
I jak to wygląda
@down
to sie nazywa szczęście i pewnie trochę zarobisz na tym
Granteon
27-06-2007, 14:17
zabijłem pierwszego Mino Guarda i mi wyleciał :D
Hmm. Ciekawe! A co w ogóle jest? Jakaś broń?
Ciupaga91
27-06-2007, 14:21
Udziel więcej informacji. Co to w ogóle jest ? Armor ? Jakis dodatek ?
Z nazwy którą podał wynika że trofeum {takie jak rogi jelonka}powieś se nad kominkiem
Vasudanin
27-06-2007, 14:23
jezu ludzie to jest glowa minotaura na sciane -.- np. jak jest w sklepach orcow wilkow demonow behe itd. nie wiem ile to warte sproboj sprzedac i pisz offer ile da sproboj utargowac do tych 100 gp wiecej ale raczej nikt ci nie pomoze bo raczej jeszcze zadko kto to sprzedal
No wiesz, wydaje mi się że to będzie warta ~10k? W końcu jest to rzadkie, to jeszcze nowe :P I ładne pewnie.
srry ale wysłało 2 razy{proszę nie patrzeć na to}
Może to rogi minotaura? Bardzo możliwe
Kup.Se.Musk
27-06-2007, 14:52
Nie cytujemy zdjęć. czuk85
Jak informuje nas Cipsoft - gracze z płatnym kontem będą mogli skorzystać z większej ilości dekoracji domków niż dotychczas. Przykładowo - głowy pokonanych wrogów mogą służyc jako trofea zawieszone na ścianach wynajmowanego pomieszczenia. Niektóre z takich pamiątek są niesamowicie trudne do zdobycia - wasz sąsiad na pewno doceni wasz kunszt wojenny, gdy w domku umieścicie trofea z głową demona, behemota lub smoczego władcy. Krążą pogłoski o tym, ze utalentowani myśliwi mogą wytwarzać takie pamiątki samodzielnie.
.................
Granteon
27-06-2007, 15:00
http://i16.photobucket.com/albums/b33/waderrr/Beztytuu.jpg
Mnie tylko iteresuje ile to jest warte :P
Belzeeboss
24-07-2007, 10:11
Nie cytujemy zdjęć. czuk85
Mnie tylko iteresuje ile to jest warte :P
Nei wiem moze ja znalazlem jakiegos frajera ale mial 70lvl+ wiec chyba nie opylilem mu to za 2,5k ale pewnie za wiecej mozna bo sie szybko zgodzil. POZDRO. =)
czolgowy
24-07-2007, 13:17
Ja mam już dwa mino trophy...i też nie wiem za ile to sprzedać :)
Wypada z Minotaur Guard...ale niezwykle żadko...
Jest nowe, jest "very rare", fajnie wygląda w domku, więc niech kosztuje 2k :) msg me ingame :)
widziałem oferty cyclops trophy za 1,5k na Guardii...oczywiście taki dragon lord trophy kosztuje więcej...
Edit:
"Krążą pogłoski o tym, ze utalentowani myśliwi mogą wytwarzać takie pamiątki samodzielnie" <- obsidian knife ? jak z ice cube ?? nie mam więc nie spradzę...
Też to mam....fajnie wygląda w domku z innymi trofeami.....nie mam pojęcia za ile można to sprzedać, więc pobiegaj po dp i pisz sll minotaur trophy i jak ktoś będzie chciał kupić to napisz offer....jak nie będzie wiedział ile to napisz mu 3k...i już.....B)
mówić, mówić a wy i tak nie czytacie! :P Jest to trofeum Minotaura, które zawiesza się na ściany np. w domku. Nie wiem jak rzadko to wypada, ale myślę, że takie coś jest warte maksymalnie z 2k... (chyba, że komuś bardzo zależy, żeby mieć takie coś w domku, to daje 5k ^^)
@Czolgowy
Z Ice Cube'ów za pomocą Obisidian Knife'a można wystrugać Mamuta z lodu :D
Niestety rzadko się to udaje lub nawet bardzo rzadko , będę musiał poprobować.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.