Pokaż pełną wersje : Prośba o...Dynie...
Nightwalker
08-10-2004, 13:26
Mam pewien problem. Otoż w naszej szkole ma sie odbyc ball Halloween. NO i potrzebuje rysunku Dyni (takiej typowej na halloween z wyrzezbiona twarza(jakby))
Wymagania:
Format A4
Ładna
Duża
Mam nadzieje, ze ktos mi pomoże ;/ bo chce wydrukowac ową dynię i jej kopie porozwieszac na sali...
Wszystkim dobrodziejom wielkei dzieki :)
Nightwalker
09-10-2004, 19:26
bump ;/ plx :)
O Dżizaz... Jak ty myślisz, że na forum tibii ktoś ci namaluje dynie...:D :berserk: :berserk: :berserk: Offtopic i w ogóle nabijanie postów (bump?) [EDIT] Chodziło o to, że co mają wspólnego z tibią dynie???
Avager Niebieski
09-10-2004, 20:31
Up:
ja pier*****e ;) , on odświeżał temat !!! a postów już sie neida w pewnym stopniu nabijać!
Dr.Unknown
09-10-2004, 20:33
O Dżizaz... Jak ty myślisz, że na forum tibii ktoś ci namaluje dynie...:D :berserk: :berserk: :berserk: Offtopic i w ogóle nabijanie postów (bump?)
Wiesz co, zanim rozpoczeła się moda na itemki(i na tym forum było po 5 pościków na raz), to ludzie publikowali swoje rysunki z RL, po drugie licznik postów jest ukrywy i nikomu nie zależy, po 3 zamknij się na następny raz, bo tym postem nic nie wniosłeś nowego, a tylko chłopaka nadzieji pozbawiasz, CHĘTNIE bym to zrobił, ale NIE MAM skanera. A offtopic to jest posanie posta nie na temat założonego tematu, ergo(fajnie brzmi:p ) - to co ty napislaś. Dziękuje.
Edit
No nic nie mają, a co? To jest dział grafiki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.